View Full Version : Güle Güle, Giga Hagi !!!
capriceman
02.Temmuz.2005, 07:12
Arkadaşlar izledim çok duygulandım ben ya, hele o Rapid Wien'e attığı gol yokmu;
http://www.putfile.com/media.php?n=TheLordOfTurkey_Haci10
(/) (0) (9)
jübilesini bile göremedik....
emirduman
02.Temmuz.2005, 13:26
Çok güzel bea, Karabükspor'a ne gol atmıştı be, kendi sahasından alıp, karşı takımın yaklaşık yarısını geçip, kaleciye topu izletip... (Kaleci Şevki'ydi yanlış hatırlamıosam..)
Ya böle adam zor gelir daha ya....
dinaMYt
02.Temmuz.2005, 14:06
onun gibi fubolcu hala türkiyeye gelmedi ama keşke t.direktörlüğ de futbolculuğu kadar başarılı olsaydı :roll: (b) ne goller atmış zamanında ..
enes007
02.Temmuz.2005, 14:15
öyle bir 10 numaraydı o (e) :roll: (d)
Genghis_Khan
02.Temmuz.2005, 15:21
Keşke GS'de TD olmasaydı da biz onu hep efsane 10 numara olarak hatırlasaydık Belki o zaman bu sezonun 2.yarısında olan tatsızlıklar yaşanmamış olurdu (k)
capriceman
02.Temmuz.2005, 18:15
Keşke GS'de TD olmasaydı da biz onu hep efsane 10 numara olarak hatırlasaydık Belki o zaman bu sezonun 2.yarısında olan tatsızlıklar yaşanmamış olurdu (k)
Olsun biz gene seviyoruz O'nu.
Aaa bu arada kaleci Şevki'ydi evet, onra Şanlıurfa'da bıraktı futbolu.
metin oktay
02.Temmuz.2005, 18:44
gollerinden bahsederken haginin 2 golu varki tovbe billah unutamam(hoş aslında hepsı bırbırınden guzel ama).
birincisi uzatmalarda bilbao ya sampiyonlar lıgınde attıgı goldur.hem anlamı cok buyuktu son anda geldıgı ıcın hemde açısı,topu gecırdıgı yer fevkaledeydi.
ikinciside yine sampıyonlarlıgınde monacoya attıgı goldur.hatta o mactada kırmızı kart gormustu.
I LOVE YOU HAGI :!: :!: :!: :!: :!:
Ronaldinho_99
02.Temmuz.2005, 19:06
Monacoya attigi gol gercekten de de enfesti
Gule gule Hagi (k) (k)
Bulut
02.Temmuz.2005, 19:26
Güle Güle HaGi
WE LoVe YoU (b)