View Full Version : Türkiye Ligi'nin En İyi Teknik Direktörü Sizce Kim?
e_mali
18.Aralık.2003, 13:16
Ewet Ligdeki en iyi TD sice kim. Oylayalım.
Listeye yazmadıklarım için üzgünüm ama benim aklıma ilk bunlar geliyor.
e_mali
18.Aralık.2003, 13:17
Benim oyum Ersun Yanal'a...
Ama Lucescu ve Daum da iyidir.
Fatih Terim se son gunlerde puan kaybetti (Benim görüşüm)
Layblood
18.Aralık.2003, 19:08
Bence bu listeye Daum girmemeliydi eskisi gibi iyi değil.Benim oyum tabiki Lucescuya.
Koray Düşova
18.Aralık.2003, 20:04
Bence başlık ve anket sorusu yanlış sorulmuş...
''Türkiye Ligi'nin En Başarılı Teknik Direktörü Sizce Kim? olmalıydı.
Ben Lucescu'yu Fatih Terim'den daha iyi görmüyorum ,Fatih Terim'i de Lucescu'dan iyi görmüyorum.
Hikmet Karaman ile Yılmaz Vural şuanda düşme hattında mücadele veriyorlar sizce hangisine iyi teknik direktör diyebiliriz? bunun için kariyerlerini araştırmamız gerekmezmi?
Anket sorusu ''Türkiye Ligi'nin En Başarılı Teknik Direktörü Sizce Kim? '' omalıydı.
e_mali
18.Aralık.2003, 20:36
Onu da ayrı açarız :mrgreen:
TheAnswer
18.Aralık.2003, 22:54
Tabi ki de Fatih Terim
Cengo
19.Aralık.2003, 04:04
Fatih Terim'in vizyonu bitmiştir.Lucescu'nun takımı yaşlandı ve Lucescu taktik üretebilen bir koç olmadığından(sabit oyun) takımda kopmalar başladı.Trabzon gümbür gümbür geliyor fakat bu sene istedikleri tam olmayacak.Seneye şampiyonluk olabilir.Bu sene Cristoph Daum'un senesi.Muhtemelen 4-5 puanla şampiyon olacaklar.Bir de transferler gelince bu dediklerim tam oturacak..
Ersun Yanal'a lafım yok.İstatistik çalışan tek Türk T.D. dür.Kendisi kadar titiz çalışana rastlarsanız yazın.Ben ondan iyi Türk T.D. yok gibi ..
Protothyas
26.Aralık.2003, 14:57
Ben oyumu yanlışlıkla Lucescu'ya kullandım ama aslında en iyisi Ersun yanal tabiiki. Lucescu iyi teknik direktör olsaydı futbolcular onunla çalışmak için can atardı. Ama Beşiktaş'ta kontrat yenilemek isteyen çok az oyuncu var. Galatasaray'da da böyleydi. Beşiktaş başarıyla götürmesine ve gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'ni nerdeyse garantilemesine rağmen bunun olması sorunun teknik kadroda olduğunu gösterir. Gençlerbirliği'nde ise bir çok oyuncuya büyük takımların kanca atmasına rağmen oyuncular "önce takımım" diyor.
manutd0fb1
04.Eylül.2006, 22:30
ersun hoca
Anthelas
04.Eylül.2006, 22:42
Sanırım soru "Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi teknik direktörü sizce kimdi" olacaktı. Çünkü sanırım Lucescu hala Shaktar'ı çalıştırıyor.
_MoRpHeUs_
04.Eylül.2006, 22:49
Bence bu zamana kadar Fatih Terim çok iyi işler çıkardılar.Ancak şu anki durumlarını ve geleceklerini göz önüne aldığımda Ersun Yanal en iyi favorim haline geliyor.
nart_susruko
04.Eylül.2006, 23:04
abi Allah aşkına bu ne ya, 2003'ün konusu zıplamış..;)
:D:D:D:D
vallaha bende zıpladım ha :D:D:D
konu zaman aşımınndan dolayı kilitlenmiştir