PDA

View Full Version : Beşiktaş Mahkemelik

ForsakeN
07.Ekim.2006, 12:57
Sezon başında Galatasaray’a giden Okan Buruk, 47.5 milyarlık alacağı nedeniyle Siyah-Beyazlı kulübü mahkemeye verdi. Ayrıca yönetim medyada çıkan icra haberlerini de yalanladı.

Yargıya başvurdu
Beşiktaş’ta Okan Buruk şoku yaşanıyor. İki sezon Siyah-Beyazlı formayı giydikten sonra geçtiğimiz sezon sonunda teknik direktör Jean Tigana’nın verdiği rapor doğrultusunda Beşiktaş’la yollarını ayırarak altyapısından yetiştiği Galatasaray’a giden Okan Buruk, eski takımını mahkemeye verdi. Siyah-Beyazlı takımda kalan 47 milyar 500 milyonluk (47 bin 500 YTL) alacağını tahsil edemeyen deneyimli futbolcu yargıya başvurdu. Okan Buruk’un, Siyah-Beyazlı kulüp aleyhine alacak davası açtığı ifade edildi.

‘Kira ödedik’
Öte yandan Beşiktaş Kulübü, Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü (GSGM) nezdinde doğan alacaklarının hacizli olduğuna ilişkin haberlerin gerçeği yansıtmadığını duyurdu. Kulübün resmi sitesinden yapılan açıklamada şöyle denildi: GSGM bünyesindeki Spor Toto Teşkilat Müdürlüğü nezdinde isim hakkından kaynaklanan alacaklarımızın bir kısmını İnönü Stadyumu kira bedelinin ödemesinde kullanmaktayız. Bu işlem bir haciz işlemi değil; kiranın ödenmesine yönelik bir cari hesap ilişkisidir.

Kaynak:Fanatik

Ilhan
07.Ekim.2006, 13:29
Okan dava açmadığını söyledi, yani haberi yalanladı.

kaynak (http://www.milliyet.com.tr/2006/10/07/son/sonspo05.asp)

Berkaiser
07.Ekim.2006, 13:46
Doğan Grubu'nun gazetesi Fanatik Okan'ın Beşiktaş'a dava açtığını yazıyor,grubun bir başka gazetesi Milliyet haberi yalanlıyor.Tutarsızlığın sınırlarını zorluyorlar...

TR.CaPTaiN
07.Ekim.2006, 18:33
Bende Fanatik'te gördüm.Okan yalanladıgına göre yine bir yalan haber zaten Türkiyedeki spor gazetelerinde %10 gercek haber %90 sallama haber var

dick
07.Ekim.2006, 18:48
Okan koçun intikamı olarak düşünülmüş sallama bir haber sanırım.

Eray Dengiz
07.Ekim.2006, 19:01
Bence yeni bir kural getirmeliyiz. Fanatik ve Fotomaç haberleri yazılmamalıdır.

S-B-Z
07.Ekim.2006, 20:50
Bence yeni bir kural getirmeliyiz. Fanatik ve Fotomaç haberleri yazılmamalıdır.
evet çok uygun olur,bu arada haberleri demişsin,yalanları yazacaktın heralde :D

y_layta
08.Ekim.2006, 16:22
bugün dedi okan dava açmadım diye