PDA

View Full Version : Çatkıç ;" Milli formayı çok özlüyorum "

bursa_mc
09.Ekim.2006, 20:22
http://img170.imageshack.us/img170/3008/omervp7.jpg (http://imageshack.us)Fenerbahçe maçında yaptığı kritik kurtarışlarla taraftarla arasındaki buzları eriten Bursaspor`un başarılı kalecisi Ömer Çatkıç, kalesini gole kapattığını söyledi.
Kaleci Yavuz`un sakatlanmasından sonra kaleyi devralan tecrübeli kaleci Ömer Çatkıç, Fenerbahçe maçındaki performansıyla Yeşil-beyazlı taraftarlara da güven verdi. Antalyaspor maçı sonrasında Yeşil-beyazlı taraftarların büyük tepkisiyle karşılaşan kaleci Ömer`e Bursaspor`un resmi sitesinde düzenlene ankette taraftarlardan güven oyu çıktı.

Hayat felsefesinde hiç "keşke" olmadığını söyleyen başarılı file bekçisi, "Belki o puanları alsanız diğerlerini alamazsınız. Futbol anlık yaşanıyor. Her zaman içinde bulunduğunuz ortama bakmak zorundasınız. Ama bizim için artık herşey artık geride kaldı. Konyaspor maçını kazanıp Fenerbahçe galibiyetini daha anlamlı hale getirmek istiyoruz" dedi.

Deplasmanda elde edilen Fenerbahçe galibiyetiyle birlikte takım olarak morallerin iyi olduğunu söyleyen Ömer Çatkıç, milli maç sebebiyle lige verilen arayı iyi değerlendirip Konyaspor`u yeneceklerini söyledi.

Ay-yıldızlı ekibin Macaristan`ı yenebilecek güçte olduğunu da belirten Ömer Çatkıç, "Milli takımın en büyük özelliği, istediği zaman başarmasıdır. Rakibin çok kaliteli olması bence farketmiyor. Tek yürek oldukları takdirde başaracaklarına inanıyorum" diye konuştu.

Milli formaya özlem duyduğunu da ifade eden Yeşil-beyazlı file bekçisi, "Çok çalışarak milli formayı tekrar giymek istiyorum. O formayla hayatımın en güzel zamanlarını geçirdim. O heyecanı futbol hayatım boyunca yaşamak isterim" dedi.

Kendisine geçen haftalarda tepki gösteren Bursaspor taraftarlarına kırgın olmadığını da kaydeden Ömer Çatkıç, "Bana verdikleri bu paye çok güzel. Takım olarak uyum sağladığınızda başarı daha çabuk geliyor. Bunu Fenerbahçe maçında yaptık. Diğer maçlara da yansıtarak daha iyi olacağız. Taraftar, her zaman güzel futbol ve başarılı sonuç istiyor. Göremeyince de tepki gösteriyorlar. İnsan olmamasını istiyor ama bu dünyanın her yerinde oluyor. İyi oynadığımızda da alkışlıyorlar" diye konuştu.

Krusty
09.Ekim.2006, 20:29
İyi bir kaleci; 3. kaleci olabilir milli takımda.

bursa_mc
09.Ekim.2006, 20:36
İyi bir kaleci; 3. kaleci olabilir milli takımda.
abi adam 3. kaleci olmayı mı ozlediği yaw :D rüştünün yerine bi geçsee

aLka
09.Ekim.2006, 20:39
bunun yüzünden letonya gibi bi takıma elenmişiz
hala milli takım diyor
bırak git işine
yedigi ilk golü bundan başka kim yerdi?

y_layta
09.Ekim.2006, 21:14
bunun yüzünden letonya gibi bi takıma elenmişiz
hala milli takım diyor
bırak git işine
yedigi ilk golü bundan başka kim yerdi?
şimdi kendini geliştirmiş dicem ama yine fos çıkmasın

bursa_mc
09.Ekim.2006, 21:19
şimdi kendini geliştirmiş dicem ama yine fos çıkmasın
arasıra salaklıkları oluyo ama :D

y_layta
09.Ekim.2006, 21:21
ne biliyim gelip yeniden öle yapmasında ya yok yok şimdi kale iyi gidiyo kalsın bence

Hububat_Fiyatları
09.Ekim.2006, 21:25
olsa da iyi olur olmasa da bişey farketmez baya çok kaleci alternatifimiz var

y_layta
09.Ekim.2006, 21:49
olsa iyi olmaz güzel gidiyoruz devam(forwette iyi seçim yapılırsa)

ozzy_casanova
09.Ekim.2006, 22:18
ya ama bence iyi bi kaleci!!alternatif olabilr

M.Scofield
09.Ekim.2006, 22:21
çok daha özlerrr. bi daha çağırılmaz bence milli takıma

y_layta
10.Ekim.2006, 00:17
fatih terimin işie belli olmaz

El Comandante
10.Ekim.2006, 16:41
yaw bu kadar kalas kaleci mi olur,bunun yüzünden letonyaya elenmisiz,tam bir anadolu kalecisi ne isi var milli takimda,ha fener macinda güzel oynadi ama bozuk saat bile günde 2 kere dogruyu gösterir

y_layta
10.Ekim.2006, 18:46
ömer milli formayı kaldıramıyo ...

fmsmyrna
10.Ekim.2006, 19:07
bu da rüştü gibi iyi gidiyo gidiyo bi anda çok büyük bi hata yapıyo bence milli takıma akınabilcek çok kaleci var volkan,volkan babacan(daha genç),aykut fevzi elmas,volkan ünlü,özden,orkun,serkan nkırıntılı eğer kendini geliştirirse tolga zengin

y_layta
10.Ekim.2006, 22:07
ÇOK haklısın ama ömerde bir tecrübe ama böle hataları keşke yapmasaydı...
inş tolga zengini görürüm milli takımda

LaKe
10.Ekim.2006, 22:14
Letonya maçında yediği gol onu bitirdi. Artık çağrılacağını zannetmiyorum.

y_layta
10.Ekim.2006, 22:21
aslında bi golle yargılamamak lazım ama o gol warya

Eray Dengiz
11.Ekim.2006, 00:13
Bir laf vardır, geçti bolu pazarı diye. Biz Rüştü'yü istemezken Ömer'e nasıl sabredecez? Ömer'den önce kaleyi bekleyen, Volkan, Gökhan, Aykut, Serdar, Fevzi ve daha sayamayacağım bir sürü kaleci var..

aLka
11.Ekim.2006, 00:17
ÇOK haklısın ama ömerde bir tecrübe ama böle hataları keşke yapmasaydı...
inş tolga zengini görürüm milli takımda
sende her konuya ts'li oyuncuları sokuyosun haa =)

Bir laf vardır, geçti bolu pazarı diye. Biz Rüştü'yü istemezken Ömer'e nasıl sabredecez? Ömer'den önce kaleyi bekleyen, Volkan, Gökhan, Aykut, Serdar, Fevzi ve daha sayamayacağım bir sürü kaleci var..
Kızma da o borun pazarı olacak
Düzeltiyim dedim =)

y_layta
11.Ekim.2006, 00:20
ama konuyu onlar açtı kendimi tutamadım