Log in

View Full Version : FB'den Müthiş Operasyon!

JoseMourinho-FB
10.Ekim.2006, 16:19
F.Bahçeli taraftarlar, Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki Kayseri maçında neden Deportivo bayrağını açacaklar? Bu müthiş haberin ayrıntıları

Ver coşkuyu

F.Bahçeliler, tribünde Deportivo bayrağı açacak. Çünkü Türk düşmanı Celta Vigolular, Deportivo bayrağı görünce deliriyor.

Fenerbahçeli taraftarlar, UEFA'da Celta Vigo ile oynanacak maçtan haftalar önce çok anlamlı bir hazırlığa başladı. Sarı-lacivertliler, 30 Kasım'a kadar Kadıköy'de ve maç günü de Celta Vigo'nun sahasında Deportivo La Coruna bayrakları açacak. Bu girişimin nedeni ise Celta Vigo ile Deportivo'nun adeta düşman olması.

Hakaret değil övgü
Yıllar önce Celta Vigolular, hiç sevmedikleri Deportivoluları kendilerince aşağılayıp barbar demek için onlara "Türkler" derler. Deportivolular ise bunu hakaret olarak görmedikleri gibi "Türk gibi güçlü" sözünü slogan olarak benimsediler. Deportivo taraftarları bununla da kalmayıp tribünde Türk bayrakları açmaya başlarlar.

Türkler geliyor
İki takım arasında daha sonraki ilk maçta Celtalılar "Türkler dışarı" diye bağırırken, Deportivolu taraftarlar "Türkler geliyor" diye bağırırlar. İşte Fenerbahçeli taraftarlar da Türklere ve Deportivolulara karşı antipatisi olan Celta Vigoluların moralini bozmak için maçlarda Deportivo bayrakları açacak.

Marius Belgorth
10.Ekim.2006, 16:37
Ayrıca Deportivo'nun stadında açık tribünde hiç indirilmeyen bir Türk bayrağı vardır. Bunun ilk nedenini arkadaşım açıklamış. Bir diğer neden Deportivo'nun Galesia bölgesi takımı olması ve eskiden bu bölgede Türklerin yaşadığının rivayet edilmesidir. Ayrıca maçlarının hemen başında neredeyse bütün tribünlerde indirilmeyen bayrak haricinde onlarca küçük ve birkaç tane de büyük boyutlarda Türk bayrağı açılır. Aşağıdaki fotoğrafta açık tribündeki hiç indirilmeyen Türk bayrağını görebilirsiniz.

http://img167.imageshack.us/img167/4341/128ee7lokd9.th.jpg (http://img167.imageshack.us/my.php?image=128ee7lokd9.jpg)

barahir
10.Ekim.2006, 17:45
hehe güzel bi kışkırtma yöntemi... ters tepmesinde

TR.CaPTaiN
10.Ekim.2006, 17:52
Deportivo taraftarının bu özelligini biliyorum cok güzel düsünülmüs Deportivo bayragı acma olayı.

y_layta
10.Ekim.2006, 18:32
inşallah işe yarar bakıcaz

Redrum
10.Ekim.2006, 18:49
bunu bilmiyordum gerçekten böyleyse deportivo yu çok sevdim hatta hemen bi fmde lig açıyım onu seçiyim:D

dick
10.Ekim.2006, 18:54
Gerçekten çok ilginç bir olay.İlk defa duyuyorum ben de.

Neron_FB
10.Ekim.2006, 19:00
bunu bilmiyordum gerçekten böyleyse deportivo yu çok sevdim hatta hemen bi fmde lig açıyım onu seçiyim:D
Hehehe o da iyi :D ben de fifa 07de ispanya liginde deportivoyla şampiyonluk kovalayim :D

LaKe
10.Ekim.2006, 19:02
Bence süper olur. ;) Deportivoluların böyle birşey yaptığını bende duymuştum. Bildiğim kadarıyla Türk bayrağı açmaya halada devam ediyorlar.

fmsmyrna
10.Ekim.2006, 19:10
ben bunu ilk 2-3 sene deportivo maçında görmüştüm nedenini anlmamıştım ama sonra bi programda bi yorumcu sölemişti o günden sonra deportivo ya sempatim arttı celta ya azaldı

DeDe
10.Ekim.2006, 22:50
bende evime o gün deportivo bayrağı asacağım..hemde en büyüğünden

senderson
10.Ekim.2006, 22:53
abilerimiz uygun görürse olacak bir organizasyondur bu...

bluepaw
10.Ekim.2006, 23:03
Deportivonun yaptığı çok güzel, her yer Türk düşmanı kaynarken...

tosunpasa
10.Ekim.2006, 23:06
deportivoya olan sevgim bu olaydan sonra daha çok arttı.fenerbahçeli taraftarlarımızda iyi düşünmüş.

kkanke
10.Ekim.2006, 23:23
guzel operasyonda adamlar hırslanıp yenmesinler bizi

dick
10.Ekim.2006, 23:42
guzel operasyonda adamlar hırslanıp yenmesinler bizi

O da bir ihtimal:D

Universal
10.Ekim.2006, 23:53
Aslında açammalıyız çünkü onlar hırsalanacaktır. Örnekleri çok hatta yakın zamandada var İsviçre maçı maçtan önce yapamdığımızı bırakmadık onlar hırslandı ve elediler gene aynısı olacaktır...

lazyboy7
11.Ekim.2006, 16:03
fb nın yapıp yapacagı en ıyı organıze hareket bence umarım ellerıne yu<zlerıne bulastırmazlar da bıseye benzer.cunku yapılırsa gercekten ıse yarar

MeMo
11.Ekim.2006, 16:37
Aslında açammalıyız çünkü onlar hırsalanacaktır. Örnekleri çok hatta yakın zamandada var İsviçre maçı maçtan önce yapamdığımızı bırakmadık onlar hırslandı ve elediler gene aynısı olacaktır...
isvicre maçı öncesi kimkimi kışkırttı iyi düşün bize yapılanın aynısını yaptılare bi da maçı izle bakem

dnz498
12.Ekim.2006, 11:58
Bu Deportivoluların Türk bayrağı açma sebebi onlarca yıldır olan bir durum güzel bir olay Celta Vigolular delirecek :n:

Nedvedmania
12.Ekim.2006, 12:32
hehe güzel bi kışkırtma yöntemi... ters tepmesinde
bence ters tepicek adamlar daha fazla hırs yaparlar :)

El Comandante
12.Ekim.2006, 17:45
fenerbahcenin celta macinda stada deportivo bayragi asmasi cok ama cok yanlis bir hareket olur,eger celta hirslanirsa fenerbahceye patlarlar.

GeNç KaRTaL
12.Ekim.2006, 18:59
valla bu haberden sonra deportivo sevgi bir kat daha arttı

Sheriff
13.Ekim.2006, 01:42
Çok güzel bir organizasyon olur.Deportivo ve Celta Vigo düşman Celta Türklerede düşman Deportivo ise Türk yanlısı bizim bu yaptığımız hem Deportivolulara bir jest hemde Celtalıları gıcık etmeye yarayacaktır.Onlar Türk düşmanıysa bizim onlardan 10 kat daha hırslı oynamamız lazım.Yani ters tepse bile onların bizi yenememesi lazım çünkü bu sefer çok aşşağılanmış bir duruma düşeriz bunuda hangimiz kaldırabilir bilmiyorum...

nart_susruko
13.Ekim.2006, 02:01
..... Çünkü Türk düşmanı Celta Vigolular, Deportivo bayrağı görünce deliriyor.
Türk bayrağı daha yakışı kalır gibime geliyor.. :roll:

nekop
13.Ekim.2006, 21:14
guzel dusunulmus tamamen kiskirtici...