View Full Version : Avni Aker'in yeni görüntüsü...
Avni Aker'in yeni görüntüsü
http://img108.imageshack.us/img108/3016/avniakertp5.jpg (http://imageshack.us)
Trabzonspor Kulübü, daha modern bir stada kavuşmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Ballast Nedam firması ve TCN Property Projects ile birlikte yürütülen projenin ön fizibilite raporu tamamlandı. Stadın yeni görüntüsü, Kulüp Başkanı Nuri Albayrak'a sunuldu.
Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Ballast Nedam Genel Müdürü R.L.M. Jacobs, firma yetkilileri ve TCN Property Projects Satış Müdiresi Manon L.A. Snel'in de katılımıyla, projenin taslağı ile finansman yöntemleri üzerinde gelinen son nokta, 4 saat süren bir toplantıda tartışıldı. Toplantının sonunda Genel Müdür R.L.M. Jacobs, projenin hazırlanıp, bitmiş haliyle yapılan illüstrasyon çalışmasının 2 model resmini Başkan Nuri Albayrak'a teslim etti.
------------------------
harika bi stat olucak bizede bu yakisir...
tosunpasa
16.Ekim.2006, 21:49
süper bi stad yakışır trabzona ;;)
M.Scofield
eğer yapılırsa süper olucak ama yapılmaz gibi
bursa_mc
trabzoza yakışırr
eğer yapılırsa süper olucak ama yapılmaz gibi
yapimina bu sezon sonu baslanilacak...
M.Scofield
16.Ekim.2006, 21:52
yapimina bu sezon sonu baslanilacak...
inş dedeğin gibi olur anadoluda böyle bir stad
TR.CaPTaiN
16.Ekim.2006, 21:52
Olursa süper olur cünkü su anda Türkiyedeki statların durumu içler acısı bu statlarla D.K gibi büyük organizasyonlar hayal
ayrica bildigim kadariyla statda sadece futbol degil baska aktivizasyonlarda olucak...
Jesus_FB
16.Ekim.2006, 22:00
böyle bir stad yapılınca belki trabzon seyirciside takımına daha fazla ilgi gösterir
Burak Duran
16.Ekim.2006, 22:05
inş yapılır süper stad
Fietra 10
16.Ekim.2006, 22:12
valla albayrakın seçimde sözü vardı onu yerine getiriyo ya yapar ya gider:D
CeNTeR_TR
16.Ekim.2006, 22:15
gözlerim kamaştı valla o ne güzel stad be öyle ama zor be abi trabzon yapamaz o stadı (inşaallah yapar ama)
Fietra 10
16.Ekim.2006, 22:22
http://www.trabzonspor.org.tr/manset.asp?MainID=448&PID=589&HaberID=34804 işte arakdaşlar iş ciddi heralde
Eray Dengiz
16.Ekim.2006, 22:24
niye zor? bence gayet kolay yapılabilir. Trabzon takımı her sene belli başlı bir bölümünü geliştirse 3-5 sene sonra mükemmel stada kavuşmuş olur.
CeNTeR_TR
16.Ekim.2006, 22:24
valla kardeş harbidende iş ciddiye benziyor inşallah uygulamaya konulur hem trabzonsporumuzuda yakışır böyle stadyum
arkadaslar haber resmi sitemizdede verildi buyrun bakin
http://www.trabzonspor.org.tr/manset.asp?MainID=448&PID=589&HaberID=34804
ayrica bunlarada bakabilirsiniz
http://img316.imageshack.us/img316/5539/avniaker2sn9.jpg (http://imageshack.us)
http://img158.imageshack.us/img158/8997/avniaker3gi1.jpg (http://imageshack.us)
Önemli olan içinin dolması..:D
Güzel stad olacak..Olursa tabi
M.Scofield
16.Ekim.2006, 23:35
inş galatasaray gibi olmaz stad yaparlar
Universal
16.Ekim.2006, 23:36
Stadyum güzel olacak gibi ama kapasitesi hakkında bir açıklama var mı linkelere bakamadım da?
ForsakeN
16.Ekim.2006, 23:45
Gerçekten güzel bir stad olucak gibi görünüyor.Keşke anadolu klüpleride büyük stadlar yapabilse.
gerçekten mükemmel bir proje,inşallah sadece trabzon değil diğer takımlarımız içinde böyle projeler hayata geçer.
stad projesi harika gözüküyor tek temennimiz gerçekleşmesi...
Emurafu
17.Ekim.2006, 00:44
kardes cok güzel bir stadyum.....
bakalım kim önce stad yapcak gs mi? ts mi?:D:D
ayrica bildigim kadariyla statda sadece futbol degil baska aktivizasyonlarda olucak...
ooo bu daha güzel işte...
Emurafu
17.Ekim.2006, 00:55
gs ile zorlu bir yarıs basladı ozaman
OgUzKaGaN
17.Ekim.2006, 01:07
Çok güzel proje ya.Hayran kaldım...
nart_susruko
17.Ekim.2006, 03:59
real hell :) yakışır
notformoney
17.Ekim.2006, 04:18
bu stad projesi geçen sene hayata geçicekti aslında hatta ts bu sezonki maçlarını ist olmp. stadında oynayacaktı ama heralde seneye ertelediler inşlllah boyle bi stad kazanır türkiye böylece doğru dürüst iki stad olu türkiyede iki stadla avrup şampiyonası verilmez ama bildiğim kadarıyla kayseri antalya gibi kentlerdede yeni stad projeleri varmış inşllah hepsi olur tabi bide seyrci doldurur
çok güzel gözüküyor stad ts galiba gs den önce stad yapcak :D
süper stad hayata geçirilirse çok iyi olacak
Stadyum güzel olacak gibi ama kapasitesi hakkında bir açıklama var mı linkelere bakamadım da?
bildigim kadariyla 30 ila 40 bin kisi kapasiteli olacak bence bize yeter :)
40 yeter:D fazlasına gerek yok
Batuhan_fm06
17.Ekim.2006, 18:27
abi fazla abi onu nasıl doldurucaz:D:D:D
zaten dolduramazsiniz diye yeter dedimya ama universitede trabzonu kazanim direk her mac avni akerdeyim :)
Berkaiser
17.Ekim.2006, 18:53
Anadolu'daki stadların bir çoğunun yenilenmesi gerekiyor.Trabzon'un bu konuda öncü olması çok iyi olmuş.
Burak Duran
17.Ekim.2006, 19:22
bence 30 binlik yeter
biletler ucuz olursa öyle bi dolarki
emir cavak
17.Ekim.2006, 19:53
valla yaparlarsa büyük iş
Flawless Victory
17.Ekim.2006, 20:01
Trabzona yapılan yatırım bir doğu kulübüne yapılsa çok daha hayırlıdır. Trabzona hayırlı olsun yeni stat ama Trabzon taraftarı takımına sahip çıkmıyor. Türkiye'nin en heyecanlı ve "tepki gösteren" taraftarı. Bence gereksiz yatırım yapılmamalı. Stat yapılacaksa FB stadı gibi tartan pist olmamalı, yoksa bir anlamı yok. Trübünler yenileniyor ama oyuna etkisi yok bunun bir anlamı yok sadece israf olur.
10_Osmanozc
17.Ekim.2006, 21:31
Daha hiçbir şey kesin değil arkadaşlar pek heyecanlanmaya gerek yok.Şirketlerden birinin hazırladığı ön fizibilite raporu bu.Yani kesin böyle olacak diye bir kaide yok.Evet güzel bir stad.
Kapasitesine gelirse 28.000 civarında olduğu söyleniyor.Evet Trabzon'a 28.000 kişilik stadyum yeter mi yeter ancak bence büyük düşünmek gerekir.Neden o stadyumda UEFA kupası,Şampiyonlar ligi finalleri gibi organizasyonlar düzenlemeyelim.Hem ondan sonra Avrupa Şamp. aday olduğumuz zaman bizim stadı niye almadılar diye kızmamak gerekir.Belli düzeydeki organizasyonlar için minimum bir kapasite lazımdır ve bunun da 28.000 civarında olduğunu pek sanmıyorum.
Ayrıca bazı üye arkadaşlarımız safsata diye tabir ettiğimiz cümleler tabir etmiş."Trabzon seyircisi takımına sahip çıkmıyor."Napalım yani bu taraftara stad yapmayalım mı.Kimse Trabzon seyircisini anlamaya çalışmasın.
@emrah44
Kardeşim Trazon'a yapılan yatırım demişsin.Biz devletin parasıyla stad yapmıyoruz dikkatini çekerim.Liseler spor kompleksi ya da mahalleye çocuk parkı yapmıyorsun.
Dediğim 28.000 rakamı resmi site tarafından teyit edildi.
Stadyum projesinin detayları
Trabzonspor’a çağdaş bir stadyum kazandırmak için Balast Nedam Firması’nın hazırladığı ön fizibilite raporunun detayları belli oldu.
Buna göre ön fizibilite raporunda yeni stadyumun konaklama, alışveriş, eğlence ve sporun birleştiği noktada canlı bir çevre oluşturulması planlandı. Stadyumun seyirci kapasitesi 28 bin olarak belirlenirken, 35 bin kapasiteye genişleme imkanının bulunduğuna dikkat çekildi.
Üstü kapalı bir ortamda toplam olarak 63 loca, 4 bin 400 ticari ve özel kişi oturma yerleri, 34 aile kompartımanı, 22 bin 800 diğer oturma yerleriyle projelendirilecek stadyumda ayrıca restoranlar, ofisler, boş vakit geçirme olanakları, barlar ve konferans merkezi de yer alacak.
Stadyum bünyesinde planlanan alışveriş merkezi, bir büyük hipermarket, eğlence mekanları, yemek yeme alanları, en üst katta da bir sinema olmak üzere 150 dükkandan oluşacak. Toplam kiraya verilecek 48 bin metrekarelik yer ise dört kata dağıtılacak.
Ayrıca stadyumun altında iki katlı bin 100 araçlık otopark yer alacak. Konut alanları her birinde 80 daire mevcut olan üç kuleden oluşacak. Zemin katta ise dükkanlar ve yer altı parkına 144 park yeri mevcut olacak.
uu bu alisveris merkezlerinin kiralariyla falan biz stadin borcunu 2-3 sezonda kapatiriz...
cengizvarts
18.Ekim.2006, 00:14
çok güzel bin stat olacak eminim diğer takımlar da kollarını sıvasınlar
Flawless Victory
18.Ekim.2006, 00:20
Trabzona yapılan yatırım bir doğu kulübüne yapılsa çok daha hayırlıdır. Trabzona hayırlı olsun yeni stat ama Trabzon taraftarı takımına sahip çıkmıyor. Türkiye'nin en heyecanlı ve "tepki gösteren" taraftarı. Bence gereksiz yatırım yapılmamalı. Stat yapılacaksa FB stadı gibi tartan pist olmamalı, yoksa bir anlamı yok. Trübünler yenileniyor ama oyuna etkisi yok bunun bir anlamı yok sadece israf olur.
Bundan
Ayrıca bazı üye arkadaşlarımız safsata diye tabir ettiğimiz cümleler tabir etmiş."Trabzon seyircisi takımına sahip çıkmıyor."Napalım yani bu taraftara stad yapmayalım mı.Kimse Trabzon seyircisini anlamaya çalışmasın.
@emrah44
Kardeşim Trazon'a yapılan yatırım demişsin.Biz devletin parasıyla stad yapmıyoruz dikkatini çekerim.Liseler spor kompleksi ya da mahalleye çocuk parkı yapmıyorsun.
Bunu mu çıkardın helal olsun. Ben Trabzona stat yapılmasın mı diyorum. Tartan pist yapılmsın dedim. Trabzon seyircisinin takımına sahip çıkmadığı benim değil tüm Türkiye'nin fikri. Bunlar "safsata" dan çok uzak. Bana ne Trabzon seyircisinden anlamaya çalışmam anlayamam zaten bu anlayışı. Trabzon kazansa da koltuklar sahaya fırlatılıyor. 3-5 kişi takımına sahip çıkıyor diye bunu tüm Trabzona genelleyebilir misin? Belki sen takımına sadıksın, belki tüm Trabzon takımını çok seviyor. Geçenlerde tvde gördüm adam son parasıyla maça gidiyor. Fakat bunların hiçbiri takıma sahip çıkmak demek değildir. Kaç yenilgiden sonra Trabzon seyircisi takımını alkışladı.
Ben Malatyasporluyum. Bizi Türkiye kupasında 3-0 yendiniz 25 bin kişi vardı. Bütün stad Mehmet Yılmazı alkışladı. Her yenilgiden sonra takımımız tribünlere çağrıldı. Burada yatırım yapılsa 2-3 sene sonra birkaç yıldız çıkar. Biz her maç stadı dolduruyorduk. Rakam olarak değil ama doluluk yüzdesi olarak Türkiye'nin en iyisi Malatyaspor. Şu an ikinci ligde bile doluyor stad. Ben bundan bahsediyorum. Kimse size devlet yardımıyla yapıyorsunuz da demiyor. Kim yardım ediyorsa onlardan söz ediyorum.
tum turkiyemi yok canim tum dunya hatta tum galaksi...
tonifan30s
18.Ekim.2006, 00:27
işte bu da bizim stadımız inşallah olacak kadir hasın sözü var kayseriye;;)
http://img265.imageshack.us/img265/7316/adszjb1.png (http://imageshack.us)
10_Osmanozc
18.Ekim.2006, 01:07
uu bu alisveris merkezlerinin kiralariyla falan biz stadin borcunu 2-3 sezonda kapatiriz...
En negatif nokta bu sanırım.Klübun dükkan,alışveriş merkezi gibi yerleri kiralarını tamamıyla bırakması düşünülüyor.Stadın maliyeti bunlarla karşılanacak sanırsam.Yani bilet geliri dışında hiçbir yerden para girmeyecek klübe.
@emrah44
Tamam en büyük Malatya.Keşke Trabzon'daki imkan sizde olsa da Türkiye'de şampiyon olsanız.
bencede kapasite 28000 le sınırlı kalmamalı çok uzun yıllar oynanabilecek organizasyonlara elverişli olabilecek stad olmalı.28000 az
barahir
18.Ekim.2006, 15:40
bence stad olarak önce trabzon sonra kayseri sonra manisa nın bitireceğini düşünüyorum. heleyse kayserinin arkasında böyle işadamları warken o stad hiçbi sekteye uğramadan biter. bende maçlara gelirim inş. oraya:)
10_Osmanozc
18.Ekim.2006, 18:16
Aralık ayı gibi seçimlerimiz var.Nuri Albayrak'ın güzel bir seçim yatırımı olduğu da apaçık ortada.
Stad yapılırsa süper olur bence. Artık büyük organizasyonları bizde almalıyız. Bu yüzden tüm stadlarımız yenilenip harika olmalı.
Selman Ozturk
18.Ekim.2006, 20:42
Galatasaray başlıyor, Trabzonspor başlıyor, Kayserispor Başlıyor... Saracoğlu harika. İnönü yeterli. 2016'ya hazır mıyız? Hazırlanıyoruz...
bence degil 2016 2036ya bile hazir degiliz...
Flawless Victory
18.Ekim.2006, 22:11
Organizasyon bize verilsin anında hazırlanırız bizim iş yumurta kapıya gelince
barcelos
19.Ekim.2006, 01:07
antalya nın da 30.000 kişilik stadına yakında başlancak.ama 10.000 kişilik stad dolmazken 30.000 kişilik stad nasıl dolacak?