Log in

View Full Version : UEFA'dan Hakan'a övgü

fenerbahce_1907
12.Ekim.2006, 12:01
2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri'nde Moldova'yı farklı mağlup eden A Milli Futbol Takımımıza ve 4 gol atan Hakan Şükür'e UEFA'dan övgü geldi.

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA), resmi İnternet sitesinde dün gece oynanan Avrupa Futbol Şampiyonası eleme maçlarına yer verirken, Türkiye'nin Moldova zaferine de geniş yer ayırdı. UEFA editörleri, milli takımın golcüsü Hakan Şükür'ün dönüm maçında Moldova ağlarına 4 gol attığını ve Türkiye'nin rakibini 5-0 yendiğini vurguladı. Türkiye'nin elde ettiği farklı galibiyetle 2008 Elemeleri'ndeki muhteşem başlangıcını sürdürdüğü de ifade edilirken, 35 yaşındaki Hakan Şükür'ün 9 dakikada 3 gol atarak hat-trick yapmasına vurgu yapıldı. Yapılan yorumlarda ayrıca, Hakan Şükür'ün tek isteğinin attığı golleri seyircilerinin de görmesini istemek olacağı da ifade edilirken, Türkiye'nin maçı Frankfurt'ta seyircisiz oynamasına da değinildi.

UEFA'nın Türkiye'yle ilgili yazısında Hakan Şükür'ün milli takım kariyerindeki 50. golüne ulaşmasının yanı sıra, Türkiye'nin C Grubu'nda ilk 3 maçında 3 galibiyet almasının yanı sıra 8 gol atması ve buna karşın hiç gol yememesi de okuyuculara aktarıldı.

Nedvedmania
12.Ekim.2006, 12:28
överler tabi adam süper oynadı :)

Del Piero_10
12.Ekim.2006, 12:31

bugün baya kişiler offline olacak:)

Nedvedmania
12.Ekim.2006, 12:34
:n::n::n::n: evet

scolari12111
12.Ekim.2006, 13:26
nerede eleştirenler alkışlıyorlar harhalde 1 haftadır öldüm tartışacağım diye.

Universal
12.Ekim.2006, 13:59
Haber milli takımla ilgili taşıyorum.

El Comandante
12.Ekim.2006, 15:36
nerede eleştirenler alkışlıyorlar harhalde 1 haftadır öldüm tartışacağım diye.
Aynen bende simdi ben bekliyorumbir kisi hakana gene laf atacak ve ben onun futboldan anlamadigini kesin olarak anlayayip onla bi daha tartismayacam.cünkü artik basta juninho ve layta olmak üzere hakana laf atanlarin yüzü kizardi,insallah offline olurlar cünkü INSAN BIRAZ UTANIR YAHU:D :D

IcedEarth
12.Ekim.2006, 17:55
şimdi de jose mourinho denen üye bşladı antihakan a

Cyzio
12.Ekim.2006, 18:10
4 tane attıya futbol hayatının sonuna kadar oynar heralde takımda

El Comandante
12.Ekim.2006, 18:13
4 tane attıya futbol hayatının sonuna kadar oynar heralde takımda
ne kiskancsiniz ya hakan 4 tane attida sizi susturduya simdide baska laflar bulup hakani karalamak istiyorsunuz.ama o kadar kolay degil:mad:

Eray Dengiz
12.Ekim.2006, 18:16
Beyler tartışma yaratacak sözlere girmeyin!

paco
13.Ekim.2006, 20:25
o zaman hakan konusuna girmeyelim çünkü hakanı tartışmak anlamsız .... kendini isbatlamış bir oyuncuyu bizim kadar eleştiren bir ülke var mı acaba ... sonra yok bu oyuncu brezilyalı olsa fiyatı şukadar olurdu falan diye yorumlar yapıyoruz biz bizim oyuncumuza sahip çıkmıyoruz ki diğer futbol otoriteleri sahip çıksın ....

Universal
13.Ekim.2006, 21:00
Hakan'a bu övgü az bile bu gün Fanatik gazetesine gördüm şuan milli takımlarda oynamış oyuncular arasında en fazla gol atan 6. oyunucu(ilk 10 kişiyi gösteriyordu) ve bu oyuncular arasında sadece futbol hayatı aktif olan oyuncu tebrik etmek lazım...

scolari12111
13.Ekim.2006, 22:07
onlar bile herşeyi görebiliyor içimiz de bunu kabul edemyenler var ilginç olan bu.

y_layta
20.Ekim.2006, 13:16
abi resmen morardım

garydelgadov
03.Şubat.2007, 16:50

dogru hayatının maçıydı..