PDA

View Full Version : İnadına 72 Bin Kişi

Burak Duran
13.Ekim.2006, 19:58
Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Polat, 18 Ekim Çarşamba günü Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak Şampiyonlar Ligi 3. maçımıza ilişkin ulaşım planını ve düzenlemeleri bugün açıkladı.
Bordeaux maçında yaşanan sıkıntıları İstanbul Valiliği, İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve ilgili birimlerle masaya yatırdıklarını kaydeden Adnan Polat, Galatasaray taraftarına önümüzdeki PSV Eindhoven maçında büyük kolaylık sağlayacak ulaşım planı ve düzenlemelerini anlattı. Polat, “İnadına 72 Bin Kişi” sloganı ile Galatasaraylılar’ı Atatürk Olimpiyat Stadı’na davet etti.

Devamı için tıklayın (http://futbol.turksportal.net/futbolhaber/12297/8220inadina-72-bin-kisi.htm)

El Comandante
13.Ekim.2006, 20:02
:D:D bu adnan polatta ne kadar akilli bir adam ya.simdide baska bi slogan buldu gene taraftarlari stada cekecek,helal olsun adnan abii :D:D:

paco
13.Ekim.2006, 20:02
walla umarım 70.000 kişi olur ama o stadda ruh yok ... nefret ediyorum şu staddan ... ama ne desek boş maçlarımızı burda oynuyoruz ve bize düşen oraya gitmek ....

Berkaiser
13.Ekim.2006, 20:46
Adnan Polat reklamcı olacak adammış.Adamın ürettiği sloganlar tam bir pazarlama unsuru.Kulüp de değerlendiriyor tabi bu durumu.

Eray Dengiz
14.Ekim.2006, 00:24
Beyler yeni açıklar hepsi bitmişti. Kapalı üst zaten full çekiyor, kapalı alt 5-7 bin civarı kalmış. Eski açıkda vardı biraz.. Az kaldı yani 70.000 çekebilir.

nekop
14.Ekim.2006, 00:34
yine ilk yari 30 bin kisi 2.yari 60 bin kisi olmaz insallah...

Eray Dengiz
14.Ekim.2006, 00:48
Dedikleri gibi yaparlarsa, taraftarlar toplu taşıma araçlarına önem verirse, herkes kurallara uyarsa olmaz.. düşünün, bordeaux maçında o kadar konuşuyoruz, suç atıyoruz ama bizimde farkımız yok. maç bittiği anda hurraaa herkes çıkmaya çalışırsa o trafik tabi kilitlenir..

Marius Belgorth
14.Ekim.2006, 01:24
Dedikleri gibi yaparlarsa, taraftarlar toplu taşıma araçlarına önem verirse, herkes kurallara uyarsa olmaz.. düşünün, bordeaux maçında o kadar konuşuyoruz, suç atıyoruz ama bizimde farkımız yok. maç bittiği anda hurraaa herkes çıkmaya çalışırsa o trafik tabi kilitlenir..

Fanatik Galatasaraylıyım ve 1996 yılından beri içeride oynadığı birkaç maç hariç hiçbir maçını kaçırmadım takımımın ve hatta Sivas'a, Diyarbakır'a deplasmana da gittim. Durum böyle olunca ve aile ve arkadaş eşrafı bunu bildiklerinden maça gitmek isteyen beni arar oldu. Mesela Bourdoux maçına biri kızarkadaşım olmak üzere 4 kadınla gittim ben, hem stadı görmek istediklerinden hem de bir maçı canlı olarak izlemek istediklerinden ve üstelik bu maçta ŞL maçı olunca büyük ısrarlar ve baskılar altında kaldım. Benim gibi birsürü insan da bunu yaşadı ya da kendisi ailesiyle gitmek istedi. Böyle bir durumda kim toplu taşıma kullanmak ister ki? Bunun çözümü toplu taşıma kullanmak değildir, oraya 40 bin otomobil gelecekmiş gibi altyapı düzenlemektir. Toplu taşıma çözümü sadece günü kurtarmaktır. Hadi 3-4 maçta günü kurtardın peki sonra ne olacak? 5 senedir çözemedikleri sorunu yine çözemeyecekler ve o stad resmen çöp haline gelecek. Ben yine PSV maçına da gideceğim ve sonraki Liverpool maçına da ve sonra Galatasaray'ım yoluna devam ederse yapacağı her maça ama takımımın o statta oynamasından hiç mutlu olmayacağım.

nart_susruko
14.Ekim.2006, 03:06
bayrak şov var olimpiyatta bayrak.. ;;)

Berkaiser
14.Ekim.2006, 10:41
bayrak şov var olimpiyatta bayrak.. ;;)

Çarşamba günü yapılacak olan koreografi uzun yıllar unutulmayacak.Merakla bekliyorum ben de.;;)

EreN
14.Ekim.2006, 13:52
Çarşamba günü yapılacak olan koreografi uzun yıllar unutulmayacak.Merakla bekliyorum ben de.;;)
GS taraftarından uzun süredir böyle şeyler görmüyorduk.En son maç haricinde..
inş güzel bişeyler ortaya çıkarda Gsli arkadaşlara avatar çıkar :)

M.Scofield
14.Ekim.2006, 13:55
bu maça kimse gitmez dediler ama şuan 55 bin bilet satılmış

Burak Duran
14.Ekim.2006, 19:21
vay bizim taraftar ya çok vefalı ve renklere çok aşık yada iyi kandırıyolar :D şaka bi yana helal olsun

nart_susruko
15.Ekim.2006, 00:21
çarşamba zulümpiyatta, ayık olun ayık.. ;;) ;;)