PDA

View Full Version : G.Saraylı yıldız isme teklif yağıyor

scolari12111
10.Ekim.2006, 13:35
Cimbom’da sözleşmesi sezon sonunda bitecek savunma oyuncusunun transferi için Marsilya, Nantes, Monaco ve Olympiakos harekete geçti. G.Saray, özellikle Marsilya’nın teklifiyle kafası karışan Song’un sözleşmesini 2 yıl uzatmayı düşünüyor.

Galatasaray’ın Kamerunlu futbolcusu Rigobert Song paylaşılamıyor... Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve teklif üzerine teklif alan savunma oyuncusu, transferde sarı kırmızılı yönetimi oldukça terletecek. 4 Avrupa kulübü, Fransa’dan Nantes, Marsilya ve Monaco, Yunanistan’dan da Olympiakos, Song için düğmeye basarak harekete geçti. Galatasaray Yönetimi de kendisine doğrudan bir teklif gelmemesine rağmen Kamerunlu futbolcuya gelen önerileri öğrenince nabız yoklamaya başladı.

Diouf bastırıyor
Daha önce G.Saray’dan Saidou’yu kadrosuna katan Nantes ile Kamerunlu yıldızı yıllardır transfer etmek isteyen Marsilya ön plana çıkıyor. Marsilya Başkanı Pape Diouf’un FIFA menajerliğini yaptığı Song’u kendi kulübüne kazandırmak için ısrarcı olduğu belirtildi. Song’un Liverpool ile Köln’e transferlerinde de büyük rol oynayan Diouf’un Kamerunlu futbolcuya gelecek sezon için 1.3 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Marsilya’nın dışında Nantes ve Monaco ile Olympiakos’un da Song ile masaya oturmak istediği, ancak Kamerunlu futbolcunun bu teklifleri şimdilik yanıtsız bıraktığı ifade edildi.

Teknik direktörü Erik Gerets’in isteğiyle "Ara transfer dönemine kadar transfer konuşulmayacak" demesine rağmen Galatasaray Yönetimi, Avrupa kulüplerinin kapısını çaldığı Song’un transfer konusundaki fikirlerini öğrenmek için futbolcusuyla görüştü. Song’un "Galatasaray’da mutluyum. İlk etapta aklımda Galatasaray’da kalmak var. İmza atmaya hazırım. Ancak şartların uygun olması gerekli" dediği öğrenildi.

Alternatif Fransa
Sarı kırmızılı yönetim kurulunun da Song ile sözleşmesini 2 yıllık bir anlaşmayla uzatmayı istediği belirtildi. Bir yanda mutlu olduğu Galatasaray, öte yandan Marsilya başta, Avrupa kulüplerinin cazip teklifleri, Kamerunlu futbolcunun aklını karıştırdı. Song’un Galatasaray ile anlaşamaması halinde Fransa’ya gitmeyi düşündüğü öğrenildi.

nekop
10.Ekim.2006, 13:50
songda giderse defansta emre ile tomas her mac hata ustune hata yaparlar...

Universal
10.Ekim.2006, 14:30
Song'un takımdan ayrılması defansta büyük sorunlara neden olabilir Song giderse mutlaka G.Saray'ın onun gibi bir oyuncu bulması gerekecek.

NOT:BU haber için yalan haber balon haber gibi mesaj sayısını artıracak yorumlar yapmayınız yapıldığı taktirde o yorumları sileceğim. ;)

Del Piero_10
10.Ekim.2006, 14:49
defansta zaten bir düzgün Song var

aLka
10.Ekim.2006, 14:59
song giderse yerine bide adam bulmak zorunda kalırız
haberdeki takımlar GS'den üstün takım degiller
giderse yanlıslık yapar
insallah da gitmez..

paco
10.Ekim.2006, 15:07
ben gideceğini zannetmiyorum .. daha sezon sonuna çok var ... o zamana kadar sözleşmesini uzatırlar ... yani ben öyle umuyorum ....

El Comandante
10.Ekim.2006, 17:02
song kalsinda su tomasi göndersek yerine evertondaki yoboyu alsak müthis olur,degeri 6 milyon euro.

Emurafu
10.Ekim.2006, 17:27
bence song ile anlasırız

LaKe
10.Ekim.2006, 17:30
Song giderse bizim için kötü olur. Bir an önce anlaşma sağlamalıyız.

y_layta
10.Ekim.2006, 18:35
song galatanın en önemli oyuncusu.TRABZON MAÇINA MUDAHALE EDEMESEDE başarılı

El Comandante
10.Ekim.2006, 18:36
song galatanın en önemli oyuncusu.TRABZON MAÇINA MUDAHALE EDEMESEDE başarılı
sen herseyi trabzona baglamaya devam et...hayatinizda kac kere bizi yendiniz ki!ya sabir

y_layta
10.Ekim.2006, 18:39
ama konumuz suanla ilgili geçen sene ona teklif varmıydı olsa konuşulurdu sene 2006dayız

Mc.Speedy
10.Ekim.2006, 18:39
Song ile Anlaşma Sağlarız ,
Eğer Diyelim Sağlıyamadık ; Yerine Adam Bulmak Zorunda Kalırız , Galatasaray Bu Kötü Başladığı Sezonda daha Kötüye doğru gider..
Asıl Lazım olan mevkilere adam bulamıyoruz , mevkide adam olan oyuncu giderse kötü olur..

y_layta
10.Ekim.2006, 18:40
adam bulursunuzda almak dert

Marius Belgorth
10.Ekim.2006, 20:58
Geçen sene parasını alamadığı için sorun yaratan Song ile yönetim arasında belirgin bir soğukluk var. Song çok iyi bir defans ancak bu nedenle bir anlaşma sağlanamayabilir bir ihtimal. Bir şekilde giderse ne yaparız onu hiç bilemiyorum o nedenle o konuya hiç girmiyorum.

aanilll
10.Ekim.2006, 21:07
Gitmemesi lazım.. Giderse Tomas'ın ne hatalar yapabileceğini düşünmek bile istemiyorum..

y_layta
10.Ekim.2006, 21:10
ama galata parayı görünce satar mı satar