PDA

View Full Version : Hakan Şükür, Zico'nun peşinde

CeNTeR_TR
15.Ekim.2006, 23:37
Hakan Şükür, Zico'nun peşinde
Milli formayla attığı gol sayısını Moldova maçında 50'ye çıkaran Hakan Şükür, dünyanın milli takımlarda en golcü 25 futbolcusundan biri oldu. 106 kez A milli olan Hakan, uzun süren suskunluğunu 4 golle bozarken sıralamada da 8 basamak birden yükseldi. Tecrübeli oyuncu bu 8 basamağı çıkarken, İngilizlerin efsane oyuncuları Bobby Charlton, Gary Lineker; Almanlar'ın unutulmayan golcüleri Jürgen Klinsmann, Rudi Völler; şu anda aktif futbola devam eden ama ama milli takımlarını bırakan İranlı Karim Bagheri, Portekizli Pauleta ve 1998 Dünya Kupası gol kralı Hırvat Davor Suker gibi isimleri geride bıraktı. Hakan Şükür 2 gol daha atarsa Brezilya formasıyla 52 gol kaydeden Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico'yu yakalayacak.

nekop
16.Ekim.2006, 00:29
hakanin milli takimda 2 gol daha atabilecegini sanmiyorum ama insallah atar...

nart_susruko
16.Ekim.2006, 03:07
ziyaaaaaaaaa

El Comandante
16.Ekim.2006, 16:56
hakan bu rekoru cok kolay bir sekilde gecer,2 gol nedirki hakan milli takimda daha motive olmus bir sekilde maclara cikiyor,bence bosna ve yunanistan maclarinda bu rekoru gecer

MeMo
17.Ekim.2006, 15:31
niye atamasınki alttarafı 2 gol

Hububat_Fiyatları
17.Ekim.2006, 15:34
bi şekilde attırırlar o golleri herkes seferber olup

tosunpasa
17.Ekim.2006, 15:37
inşallah atar gollerini (ama milli takımda sadece :n:) bir türkün o sıralamada ilk 10 a girmesi bile çok güzel bi duygu

emir cavak
17.Ekim.2006, 20:27
bence 2 gol daha atacak zicoyu da geçecek

TiLiKaMuS
17.Ekim.2006, 20:41
inşallah atar o 2 golü ama ondan önce lig'te de bir kaç gol atsa fena olmaz :) her maç konuk sanatçı gibi geziniyor bir icraat yok. artık bu beraberlikler gına getirtti..

LaKe
18.Ekim.2006, 19:15
Valla değil 2 gol, inşallah her maç bu performansı gösterip nice 4 goller atar :n: :n:

paco
18.Ekim.2006, 19:28
bence hakanı sıkan şeyde bu .... yok ligde şu kadar gol atarsa şunu geçecek yok milli takımda bu kadar gol atarsa bunu geçecek ... valla artık ben bile heyecanlanıyorum .... ama bu hakan a sıkıntı yapar ve son vuruşlarını kötü etkiler ... bir keresinde i.mansız ile arif erdem gol krallığı için kapışıyolardı ... galatasaray y.yozgastspor ile maç yapıyordu bir sürü atak yaptılar hepsini arif e attırmaya çalıştılar maç 5-0 bitmiş di arfi de sanırım 2 gol atmıştı ama o maçta arif e değilde herkez kendi attasaydı golleri maç tarihi bir skorla da bitebilirdi ...

barcelos
18.Ekim.2006, 20:00
benim fikrim hakan 4 golden sonra milli takımı bırakmalıydı.bu işi tepede bırakmak önemli bişey.herzaman bunlarla anılırdı.işalla iyi oynar tüm rekorları kırar.öyle bırakır.herzaman sevgiyle saygıyla anarız

bursa_mc
18.Ekim.2006, 20:57
atar bencee