PDA

View Full Version : Yanal'a baskı

ForsakeN
07.Ekim.2006, 02:41
Fenerbahçe camiasının ileri gelenlerinin Ersun Yanal'a, "Kendini F.Bahçe için hazırla" dedikleri öğrenildi. Yanal ise bu konuda sessizliğini koruyor.

Artık hep gündemde
F.Bahçe'nin şu ana kadar ligde ve Avrupa'da oynadığı futboldan pek memnun olmayan sarı-lacivertli camianın ileri gelenlerinin Ersun Yanal'ı istedikleri öğrenildi. Fenerbahçe'nin 13 Ekim-20 Aralık tarihleri arasında ligde, Avrupa'da ve Fortis Türkiye Kupası'nda gireceği yoğun maç trafiğinde kan kaybına uğramasından korkulurken,
Ersun Yanal ismi gündemdeki yerini koruyor.

Yanal'dan açık kapı
Fenerbahçe'nin bazı eski yöneticilerinin ve camianın önde gelen isimlerinin Vestel Manisaspor'un hocası Ersun Yanal'a "Artık büyük düşünmelisin. F.Bahçe için kendini hazırla. Önünde tarihi bir fırsat var" dedikleri öğrenildi. Yanal'ın ise "Vestel Manisaspor'da mutluyum. Ama gelecek günlerde durum ne gösterir bilemem" diyerek F.Bahçe konusunda açık kapı bıraktığı belirtildi.

Kaynak: Fotomaç :rolleyes:

S-B-Z
07.Ekim.2006, 02:47
yanal büyük takımları yönetebilecek kapasitede bir adam değil.Milli takımı ne hale getirdiğini gördük.Bir BJK'li olarak umarım fenerin başına geçer bu adam :D

meddah
07.Ekim.2006, 02:57
O mesele, büyük takımdan ziyade Yanal'ın "antrenman hocası" olması denilebilir..

S-B-Z
07.Ekim.2006, 03:00
O mesele, büyük takımdan ziyade Yanal'ın "antrenman hocası" olması denilebilir..
evet öylede denebilir :D

Cengo
07.Ekim.2006, 03:01
yanal büyük takımları yönetebilecek kapasitede bir adam değil.Milli takımı ne hale getirdiğini gördük.Bir BJK'li olarak umarım fenerin başına geçer bu adam :D

Yanal taktik hocası, yeterli oyuncu olmayınca ve zaman da verilmediğinden istediğiyi kadroyu kuramadı, zorunluluktan 4-1-2-1-2 oynadı.

Anlamsız bir Hakan Şükür takıntısı yüzünden de kovduruldu!

Elindeki orta seviye kadro ile nerelere getirdi Manisa'yı, farkında mısın bilmiyorum ...

Bence Yanal gelirse Zico'lu günleri çok ararsın :)

Ilhan
07.Ekim.2006, 03:08
Yanal hemen çözüm getirmek yerine, kökten çözüm getiriyor. Bence en iyi Türk hoca. Zaten Türk oyuncuları gayet iyi tanıyor.

Bence Fenerbahçe'nin başına gelmeli. Yoksa yabancılara dökülen paralar boşuna gidecek. Tuncay da eriyip gidecek.

tolginho
07.Ekim.2006, 03:14
Ersun Yanal felsefesinin takıma oturması zaman alıyor. Oysa ki milli takım böyle bir ortam değil. En iyi durumda ayda 1-2 gün bir araya geliniyor, onda da isimlerin bir kısmı değişebiliyor.

O yüzden milli takım Ersun Yanal'ın yeri değildi.

Jesus_FB
07.Ekim.2006, 04:03
Fenerbahçe'nin başında görmeyi çok isterim ama haberin doğru olduğunu hiç sanmıyorum

Eray Dengiz
07.Ekim.2006, 04:07
Ersun hoca olmasada başka hocalarda var. Yabancı olmadıktan sonra inanılmaz kalitede, yabancı hocalardan daha üstün bir sürü Türk teknik hocalarımız var.

Sheriff
07.Ekim.2006, 04:12
Bu ve benzeri haberleri yıllardır duyuyoruz.Ersun Yanal sürekli Fenerbahçeye geliyor.Ama bir gün bu medya Ersun Yanal'ı Fenerbahçe'ye getirecek:D...

GeNç KaRTaL
07.Ekim.2006, 07:43
valla ya ne zamadır fenerin başna gelemedi bi gelsin bakalım ne olacak çok merak ediyorum

tosunpasa
07.Ekim.2006, 10:39
ben fenerbahçeli olarak: "ersun yanal göreve zico evine" diyorum :D tabi bu işin şakası

Ersun yanal bence şuanda türkiye'nin en iyi teknik direktörü buna kanıt olarakta v.manisanın şuandaki durumu gösterilebilir.Yani fenerbahçeye gelmesini çok isterim ama haberin doğru olacağını sanmıyorum çünkü kaynak: Fotomaç :n:

e_mali
07.Ekim.2006, 10:40
Yanal'ın Fener'e gelmesi yakındır. Cunku FB nin onundee cok zor maclar var ve Zicoli Fener bu maclarda cok sey kaybedecek.

Olembe
07.Ekim.2006, 11:28
ben fenerbahçeli olarak: "ersun yanal göreve zico evine" diyorum :D tabi bu işin şakası

Ersun yanal bence şuanda türkiye'nin en iyi teknik direktörü buna kanıt olarakta v.manisanın şuandaki durumu gösterilebilir.Yani fenerbahçeye gelmesini çok isterim ama haberin doğru olacağını sanmıyorum çünkü kaynak: Fotomaç :n:

aslında bize gelse iyi olmaz ersun yanal.çünkü v.manisa da kimse ona karışmıyo.bize gelince herkes karışcak ersun yanal'a medyalar da moralini bozacak onun yerine daum u tercih ederim;) ;)

(dd) fenerbahçe(dd)

LaKe
07.Ekim.2006, 12:27
Haber bana doğru gibi gelmedi. Ama Yanal, Fener'e giderse Zico'dan daha başarılı olur kesin.

comandante
07.Ekim.2006, 12:41
umarım doğru değildir.bu sene vestelin şampiyon olmasını gs den çok istiyorum diyebilirim.istikrar kaybeder vestel eğer yanal giderse...

öte yandan bence yanal coach...

y_layta
07.Ekim.2006, 13:07
yanal ewet hemen çözüm üretemiyo ama milli takım da nezaman gol yiyeceğin belli diildir.ziya goğan gibi hemen sahaya etki eden adam olmalı

Burak Duran
07.Ekim.2006, 13:32
ben olsam yanal yerine manisayı şampiyon yapmak için uğraşırım çünkü bir ilk :D

tonifan30s
07.Ekim.2006, 18:01
abi bence ersun yanal çok kaliteli bir teknik drektör

senderson
07.Ekim.2006, 18:07
ben Yılmaz Vural ı istiyorum Fenerbahçe'nin başına.Döve döve yola getirir oyuncuları...

Universal
07.Ekim.2006, 18:09
Onur sana katılıyorum F.Bahçe'ye bu günden sonra yerli bir hoca gelecekse mutşala Yılmaz Vural olmalıdır. F.Bahçe'yi üç yıl üstüste şampiyon yaparım diye bir basın açıklaması bile var zaten her F.Bahçe karşısında oynadığında mutlaka puan alıyor.

eGowiCh
07.Ekim.2006, 18:55

Yanal Milli Takım'dan kovulduğunda, 2. sıradaydık. F.Terim geldi, ne oldu? 2. bitirdik yine ve play-off'lara kaldık. Kimse Ersun Yanal için milli takımda başarılı olamadı diyemez, önündeki maçları kazanamayacağı ne malumdu!

Bir arkadaş şey demiş geçen forumda : "Yanal dönemindeki maçları izledim de, ne iyi oynuyormuşuz o zaman. Şimdi F.Terim dönemindeki maçlar çok sıkıcı, hiç iyi oynayamıyoruz." demişti. Çok doğru söylemiş.

Yanal gelir umarım TD olarak FB'nin başına.

nekop
07.Ekim.2006, 18:59
kaynak fotomac olduguna gore yarin fenerin basinda yanal olur :D

ZeroG
07.Ekim.2006, 19:01
Bence Rıdvan Dilmen Gelmeli Çünkü 100.yılın ne kadar önemli olduğunu kavramış birisi sonuçta fenerbahçenin içinden çıkmış biri ve türkiyede maçları en iyi analiz eden kişi de o...

S-B-Z
07.Ekim.2006, 20:34
Yanal Milli Takım'dan kovulduğunda, 2. sıradaydık. F.Terim geldi, ne oldu? 2. bitirdik yine ve play-off'lara kaldık. Kimse Ersun Yanal için milli takımda başarılı olamadı diyemez, önündeki maçları kazanamayacağı ne malumdu!

Bir arkadaş şey demiş geçen forumda : "Yanal dönemindeki maçları izledim de, ne iyi oynuyormuşuz o zaman. Şimdi F.Terim dönemindeki maçlar çok sıkıcı, hiç iyi oynayamıyoruz." demişti. Çok doğru söylemiş.

bana göre büyük takımların hiçbirinde başarıyı yakalayamaz bu adam.ben bunu söyledim.ve yine benim fikrim milli takımımızı yıllarca geriye götürdü gereksiz tartışmalar yüzünden.hemde zirveye oynamamız gereken bir dönemde.size veya sana göre iyi olabilir saygı duyarım.
sonuç olarak ben can-ı gönülden isterim fenerin başına geçmesini.çünkü bir BJK'li olarak şampiyon olmamız dahada kolaylaşacak o fenerin başına geçerse.inşallah geçer.

scolari12111
07.Ekim.2006, 20:37
son mesaja katılıyorum büyük takımları kaldırabilecek biri değil ok çok iyi bir teknik adam ama bu başka birşey fener e de gelirse ömrü uzun sürmez.egosuna düşkün biri bu uğurda yıldızları da harcayacaktır.

fmsmyrna
07.Ekim.2006, 20:49

sana aynen katılıyorum bu fatih terim napıyoki büyütüyolar aldı alpay ı hakan ı onlar yüzünden geçemdik isviçre yi bence ersun yanal gelmesin ersun yanal a yazık olur harcarlar o adamıda

JoseMourinho-FB
07.Ekim.2006, 20:56
Şimdi FOTOMAÇ gazetesi bu konuda hiç konuşmamalı.Ersun Yanal'ı milli takımdan göndermek için elinden geleni yapmış olan bir gazetedir.Şimdi de noldu da Ersun Yanal FB'yi kurtaracak olan bir teknik direktör olarak görüyor.İlk başta bana bunu FOTOMAÇ anlatması lazım.Ayrıca burada FB böyle bir teklif yaptıysa Ersun Yanal'a şu dönemde Ersun Yanal harcanır ve bir cevheri kaybetmiş oluruz.Yine bizim mümtaz medyamız onuda harcamasını bilir.Çünkü işin içine FB girecek bu sefer(kutsal ittifak medyası).Ayrıca Ersun Yanal kendi kurduğu takımla başarı sağlar.Geçen sene Manisa Ersun Yanal olmasına rağmen kötüydü.Ama bu sene Ersun Yanal istediği kadroyu kurdu,ve başarılı bir dönem geçiriyorlar.Diyelim şimdi Ersun Yanal gelse başarılı olamaz.Çünkü takımı o kurmadı.Ayrıca Ersun Yanal'a coach diyenlere şaşıyorum.Adamın başarıları ortada eğer bu adam koç ise Türkiye'de teknik direktör olmazdı.Ersun Yanal'a koç diyenler Fatih Terim'e baş antrenör demeleri lazım...Ama işte kutsal ittifak GS medyası.......

eGowiCh
07.Ekim.2006, 22:46
bana göre büyük takımların hiçbirinde başarıyı yakalayamaz bu adam.ben bunu söyledim.ve yine benim fikrim milli takımımızı yıllarca geriye götürdü gereksiz tartışmalar yüzünden.hemde zirveye oynamamız gereken bir dönemde.size veya sana göre iyi olabilir saygı duyarım.
sonuç olarak ben can-ı gönülden isterim fenerin başına geçmesini.çünkü bir BJK'li olarak şampiyon olmamız dahada kolaylaşacak o fenerin başına geçerse.inşallah geçer.

İnşallah gelir Fenerbahçe'nin başına, bak o zaman görürsün işiniz kolaylaşıyor mu yoksa fark daha da açılıyor mu :)

meddah
07.Ekim.2006, 22:55
Hangi fark?..

Emurafu
07.Ekim.2006, 23:04
eger fenerbahce takımı sampiyon olma yolunda giden bir takımın hocasını alırsa cok ayıp eder ve artık su ersun yanalı rahat bıraksınlar........
böyle böyle vesteli yakında kötü durumlara düsürürler

Universal
07.Ekim.2006, 23:23
eger fenerbahce takımı sampiyon olma yolunda giden bir takımın hocasını alırsa cok ayıp eder ve artık su ersun yanalı rahat bıraksınlar........
böyle böyle vesteli yakında kötü durumlara düsürürler

F.Bahçe Manisa'yı mı düşünecek kendini mi yazdığın yorum bence şaçma birde kalmışki F.Bahçe'den resmi bir açıklama bile yok Ersun Yanal ile ilgili bence Ersun Hoca geleceğine Zicoyla devam etmek daha doğru bir karar.

10_Osmanozc
08.Ekim.2006, 02:35
Delinin biri(bkz:fotomaç) kuyuya bir taş atıyor herkes atlıyor.

Buradan sadece anakonda52 arkadaşımı kutlamak istiyorum.

Bu tip spekülasyonlar Anadolu takımlarından biri öne çıktığı zaman her zaman yapılmıştır,yapılıyor ve yapılacaktır.Trabzonsporlu oluşumdan çok iyi kestirebiliyorum.

İçinizden bir Allah'ın kulu da çıkıp bu haber artniyetli yapılmış olamaz mı demiyor.Ne zaman Ersun Yanal'ın takımı iyi gitse bu tip haberler çıkıyor.Neden Milli Takım zamanında Ersun hoca hakkında böyle haberler çıkmadı?

Yürü be Manisaspor arkandayız.Trabzonspor'umuzun gerçekleştirdiği devrimi bir de sen gerçekleştir de bu artniyetlilere gününü göster.Önünü kesmek isteyenlere inat.

Hee Ersun hoca takımı bırakır Fenerbahçe'nin başına geçerse yuhlar olsun o hocaya,yuhlar olsun o takıma,yuhlar olsun o yönetime ve yuhlar olsun o firmaya!

ibo
08.Ekim.2006, 12:05
haberde YANAL dan için "atrık büyük düşünmelisin" diye ibare yer almış. Evet artık büyük düşünmeli ve MANİSASPOR ile şamp. olarak bir ilki başarmalıdır. bence bu yılki hedefi bu olmalıdır...

El Comandante
08.Ekim.2006, 15:39
haberin yalan oldugu ne kadarda belli,ayni gazete bugün lucescunun fenere gelcegini yazdi...