View Full Version : Ankaraspor - Fenerbahçe
ForsakeN
14.Ekim.2006, 16:32
Fenerbahçe, Turkcell Süper Ligi'nde Ankaraspor ile yarın 5. kez karşılaşacak.
Sarı-lacivertliler, başkent ekibiyle ligde bugüne dek yaptıkları 4 maçtan 3'ünü kazanırken, 1'ini yitirdi.
2004-2005 sezonunda Ankaraspor ile yaptığı 2 maçı da 1-0'lık skorlarla kazanan sarı-lacivertli ekip, geçen sezon 5. haftadaki mücadeleden de 2-1 galip ayrıldı. Fenerbahçe, geçen sezonun 22. haftasında Ankara'da yapılan maçta ise rakibine 2-1 yenilerek, ligdeki ilk mağlubiyetini almıştı.
Stat: 19 Mayıs
Saat: 14:30
Yayın: Lig Tv
Hakem: Vedat Yüksel
El Comandante
14.Ekim.2006, 16:36
Ankaraspora basarilar.haydi ankara göster gücünü,kaleci hakan glatasaray macindaki kurtarislarinin aynsiini fenerbahce macindada bekliyoruz.Forza Ankara :D:D
Universal
14.Ekim.2006, 16:38
Bu hafta dört büyüklerin haftası olacak bence diğer üç büyükler gibi F.Bahçe'de bu hafta kazanacaktır.
Krusty
14.Ekim.2006, 16:43
Her an herşey olabilir diyorum bu maç için.
Omerdinho
14.Ekim.2006, 18:55
mac kactaydi arkadaslar
TR.CaPTaiN
14.Ekim.2006, 19:06
Gündüz macı saat 14:30 da ve kale arkasında olacagız:)
Nedvedmania
14.Ekim.2006, 19:12
Berabere kalır
Ankaram gösterir gerçek gücünü bu maçta
Burak Duran
14.Ekim.2006, 19:23
bence ankara bi terslik yapabilir fenerde işler biraz karışık
El Comandante
14.Ekim.2006, 19:25
Berabere kalır
insallah gösterir gücünü senin ankaran :)
Berkaiser
14.Ekim.2006, 20:13
Bu maç berabere bitecek bence.
Eğer oyunu kuramazsak yıldızlar yetmez yeniliriz
TR.CaPTaiN
14.Ekim.2006, 23:26
Bilmiyorum ankaraspor'u izledinizmi ama gecen antalya macında stattaydım 1 pozisyonu var ankaranın o da penaltı pozisyonu millet statta uyudu resmen yani ankara eski ankara degil
fmsmyrna
15.Ekim.2006, 13:03
bence yencez 2-1 ya da 2-0
Neron_FB
15.Ekim.2006, 13:24
Bugün 14:30'da oyananacak Fenerbahçe-Ankaraspor maçının önemi Fenerbahçe'nin ezeli rakibi Galatasaray'ın dün akşam kendi evinde Ankaragücü'yle yaptığı maçtan 1-1 beraberlikle ayrılmasından dolayı bir kat daha arttı. Turkcell Süper Lig'de oynadığı 8 maçta 16 puan toplayan Fenerbahçe'nin bugün Ankaraspor karşında alacağı bir galibiyet Galatasaray'la olan puan farkını 7'ye çıkartacak.
Bu arada Selçuk, Serkan, Uğur Boral ve Kemal’i kadroya almayan Zico, Deniz’i ise 18 kişilik kadroya dahil etti.
Yazar Hilmi Sever'in Ankaraspor-Fenerbahçe maç yorumu:
İki takım içinde çok zor bir karşılaşma. Yeni transferlerin gelişiyle daha iyi top oynaması beklenen Fenerbahçe her geçen hafta daha kötü maçlar çıkartıyor. Kezman hariç yeni transfer edilen yabancı oyuncuların büyük uyum sorunu var. Zico’nun formda Önder’in yerine Lugano’yu tercih etmesi ise büyük hata. İki takımda da yetenekli ayakların sayısı bir hayli fazla, maçın kaderini de bu isimler belirleyecektir. Zico’dan çok farklı ve takımını galibiyete götürecek bir oyun planı beklemiyorum yani Fenerbahçe’nin işi yine yıldız oyuncularına kalıyor. Fenerbahçe’de Kezman, Alex ve Appiah, Ankaraspor’da ise Wederson, Bilal ve Jaba’ya büyük iş düşüyor.
Muhtemel 11'ler:
Ankaraspor
Hakan
Murat Akyüz
Kürşat
Batak
Wederson
Devran
Volkan
Adem
Bilal
Jaba
Murat H.
Fenerbahçe
Rüştü
Kerim
Edu
Lugano
Ümit
Appiah
Aurelio
Alex
Tuncay
Deivid
Kezman
Stat: 19 Mayıs
Saat: 14:30
Yayın: Lig Tv
Hakem: Vedat Yüksel
ALINTIDIR
fenerbahce_1907
15.Ekim.2006, 13:43
macı nrahat kazanırız bence 3-0 geciyo içimden
manutd0fb1
15.Ekim.2006, 15:31
skoru soluyom :
0-1
tonifan30s
15.Ekim.2006, 16:40
0-2 olmuş...
derken 2-1 oldu:D
bursa_mc
15.Ekim.2006, 16:45
jaba attı
valla güzel maç oluyoo
El Comandante
15.Ekim.2006, 16:49
bastir ankara bastir.HAYDI ANKARA HAYDI TAM ZAMANI TAM ZAMANI SIMDIII
bursa_mc
15.Ekim.2006, 16:50
goooooolll
2-2
Wederson çok iyi ortaladı topa yükselen Mehmet Yılmaz Rüştü'yü avlamayı başardı. 2-2...
El Comandante
15.Ekim.2006, 16:51
gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollll llllllllll.Iste ankaranin gücü bastir ankara bastir..................
tonifan30s
15.Ekim.2006, 16:53
zuhahah 2-2 oldu
Ankara hadi hadi gerçi bu skorda yeter:D
Tümer ve Önder oyuna giriyor. Kerim ve Tuncay oyundan alınıyor.
bursa_mc
15.Ekim.2006, 17:10
hehe kezman kaleciyle karşı karşıya kaçırdı.:D
Eray Dengiz
15.Ekim.2006, 17:15
Galatasaray'a kötü diyoruz Fenerbahçe'ninde farkı yok. Beşiktaş'ta öyle.. 3 büyükler bu sene tam anlamıyla çöktü :D
tonifan30s
15.Ekim.2006, 17:17
haaaaaaaa bitime az< kaldı hadi ankara
bursa_mc
15.Ekim.2006, 17:22
Galatasaray'a kötü diyoruz Fenerbahçe'ninde farkı yok. Beşiktaş'ta öyle.. 3 büyükler bu sene tam anlamıyla çöktü :D
üç büyükkler çokuyo vestel çıkıyo:D yıne antalya karşısında galipler
tonifan30s
15.Ekim.2006, 17:25
abi 1 dk kaldı uzatmalarda bitiyo
bursa_mc
maç bittii 2-2 :D
Eray Dengiz
maç bitti. eğer vestel manisa yenerse puan farkı 6 oluyor.. inanılmaz bir olay :D
IcedEarth
15.Ekim.2006, 17:26
eeee skor nasıl
bu arada aşağıda konuyu görüntüleyen benle birlikte 3 kişi var 3müz de Gs liyiz :D:D:D:D:D
tıpkı dünkü maçtaki gibi :D:D:D:D:D
tonifan30s
15.Ekim.2006, 17:26
haaa ii oldu walla vestel bastı gidiyo kayseride yenseydi yaw
El Comandante
15.Ekim.2006, 17:27
mac 2-2 bitti.Galatasaraya kötü diyen fbli arkadaslar kendi takiminiza bakin
:) GS mizin 2-2 beraberliğinden sonra FB ninde berabere kalması bize bir teselli oldu en azından :) bu senenin şampiyonu VESTEL :D
M.Scofield
15.Ekim.2006, 17:28
ligde çok ilgnç şeyler oluyor vestel2-1 önde dk71 bakalım ne olacak
ForsakeN
15.Ekim.2006, 17:31
Tek cümle: Zico'dan kurtulma vakti gelmiştir.
Bence yanlış düşünce. Devam edilmeli
M.Scofield
15.Ekim.2006, 17:33
evek kesinlikle zicoyla devam edilmeli
eGowiCh
15.Ekim.2006, 17:39
Zico derhal gönderilmeli! 2-0 iken takımı geri çekti, rakibin üstümüze gelmesini sağladı. Taktik adına hiçbir şey bilmiyor Zico! Kerim'i çıkarıp Önder'i alması hataydı. Mehmet Yozgatlı gibi adamı varken, gidip Önder'i sağ beke aldı. Daum'un değerini anladım, gerçekten dahiydi.
Deivid hiç yoktu sahada. Edu ve Lugano yine kötüydü. Kezman ve Alex iyiydi. Edu son dakikada inanılmaz gol kaçırdı.
Neyse, söylenecek fazla bir şey yok, görünün köy kılavuz istemez. Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı bitmiştir. Bu sene şampiyon bence V.Manisaspor olacak.
Sekopej
15.Ekim.2006, 17:40
Zico görecek ama ne zaman görecek bilmiyorum. Yapılması gereken sağ kanada birini koyup Appiah'ı ordan alıp ortaya koymak. Tümer girdikten sonra zaman zaman sağ tarafa geçti, Api ortaya geçince hiçbişey yapamayan halinden kurtulup bişeyler yapmaya başladı. Pozisyonlar da bulduk son 20 dakikada. Örneğin Kezman atabilseydi ama olmadı.
Newcastle deplasmannda Deivid yerine Yozgatlı ile başlayıp Api'yi ortada oynatırsa, savunma güvenliği açısından da Kerim yerine Önder oynarsa bi şansımız olabilir ama bugünkü düzenle çıkarsa yenilip geliriz.
Üzüldüğüm nokta imzama bi Kezman golü daha ekleyememek oldu:) Vestel aldı başını gidiyor zaten ama hala biz 2. olduğumuz için fazla üzülmeye gerek yok.( Ta bi sistem değişirse Zico tarafından)...
tonifan30s
15.Ekim.2006, 17:40
kayseride attı bea keyfim yerinde ama bi gol daa bekliyom fb de paun keybettioh oh:D
Sekopej
15.Ekim.2006, 17:42
kayseride attı bea keyfim yerinde ama bi gol daa bekliyom fb de yenildi oh oh:D
Çok fazla keyfe geldin herhalde maç berabere bitti...;)
El Comandante
bu sene sampiyon vestel manisa.
ikinci trabzonspor
ücüncü besiktas yada fenerbahce yada galatasaray
ForsakeN
Bence yanlış düşünce. Devam edilmeli
Nasıl yanlış düşünce? Herşeyiyle hazır olan bir Önder varken,onun yerine Paf takımdan yeni çıkmış,fiziği oturmamış bir Kerimi oynatan,göbekte tel tel dökülen Edu ve Luganoyu oynatıp ligin başından beri hazır olan Can ve Önder'i kadroya almayan ZİCO'dan mı bahsediyorsunuz??
tonifan30s
15.Ekim.2006, 17:44
Çok fazla keyfe geldin herhalde maç berabere bitti...;)
düzelttim :D
t.dlerin yabancı oyuncu sevdası işte
eGowiCh
15.Ekim.2006, 17:48
Manisa 90'da yedi, ah Fenerbahçe, yenseydin şimdi fark azalacaktı. Beşiktaş bugün galip gelirse, her şey lehine gelişecek.
M.Scofield
15.Ekim.2006, 17:50
3-2 gool son saniye golu vestelden
Sekopej
15.Ekim.2006, 17:51
Beşiktaş da berabere kalır, üzülmeye gerek yok, ne güzel zevkli bir ligimiz var işte.:D
50 puan toplayan şampiyon olacak galiba bu gidişle, çok kaliteli ligimiz olduğu için:eek: mücadele üst düzeyde ondan böyle.:D
El Comandante
15.Ekim.2006, 17:51
manisa 3-2 öne gectii,yok böyle bir macc
sampiyon manisa
M.Scofield
15.Ekim.2006, 17:52
manisa yendi zaten alla alla
El Comandante
15.Ekim.2006, 17:53
manisa yendi zaten alla alla
evet hollleyyyyyyyyyy fenerbahce 100.yilinda sampiyon olamayacak,ama en gözel tarafi fenerbahcenin 100. yilinda bir anadolu takiminin sampiyon olmasi.yürü manisa kim tutar seni
Krusty
15.Ekim.2006, 17:55
2-0 önde Fener ama 2-2 oluyor. Fenerbahçe bu tür hataları yapmamalı. Umarım Beşiktaş bugün yener de Fener ile olan puan farkı 1'e iner. Vestel Manisa'da yenmiş; şampiyon olursa hiç şaşmamak gerek..
El Comandante
15.Ekim.2006, 18:00
2-0 önde Fener ama 2-2 oluyor. Fenerbahçe bu tür hataları yapmamalı.
yapmali hemde SIKLIKLAA :D :D
eGowiCh
15.Ekim.2006, 18:02
yapmali hemde SIKLIKLAA :D :D
Ya arkadaşım, ya hiç yorum yapma ya da git arkadaşların arasında yap! Burada ortamı germeye çalışma, Fenerbahçelilerin sabrını taşırma!
Sekopej
15.Ekim.2006, 18:03
evet hollleyyyyyyyyyy fenerbahce 100.yilinda sampiyon olamayacak,ama en gözel tarafi fenerbahcenin 100. yilinda bir anadolu takiminin sampiyon olmasi.yürü manisa kim tutar seni
Ben de bir Fenerbahçeli olarak 100. yılımızda şampiyon olmayı istiyorum fakat senin en güzel tarafı dediğin Manisa'nın şampiyonluğunu 100. yılımızda ezeli rakibimizin olmasına tercih ederim, tüm Fenerbahçeliler bunu tercih eder. Madem ki biz olamıyoruz, diğer büyükler de olamasın Vestel olsun daha daha mutlu olurum ezeli rakibim olacağına...:)
El Comandante
15.Ekim.2006, 18:04
Ya arkadaşım, ya hiç yorum yapma ya da git arkadaşların arasında yap! Burada ortamı germeye çalışma, Fenerbahçelilerin sabrını taşırma!
yok yaa siz galatasaray berabere kalinca gülüyorsunuz sampiyonuz diyordunuz,simdi ne oldu yemedimii
Krusty
15.Ekim.2006, 18:06
Ben de bir Fenerbahçeli olarak 100. yılımızda şampiyon olmayı istiyorum fakat senin en güzel tarafı dediğin Manisa'nın şampiyonluğunu 100. yılımızda ezeli rakibimizin olmasına tercih ederim, tüm Fenerbahçeliler bunu tercih eder. Madem ki biz olamıyoruz, diğer büyükler de olamasın Vestel olsun daha daha mutlu olurum ezeli rakibim olacağına...:)
Aslında Anadolu takımlarının şampiyon olacağına inanmıyorum. Çünkü bir yerde bocalıyorlar ve geri toparlanamıyor, zirve yarışından da kopuyorlar. Bu sene Vestel zorlu maçlar yaptı, puan kaybetmedi. Olaya bu açıdan bakınca neden Vestel şampiyon olamasın diyorum. Neyse bekleyip göreceğiz. İnşallah Beşiktaş olur. :)
TR.CaPTaiN
15.Ekim.2006, 18:08
yok yaa siz galatasaray berabere kalinca gülüyorsunuz sampiyonuz diyordunuz,simdi ne oldu yemedimii
Hala aynısını diyoruz bu sene sampiyonuz.sen git alisamiyende ligin sonuncusunu yenmeye calıs
Krusty
15.Ekim.2006, 18:09
Boşuna tartışmayın arkadaşlar..
M.Scofield
15.Ekim.2006, 18:11
herşey karşılıkldır dünde galatasaray. maçı forumunda fb arkdaşlar dalga geçiyordu
Neron_FB
15.Ekim.2006, 18:13
Hala nasıl Zico kalsın diyosunuz ya..Önceki sayfalarda açıklamış FBli arkadaşlarım niye gitmesi gerektiğini... Bu adam iyi futbolcu olabilr ama T.D 'likden bi pok anladığı yok ki .. :mad:
@arda_ultraslan: Ortamı germe!! Evez biz de seviniyoruz ama seviyeli ve saygılı bi biçimde....
El Comandante
15.Ekim.2006, 18:13
Hala aynısını diyoruz bu sene sampiyonuz.sen git alisamiyende ligin sonuncusunu yenmeye calıs
biz gene bi tarbzona yenildik,ama siz anadolu takimlarina bile yeniliyonuz.biz berabere kalip en azindan 1 puan aliyoz ama siz bursaya,sakaryaya yeniliyonuz.sakaryanin durumu simdi icler acisi.siz sampiyon olmazsiniizzz.eger olaya aziz yildirim dahil olursa olursunuz.
Neron_FB
15.Ekim.2006, 18:14
biz gene bi tarbzona yenildik,ama siz anadolu takimlarina bile yeniliyonuz.biz berabere kalip en azindan 1 puan aliyoz ama siz bursaya,sakaryaya yeniliyonuz.sakaryanin durumu simdi icler acisi.siz sampiyon olmazsiniizzz.eger olaya aziz yildirim dahil olursa olursunuz.
Ne saçmalıyosun sen :mad: Forumda yazmayı öğren de gel... Biz burda FB-GS konusunda senin gibi sdik yarıştırmıyoruz
M.Scofield
15.Ekim.2006, 18:16
tamam sende uzatma artık
barahir
15.Ekim.2006, 18:16
Melih abi zico kalsın diyenlere dikkat et hiçbiri FB li değil. İşlerine Geliyo tabi bu adam onların...
El Comandante
15.Ekim.2006, 18:18
Ne saçmalıyosun sen :mad: Forumda yazmayı öğren de gel... Biz burda FB-GS konusunda senin gibi sdik yarıştırmıyoruz
arkadasim yazmayi senden ögrenecek degilim,burda kendini bisey zannetme,dün galatasaray hakkinda atip tutuyodunuz simdi ben fb ile alay geciyom diye sinirlendinizmi?bana diyon ama sen yorum yapmayi ögrende gel:mad: ,bundan sonrada bu konu hakkinda konusmicam cünkü uyari almak istemiyorum,siz dün ve bugün galatasaray ile ne kadar alya gectiyseniz ben o kadar sizle alay gectim
barahir
15.Ekim.2006, 18:19
arkadasim yazmayi senden ögrenecek degilim,burda kendini bisey zannetme,dün galatasaray hakkinda atip tutuyodunuz simdi ben fb ile alay geciyom diye sinirlendinizmi?bana diyon ama sen yorum yapmayi ögrende gel:mad: ,bundan sonrada bu konu hakkinda konusmicam cünkü uyari almak istemiyorum,siz dün ve bugün galatasaray ile ne kadar alya gectiyseniz ben o kadar sizle alay gectim
İsabet olur....
Neron_FB
15.Ekim.2006, 18:20
Bana kalsa çoktan uyarı almıştın ama... :mad: Dünkü yorumlarıma bak bakim ne demişim ben!! Saygı var bizde saygı.. Sende o yok, dalga geçtiğini sanıp duruyosun.. Düşüncesizce davranma...!!!!!!
Sekopej
15.Ekim.2006, 18:20
Yani bir mesaj bu kadar güzel yazılabilirdi.
Ben de bi yorum yapayım; siz sonuncu takımla berabere kaldınız demek ki ondan da kötü takımsınız veya onla eşdeğer bi takımsınız çünkü onu yenemiyorsunuz. Bu mudur yani yorum...
Bu iş şuna benziyor, Ali, Mehmet'i yendi, Mehmet beni yendi, bu durumda Ali direkman beni yenmiş mi oluyor oynamadan? ;)
Yapacağınız yorumlar daha dolu olursa sevinirim...
TR.CaPTaiN
15.Ekim.2006, 18:22
Madem durum o kadar güzel ligde kacıncı sıradasınız onuda acıkla ve ankaraspor-fenerbahce macının yorumunun yapıldıgı bir yere galatasarayı sokma
M.Scofield
15.Ekim.2006, 18:29
Madem durum o kadar güzel ligde kacıncı sıradasınız onuda acıkla ve ankaraspor-fenerbahce macının yorumunun yapıldıgı bir yere galatasarayı sokma
o ark. yanlış yorum yaptı ama sende onun gibisin lütfen düzgün oyrum yaparmısın
Rüştü : En hatasız futbolcu takımdaki 2 goldede hatası yokdu
Kerim : Daha ne kadar sabır sezon başından beri 2-3 kere ters kademeye girip 1 de şansa attığı gol varki bunun dışında emin olunki serkan o bölgede daha faydalı olur illa içimizden geç yetenek çıksın inadı yapmasak
Edu : Tandem hakkında konuşmayacağım ama Lugano dan iyidir
Lugano : Neden Luciano'yu gönderdik ?
Appiah: Uzakta attığı goller başımıza bela oldu her topu alışında aklında kale oluyor kafası başka yerlerde
Alex :Ayakda durmakda zorlanıyor kondisyonu giderek düşüyor artık serbest atışlarındaki etki kayboldu acaba bunun nedeni rakip mi iyi önlem alıyor yoksa Alex de mi bi sorun var
David : Bi an için Brezilya pasaportu alıp Fenerbahçe ye mi transfer olsam diye düşünmüyorum değil !
! aranızda ki tartışmaları abartmadan kişilere ve kurumlara hakaret etme düzeyine getirmeden yapalım lütfen.
Neron_FB
15.Ekim.2006, 18:40
Rüştü : En hatasız futbolcu takımdaki 2 goldede hatası yokdu
Kerim : Daha ne kadar sabır sezon başından beri 2-3 kere ters kademeye girip 1 de şansa attığı gol varki bunun dışında emin olunki serkan o bölgede daha faydalı olur illa içimizden geç yetenek çıksın inadı yapmasak
Edu : Tandem hakkında konuşmayacağım ama Lugano dan iyidir
Lugano : Neden Luciano'yu gönderdik ?
Appiah: Uzakta attığı goller başımıza bela oldu her topu alışında aklında kale oluyor kafası başka yerlerde
Alex :Ayakda durmakda zorlanıyor kondisyonu giderek düşüyor artık serbest atışlarındaki etki kayboldu acaba bunun nedeni rakip mi iyi önlem alıyor yoksa Alex de mi bi sorun var
David : Bi an için Brezilya pasaportu alıp Fenerbahçe ye mi transfer olsam diye düşünmüyorum değil !
Sana katılıyorum ama birini unutmuşsun...
Zico: Artık yönetim tarafından keklendiğimi düşünüyorum.. Ya da ben teknik direktör nedir bilmiiyorum :confused:
Zico,Gerets ve Tigana siz olmazsaniz ahhh bu lig cekilmez...
Omerdinho
15.Ekim.2006, 20:31
Zico ne yapmaya calisiyor anlamis degilim :)
tuncayi oyundan aliyor Tümeri sokuyor fakat tuncay tümerden daha cok kosan ve defansa yardim eden bir futbolcu ve kerimi alip önderi soktu önder kanat oyuncusu degil o bolge icin cok yavas bir futbolcu bence onun yerine mehmeti oyuna almaliydi.
bence Zico Newcastle macindan sonra hemen gönderilmeli
Eray Dengiz
15.Ekim.2006, 21:01
Evet her sene anadolu takımları bir süre sonra bocalardı. Peki bu sefer buna önlem almış olamazlar mı? Manisaspor iyi gidiyor. Daha doğrusu rakipleri puan kaybettiği için iyi gidiyor.
Universal
15.Ekim.2006, 21:05
Maçı izlemedim çok mutluyum iyi ki izlememişim 2-0'dan maç verdiğimiz için cıldırırdım herhalde.
dinaMYt
15.Ekim.2006, 21:10
alışkanlık oldu artık önce galatasarayın berabere kalmasına üzülüyorum arkasından fbnin puan kaybetmesiyle teselli buluyorum.newcastle maçında bu fbnin işi hiç kolay olmayacak.
Nedvedmania
15.Ekim.2006, 23:48
Berabere kalır
kendime inanamıyorum ya 2 haftadır bütün maç tahminlerim tutuyo :eek:
M.Scofield
15.Ekim.2006, 23:58
kendime inanamıyorum ya 2 haftadır bütün maç tahminlerim tutuyo :eek:
iddaa oynasana cihan:D
Nedvedmania
16.Ekim.2006, 00:00
ben , beni cehenneme sokabilecek bişeyle uğraşmam;)
Burak Duran
16.Ekim.2006, 00:20
tartışan kişiler gerekli uyarıları aldı
e_mali
16.Ekim.2006, 10:22
Mac Ankara'da ben Ankara'da ama ben macta degil :D
Ne zaman maca gitsem FB beni uzerdi, son yillarda maca gitme aliskanligimi azalttim ama bu da ise yaramadi. :D
Dun ne maci seyrettim, ne de golleri gordum. Ama bu bile yeter Zico dememe engel degil.
meddah
16.Ekim.2006, 13:11
Manisaspor iyi gidiyor. Daha doğrusu rakipleri puan kaybettiği için iyi gidiyor.
Kendi de kaybetmiyor..
Namağlup, 6 haftadır kazanıyor.. Dahası lige, Beşiktaş-Trabzon-G.saray triosuyla başladığı halde..
Bir de bu açıdan bakmak lazım.. Kaybetmediği takımlar da diğerlerinin kaybettikleri.. Sonuçta Lig..