View Full Version : Macaristan - Türkiye
Universal
07.Ekim.2006, 20:10
Haydi çocuklar!
Euro 2008 grup 2. maçında Milli Takımımız deplasmanda bu akşam 20:45'te Macaristan karşısına çıkıyor. Fatih Terim, dün akşam saatlerinde, maçın yapılacağı Ferenç Puşkaş Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında, bugüne dek çalıştırdığı hiçbir takımda, ''şu maçı biraz idare etsek, berabere kalsak'' gibi bir düşüncesinin olmadığını ve hedefinin kayıpsız olarak Moldova maçına gitmek olduğunu söyledi.
Terim, Macar gazetecilerin sorularını yanıtlarken, Macaristan Milli Takımı'nın Norveç ve Bosna-Hersek maçlarını izlediğini, rakip takımın özellikle 2. maçında çok daha iyi bir görüntü verdiğini bildirdi.
Terim, bazı oyuncuların sakatlıklarının sürdüğünü ifade ederek, ''Bizim için en büyük problem, oynayan bazı futbolcularımızın rahatsızlıkları. Tümer'in oynama ihtimali yok gibi. Halil, henüz dün antrenmana çıkabildi, kasığında ağrı var. Fatih Tekke de sakatlandığı bileğinden rahatsızlığını bildirdi. Bunun dışında bir problemimiz yok.''
Bir Macar gazetecinin, ''Macaristan Futbol Federasyonu'na, Türkiye Futbol Federasyonu'nun kaset göndermediği'' yönündeki bir sorusuna Terim, ''Bundan haberim yok. Tam tersine tüm yabancı federasyonlarla ilişkilerimiz iyi olduğu gibi, Macaristan Futbol Federasyonu ile aramız çok daha iyi. Ne istedilerse verdik, yanlış istihbarat olması gerekir'' yanıtını verdi.
Bir gazetecinin, Terim'in daha önce söylediği ''12 maçlık periyotta takıldığımız durumlar da olabilir'' sözünü hatırlatması üzerine deneyimli teknik adam, ''12 maçlık periyotta kime ne zaman takılacağınızı bilemezsiniz. Umarım takılmayız. Takılmasak da iyi olur. Her geçen gün zorlaşıyor. Çok kritik bir maça geldik. Macaristan, ilk maçını kaybedince 2. maçı kazanmaya çıktı. Eğer 2 maçı da kazansalar daha iyiydi. Bu durumda bizim maçımız daha da önemli hale geldi. Olmazsa olmaz bir durumdalar'' yorumunu yaptı.
MACARİSTAN
Kiraly
Feher
Löw
Torghelle
Eger
Toth
Molnar
Dardai
Huszti
Zoltan
Vanczak
TÜRKİYE
Rüştü
Hamit
Servet
Gökhan Zan
İbrahim Üzülmez
Sabri
Gökdeniz
Mehmet Aurelio
Tuncay
Arda
Hakan
Yayın: ATV
Saat: 20:45
Hakem: Alain Hamer (Lüksemburg)
Redrum
07.Ekim.2006, 20:12
İyi bi maç olacağını düşünüyorum.Tahminimce 3-1 alırız ...
Eray Dengiz
07.Ekim.2006, 20:14
4-2 alacağız.. Golleri, Tuncay, Arda ve sonradan girecek olan Ümit Karan ( 2 ) atacaktır..
İnşallah kazanırız.
2-0 alırız..
goller: nihat, tuncay
Krusty
07.Ekim.2006, 20:23
Bu maçı alacağız başka yolu yok..! :) Umarım kazanırız.
M.Scofield
07.Ekim.2006, 20:23
inş.kazanırız en çok ardayı merak ediyorum nasıl oynayacak
çıkardığı kadroyla iş zor belki yeneriz
scolari12111
07.Ekim.2006, 20:38
bence maç kesin türkiye in tabi bir saçmalık yapmazlarsa.
Krusty
07.Ekim.2006, 20:46
bence maç kesin türkiye in tabi bir saçmalık yapmazlarsa.
Bence de futbolda kesin diye bir şey yok. :)
scolari12111
07.Ekim.2006, 20:48
Bence de futbolda kesin diye bir şey yok. :)
öyle tabi ben normal şartlar da dedim ama malta maçındaki gibi oyunla da zorlanırız tabi ki dediğim şu mücadele edip istekli olursak yeneriz.
Berkaiser
07.Ekim.2006, 21:13
2-0 alırız.
1-0 olsun bizim olsun :D:D ama benim tahminimce 2-1 bizim olucak
senderson
07.Ekim.2006, 21:20
son yılların en kötü kadrolarından biri.Macaristanın kazanması şaşırtmaz...
bursa_mc
07.Ekim.2006, 21:36
inş. yenecez ben fark bekliyorumm
Redrum
07.Ekim.2006, 21:44
fark beklemeyin takımları baya iyiy erken gol yersek toparlayamayız ama inş yenerşz
Eray Dengiz
07.Ekim.2006, 22:27
Evet gollerden birinci tercihim çıktı, 1-0 gol Tuncay :D
sabrinin oynaması ilginç geldi
bursa_mc
07.Ekim.2006, 22:35
devre bitti 1-0
M.Scofield
07.Ekim.2006, 22:36
1-0 yeniyoz devamıda gelir
Hububat_Fiyatları
07.Ekim.2006, 22:38
gökdeniz le sabri adeta uyuyor hakan da öyle
Berkaiser
07.Ekim.2006, 22:39
Tuncay'ın golü tam zamanında geldi.2.yarı Macarlar açılacak,onlar açıldıkça bize boş alan kalacak,biz de golleri bulacağız.
fmsmyrna
07.Ekim.2006, 22:49
gökdeniz atsa 2-0 olur ve maç biterdi ama yinede ümitliyim ya 2-0 ya 3-0 biter bu maç
Emurafu
07.Ekim.2006, 23:05
ya su sabri varya yine gol kacırdı.........aynı yarım voleyide bordeaux macında yapmıstı kacırdı ya suna voleyi ögretin niye acele ediyor anlamadım
M.Scofield
07.Ekim.2006, 23:44
veeee kazandık kazanamayız dedeiler ama kazandık.... arda yine o nefis haraketleri yaptı artık sırda moldova var
tosunpasa
07.Ekim.2006, 23:49
türkiye çok iyi bir oyun sergilemedi ama yinede kazanmasını bildik.Hakan sabri ve gökdenizi beğenmedim arda ile tuncayı çok beğendim Şimdi sıra moldovada :)
Emurafu
07.Ekim.2006, 23:50
evet arda iyiydi
bana göre göze batanlar bugün
sabri,servet,tuncay,arda,ibrahim idi
türkiye çok iyi bir oyun sergilemedi ama yinede kazanmasını bildik.Hakan sabri ve gökdenizi beğenmedim arda ile tuncayı çok beğendim Şimdi sıra moldovada :)
ben katılmıyorum sana bence iyi mücadele ettiler bir de rakip cok kapalı oynadı
Sekopej
07.Ekim.2006, 23:51
Fatih Terim'e rağmen kazandık diyorum. Biz Zico Türkiye'yi tanımıyor, zamanında oyuna etki edemiyor diyoruz bugün Terim duraklamalara kadar oyuncu değiştirmedi. Bence Gökdeniz çıkarken Sabri ve Hakan'ı da çıkarsaydı daha rahat kazanırdık diye düşünüyorum.
Sonuçta zor maçtı, kazanmamız gerekiyordu, kazandık. Tebrikler Milli Takım....
Berkaiser
07.Ekim.2006, 23:53
Oh be kazandık.3 puan çok önemliydi.İyi bir oyun sergileyememize rağmen golü bulduktan sonra skoru korumayı bildik.2008'e gitmek için önemli bir galibiyet.
Sheriff
08.Ekim.2006, 00:11
1-0 oldu bizim oldu:D
bu sitede fatih terimden iyi teknik bilgiye sahipler var bravo valaa..
2m=6 2m+m=9 olacak inş:D
'Hakan Şükür ile Milli Takım 10 kişi mi oynuyor?'
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Eleme Grubu mücadelesinde ikinci maçımıza A Milli Futbol Takımımız Macaristan'ı deplasmanda 1-0 mağlup ederek 3 puana uzandı.
Galibiyetin ötesinde bir tartışma daha tekrar alevlendi. Hakan Şükür'ün Milli takıma artık katkı yapıp yapmadığı futbol kamuoyunun gündemine Macaristan maçı ile yeniden girdi.
Superspor.com yazarlarından Gürcan Bilgiç ve Kazım Kanat maç sonu yaptıkları değerlendirmede ortak bir noktada buluştu: 'Hakan Şükür ile bu takım 10 kişi oynuyor'..
Son günlerde Hakan Şükür'ün futboluna olan eleştiriler Macaristan maçıyla birlikte doruğa ulaşırken, Fatih Terim'in bir Çarşamba günü Moldova ile oynanacak mücadele Hakan Şükür'ü ilk 11'de sahaya sürüp sürmeyeceği ise merak konusu olmaya devam ediyor.
İşte yazarlarımızın maç sonu değerlendirmesi:
GÜRCAN BİLGİÇ: '10 KİŞİ OYNADIK'
10 kişi oynadık. Hakan Şükür iyi gününde değildi. Arda ve Sabri adeta Hakan abilerinin de yerine koşarak onun açığını kapatmaya çalıştılar. 90 dakika bir kişi eksik oynamamıza rağmen teknik kapasitesi çok yüksek olmayan Macaristan karşısında kontrol hep bizdeydi. Önemli bir galibiyet aldık. Bu galibiyet yolumuzda bize güven ve moral kazandıracak..
KAZIM KANAT: 'HERKES GERÇEĞİ GÖRDÜ'
Hakan Şükür Milli Takımı'nın kontenjan senatörü. Herkes bunu gördü bir tek Fatih Terim görmedi. Bugün sahada 10 kişiydik. Artık Fatih Tekke ve Ümit Karan'ın oynama zamanı geldi. Bu gerçeği herkes görüyor. Ayrıca bu takımda Halil ve Nihat yedek kalmaz..
M.Scofield
08.Ekim.2006, 00:26
biktım artık hep aynı yine hakana yükleniliyor sanki maç boyuncu hakana top gönderdiler tamam yaa hakan suçlu
Eray Dengiz
08.Ekim.2006, 00:26
İkinci yarıyı izleyemedim. Arda nasıl oynadı?
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 00:27
2m=6 2m+m=9 olacak inş:Dbu laf da hemen söylenir heah sanki sen futbol piyasasının içindesin
bence hakan gol atmak dışında herşeyi yapıyor yakında onu da yapacak inş gol atamamasının nedeni de üzerinde aşırı baskı olması ... ayrıca bu haberi gelip burda yayınlamanı da kınıyorum...
M.Scofield
08.Ekim.2006, 00:28
İkinci yarıyı izleyemedim. Arda nasıl oynadı?
iyiyidi hata yapmadı iyi paslar gönderdi ve yine güzel hareketlerini yaptı
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 00:28
biktım artık hep aynı yine hakana yükleniliyor sanki maç boyuncu hakana top gönderdiler tamam yaa hakan suçluhakan da sahadaki futboluyla cevap versin o zaman eleştirenleri mahçup etsin ?...
bugun milli takimimiz bi acidan iyiydi oda kazanmamiz onun haricinde ben iyi bi milli takim goremedim herzamanki gibi net pozisyonlar harcandi...
M.Scofield
08.Ekim.2006, 00:31
hakan da sahadaki futboluyla cevap versin o zaman eleştirenleri mahçup etsin ?...
hakan ne yaparsa yapsn yine suçlanacak ban söylermisin hakan kaçtane golluk top geldi ne yapsın hakan 10 kişi çalımlayıp golmu atsın
bu laf da hemen söylenir heah sanki sen futbol piyasasının içindesin
bu lafları söylemek içn futbol piyasasının içnde olmak gerekmez fakat baktım da yorumlara fatih terim şöle fatih terim böle... bunları sölemek içn en az fatih terim kadar olmanız gerekmez mi?? nese konu sapmasın arkadaşım...
2.yarıda kornerden top geldi önüne düştü ama vuramadı
beklemiyordu heralde topu ondan..
Sekopej
08.Ekim.2006, 00:33
2m=6 2m+m=9 olacak inş:D
Öncelikle teşekkür ederim...
Bu laf bana herhalde. Kişisel tartışmaya girmek huyum değildir ama, ben yorumumu yaptım. Hala da diyorum, bu kadroyu seçtiği gün de dedim.
Sen memnun ve mutluydun galiba bugünkü oyundan. Ayrıca yine yazdım sonuçta kazandık mutluyum diye. Ama oyuna müdahalesi sıfırdı. Bunu söylemek de Fatih Terim'den daha teknik bilgiye sahip olmaksa evet kabul ediyorum ben daha iyiyim....
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 00:33
hakan ne yaparsa yapsn yine suçlanacak ban söylermisin hakan kaçtane golluk top geldi ne yapsın hakan 10 kişi çalımlayıp golmu atsınhayır iyi yer tutsun yeter golün asistini bile servet yaptı
M.Scofield
08.Ekim.2006, 00:35
tamam hakan suçlu fatih terim suçlu çünkü bunlar galatasaraylı
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 00:36
ben öyle bişey demedim nerden bu noktaya vardın anlamış değilim ben açıkçası hakanın gol atmasını ya da etkili gözükmesini çok isterdim ama sahada göremedim açıkçası bu maçı kazanmamız da tuncayla ardanın rolü büyüktür tuncay gerçekten çok akıllı koşular yaptı arda ise mükemmel oyun kurdu takımın beyniydi bence etkisiz elemanlarımız sabri gökdeniz ve hakandı tabi sonradan hüseyini niye aldı anlamış değilim
hüseyini niye aldı anlayamazsın zaten...çünkü sen takım fatih terim kadar ii tanımıyorsun mehmeti rahatlatmak içn almış olabilir...
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 00:46
hüseyini niye aldı anlayamazsın zaten...çünkü sen takım fatih terim kadar ii tanımıyorsun mehmeti rahatlatmak içn almış olabilir...abi mehmet oyun kurucu mu rahatlasın hem hüseyinden başka ön libero mu yok bana bi tane dünya futbolunda yavaş, yeteneksiz ve uzun boyundan başka bişeyi olmayan bi ön libero söyle helguera hariç o zaten ön libero sayılmaz sweeper sayılır serveti oynat can ı oynat ön liberoda aynı şey ya
abi mehmet oyun kurucu mu rahatlasın hem hüseyinden başka ön libero mu yok bana bi tane dünya futbolunda yavaş, kazma ve uzun boyundan başka bişeyi olmayan bi ön libero söyle helguera hariç o zaten ön libero sayılmaz sweeper sayılır serveti oynat can ı oynat ön liberoda aynı şey ya
YORUMSUZ....
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 00:50
YORUMSUZ....yorumsuz bi cevap değil beni haksız çıkarıcak bişey söyle madem...
M.Scofield
08.Ekim.2006, 00:50
bügünkü yorumlardan anladığım fatih terim hiç birşey bilmiyormuş
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 00:52
abi ben fatih terim hüseyini niye aldı derken neden başka gol düşünmüyor da üstüne yatıyor dedim saptırmayın dediğimi sonuçta hüseyini alırken gökdeniz çıktı fatih terime laf ediyor diye evdekilerle bile tartıştım ben
yorumsuz bi cevap değil beni haksız çıkarıcak bişey söyle madem...
mehmet oyun kurucu değil de ne forvet mi bugün takımda körevi neydi...adam hüseyin girdikten sora orta sahayı geçebildi...
mehmet türk olmasaydı onun yerinde kim oynuyodu:hüseyin sakın fatih terim adamı küstürmemek içn almış olmasın oyuna... ayrıca dikkat et hüseyin girmeden oyun dengedeydi adamlar gol deniyorlardı... ne zaman hüseyin girdi... mehmet rahatladı ayrıca ileriye de katkı sağladı... çıkan gökdeniz adam yorgun ve sadece ileriye dönük bir futbolcu... giren hüseyin mehmetin yerine geçti gökdenizin yerine de mehmet geçti rakim ataklarda hücumu kesti gökdeniz bunu yapamıyordu.. ayrıca biz atağa çıkarken de gökdenizin görevini üstlendi yani fatih terim bu değişiklik le bir taşta iki kuş vurmuş oldu ama sen hale ıskaladı diyorsun...
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 01:01
mehmet oyun kurucu değil de ne forvet mi bugün takımda körevi neydi...adam hüseyin girdikten sora orta sahayı geçebildi...
mehmet türk olmasaydı onun yerinde kim oynuyodu:hüseyin sakın fatih terim adamı küstürmemek içn almış olmasın oyuna... ayrıca dikkat et hüseyin girmeden oyun dengedeydi adamlar gol deniyorlardı... ne zaman hüseyin girdi... mehmet rahatladı ayrıca ileriye de katkı sağladı... çıkan gökdeniz adam yorgun ve sadece ileriye dönük bir futbolcu... giren hüseyin mehmetin yerine geçti gökdenizin yerine de mehmet geçti rakim ataklarda hücumu kesti gökdeniz bunu yapamıyordu.. ayrıca biz atağa çıkarken de gökdenizin görevini üstlendi yani fatih terim bu değişiklik le bir taşta iki kuş vurmuş oldu ama sen hale ıskaladı diyorsun...ben mehmet etkili olmadı demedim ama asıl yeri amc veya amr değil biz mehmeti önliberomuz yok diye almadık mı ayrıca gökdeniz değil sabrinin görevi rakip atakları kesmekti gökdeniz çıkınca sabri sağa hsüeyin sabrinin yerine geçti ama şu var sabri zaten maç boyunca kötüydü hem hüseyin varken de yokken de macarların gol pozisyonu olmadı frikik hariç (hatta varken bi şutları var) ben şunu diyorum mehmet i sen pirlo yerine koyuyorsun o zaman hem oyun kursun hem defansa yardım etsin ha şu var hüseyin varken adamlar daha çok bizim yarı sahaya döktü oyunu
tamam kardeşim bizm burda tartışmamız birşey değiştirmiyor maalesef:D inşaallah bundan soraki maçları da kayıpsız geçp yolumuza devam ederiz .. herkese iyi geceler..
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 01:18
sana da :) ben umutsuz değilim açıkçası gene de biraz zaman lazım takıma ama kadro da değişir mutlaka gene
gorkemyilmazkarasu
08.Ekim.2006, 01:53
ben mücadeleyi beğendim fatih hoca gerçekten bu işi biliyor bence tam maça göre kadro çıkardı...sabri iyi orta yapan bir oyuncu ve kapalı defanslara karşı çizgiye inip orta açmak en mantıklı çözümdür bunu denedi iyide oldu bence...ayrıca hüseyin değişikliği süperdi çok atak yediğimiz bir dönemde hüseyini alarak orta sahada baskıyı arttırdı bence mantıklıydı...servet sivasta oynayınca kendini bulmuş gibi geldi bana darısı selçuk,kemal ve canın başına...bence maçta göze batanlar rüştü,aurelio,servet,arda ve tuncaydı...
abi mehmet oyun kurucu mu rahatlasın hem hüseyinden başka ön libero mu yok bana bi tane dünya futbolunda yavaş, kazma ve uzun boyundan başka bişeyi olmayan bi ön libero söyle helguera hariç o zaten ön libero sayılmaz sweeper sayılır serveti oynat can ı oynat ön liberoda aynı şey ya
ne diyeyim yaa gitti huseyini stoper yapti bari direk kaleye soksaydin...
10_Osmanozc
08.Ekim.2006, 03:45
Rezalet bir milli takım.Fatih Terim sonuçtan başka bir şey beceremiyor şu anlık.
Ayrıca ah hububatcıgım üzgünüm ama Hüseyin'e kazma demenin bir bedeli vardır sanırım?
Bence takım kadrosundaki en büyük eksik Hakan Şükür'dü. Sahada yürüyecek hali yoktu. Bir forvetin yapması gereken işleri yapmadı. Türkiye'de pek çok iyi forvet var. Artık Hakan döküyorsa sadece Galatasaray için ter dökmeli.. Bu maçın tek ama tek eksiği Hakan'dı.
Çok az pozisyon vermemiz güzeldi, son 10 dakikaya kadar rakip sadece 3 şut çekti yanlış hatırlamıyorsam. Aurelio çok iyiydi. Defansın garantörü idi.
Ne olursa olsun 2 maçta 6 puan güzel.
Universal
08.Ekim.2006, 11:58
2/2 yaptık güzel bir başarı inşallah devamı gelecektir. Maçı izlemedim ama kazandığımız puan çok önemli oldu şuan maç fazlasıyla Norveç lider bu hafta Moldova'yı geçersek liderliğimizi geri alabiliriz.
scolari12111
08.Ekim.2006, 12:57
çok güzel oldu skor da önemliydi iddaa da 5 kağıt yatırmıştım çünkü:D
y_layta
08.Ekim.2006, 13:36
ewet bence hakan oynamasaydı daha farklı olurdu...
Hububat_Fiyatları
08.Ekim.2006, 18:26
Ayrıca ah hububatcıgım üzgünüm ama Hüseyin'e kazma demenin bir bedeli vardır sanırım?kazma derken yeteneksiz aldığı topu ya ya yanındakine ya da geriye oynayan ekstra bi özelliği olmayan anlamında dedim hüseyin vieira değil herhalde kazma benim yeteneği az olan oyuncuyu tanımlamak için kullandığım bi deyimdir yoksa hakaret amacıyla söylemedim ama düzelteyim madem... Bana hüseyini sıradan bi dc den ayıran bi özelliğini söyleyin belki yanılıyorumdur
y_layta
08.Ekim.2006, 19:08
adam top kesiyo oyunu durduruyo ve genelde aldığı pası geri veriyo:)
scolari12111
08.Ekim.2006, 20:03
o nun görevi bu bence iyi de bir oyuncu bu şekil bir tanımlama çok abes olmuş.
y_layta
08.Ekim.2006, 21:03
zaten benim takımımın oyuncusu ve ben oynadığı oyunu basit anlattım...TABİKİ mesela hüseyin halilde ve lazoronide defansiz oynarken ziya doğanda biraz daha ilerde ve iş yapıyo...
Hüseyin'i nası buluyosunuz diye bir soru sorulsa burdakilere yani Trabzon'dakilere çoğunun cevabı aynı olur
y_layta
08.Ekim.2006, 21:12
ewet bizim takımda öle tabikide iyi işler yapıyo ama mesela bizim neşe kaynağımız her faulde adama kafa kaldırması vurucak gibi yapması bizi güldürüyo.AMA GÖREVİNİ EĞER ONA GÖRE VERİRSEN YAPAR MI YAPAR
bursa_mc
08.Ekim.2006, 21:56
takımda çok yanlış seçimler var
y_layta
08.Ekim.2006, 22:19
Adamin Formu Yok O SeÇİm DoĞru
bursa_mc
08.Ekim.2006, 22:25
bu dengesiz serveti niye kadroya alıyo anlamadımm.bursadan egemen mesela daha ii iş yapar
gorkemyilmazkarasu
08.Ekim.2006, 22:38
dengesiz dediğin servet maçın en iyi oyuncularındandı bence...
dengesiz dediğin servet maçın en iyi oyuncularındandı bence...
Servet bu maçta iyi gözükmüş olabilir. Fakat önemli maçlardaki performansı merak konusu.
y_layta
08.Ekim.2006, 23:27
Servet bu maçta iyi gözükmüş olabilir. Fakat önemli maçlardaki performansı merak konusu.
ewet çok iyi GÖZÜKMÜŞ olabilir
UEFA'dan Tuncay'a övgü, Ulusoy'dan 'Tanrı'nın Ayağı' benzetmesi...
Milli futbolcumuzu öven uefa.com, Macaristan maçının kahramanı olarak Fenerbahçeli oyuncuyu gösterdi.
Tuncay Şanlı, UEFA'dan övgü aldı. Avrupa Futbol Birliği'nin resmi internet sitesi, Macaristan karşısında Türkiye'ye üç puan kazandıran oyuncu için, "Tuncay ilham verdi" başlığını kullandı.
Sitede, milli oyuncunun Türkiye'nin galibiyetine önemli katkı sağladığı da vurgulandı. Zor pozisyonda bulduğu golle milli takımı üç puana taşıyan Tuncay Şanlı'nın etkileyici bir volesinin de auta gittiğini yazan site, Macaristan'ın da donuk ve yetersiz bir futbol sergilediği yorumlarına yer verdi.
Aynı site, Sabri ve Arda'nın da gol yollarında etkili olduğunu ancak kaleyi bulamadıklarını vurguladı.
'Tanrı'nın ayağı!..'
Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy, Maradona'nın efsanevi "Tanrının eli" yakıştırması yaptığı golün anımsatılarak, Tuncay'ın pozisyonu için "Tanrı'nın ayağı gibi miydi" sorusuna, "Evet, Tanrı'nın ayağı gibiydi. Bize hayat verdi" yorumunu yaptı.
Kaynak: milliyet spor servisi
scolari12111
09.Ekim.2006, 13:44
bence hüseyin çok faydalı bir oyuncu servet te aynı şekilde.