Log in

View Full Version : Hakan ‘veda’ sinyali verdi

El Comandante
12.Ekim.2006, 16:48
Kral suskunluğunu bozdu tam 4 gol attı, maçtan sonra açıklamalarıyla şaşırttı.Moldova’ya 4 gol attı, sözleriyle şaşırttı: “Belki bundan sonra sahada olacağım veya olmayacağım. Ama milli takım iyi yerde olacak. Kararı hocam ve başkanla konuşup vereceğim.”

Milli Takım’ın golcüsü Hakan Şükür suskunluğunu Moldova maçında bozdu, tam 4 gol birden attı eleştirileri yanıtladı ama bir o kadar dikkat çekici olan konuşmasıydı. Golcü futbolcu mücadele sonunda sözleriyle düşündürdü milli takıma veda ettiğinin sinyalini verdi. Sitemli bir şekilde sözlerine başlayan ve eleştirilerin kendisini yıprattığını belirten Hakan şunları söyledi: “Söylenecek tabii çok şey var ama ben kazandığımız bir maçtan sonra farklı konuşmak istemiyorum. Başkanımıza (Haluk Ulusoy), Fatih hocamıza teknik ekibimize ve kamp içerisindeki benden yaşça küçük yürekleri çok büyük genç arkadaşlarımızın moral desteğine teşekkür ediyorum.

‘Art Niyetliler Var’

Belki bundan sonra sahada olacağım belki olmayacağım ama milli takım çok iyi yerlerde olacak. Tabii ki hatalarım var eleştiriler mutlaka olacak. Ama milli takım eleştirisi daha az olması gereken yerler. Bizler bu ülkeyi seviyoruz. Bugün gol atamasaydım da bunları söylerdim. Mücadele ettiğiniz zaman, samimi olduğunuz zaman Allah herkese yardım ediyor. Ben duyguluyum herşeyde ağlayan bir yapım yok ama zor günler yaşadım. Macaristan maçında kötü oynamadım stratejik oynadım. Art niyet az da olsa ülkemizde var. Bir de şunu söylemek lazım. Basının her kısmını eleştirmemek de lazım.

‘Eşim Ağlamış’

17 yaşındaki takım arkadaşlarım bile bana büyük destek verdiler. Üzücü olan bu desteği hangi şartlarda vermiş olmaları... Futbolculuk hayatım boyunca yapmadığım birşeyi burada yaptım. İlk kez devre arasında telefonumu açtım. Eşimi aradım. İlk yarıyı seyrederken ağladığını tahmin etmiştim ağlamış. Son dönemlerdeki yoğun baskılardan kaynaklanan her ailede olan türden problemlerimiz vardı. Gökdeniz’e çok teşekkür ederim. Çok müsaitken, golü atabilecekken bana pas verdi. Kendisine gittim ‘Allah senden razı olsun’ dedim. Milli Takımı bırakmak konusunda daha sonra bir açıklama yapacağım. Bu konuda önce hocam ve başkanımla görüşmem lazım.”

Eser Erenler

Vatan

ozzy_casanova
12.Ekim.2006, 17:32
yaa ne kadar braksn die bağrsak da ya biz maçta kaçrdı die kime küfretcez o kral hakan bırakmasn

bursa_mc
12.Ekim.2006, 17:33
bence zamanı geldii

Redrum
12.Ekim.2006, 17:34
fizksel olarak hazır olamayacağı zaman bırakır şu anda elinden gelenin en iyisini yapıyor...

El Comandante
12.Ekim.2006, 17:36
bencede zamani geldi tanju colakin rekorunu gecip futbolu zirvede birakmasi onun oicin müthis olacaktir,sonrada hakan paf takimimizin basina gecsin

ozzy_casanova
12.Ekim.2006, 17:39
ya büyük bir oyuncu ya bu karar çok zor bi karar eski maçlarını izliorm da unutulmaz yani

Redrum
12.Ekim.2006, 17:42
ya hakan futbolu bıraksa gs yi nasıl seveceğim bilimoyrum wala..

Eray Dengiz
12.Ekim.2006, 18:03
Milli Takımı bu oynanacak son maçlardan sonra bırakması gereklidir. Galatasaray'da ise bu sene sonu görkemli bir şekilde bırakıp (tabi rekoru kırıp) Arda'nın dediği gibi paf takımımızın başına geçmelidir.

Cyzio
12.Ekim.2006, 18:11
sezon sonu bırakması isabetli olur

JoseMourinho-FB
12.Ekim.2006, 18:13
Eğer Hakan Milli Takımı bırakırsa hayatındaki en doğru kararı vermiş olacak...

scolari12111
12.Ekim.2006, 21:36
kesinlikle bırakmamalı avrup şampiyona sın da sahada veya saha dışında o na çok ihtiyacımız olacak.

Omerdinho
12.Ekim.2006, 21:44
kesinlikle bırakmamalı avrup şampiyona sın da sahada veya saha dışında o na çok ihtiyacımız olacak.
+1 katiliyorum

IcedEarth
12.Ekim.2006, 22:30
yazık adama ya çok kalbini kırdılar :(:(:(:(:(

nekop
12.Ekim.2006, 23:27
zirvedeyken birakirsan hatirlanirsin bence hakan artik birakmali ileride cocuklarimiza anlatirken oglum bi hakan vardi son macinda 4 tane atti oyle birakti demekmi yada bi hakan vardi ee baba ne oldu o hakana bi ara baya unluydu sonra kaybolup gitti demekmi daha iyidir bence biraksin...

scolari12111
12.Ekim.2006, 23:45
bundan sonra atamayacağını nereden biliyorsunuz?buna kendi karar verecektir.

Hububat_Fiyatları
12.Ekim.2006, 23:49
bundan sonra atamayacağını nereden biliyorsunuz?buna kendi karar verecektir.hayır rakip defanslar

Edit: pardon ben gol atmasına dedim bırakmasına demedim

ne zaman isterse bırakıcak ama bana sanki 37 yaşından önce bırakmıcak gibi geliyor tabi çok yoruldum artık bana ağır geliyor derse bilemem

Emurafu
12.Ekim.2006, 23:55
ben yinede inanmıyorum veda edecegine

scolari12111
13.Ekim.2006, 14:02
hayır rakip defanslar

Edit: pardon ben gol atmasına dedim bırakmasına demedim

ne zaman isterse bırakıcak ama bana sanki 37 yaşından önce bırakmıcak gibi geliyor tabi çok yoruldum artık bana ağır geliyor derse bilemem

bu zmana kadar neden karar verememiş defanslar?

Hububat_Fiyatları
13.Ekim.2006, 18:52
bu zmana kadar neden karar verememiş defanslar?2 senedir veriyorlar

scolari12111
13.Ekim.2006, 20:10
ne yapacağız şimdi şu kadar attı şu kadar kaçırdı mı diyeceğiz son senelerde.

Nocna Mora
20.Nisan.2007, 19:30
ii oyuncudur bırakmasını istemem

El Comandante
20.Nisan.2007, 19:42
ii oyuncudur bırakmasını istemem

:eek: :eek: :eek:

Konunun acilis tarihi:12.10.2006

Son mesaj:20.04.2007

:n::n::n:

Gangster
20.Nisan.2007, 19:58