View Full Version : Turkİye-moldova
bursa_mc
11.Ekim.2006, 21:24
ewt. arkadaşlar düşünceleriniz nelerdirr
Bu maçı alacağımızı düşünüyorum.
JoseMourinho-FB
11.Ekim.2006, 21:31
Ben bu maçta Fatih Terim inandığı sistemi oynatırsa bu maçı kazanırız diye düşünüyorum.Çünkü Fatih Terim diyor ki:"Ben Hakan'a göre oyun kuruyorum." diyor.Ama Macaristan maçında kanatlardan sadece 5 orta yapmışsın ve mükemmel orta açan topları iyi içeriye dolduran Hasan Şaş yok.İşte Fatih Terim düşeşçi olmaya bırakır.Satranç Ustasına dönerse bu maçı kolay geçeriz diye düşnüyorum ve ayrıca Hakan'ın %100 oynamasına karşıyım.Bu maçta çok daha iyi oyuncularımızın ön plana çıkacağını düşünüyorum.Nihat-Ümit Karan-Tümer gibi oyuncular bu maçta mutlak suretle kullanılmalıdır.Böyle olursa zaten Moldova'yı biz geçeriz.Ayrıca Moldova takımı disiplin çerçevesinde oynuyor ve çok iyi kapanıyorlar,onun için erken bir gol bizi rahatlatacağını düşünüyorum...
Nedvedmania
11.Ekim.2006, 21:32
yeneriz inşallah
Yeneriz en kötü ihtimal 0-0.
Berkaiser
11.Ekim.2006, 21:42
Bu maçta da Malta maçında olduğu gibi zorlanabiliriz ama kazanacağımızı düşünüyorum.
Universal
11.Ekim.2006, 21:43
Bu maçı almaktan çok bence boy gösterisi yapıp liderliği alıp hemde Avrupa'ya ülkemizi kaltesini kanıtlamalıyız eğer bir aksilik çıkmasa maçı rahat kazanabiliriz.
bursa_mc
11.Ekim.2006, 21:58
3-0 alırız bence
senderson
11.Ekim.2006, 22:01
2-1 alırız moldova garanti atar...
GOOOOOOOL Sabri çok güzel ortaladı Kral'a sadece kafayla topa vurmak kaldı.
1-0
IcedEarth
11.Ekim.2006, 22:37
hakan şüküüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüürrrrrrrrrr
VEEEE Penaltı.Hakan topuk pasını verdi Arda ceza sahasında yerde kaldı.
Topun başında Kral var.
VE GOOOOOOOLLL
2-0
lazyboy7
11.Ekim.2006, 22:42
ooooooooooo haka şükür oleeeeeyyyy
IcedEarth
11.Ekim.2006, 22:43
Türkiyemizin golü
20 numaralı formasıyla
Şüküüüüür
Hakaaaan
Şüküüüüüüüüüüür
Hakaaaaaaaaaaan
Şüküüüüüüüüüüüüüür
Hakaaaaaaaaaaaan
Bravo :D:D:D:D:D
Universal
11.Ekim.2006, 22:45
2-0 oldu artık maç koptu inşallah fazla gol atıp liderliği alırız.
Gökdeniz kaleciyle karşı karşıya Kral'a pas verdi.Kral vurdu direkten döndü tekrar vurdu direkten döndü ama top içeri girdi veee Kral'dan hat-trick
KRAL GOOOL GOOOL GOOOOOOOOL
GOOOOOOOOOLL
Hakan Şükür hattrick yapıyor :D
3-0
Eray Dengiz
11.Ekim.2006, 22:46
Takım açıldı.. Bu maç böyle devam ederse farka gider.. Arda - Gökdeniz - Tuncay - Hakan Şükür kısacası takımın hepsi süper oynuyor
Hakan 4'ü atıyordu ya. Tüh nasıl kaçırdık.
Eray Dengiz
11.Ekim.2006, 22:48
Hamitte süper oynuyor.. Takım çok iyi oynuyor ya..
lazyboy7
11.Ekim.2006, 22:48
KRALL costu bi kere tutabılen warsa tutsun bakalım sımdı
IcedEarth
11.Ekim.2006, 22:49
Türkiyemizin golü
20 numaralı formasıyla
Şüküüüüür
Hakaaaan
Şüküüüüüüüüüüür
Hakaaaaaaaaaaan
Şüküüüüüüüüüüüüüür
Hakaaaaaaaaaaaan
Bravo
Eray Dengiz
11.Ekim.2006, 22:51
Defansın orta ikilisi hariç Fatih hoca takımı oturttudu. Bu takıma daha Emre, Yıldıray, Hilal ve Nihat gibi futbolcularda geldi mi tadından yenmez..
Mc.Speedy
11.Ekim.2006, 22:51
Hepimizin Benim Dahil Dediği(m) Hakan Oynamasın Diye ;
En Güzel Cevabı Verdi Bizlere Bence Hakan'ada Böyle Bişey Lazım Moral..
Arda Müthiş Oynuyor Pasları ile , Hamit Ortada Mükemmel Tutuyor Topları ,
Gökdeniz Orta Sahanın Hakimi Oyun Kurucusu Resmen Böyle Giderse Fark Açılır iyice..
JoseMourinho-FB
11.Ekim.2006, 22:56
Hakan Şükür kadar hayatımda ballı bir insan görmedim adama penaltı dahil 4 top geldi biri rakibe diğeri gol 3.golü omuzuyla attık öncesinde zaten boş kaleye kaçırdı ayrıca biz iyi felan oynamıyoruz Moldova'ya karşı iyi oynarsın böyle,çünkü oynaman gerekir.Aynı oyunu Brezilya'ya İtalya'ya Fransa'ya oynaman sıkar biraz.Zaten bizim kıstas maçımız bu değil asıl maçlar Mart'ta Norveç ve Yunanistan maçı bakalım o maçlarda aynı oyunu sergileyecek miyiz...?
Eray Dengiz
12.Ekim.2006, 00:27
Hakan Şükür kadar hayatımda ballı bir insan görmedim adama penaltı dahil 4 top geldi biri rakibe diğeri gol 3.golü omuzuyla attık öncesinde zaten boş kaleye kaçırdı ayrıca biz iyi felan oynamıyoruz Moldova'ya karşı iyi oynarsın böyle,çünkü oynaman gerekir.Aynı oyunu Brezilya'ya İtalya'ya Fransa'ya oynaman sıkar biraz.Zaten bizim kıstas maçımız bu değil asıl maçlar Mart'ta Norveç ve Yunanistan maçı bakalım o maçlarda aynı oyunu sergileyecek miyiz...?
Fenerbahçe - Galatasaray maç topiciği zannetin galiba? Hakan o golleri italya adına mı attı? Yok ballıymış yok omuzuna çarpmış. Düzgün yorumlar yapacaksan yap..
Bugün mükemmel top oynadık! Kanatlarımız harikaydı. Her futbolcumuz 90 dkika koştu, mücade etti.. Hepsini yürekten tebrik ediyorum.
TaşkınMahmut
12.Ekim.2006, 00:27
Bu Hakan mıydı :eek: ben Bir Brezilyalının Türk vatandaşlığına geçirilip sahaya koyulduğunu sandımda bir an :D
Hepimizi susturdun bravo Hakan. Kral Böyle İstedi!
Mc.Speedy
12.Ekim.2006, 00:28
Hakan işte böyle bir oyuncu yeterki hakkında mac sonunda olumsuz yorumlar yapılıp Morali sıfıra indirilmesin ;)
Emurafu
12.Ekim.2006, 00:29
Ben bu maçta Fatih Terim inandığı sistemi oynatırsa bu maçı kazanırız diye düşünüyorum.Çünkü Fatih Terim diyor ki:"Ben Hakan'a göre oyun kuruyorum." diyor.Ama Macaristan maçında kanatlardan sadece 5 orta yapmışsın ve mükemmel orta açan topları iyi içeriye dolduran Hasan Şaş yok.İşte Fatih Terim düşeşçi olmaya bırakır.Satranç Ustasına dönerse bu maçı kolay geçeriz diye düşnüyorum ve ayrıca Hakan'ın %100 oynamasına karşıyım.Bu maçta çok daha iyi oyuncularımızın ön plana çıkacağını düşünüyorum.Nihat-Ümit Karan-Tümer gibi oyuncular bu maçta mutlak suretle kullanılmalıdır.Böyle olursa zaten Moldova'yı biz geçeriz.Ayrıca Moldova takımı disiplin çerçevesinde oynuyor ve çok iyi kapanıyorlar,onun için erken bir gol bizi rahatlatacağını düşünüyorum...
hakan sov yaptı mac bitti.aynı pozisyonları galatsarayda dısarı atar hele sabri ne ortalar attı be oda galatsarayda ligde kötü ortalar atar hep
macın en iyileri
hakan
hamit
arda
sabri cok kostu
TaşkınMahmut
12.Ekim.2006, 00:33
Aurelio da süperdi . Mükemmel toplar çaldı.Harika paslar attı süper gol ortası yaptı
bu mac hem milli takimimiz adina hemde hakan adina harika oldu ikiside bol gollu maclari ozlemisti...
Emurafu
12.Ekim.2006, 00:38
evet kardes o golleri atan sonucta bir türk evladı hemde o golleri türkiye adına attı,sen mactan öncede hakanın oynamasını istemiyordun cevapı verdi hakan
kardes sana bir önerim her macın havası baska olur
M.Scofield
12.Ekim.2006, 00:38
tek kral hakan şükürrrrrr.... susssssssssss!!!!!!!!!!!
hakan bügün herkezi susuturdu
Mc.Speedy
12.Ekim.2006, 00:42
evet kardes o golleri atan sonucta bir türk evladı hemde o golleri türkiye adına attı,sen mactan öncede hakanın oynamasını istemiyordun cevapı verdi hakan
kardes sana bir önerim her macın havası baska olur
Sözlü Olarak Soru Soran Arkadaşlar ( iddaa eden ) arkadaşlar
Maç sonunda cevabını oynanan maçla oyunla alınca biraz acı oluyor tabi..
Burak Duran
12.Ekim.2006, 00:48
hakan 4 gol attı ve beni şok etti... maç çok kolaydı norveç maçıyla bu maçı kıyaslamayın o maç ile bu maç çok farklı bu oyunla biz norveçide yeneriz yeterki hakan biraz güvensin kendine...
Scocco
12.Ekim.2006, 00:51
Türkiye son yıllarda en rahat maçını oynadık diyebilirim orta saha üstünlüğüyle rakibin dengesini bozduk. Ardından kanatlarda ceza alanı içine yapılan ortalarda hakan ve tuncay etkili olunca farka gittik. Hakan Şükür kendisi ve milli takımımız için en mutlu yaşadı ve yaşattı. Takım olarak çok iyiydik.
Eray Dengiz
12.Ekim.2006, 00:52
Eğer erken gol bulamasaydık yine aynı sorunu yaşayacaktık. Çünkü Moldova takımı çok iyi kapanan bir takımdı. Neyse ki erken gol bulduk bununla birlikte farka gittik..
TaşkınMahmut
12.Ekim.2006, 00:52
erkenmi :D 34 te attık ilk golü
Maçı almamızdaki en büyük etmen
ARDA & Aurelio A.Ş iidi..Dikkat edin her golde onların izi var..
TaşkınMahmut
12.Ekim.2006, 00:59
Marko paşa mükemmeldi:
yunanistan 4-0 yenmis anliyacaginiz yunanistani yenmemiz sart...
Zaten en büyük çekişme Yunanistan ile bizim aramızda olacak. Ama bence biz gruptan 1. çıkarız.
cureshot
12.Ekim.2006, 03:01
hakan moral adamı olduğunu bir kere daha gösterdi. morali yerinde olduğu zaman yıllanmış bir şarap gibi adeta. 18lik delikanlılara taş çıkartıyor. maçtan önce sanırım bu hakanın son resmi maçı demiştim ama öyle olmayacakmış gibi geliyor bana. bu arada bir maçta dört gol hem de ramazanda. inanılır gibi değil. biri beni çimdiklesin. o yaşayan bir efsane. sabriye inanamadım. zambrotta gibi oynadı. hem savunmada hem hücumda müthişti. ortaları beckhamınkiler gibiydi. bir cümle de mehmete. real madrid teknik direktörü olsam bu adamın üzerine kurarım takımı. bi adam hem hücumda hem savunmada bi tane olumsuz hareket yapmaz mı ya. son dakikalarda sırf onu izledim acaba bi tane yapacak mı diye. bi tane top kaptırdı onu da gitti hemen geri kaptı. milli takım için inanılmaz bir kazanç. onu milli takıma kazandıranlara helal olsun. gökhan-servet yine süperdiler. arda ve tuncay da mükemmeldi. kısaca herkes elinden gelenin fazlasını yaptı. biz süper bi takım değiliz. ancak böyle hırslı oynayarak bi şeyler yapabiliriz. umarım terim de oyuncular da basın da ve biz de bunun bilincindeyizdir.
hakanı ve milli takımımızı kutluyorum.
orucu bahane edip hakana saldıranlara gereken en güzel ve anlamlı cevabı verdi hakan.
GeNç KaRTaL
12.Ekim.2006, 07:05
ben bu maçta şunu gözlemledim ileride arda türkiye yi avrupada temsil edecek en iyi oyuncu olacak ayrıca bu maçta çok iyiydik inş diğer maçlardada iyi oynayıp kazanırız ve bu sefer gruptan birinci çıkarız kralada ayrı bir parentez açmak lazım mükemmel oynadı ama bizim bu oyuncuya ilerisi için bir alternatif bulmamamız diye düşünüyorum
Eray Dengiz
12.Ekim.2006, 11:47
Hala bir kaç forumda Hakan'ı eleştirenler var. Herkes'de aynı düşünce var. Bomboş kaleye gol attı. Karşımızda zayıfta olsa güçlüde olsa, milli takıma karşı 4 gol atmak zor değildir. Peki bundan önce niye atamadık? Niye 4 gol birden atamadık? Aylarca eleştirdiğimiz Hakan atınca mı bomboş kale oldu?
Hakan'ın attığı 353 golün yarısından çoğu yapılan ortalar ile atılan gollerdir. Klasik, Hakan'a orta yaparsın o da zıplar, kafayı vurur ve gol olur. Bunu Hakan çok uzun zamandır yapamadığı için eleştirildi. Ama bugün o posizyonları en iyi şekilde yani eski Hakan gibi değerlendirdiği için göklere çıkarıldı.
Fatih hoca, çok iyi bir düzen oluşturmuş. 4-1-4-1 taktiği ile devam ederken birden, 2-1-5-2 taktiğine dönüşebilir. Kanatlardan İbrahim ve Sabri orta sahaya geliyor, Arda - Tuncay - Hamit - Gökdeniz ise serbest rol ile devamlı değişiyolar. Hakan'da tek forvetken birden yardıma Tuncay gelip rahatlıyor.
Nedvedmania
12.Ekim.2006, 12:20
hakan mütiş oynadı
habire direğe çarptı sonra defansa çarptı ama içerden çevirdi diye gol olan gol varya onda hop oturdum hop kalktım :)
tek kral hakan şükürrrrrr.... susssssssssss!!!!!!!!!!!
hakan bügün herkezi susuturdu
:D:D:D:D
Del Piero_10
12.Ekim.2006, 12:36
Hakan Şükür düşmanlarını 4 gol ile offline etti :n:
bundan sonra Hakan Şükür ile kim dalga geçerse karşısında bende olucam,Galatasaray'lı olmadığım halde.
kıskanmayın şu adamı siz daha iyisini çıkartana kadar(20 yıldır falan çıkaramıyorsunuz) en iyi Türk santrafor
scolari12111
12.Ekim.2006, 13:28
bir haftadır mahvoldum anti hakan cılara laf yetiştireceğim diye artık konuşma gafletinde bulunacaklarını sanmıyorum hakan hakkında.
fmsmyrna
12.Ekim.2006, 14:06
ben tam olarak antihakan cı olmasam da bu adamın her zaman için çok iyi oynadığına dursada yeter laflarına hiç katılmıyorum bence türk milli takımı nda oynaması hatadır rüştü ile beraber bence yine çok havaya girdik alt tarafı moldova yı yendik ne var bunda bu kadar zaten normali 4-0 5-0 bitmesiydi tuncayın attığı golü görmedinizmi 3 onlardan adam var 3 bizden ama adamlar tuncayı bomboş bırakıyo çok acemi bitakım bu moldova
scolari12111
12.Ekim.2006, 14:09
ben tam olarak antihakan cı olmasam da bu adamın her zaman için çok iyi oynadığına dursada yeter laflarına hiç katılmıyorum bence türk milli takımı nda oynaması hatadır rüştü ile beraber bence yine çok havaya girdik alt tarafı moldova yı yendik ne var bunda bu kadar zaten normali 4-0 5-0 bitmesiydi tuncayın attığı golü görmedinizmi 3 onlardan adam var 3 bizden ama adamlar tuncayı bomboş bırakıyo çok acemi bitakım bu moldova
o acemi dediğini moldova nın son dönemde oynadığı takımlara ve aldığı sonuçlara bak örneğin dünya şampiyo nu italya ya 85 te kaybettiğini göreceksin.bırakın biz yaptıkta ne oldu takım kötüyüd laflarını kabul etmekten korkamyın bu kadar sahada süper bir milli takım vardı üst düzey bir futbol oynadı bana göre şu kötü düzeydeki milli takımlar arasında çok iddaalı olduğun gösterdi.bu ktü milli takımlara ingiltere de italya da ve daha birçok kalbur üstü takımı örnek verebiliriz.
beyler ben ilk golü göremedim golü görebilecegim bi link varmı :confused:
Sekopej
12.Ekim.2006, 15:21
Geçen maç Fatih Terim'i eleştirmiştim neden 90 dakika Hakan'ı sahada tuttu, oyuncu değiştirmedi diye, Fatih Terim'den daha iyi teknik bilgiye sahipler var diye eleştiri geldi.
Maçı izleyemedim ama özetine baktığımda oynanan oyun Hakan'a göreydi. Yapılan ortalar, Hakan'a oynamalar. Hakan da son zamanlarda bunları atamadığı için eleştiriliyordu ve bu sefer atmayı başardı.
Sen böyle oynarsan Hakan kadronda olur pozisyon bulur atar, kaçırır da ama geçen maçta olduğu gibi bir oyunla oynarsan 60 da Hakan'ı çıkarman gerekirdi.
Maçı izleyemedim için genel bir yorum yapamıyorum ama alınması gereken bir sonuçtu. Bizim artık böyle takımlara puan kaybetmeyi bırak farklı kazanmamız gerekir.
Geçen maç eleştirdiğim Terim'i ve dünkü maçta bu forma için elinden gelen herşeyi yapan oyuncuları tebrik ederim...
El Comandante
12.Ekim.2006, 15:34
ilk basta artik hala hakan sükürü elestirenler varsa ben onlarla bir daha polemige girmem cünkü futboldan anlamayan kisiler hakana laf atarlar.hakan dün nefis 4 gol atti!hemde ayagi sakat oldugu halde!dün haka bir daha rekor kirdi milli takimda 2 kere 1 macta 4 gol atti,bu rekoruda artik kimse gecemez,HAKAN SÜKÜR TÜRKIYENIN EN BÜYÜK GOLCÜSÜ ONA LAF ATANLAR DÜN NASIL MACI IZLEDILER COK MERAK EDIYORUM!UTANDINIZMII!!
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 15:39
Moldova'ya takım diyenler şuanda yanılır.Moldova takım değil,ancak Malta'nın Faroe Adaları'nın rakibi olabilirler.Bir tanesi tutturmuş Dünya Şampiyonu İtalya'ya 2-1 yenilmiş diye.O bir baksında İtalya şuanda nasıl top oynuyor,o kadar kötü bir İtalya varki şuanda bu İtalya böyle devam ederse EURO 2008'de gruptan çıkamaz.Maça gelince Milli Takım 34.dakikaya kadar hiçbir şey oynamadı.Aynı amatör bir futbol oynadılar.Ama ne olduysa 34.dakikada Fatih Terim'in tempoyu artırmasıyla oldu ve Milli Takım açıldı.Sonra hem defansta hem hücumda mükemmel bir Türkiye izledik.Hakan konusuna gelince Hakan bu takımın EURO 2008'de gol umudu olamaz,olmamalıdır.EURO 2008'de herkes Moldova olmayacak.Öyle takımları olacak ki hani şu sizin KRAL dediğin Hakan Şükür yine fos çıkacak.Ben Hakan'ın milli takımda oynamasına karşıyım.Omuzuyla penaltıyla gol at,sonra da kral ol lütfen bunları geçelim.Hakan'a dün 6 top geldi birini rakibine birini boş kaleye attı diğer 4 pasıda gol olarak değerlendirdi.Sadece şanslı günündeydi ki Moldova'yada bırakın atsın artık.Türkiye karşısında Moldova kim...Yine söylüyorum Hakan'ı EURO 2008'de gol umudumuz olarak görüyorsak.Yazıklar olsun BÜYÜK İMPARATOR dediğim Fatih Terim'e yazıklar olsun Türkiye'ye derim ki görüceksiniz Hakan'lı Türkiye EURO 2008'de çok iş yapamayacak.Görünen köy kılavuz istemez...
TaşkınMahmut
12.Ekim.2006, 15:41
zaten golcü şanslı olmadan gol atamaz ;;) . Hakan fenerin oyuncusu olsa acaba bu yazıları yazabilecekmiydin?
El Comandante
12.Ekim.2006, 15:48
Moldova'ya takım diyenler şuanda yanılır.Moldova takım değil,ancak Malta'nın Faroe Adaları'nın rakibi olabilirler.Bir tanesi tutturmuş Dünya Şampiyonu İtalya'ya 2-1 yenilmiş diye.O bir baksında İtalya şuanda nasıl top oynuyor,o kadar kötü bir İtalya varki şuanda bu İtalya böyle devam ederse EURO 2008'de gruptan çıkamaz.Maça gelince Milli Takım 34.dakikaya kadar hiçbir şey oynamadı.Aynı amatör bir futbol oynadılar.Ama ne olduysa 34.dakikada Fatih Terim'in tempoyu artırmasıyla oldu ve Milli Takım açıldı.Sonra hem defansta hem hücumda mükemmel bir Türkiye izledik.Hakan konusuna gelince Hakan bu takımın EURO 2008'de gol umudu olamaz,olmamalıdır.EURO 2008'de herkes Moldova olmayacak.Öyle takımları olacak ki hani şu sizin KRAL dediğin Hakan Şükür yine fos çıkacak.Ben Hakan'ın milli takımda oynamasına karşıyım.Omuzuyla penaltıyla gol at,sonra da kral ol lütfen bunları geçelim.Hakan'a dün 6 top geldi birini rakibine birini boş kaleye attı diğer 4 pasıda gol olarak değerlendirdi.Sadece şanslı günündeydi ki Moldova'yada bırakın atsın artık.Türkiye karşısında Moldova kim...Yine söylüyorum Hakan'ı EURO 2008'de gol umudumuz olarak görüyorsak.Yazıklar olsun BÜYÜK İMPARATOR dediğim Fatih Terim'e yazıklar olsun Türkiye'ye derim ki görüceksiniz Hakan'lı Türkiye EURO 2008'de çok iş yapamayacak.Görünen köy kılavuz istemez...ya benim artik sana ve senin gibilerine diyecek laf bulamiyom,efendi hakan gollerin hepsini bos kaleye atmis diyon IZLEDINMI MACI!ilk golü kafa golü ve müthisti,ikinci golü penaltidan ama tam doksana,ücüncü golü kafayla atti ve rakip takimin oyuncusu kalenin icine girdi,dürdüncü golü iki kisi önünde olmasina ragmen kaleciyi ters köseye yatirdi.simdi sen cikmis hakan la bu is olmaz diyosun NEREDE OLMAZ!sizin deivide türk yapalim oynasin demi yada semihi alalim,bak hakan sükür sakat sakat 4 gol atiyorsa bunu oturup düsüneceksin(acaba okadar yetenek varmi sende)diyeceksinki hakan nasil atiyo sakat ayagiyla 4 golü.simdi hakan tüm polemikleri üzerinden atti UEFA BILE HAKANI ÖVMÜS SEN KIMSIN KI HAKANA LAF ATIYON EFENDI!Laflarina dikkat et seviyesizlik yapma:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 15:50
zaten golcü şanslı olmadan gol atamaz ;;) . Hakan fenerin oyuncusu olsa acaba bu yazıları yazabilecekmiydin?
Yazardım ne var ki ben Hakan'ın oynamasını istemiyorum.Beğenmiyorum çünkü.Onun yerine Ümit Karan oynamalıdır diyorum.Sonuçta ikiside GS'li.Ayrıca kalede Rüştü'nün işi olamaz.Volkan oynamalıdır.Onun dışında Hasan Şaş neden kadroda yoktur.Onuda merak ederim.Yani burada GS FB değil Milli Takım konuşuyoruz...
ya benim artik sana ve senin gibilerine diyecek laf bulamiyom,efendi hakan gollerin hepsini bos kaleye atmis diyon IZLEDINMI MACI!ilk golü kafa golü ve müthisti,ikinci golü penaltidan ama tam doksana,ücüncü golü kafayla atti ve rakip takimin oyuncusu kalenin icine girdi,dürdüncü golü iki kisi önünde olmasina ragmen kaleciyi ters köseye yatirdi.simdi sen cikmis hakan la bu is olmaz diyosun NEREDE OLMAZ!sizin deivide türk yapalim oynasin demi yada semihi alalim,bak hakan sükür sakat sakat 4 gol atiyorsa bunu oturup düsüneceksin(acaba okadar yetenek varmi sende)diyeceksinki hakan nasil atiyo sakat ayagiyla 4 golü.simdi hakan tüm polemikleri üzerinden atti UEFA BILE HAKANI ÖVMÜS SEN KIMSIN KI HAKANA LAF ATIYON EFENDI!Laflarina dikkat et seviyesizlik yapma:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
Beğenmiyorum kardeşim var mı bir diyeceğin...? Hakan orada oynarken ben Ümit Karan'ın kenarda durmasını hazmedemiyorum.Nihat'ın oynamamasını hazmedemiyorum.Özelliklede Ümit Karan'ı.Bu benim görüşüm seni hiç ilgilendirmez.Sen otur yerine Hakan'ı beğen herşeye karışma.Sus...
Del Piero_10
12.Ekim.2006, 15:57
Moldova'ya takım diyenler şuanda yanılır.Moldova takım değil,ancak Malta'nın Faroe Adaları'nın rakibi olabilirler.Bir tanesi tutturmuş Dünya Şampiyonu İtalya'ya 2-1 yenilmiş diye.O bir baksında İtalya şuanda nasıl top oynuyor,o kadar kötü bir İtalya varki şuanda bu İtalya böyle devam ederse EURO 2008'de gruptan çıkamaz.Maça gelince Milli Takım 34.dakikaya kadar hiçbir şey oynamadı.Aynı amatör bir futbol oynadılar.Ama ne olduysa 34.dakikada Fatih Terim'in tempoyu artırmasıyla oldu ve Milli Takım açıldı.Sonra hem defansta hem hücumda mükemmel bir Türkiye izledik.Hakan konusuna gelince Hakan bu takımın EURO 2008'de gol umudu olamaz,olmamalıdır.EURO 2008'de herkes Moldova olmayacak.Öyle takımları olacak ki hani şu sizin KRAL dediğin Hakan Şükür yine fos çıkacak.Ben Hakan'ın milli takımda oynamasına karşıyım.Omuzuyla penaltıyla gol at,sonra da kral ol lütfen bunları geçelim.Hakan'a dün 6 top geldi birini rakibine birini boş kaleye attı diğer 4 pasıda gol olarak değerlendirdi.Sadece şanslı günündeydi ki Moldova'yada bırakın atsın artık.Türkiye karşısında Moldova kim...Yine söylüyorum Hakan'ı EURO 2008'de gol umudumuz olarak görüyorsak.Yazıklar olsun BÜYÜK İMPARATOR dediğim Fatih Terim'e yazıklar olsun Türkiye'ye derim ki görüceksiniz Hakan'lı Türkiye EURO 2008'de çok iş yapamayacak.Görünen köy kılavuz istemez...
yine yanıldın,moldovayı 2-1 yenen İtalya dünya kupasını kazanmadan önceki İtalya'ydı.
omzuyla gol atmış işte,daha ne yapsın
çok az oyuncu her türlü gol atar
öyle golleri atabilmek için golün ta kendisi olmak lazım,dünyada örneği azdır
Paolo Rossi,Trezeguet,Romario gibi(hatta belki jardelide sayabiliriz)
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 16:02
yine yanıldın,moldovayı 2-1 yenen İtalya dünya kupasını kazanmadan önceki İtalya'ydı.
omzuyla gol atmış işte,daha ne yapsın
çok az oyuncu her türlü gol atar
öyle golleri atabilmek için golün ta kendisi olmak lazım,dünyada örneği azdır
Paolo Rossi,Trezeguet,Romario gibi(hatta belki jardelide sayabiliriz)
Ben bugüne kadar Trezeguet'in omzuyla gol attığını görmedim.Başka bir yeriylede attığını görmedim.Hatırlarmısınız bilmem ama FB-GS maçı vardı.2 sene önceydi.Cesar Prates uzaktan vurmuştu.Hakan'ın kafasına çarpıp gol olmuştu.Yani bir nevi taça giden top gol oldu.O maçta sonraki Gazetelerdeki manşet işte şuydu:"Kral'ın mükemmel golü"==> Bu mu KRAL olmak...? Bugün İspanya Milli Takımı Raul gibi bir oyuncuyu kadrosuna almazken.Biz hala Hakan'larla uğraşıyoruz.Güldürmeyin beni...
El Comandante
12.Ekim.2006, 16:05
Yazardım ne var ki ben Hakan'ın oynamasını istemiyorum.Beğenmiyorum çünkü.Onun yerine Ümit Karan oynamalıdır diyorum.Sonuçta ikiside GS'li.Ayrıca kalede Rüştü'nün işi olamaz.Volkan oynamalıdır.Onun dışında Hasan Şaş neden kadroda yoktur.Onuda merak ederim.Yani burada GS FB değil Milli Takım konuşuyoruz...
Beğenmiyorum kardeşim var mı bir diyeceğin...? Hakan orada oynarken ben Ümit Karan'ın kenarda durmasını hazmedemiyorum.Nihat'ın oynamamasını hazmedemiyorum.Özelliklede Ümit Karan'ı.Bu benim görüşüm seni hiç ilgilendirmez.Sen otur yerine Hakan'ı beğen herşeye karışma.Sus...bak nihat daha yeni sakatliktan cikti onun icin oynamiyodu ümit karan konusunda ise fatih terim öbür maclarda ümiti süphesiz oynatacaktir,halil altintop sakatliktan yeni cikti,eee kim kaldi forvette efendi!elinde hakan gibi forvetin var omuzuyla gol atmis bir macta 4 gol atmis(ki bunu milli takim tarihinde iki kere yapan tek futbolcu)ee daha ne istiyon seen.hakan sükür bu maclarda neden oynadi biliyonmu,cünkü hakan bu kolay maclarda hakanin moral depolamasi lazim ki ilerleyen maclarda hakan istedigi oyunu sahaya yansitabilsin fatih terim bunun ciin hakani oynatiyo.BILMEDIGIN SEYLER HAKKINDA MESAJ YAZMA SEN OTUR YERINE SUS DÜZGÜN KONUS:mad:
Del Piero_10
12.Ekim.2006, 16:09
Ben bugüne kadar Trezeguet'in omzuyla gol attığını görmedim.Başka bir yeriylede attığını görmedim.Hatırlarmısınız bilmem ama FB-GS maçı vardı.2 sene önceydi.Cesar Prates uzaktan vurmuştu.Hakan'ın kafasına çarpıp gol olmuştu.Yani bir nevi taça giden top gol oldu.O maçta sonraki Gazetelerdeki manşet işte şuydu:"Kral'ın mükemmel golü"==> Bu mu KRAL olmak...? Bugün İspanya Milli Takımı Raul gibi bir oyuncuyu kadrosuna almazken.Biz hala Hakan'larla uğraşıyoruz.Güldürmeyin beni...
mesele omuzla atmak değil,ne yapıp edip golü bulmak
yani soytarılığa kaçmadan takıp fişi,bitirmek işi
ispanya raulu almayabilir
biz niye Hakan'ı aldık?
çünkü bizde Fernando Torres ile David Villa yok
scolari12111
12.Ekim.2006, 16:14
laf kalabalığı yapıyorsun gerçekten bak hakan fos çıkacak o omuzuyla attı neyin kralı gibi abuk subuk laflar ediyorsun diyecek birşey yok sen doğrusun gel yönette şu takımı biz de görelim nasıl olacak.yazıklar olsun demişsin o lafı hakeden sensin bir fenomeni kabullenmemek sadece kişisel düşüncelerin dışına çıkamamaktır bir nevi olaylaara aat gözlüğüyle bakmaktır.böyle önemli bir değere fos diyorsun ya sen gerçekten futbolu kaç senedir takip ediyorsun?yoksa çok fanatiksin?burada izinle alakalı şeyler oldu bence sen fanatiklik yapıyorsun maçtan önce de aynı şeylerle karşıma geldiniz sen ve 4 5 kişi daha onlar yok ama sen hala yok omuz yok trezeguet şöyle atar mı böyle atar mı sen de bilmiyorsun ne demeye çalıştığını biz hiç bilmiyoruz zaten!!
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 16:23
bak nihat daha yeni sakatliktan cikti onun icin oynamiyodu ümit karan konusunda ise fatih terim öbür maclarda ümiti süphesiz oynatacaktir,halil altintop sakatliktan yeni cikti,eee kim kaldi forvette efendi!elinde hakan gibi forvetin var omuzuyla gol atmis bir macta 4 gol atmis(ki bunu milli takim tarihinde iki kere yapan tek futbolcu)ee daha ne istiyon seen.hakan sükür bu maclarda neden oynadi biliyonmu,cünkü hakan bu kolay maclarda hakanin moral depolamasi lazim ki ilerleyen maclarda hakan istedigi oyunu sahaya yansitabilsin fatih terim bunun ciin hakani oynatiyo.BILMEDIGIN SEYLER HAKKINDA MESAJ YAZMA SEN OTUR YERINE SUS DÜZGÜN KONUS:mad:
Hakan'ın morallenecek bir durumu yok.Bakalım Çarşamda günü o büyük kralınızı napacak çok merak ediyorum.Herhalde size görede PSV'ye minimum 3 tane atar.Ondan sonra morallenecek bir durum yok.Hakan sakat iken oynadı diyorsun.Eeee sonra Nihat sakatlıktan yeni çıktı diyorsun.O zaman Nihat'ın ne eksiği var.Nihat'ta bu takımda mükemmel oynardı.Onun dışında Serhat Akın gibi bir yetenek kadroda yok.Almanya'da gol krallığına oynamış olan Halil Altıntop yok.Ümit Karan'a zaten çok üzülüyorum.Yazıktır günahtır.Onun gibi bir gol ayağınıda kaybetmek üzereyiz.Ben Tugay'ı çok severim.Neden biliyor musunuz...?Çünkü zamanında bıraktı ve bırakırken dediği tek şey "artık benim yerime gençler" oynamalı demişti.İşte Hakan bunu yapmadı.Galiba 40 yaşına kadar oynamayı düşünüyor.Bizi de ızdırıp çektirmeyi düşünüyordur.Bir bakın bakalım büyük Milli Takım'ların forvetlerine 36 yaşında hangi oyuncu oynuyor...? Ama şunuda belirtmek gerekli Hakan'ı oynattığımıza göre daha hala büyük takım olamadık...
scolari12111
12.Ekim.2006, 16:27
Hakan'ın morallenecek bir durumu yok.Bakalım Çarşamda günü o büyük kralınızı napacak çok merak ediyorum.Herhalde size görede PSV'ye minimum 3 tane atar.Ondan sonra morallenecek bir durum yok.Hakan sakat iken oynadı diyorsun.Eeee sonra Nihat sakatlıktan yeni çıktı diyorsun.O zaman Nihat'ın ne eksiği var.Nihat'ta bu takımda mükemmel oynardı.Onun dışında Serhat Akın gibi bir yetenek kadroda yok.Almanya'da gol krallığına oynamış olan Halil Altıntop yok.Ümit Karan'a zaten çok üzülüyorum.Yazıktır günahtır.Onun gibi bir gol ayağınıda kaybetmek üzereyiz.Ben Tugay'ı çok severim.Neden biliyor musunuz...?Çünkü zamanında bıraktı ve bırakırken dediği tek şey "artık benim yerime gençler" oynamalı demişti.İşte Hakan bunu yapmadı.Galiba 40 yaşına kadar oynamayı düşünüyor.Bizi de ızdırıp çektirmeyi düşünüyordur.Bir bakın bakalım büyük Milli Takım'ların forvetlerine 36 yaşında hangi oyuncu oynuyor...? Ama şunuda belirtmek gerekli Hakan'ı oynattığımıza göre daha hala büyük takım olamadık...
tam tersi hakan gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için büyük takımız.kralınız demişsin o herkesin kralı en azından futbolun biz burada ne yorumu yapıyoruz futbol bu durumda sen basketbolla ilgili filan diyorsun herhalde başka hakan aşikar olan gerçekleri senin düşüncelerin değiştiremez.
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 16:28
mesele omuzla atmak değil,ne yapıp edip golü bulmak
yani soytarılığa kaçmadan takıp fişi,bitirmek işi
ispanya raulu almayabilir
biz niye Hakan'ı aldık?
çünkü bizde Fernando Torres ile David Villa yok
Fernando Torres ile David Villa Raul ile boy ölçüşemez.Çünkü Raul Dünya'nın takımlar bazındaki en büyük organizasyonu olan Şampiyonlar Ligi'nin gelmiş geçmiş en fazla gol atan oyuncusudur.İşte böyle bir oyuncu kadroya alınmıyor.Biz ise daha hala pili tükenmiş Hakan'larla oynuyoruz.Kenarda duran Halil Altıntop,Nihat,Ümit Karan o kadar yetenekli gençlerki.İkisi Avrupa'da gol krallığında başa baş oynamışlar.Ümit Karan ise Liverpool maçının kahramanı.Ama daha hala Hakan...EURO 2008'de napacak bakalım.36 yaşındaki forvetle gidiyoruz oraya.Daha gitmedik aslında...Moldova'ya gol atmakla "Kral Geri Döndü" oluyorsa.Acaba PSV ve hafta sonundaki maçlarda Kral'ın dönüşü sürecek mi...Yoksa tesadüflüğü belli olacak mı...?
tam tersi hakan gibi bir oyuncuya sahip olduğumuz için büyük takımız.kralınız demişsin o herkesin kralı en azından futbolun biz burada ne yorumu yapıyoruz futbol bu durumda sen basketbolla ilgili filan diyorsun herhalde başka hakan aşikar olan gerçekleri senin düşüncelerin değiştiremez.
Bir kere o benim kralım felan değildir.Herkes beni ilgilendirmez.Sen şimdi Hakan'ın eski günlerine döndüğünü düşünüyor musun gerçekten...?
Del Piero_10
12.Ekim.2006, 16:32
unutmayınki Hakan Şükür bir inter faciası atlattı
bilirsiniz bu felaket kimin başına gelse futbol hayatı biter.ama o bitmedi
ayrıca ayağında kırık var,beli sakatmış,4 gol attı daha ne yapacak.
başkada bizim milli takımın tarihinde 4 gol atan yok.
Hakan Şükür 2 kez 4 gol çakmış,51 gol ile en çok gol atan adam olmuş
El Comandante
12.Ekim.2006, 16:34
Hakan psvye 5 tane atsada sen futboldan anlamadigin icin gene hakana kötü diyeceksin bu bir gercek!serhat akin diyorsun futboldan cakmadigin burdanda belli serhat akinin futbol hayati bitiyodu cok büyük bir sakatliktan cikti ve simdi kendi takiminda bile forma sansi bulamiyo biz neden alalim ha!ümit karan,halil altintop da sakatliktan ciktilar ama ümit öbür maclarda mutlak oynamali oynayacak o fatih terimin düsüncesidir ümitin yerine hakani oynatmak iyikide oynatti malta ve moldova maclarinda takimi kim tasidi?macaristan macinda kötü oynadi diye elestiriyon efendi o robotmu tabikide kötü oynayacak,Bak ROONEYE 1 senedir ingiltere milli takimda gol atamiyo ama kimse ona laf söylemiyo,gene dün berbatti ama gene kimse bisey demedi cünkü onlar futboldan anlayan kisiler elbet birgün rooney eski formuna dönecek diye bekliyorlar,ama sen ve senin gibi futboldan anlamayan kisiler 1 macta kötü oynayan futbolcuyu yerden yere vuruyorsunuz ASIL BU AYIP GÜNAH!!!
unutmayınki Hakan Şükür bir inter faciası atlattı
bilirsiniz bu felaket kimin başına gelse futbol hayatı biter.ama o bitmedi
ayrıca ayağında kırık var,beli sakatmış,4 gol attı daha ne yapacak.
başkada bizim milli takımın tarihinde 4 gol atan yok.
Hakan Şükür 2 kez 4 gol çakmış,51 gol ile en çok gol atan adam olmuş
Müthis örnekler veriyosun arkadasim ama anlamiyo iste ya iki saattir futbolu cocuga anlatmaya calisiyoz hala inat ediyo hakan kötüdür diye artik biz ne desek bos benim kardesim yanimda o bile futbolu anladi bu hala anlamaz ATALARIMIZ NE DEMIS;
ANLAYANA SIVRISINEK SAZ ANLAMAYANA DAVUL ZURNA BILE AZ!!!
bursa_mc
12.Ekim.2006, 17:22
beleş meleş ama hakan 4 tane attığı gol için tbr. ediyorum
El Comandante
12.Ekim.2006, 17:28
beleş meleş ama hakan 4 tane attığı gol için tbr. ediyorum
ne belesi ya sen maci izlemedin mi?kafa ile gol atmak ne zaman beles oldu?son golde önünde iki tane adam var ama hakan kaleciyi ters köseye yatiriyo bu belesmi,penaltidan goller ne zaman beles olmus.
Redrum
12.Ekim.2006, 17:31
ya beyler hakanını neyini tartışıyosunuz adam 4 gol atmış daha ne yapsın artık ya ne hallere düştük ya hiç gol atmasa da iyi bir oyuncudur ama 1 deil 2 deil 3 deil 4DÖRT gol atmış boru mu bu kaç kere gördün hayatında bi maçta 4 gol atan adam?
bursa_mc
12.Ekim.2006, 17:32
ne belesi ya sen maci izlemedin mi?kafa ile gol atmak ne zaman beles oldu?son golde önünde iki tane adam var ama hakan kaleciyi ters köseye yatiriyo bu belesmi,penaltidan goller ne zaman beles olmus.
izledim .adam boş gol kaleye gol atamıyoo.adam salaklık yaptıda girdi.penaltı bence yoktu arda kendini attı ama olsun ii oldu.ilk golüne bişi demiyorum o gol güzeldi
El Comandante
12.Ekim.2006, 17:38
adam boş gol kaleye gol atamıyoo.adam salaklık yaptıda girdi.
bak arkadasim laflarina dikkat et kimse galatasarayin bir futbolcusuna laf atamaz,su mesajini editle.:mad: :mad:
Redrum
12.Ekim.2006, 17:40
ya arda kendini yere mi attı dedin senn???????????????????
ya git wallahi git işine ya sana bundan sonra cwp yazmıorum sadce şunu söylüyorum: BİR İNSAN BU KADAR TARAFLI OLUR! arda niye kendini yere atsın zaten çelme takmasalar golü tıkcak alla alla ama neyse insan milli takım hakkında bile bölerse oyuncuları takım takım, taraflı olursa, bişey anlatamazsın ki...
IcedEarth
12.Ekim.2006, 17:49
adam gibi konuş ki adam sansınlar
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 18:10
ya arda kendini yere mi attı dedin senn???????????????????
ya git wallahi git işine ya sana bundan sonra cwp yazmıorum sadce şunu söylüyorum: BİR İNSAN BU KADAR TARAFLI OLUR! arda niye kendini yere atsın zaten çelme takmasalar golü tıkcak alla alla ama neyse insan milli takım hakkında bile bölerse oyuncuları takım takım, taraflı olursa, bişey anlatamazsın ki...
Evet Arda kendini orada yere attı.Bunda ne var ki?Bir kere çelme takılan oyuncu öyle düşmez.İkinciside Ahmet Çakar'da bugünkü yazısında PENALTI DEĞİL dedi...
Eray Dengiz
12.Ekim.2006, 18:14
Jose Kral olmak demek ne demek? Kral olmaktan anlayışın orasına burasına çarpmak mı yoksa hayatı boyunca 353 gol atmak mı? Niye Hakan'a kral dendiğini biliyomusun? Bak demin dedim! 353 gol atmaktır.
Ayrıca konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Bir daha sakın Fenerbahçe - Galatasaray tartışmasına girme/yin. Avrupa maçları tartışmasına girme/yin!
Konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Avrupa ve Türkiye Ligi değil!
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 18:17
Jose Kral olmak demek ne demek? Kral olmaktan anlayışın orasına burasına çarpmak mı yoksa hayatı boyunca 353 gol atmak mı? Niye Hakan'a kral dendiğini biliyomusun? Bak demin dedim! 353 gol atmaktır.
Ayrıca konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Bir daha sakın Fenerbahçe - Galatasaray tartışmasına girme/yin. Avrupa maçları tartışmasına girme/yin!
Konumuz Türkiye - Moldova maçıdır. Avrupa ve Türkiye Ligi değil!
Eğer KRAL olmak belli bir gol rakamının üzerine çıkmaksa o zaman Deivid'de 270 küsür gol atmıştır.Şimdi buda mı KRALDIR...? Güldürme beni...
Eray Dengiz
12.Ekim.2006, 18:27
Ben krallık denilen lakaba sadece örnek verdim. Eğer çoğaltmamı istiyorsan, takımın en zor gününde yanında olmak, kulübü oyunculara para vermeyince cebinden para çıkartıp onlara vermek, gençlerle uyum içerisinde olmak, her maçtan önce ve sonra onları tebrik etmek, idmanlarda bir abi bir kardeş gibi davranmak ve en önemliside insan gibi insan olmaktır.
Krallık herkesin görüşüne göre farklıdır. Benim görüşüme göre bunlar, medyanın görüşüne göre goller, senin görüşüne göre ise ?
Ayrıca oturup seni güldüremem, şaklaban değilim bunun için düzenlenen özel gösteri yerleri vardır. Tavsiyem oralara gitmen..
Neyse! Bundan sonra bu konuyu tartışacak, uzatacak mesajlar atmayınız. Ok?
Konumuz yeniden Türkiye - Moldova maçıdır.
Redrum
12.Ekim.2006, 18:32
beyler kimi kekiosunuz ya adam 60 gol atmış kariyerinde 220 gol nerden uydurdunuz
bursa_mc
12.Ekim.2006, 18:33
hakan_sukuru ve arda_ultraaslan abi bana diyonuz taraflısın diye .ben doğruyu konuşuyorumm.bence arda kendini yere attı.ardanın yerinde kım olsaydı bu lafları yıne soylerdimm.ama hakan_sukuru benım yazdıklarıma hep karşı geliyorsun.tmm. tabi gelebilirsin ama benı taraf tutma ile suçlayamazsın
Del Piero_10
12.Ekim.2006, 18:34
Eğer KRAL olmak belli bir gol rakamının üzerine çıkmaksa o zaman Deivid'de 270 küsür gol atmıştır.Şimdi buda mı KRALDIR...? Güldürme beni...
yok, mahallenin kralı olabilir
milli takım kariyeri ve avrupa kupaları kariyeri 0
Hakan'ı ayıran özellik avrupa kupası ve milli takımda attıklarıdır
El Comandante
12.Ekim.2006, 18:38
deividin hayatina baktim 188 macta 59 golü var,nereden uyduruyon jose 220 oldugunu ilk defa bu kadar uydurma bir haber gördüm,ayrica sen bu mesaji bir kere degil her topicte yaziyon
Redrum
12.Ekim.2006, 18:44
deividin hayatina baktim 188 macta 59 golü var,nereden uyduruyon jose 220 oldugunu ilk defa bu kadar yalanci bir kisi gördüm.
abi evet ya bizi keriolar ya bu zamana kadr bu sitede bikaç kişiden duydum hepside böyle diodu belkide hepsi de joseydi ben hatırlayamadım habire hakandan fazla gol attı deivid 220 gol attı diolar abi adam 60 gol bile atmamış adamı ne yaptanız ya
Emurafu
12.Ekim.2006, 18:46
kardes cok fanatizm lik yapıyorsun yorumlara dikkat dün beri yorumların hep aleyhine..............
daha yenisin burda o da belli
bursa_mc
12.Ekim.2006, 18:48
yaw hakan konusu bizi birbirimize düşürecek
GeNç KaRTaL
12.Ekim.2006, 18:54
dünkü oyunumuz çok güzeldi en azıdan oyuncuların galibiyet hırsları bile takdire şeyandı bakalım yunanistan maçı nolacak kazanırsak avantaj geçecek elimize
Hububat_Fiyatları
12.Ekim.2006, 19:02
deividin hayatina baktim 188 macta 59 golü var,nereden uyduruyon jose 220 oldugunu ilk defa bu kadar uydurma bir haber gördüm,ayrica sen bu mesaji bir kere degil her topicte yaziyonyannış biliyorsun
http://tr.wikipedia.org/wiki/Deivid_De_Souza
ayrıca hakanı asıl efsane yapan uefa kupasında attıklarıdır milli takımda çok atmış olmasına rağmen tabi bi de gol krallıkları
TR.CaPTaiN
12.Ekim.2006, 19:04
Bende o penaltının penaltı oldugunu düsünmüyorum ama lehimize oldugu için güzel oldu;) bu 3 mac kimseyi aldatmasın norvec ve yunanistan macında asıl Türkiyeyi görecegiz ama bu takıma Yıldıray Emre Nihat ta girince cok iyi olacak
Del Piero_10
12.Ekim.2006, 19:04
milli takım bölümünde deividin kariyerinin ne işi var
El Comandante
12.Ekim.2006, 19:06
yannış biliyorsun
http://tr.wikipedia.org/wiki/Deivid_De_Souza
ok 148 maçta 82 gol olsun ama jose 220 gol diyerek deividi cok büyüttü,halbuki deivid necatiyle bile kiyaslanamaz.
Hububat_Fiyatları
12.Ekim.2006, 19:09
milli takım bölümünde deividin kariyerinin ne işi vararkadaş bi açıklamaya cevap yazmak istemiş hemen ben de doğrusunu söyledim konu deivid değildi
ok 148 maçta 82 gol olsun ama jose 220 gol diyerek deividi cok büyüttü,halbuki deivid necatiyle bile kiyaslanamaz.o sadece ilk klübü toplamda 270 den fazla ha necatiyle kıyaslanır mı formda bi deivid kıyaslanır ama şu anki deivid hiçkimseyle kıyaslanmaz çok yetersiz herneyse hakana dönelim bence asıl hakanın kendini gösterceği maç yunanistan maçıdır yunanistan maçında iyi oynasın o zaman süper olur asıl ama bu gidişat güzel hep atsın yeter ki kayıpsız gidelim
El Comandante
12.Ekim.2006, 19:15
ayrica jose arkadas senin takimindan hangi futbolcu fifa tarafindan en iyi golcü futbolcu ödülünü almis söyle bi?hakan sükür 1998 yilinda fifa tarafindan en iyi golcü ödülünü aldi.sen hala kalkmis diyorsunki hakan sükürden forvet olmaz
gülmek istiyorsan youtube.com var. oradan komik videolar izleyebilirsin. ya da at gözlüğünü atarsın tarafsız yorum yaparsın. ya da 4 çay 1 su. ya da... diye gider
El Comandante
12.Ekim.2006, 19:26
gülmek istiyorsan youtube.com var. oradan komik videolar izleyebilirsin. ya da at gözlüğünü atarsın tarafsız yorum yaparsın. ya da 4 çay 1 su. ya da... diye gider
iste meshur 4cay 1su esprisi :D :D :D
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 20:44
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/deivid_desouza.htm
Buraya bakarsanız Deivid'in kaç gol attığını görürsünüz.Ayrıca Deivid'de oyuncu felan değil söyleyeyim yanide.Sadece böyle dediğiniz için gösteriyorum...
Emurafu
12.Ekim.2006, 20:48
yeter kardes ya yorumlarına dikkaet et alla alla:mad:
http://www.fenerbahce.org/pic_lib/deivid_desouza.htm
Buraya bakarsanız Deivid'in kaç gol attığını görürsünüz.Ayrıca Deivid'de oyuncu felan değil söyleyeyim yanide.Sadece böyle dediğiniz için gösteriyorum...
kardes allah askına düzgün yorum yap ya hakan sükür ile deivid ne alakası var hakan sükür kral lakapı takılmıs bunula deivid ne alakası var konunun içine etmişin yaniiii
scolari12111
12.Ekim.2006, 20:56
bu arkadaş hala ısrarla devam ediyor saçmalamayaa para filan mı alıyorsun bunun için?hakan senin kralın değilmiş o da çok üzülüyordu şunun da olayım diye sen istediğini de gerçekler bunlar ister kabul et ister takla at ister koş farketmez değişecek birşey yok biraz boş laf biraz değil hatta bayağı bir boş hakan beleş attı diyenlere de birşey diyemiyorum merak ettiğim şu nedir derdiniz?sizin takımlarınız da olsa ne yapardınız?bırakacaksınız bu işleri laf salatası abidik gubidik yani şu yazdığınız 30 40 mesajı toplasanız bir cümle çıkmaz bu kadar dar görüşlü olmayın sizin dışınız da gerçekler de var üstün görmeyin kendinizi.
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 21:00
bu arkadaş hala ısrarla devam ediyor saçmalamayaa para filan mı alıyorsun bunun için?hakan senin kralın değilmiş o da çok üzülüyordu şunun da olayım diye sen istediğini de gerçekler bunlar ister kabul et ister takla at ister koş farketmez değişecek birşey yok biraz boş laf biraz değil hatta bayağı bir boş hakan beleş attı diyenlere de birşey diyemiyorum merak ettiğim şu nedir derdiniz?sizin takımlarınız da olsa ne yapardınız?bırakacaksınız bu işleri laf salatası abidik gubidik yani şu yazdığınız 30 40 mesajı toplasanız bir cümle çıkmaz bu kadar dar görüşlü olmayın sizin dışınız da gerçekler de var üstün görmeyin kendinizi.
Benim sana sorduğum soruya cevap ver Hakan eski günlerine döndü mü...?
scolari12111
12.Ekim.2006, 21:03
Benim sana sorduğum soruya cevap ver Hakan eski günlerine döndü mü...?
neyi değiştirecek?tam olarak dönmese bile alternatifsiz hala.sen diyorsun ki benim kralım değil elbette değil O,bütün futbol camiasının kralı kimse de üstüne olamayacak hiçbir futbolcu çıkmayacak böyle buna emin olun veya çıksa bile bu kadar gol atamayacak her alanda.ben bjk taraftarı gs sempatizanıyım tekrar tekrar söylüyorum ama objektifim bu gerçekleri görmezden gelemem.geleni de anlayamam.istatistikler başarılar ortada daha ne diyelim?
JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 21:06
neyi değiştirecek?tam olarak dönmese bile alternatifsiz hala.sen diyorsun ki benim kralım değil elbette değil O,bütün futbol camiasının kralı kimse de üstüne olamayacak hiçbir futbolcu çıkmayacak böyle buna emin olun veya çıksa bile bu kadar gol atamayacak her alanda.ben bjk taraftarı gs sempatizanıyım tekrar tekrar söylüyorum ama objektifim bu gerçekleri görmezden gelemem.geleni de anlayamam.istatistikler başarılar ortada daha ne diyelim?
Eğer Hakan'a KRAL diyebilmem için bu attığı 4 golün bana tesadüf olmamasını göstermesi lazım.Ayrıca tek bana değil 25 milyon yakın kişiye.PSV maçını GS'ye kazandırsın.Bende burada Hakan'dan herkesten özür diler laflarımı geri alır ve Hakan'a KRAl derim.Yoksa bu tesadüfler çok var...
Emurafu
12.Ekim.2006, 21:09
ya mod lar size sesleniyorum bu arkadasa bir uyarın verin bune adam konunun içine etti
Burak Duran
12.Ekim.2006, 23:36
Hakan Şükür hakkında saçma sapan yorumlr yapıp işi fanatikliğe vurmaya devam ederseniz gereken yapılacaktır.. konuyu tekrar açıyorum
scolari12111
12.Ekim.2006, 23:44
Hakan Şükür hakkında saçma sapan yorumlr yapıp işi fanatikliğe vurmaya devam ederseniz gereken yapılacaktır.. konuyu tekrar açıyorum
kesinlikle katılıyorum fanatiklikten başka birşey değil yok psv maçını alırsa kral dermiş falan filan neyse ya boş geçelim.
Hububat_Fiyatları
12.Ekim.2006, 23:48
şu bir gerçek beleşçi iyi bi santraforumuz yok hepsi forvet tipi hiç dokunmatik santrafor yok bu yüzden eksiklik hissediyoruz ama gene de daha çok şans verilmezse genç hedef santraforlara hakana hep muhtaç kalırız zaten bence hakanın alternatifi sadece beleşçi iyi yer tutan ve dokunmatik santrafor olsun yeter bence uzun santrafordan çok tam anlamıyla golcü bi oyuncu lazım bize hakan şükürün yerini doldurması için illa uzun olması şart değil yani çok kısa da olmasın ama mesela boyu 1.80 le 87 arası süratli yırtıcı mücadeleci ve son vuruşları iyi bi tane beleşçi golcümüz olsa bu kadar muhtaç kalmayız ama her maç gol atan ve formayı söke söke alan bi forvet çıkmadıkça daha çok hakan konuşuruz
Emurafu
12.Ekim.2006, 23:54
kesinlikle katılıyorum herkeze kapak olsun
artık konumuza dönebiliriz sanırım artık arkadaş bu bölümde yazamayacak
scolari12111
13.Ekim.2006, 14:01
çok isabetli bir karar ben fıtık moduna giriyordum mesajlarını gördükçe.
ben mi eski heyecanı alamıyorum yoksa genel bir durum mu ben artık milli maçları izlerken çok sıkılıyorum ... bana zevk vermiyor ... ama daha önce böyle değildi ...
Nedvedmania
13.Ekim.2006, 22:32
ben mi eski heyecanı alamıyorum yoksa genel bir durum mu ben artık milli maçları izlerken çok sıkılıyorum ... bana zevk vermiyor ... ama daha önce böyle değildi ...
taraftar sesi yok ondandır banada öyle geliyor.
taraftar sesi yok ondandır banada öyle geliyor.
valla rahatladım :) .... bende, bende bi sorun var zannettim ...
TaşkınMahmut
14.Ekim.2006, 10:45
aynen banada öle arkadaşlar. Taraftarsız olmuyor.Macar maçında vardı yine az buçuk taraftar gaza gelmiştim :)