PDA

View Full Version : Carlos bin pişman!

eGowiCh
13.Ekim.2006, 17:14
R. Carlos düzenlediği basın toplantısında, F.Bahçe'ye gelmediğine pişman olduğunu söyledi.

Real Madrid'in Brezilyalı ünlü sol ayağı Roberto Carlos düzenlediği basın toplantısında, kulübünün Fenerbahçe ve Chelsea'ye gitmemesi için kendisine önerdiği sözleşme yenileme teklifi sözünü henüz yerine getirmediğini savunarak pişman olduğunu söyledi. Real Madrid başkanı Ramon Calderon ile Sportif Direktör Pedja Mijatoviç in kendisine bir yıl daha Madrid takımında kalması için sözleşme teklif ettiğini hatırlatan Roberto Carlos, "Benden istenilenleri yerine getirdim. ne Fenerbahçe'ye ne de Chelsea'ye gitmedim. Şimdi ise Real Madrid yönetiminin bana verdiği sözün arkasında olmasını isterim" dedi. Roberto Carlos, "Mademki bu olmayacaktı öyle ise gitmeme neden engel oldular" diyerek de İspanyol takımını gazeteciler önünde suçladı.

Bu arada İspanya'da yayınlanan Sport ve El Mundo Deportivo Gazeteleri de Roberto Carlos'un Fenerbahçe'nin teklifine kabul etmediğinden dolayı pişmanlık duyduğunu yazdılar. Real Madrid'in Roberto'ya Fenerbahçe'nin önerdiği şartlardan daha iyisini sunarak bu futbolcuyu takımda tuttuğunu vurgulayan gazeteler Brezilyalı milli futbolcunun kulüpte zor anlar yaşadığını, bu durumun devam etmesi halinde ise devre arasında sarı-lacivertli takıma gelmesinin tekrar gündeme gelebileceğine dikkat çektiler.

Kaynak: DHA

EreN
13.Ekim.2006, 17:17
Yalan diyenleri bi göreyim..Sonra yoruma geçeriz..

MeMo
13.Ekim.2006, 17:35
yalan olurmu DHA yazıyor tabi gslileri bilmem

IcedEarth
13.Ekim.2006, 17:47
beyler gs ile ilgisi yok da şimdi bu haberi resmen fenerbahçe için yazmışlar gibi göstermeyin

MeMo
13.Ekim.2006, 17:56
onu demek istemedim ama bazlıarı yapıyor

senderson
13.Ekim.2006, 18:28
inşallah devre arasında alabiliriz...

El Comandante
13.Ekim.2006, 18:36
inşallah devre arasında alabiliriz...bence alamazsiniz zaten alsaniz bile uefada oynaymayacak,lig icin ise sizin kadro yeterli,alinsaydi sezon basinda alinirdi

senderson
13.Ekim.2006, 18:38
bence alamazsiniz zaten alsaniz bile uefada oynaymayacak,lig icin ise sizin kadro yeterli,alinsaydi sezon basinda alinirdi
Abi benim uefa fln isteğim yok ki ayrıca bu kadro lig için yam olarak yeterli değil...

perpetua
13.Ekim.2006, 18:39
Haber yalan...

Cunku:

Roberto Carlos'un agizindan bu kelimeler cikmamis.. Sport.es sitesindeki haberi kabaca cevirmek gerekirse Roberto Carlos'un tek soyledigi "umarim yakinda bana kontrat yenileme konusunda verilen soz yerine getirilir" Bu sozleri soylemesinin nedeni Beckham'in kontratini yenileme konusunda Real Madrid'in harekete gecmis olmasi.

Bu sozlerden sonra, haberin yazari kisa bir tarihsel hatirlatma yapiyor ve Roberto Carlos'un Chelsea ve Fenerbahce ve Katar'dan teklif oldugunu one surerek ayrilmak istedigini ve bunun uzerinde Real Madrid'den daha iyi sartlarda kontrat uzatma sozu aldigini yaziyor.

Haberin bu kismindan sonra Roberto Carlos'un Emerson, Diarra, Ronaldo ve Van Nistelrooy hakkinda ovguleyici sozlerine yer veriliyor.

Yani Roberto Carlos'un tek soyledigi, Beckham'a kontrat yenilendi, hani bana??

Sezon ortasi ayrilip Fenerbahce'ye giderim, Fenerbahce'ye gitmedigim icin pismanim kisimlari ise kuyruklu yalan..

Iste size haber: http://www.sport.es/default.asp?idpublicacio_PK=44&idnoticia_PK=347157&idseccio_PK=805

El Comandante
13.Ekim.2006, 18:42
Yalan diyenleri bi göreyim..Sonra yoruma geçeriz..
haber yalanmis:D

Nedvedmania
13.Ekim.2006, 18:45
Yalan diyenleri bi göreyim..Sonra yoruma geçeriz..gördün bende yorumu görim :D

fmsmyrna
13.Ekim.2006, 18:58
gelmesin zaten 30 un üstünde adam

paco
13.Ekim.2006, 19:20
haberin yalan omadığını söyleyen varsa bende onu göreyim ... ben zaten haberin en başta yalan olduğunu anladım ... adam real madrid oynarken basın toplantısı yapacak ve real madrid i bırakıpta f.b ye gitmediğim için pişmanın diyecek ve bizde buna inanıcaz

Universal
13.Ekim.2006, 20:46
Anladık arkadaşlar haber yalan daha fazla zormlamayın eğer yalansa bende kaldırıyorum gerek yok!