Log in

View Full Version : Gerets'in sözleri Hakan'a moral verdi

scolari12111
09.Ekim.2006, 13:33
Galatasaray Teknik Direktörü Erik Gerets, önceki gece yarasını öğrencisi Hakan Şükür'a telefonla moral verdi. Bu sezon Süper Lig'de olduğu gibi A Milli Takım forması altında da tam 781 gündür gol atamayan deneyimli futbolcu, maç sonrası gelen telefona çok şaşırdı. Çünkü karşısındaki teknik direktörü Gerets ve onun yardımcısı Erdal Keser'di.

ÇOK YARARLI İŞLER YAPTIN

Biraz çekinerek telefon konuşmasına başlayan Hakan Şükür duyduğu sözler karşısında oldukça mutlu oldu. Zira Belçikalı teknik adam, telefonda futbolcusuna şunları söyledi:

'Sakın üzülme çok iyi oynadın. Eğer böyle oynarsan Almanya'da mutlaka gol atarsın. Sana inanıyorum. Oyun içinde yararlı işler yaptın, adam eksilttin, rakip savunmanın dengesini bozdun. Kafana hiç bir şeyi takma. Sen benim kaptanımsın.'

Bu sözler Hakan Şükür moralinin bir parça olsun yerine gelmesine neden oldu. Öte yandan deneyimli futbolcu, A Milli Takım'daki en son 18 Ağustos 2004'de Beyaz Rusya ile oynanan maçta gol atmıştı. Şükür bu güne kadar oynadığı 105 maçta ise 46 gol kaydetti.

bursa_mc
09.Ekim.2006, 13:42
hakan eskıden ii di ama şimdi bitti

scolari12111
09.Ekim.2006, 13:49
işte yapacağınız yorum bu kadar basit tüp ya bu bir anda bitti.

rectangle
09.Ekim.2006, 14:03
Gerets işini biliyor.Ama bir hata yapıyor.Futbolculara çok profosyonel yaklaşıyor ama türk futbolcusu profosyonellikten anlamıyor.Tigana'da bahsetmişti bundan.Henry 15 yaşındayken şu anda 20 yaşında olan türk futbolculardan daha çok taktik bilgisi vardı

scolari12111
09.Ekim.2006, 14:20
hakan da profosyonel değilse kimse değildir bu ülkede!

cureshot
09.Ekim.2006, 14:36
hakan eskıden ii di ama şimdi bitti

kardeşim sizin derdiniz nedir ya. şimdi burda hakanla ilgili haberin senin söylediğin şeyle ne alakası var. hakanın artık oynayacak halinin kalmadığını herkes biliyor ve bunun bu forumda tartışıldığı pek çok konu başlığı var ama her nedense hakanın burnu aktı diye konu başlığı bile olsa siz hemen başlıyosunuz hakana yüklenmeye. ne zorunuz var allah aşkına bu adamla. bu adam türkiyenin göremediği başarıların ardındaki isimlerden biri ve en azından yaptıklarını takdir edin. anladık futboldan iyice düştü ama her yerde de bunu söylemenin bi mantığı yok artık.

El Comandante
09.Ekim.2006, 14:53
Öte yandan deneyimli futbolcu, A Milli Takım'daki en son 18 Ağustos 2004'de Beyaz Rusya ile oynanan maçta gol atmıştı. Şükür bu güne kadar oynadığı 105 maçta ise 46 gol kaydetti.
yalana bak hakan 4-2lik isvicre macinda gol atmadimi,bunlarda hakani bitirmek istedikleri gibi simdide gollerini azaltiyorlar:mad: :mad:

scolari12111
09.Ekim.2006, 14:56
yalana bak hakan 4-2lik isvicre macinda gol atmadimi,bunlarda hakani bitirmek istedikleri gibi simdide gollerini azaltiyorlar:mad: :mad:

bana mı dedin?ben kaç zamandır belki de tek savunanım.yazı alıntı olduğu için okudum ama o şekil aktardım dikkat etmemişim.

Del Piero_10
09.Ekim.2006, 14:59
bana mı dedin?ben kaç zamandır belki de tek savunanım.yazı alıntı olduğu için okudum ama o şekil aktardım dikkat etmemişim.

sana niye desin,haberi sen yazmadın

El Comandante
09.Ekim.2006, 15:01
bana mı dedin?ben kaç zamandır belki de tek savunanım.yazı alıntı olduğu için okudum ama o şekil aktardım dikkat etmemişim.yok arkadasim sana demedim:)
haberin asil kaynagina dedim.heheh

y_layta
09.Ekim.2006, 21:53
hakan da profosyonel değilse kimse değildir bu ülkede!
PROOSYONEL diil demek çok yanlış...ama bir idoldü bir kralDI

IcedEarth
09.Ekim.2006, 22:01
yalnız değilsin scolari
you will never walk alone :D:D:D:D:D

Hububat_Fiyatları
09.Ekim.2006, 22:11
yalana bak hakan 4-2lik isvicre macinda gol atmadimi,bunlarda hakani bitirmek istedikleri gibi simdide gollerini azaltiyorlar:mad: :mad:o maçta hakan gol atmadı tuncay 3 gol attı bi gol necati attı

y_layta
09.Ekim.2006, 22:14
ewet hakanın golü yok

scolari12111
09.Ekim.2006, 22:14
yalnız değilsin scolari
you will never walk alone :D:D:D:D:D

sağolasın arkadaşım:D:D:D:D

y_layta
10.Ekim.2006, 00:20
halanın gölü yok ki azalsın :D