View Full Version : Carrusca'yı Geri Götürürüm
IcedEarth
17.Ekim.2006, 20:21
Transfer olduktan sonra geldiği ilk hafta ilk onbirde şans bulduktan sonra bir daha forma yüzü göremeyen Arjantinli Carrusca'nın İstanbul'da sıkıntılı günler geçirmesi üzerine Menaceri Hugo Izhak İstanbul'a gelecek. Carrusca'nın menajerinin istenildiği takdirde genç futbolcuyu kiralık ya da satılık olarak geri götürebileceğini ve Galatasaray'ın bu transferden zararlı çıkmayacağını söyledi.
Kaynak: DHA
bence gitmemeli çünkü tarzı fena değil göründüğü kadarıyla tekniği de iyi ama geretse kendini sevdiremedi beklioruz bakalım
Marius Belgorth
17.Ekim.2006, 21:19
Ya şu menajer Gerets'e bir kulüp bulsa ya Galatasaray zarar etmeyecek bir şekilde.
Hasan şaş arda sabri ve aydın varken kendini göstermesi çok zor.
Emurafu
17.Ekim.2006, 22:34
adnan polat gitmesine izin vermiyormus ama yönetim şimdiden transfer calısmalarına baslamıs
lazyboy7
17.Ekim.2006, 23:14
adam daha bı oynamadıkı abı neyı gonderıon goturuon gerı bi izleyemedık kı dogru durust
Koray Düşova
18.Ekim.2006, 00:06
Gerets varken Carrusca şans bulamaz,iyi niyetli bakmıyor kesinlikle...
Halbuki Gerets Arjantin futbolunu seven bir hoca,Wolfsburg'a Arjantin'li oyuncular;Quiroga,Klimowicz,D'allesandro'yu dolduran kendisiydi,İnsua'yı alın yeter diye yönetime yalvaran kendisiydi,Arjantin'li oyunculara belli ki sempatisi var,Carrusca'nın üstünde durması gerek ,çünkü Carrus Ümit milli takımda oynayan yetenekli bir oyuncu,en azından 10 dk şans verilmez mi? Hagi-Hakan Yakın olayının aynısını şuan tekrardan yaşıyoruz,Adnan Polat bu oyuncuyu alan tek isimdir,inatlaşacaktır ve bu oyuncuya sahip çıkacaktır,dolayısıyla Carrusca bir yere gitmez ama Gerets gider,Carrusca'ya sabredilmesinden yanayım,baştan alınmasına gerek yoktu ama artık gönderilmesine gerek yok,yanlışı yanlışla kapatmaya çalışmak başka yanlışlar doğuracaktır.Carrusca'ya karşı alınmış bir tavır olduğu bariz belli,bu oyuncuya şans verilmeden gönderilmesi bana göre çok büyük hatadır,Gerets'den umudu keseli çok oldu ama Carrusca'dan umutluyum...
dinaMYt
18.Ekim.2006, 01:04
adam hazır değil diye 7 hafta oynatmadı.10.haftaya geldik adam hala hazır değilse nasıl bir antreman programı uyguluyorsunuz da bu adamı hala hazır edemiyorsunuz.yok eğer hazırsa galibiyet alamayan bu takım içinde bir alternatif olarak değerlendirmek aklınıza gelmiyormu hiç?
kendi takıntılarını gösterme yeri değil galatasaray.zaten olası bir psv mağlubiyetinde geretsin gs kariyerinin daha fazla uzayabileceğini sanmıyorum.belki o zaman carrusca için bir umut olabilir.
Carruscanın şansızlığı oynayabileceği mevkiler Galatasarayın en iyi oynayabileceği mevkilerdir.Arda şu an oynuyor Ardayıda kimse kesemez zaten.Hasan Şaş rahatlıkla oynar.Aydın orada oynadığı hiç bir maçta sırıtmadı.Carrusca o bölge için 4.adam şu an
nart_susruko
18.Ekim.2006, 02:32
eğer bu kafayla devam edecekse GeretS'i alsın götürsün o menajer ;)
Marius Belgorth
18.Ekim.2006, 03:16
Ümit Karan tek forvet ve Iliç ve Carrusca forvet arkası oynasa da şu adamı bir görsek yani. Yok forvet arkası oynamaz derseniz Arda'yı alın forvet arkasına Carrusca'yı koyun sol kanada. Şu adam en azından 3-4 maç oynasın arka arkaya da görelim hazır mı değil mi? Yani ben buradan görüyorum bu adamı oynatmanın yolunu, işi bu olan Gerets nasıl göremiyor anlamadım. Hayır inat ediyorsun iyi de kendi kariyerini düşünmüyorsan Galatasaray'ıma acı yani.
Koray Düşova
18.Ekim.2006, 03:22
Bir Chelsea değil ki kadro,Kezman'ı veya Crespo'yu o hafta kadroya almamakla aynı şey değil bu, takımda en çok transfer ücreti ödenmiş adamı kesiyorsun,sen besbelli tazminatını istiyorsun...
nart_susruko
18.Ekim.2006, 03:42
Ümit Karan tek forvet ve Iliç ve Carrusca forvet arkası oynasa da şu adamı bir görsek yani. Yok forvet arkası oynamaz derseniz Arda'yı alın forvet arkasına Carrusca'yı koyun sol kanada. Şu adam en azından 3-4 maç oynasın arka arkaya da görelim hazır mı değil mi? Yani ben buradan görüyorum bu adamı oynatmanın yolunu, işi bu olan Gerets nasıl göremiyor anlamadım. Hayır inat ediyorsun iyi de kendi kariyerini düşünmüyorsan Galatasaray'ıma acı yani.
bizlere üstüste o kadar maçta saçbaş yoldurtan Cihan'a formayı verdi ama dediğin gibi Carrusca'yı bize 1 maç bize doğru dürüst izlettirmedi, Arda parladı yok orda Hasan Şaş var onu kesemez bunu kesemez muhabbetleride boş bana göre, yönetime karşı bi tavır içerisinde ama kendi zararlı çıkacaktır bundan ;)
son cümlede ters olmuş galiba :roll:
Marius Belgorth
18.Ekim.2006, 05:17
son cümlede ters olmuş galiba :roll:
Yok yok, doğru o cümle ama şöyle düzenlersem daha anlaşılır olur sanırım: Kendi kariyerini düşünmüyor inat ediyorsun iyi de Galatasaray'ıma acı bari.
Arda Turan'ın bir anda parlaması Carrusca'yı unutturdu. Hazır değil mazır değil bahane bana göre ;;)
Bence bir klüp bulunup satılsın. Yazık çocuğa. Fena oyuncu değil.
bence kanatlara hasan ve arda yı koyup iliç in yerine carrusca yı denese bence fena olmaz ...ben olsam iliçi gol bölgelrinde düşünürüm araya iyi giriyor ve son vuruşları iyi ... üstelik iliç in fizik kapasitesi orta saha için yeterli değil .... carrusca iliç e göre daha teknik ve daha çok koşar gibime geliyor tabii tam olaraka izlemediğim içimde fazla yorum yapamıyorum ....
Eray Dengiz
18.Ekim.2006, 19:10
Evet haklısın. Sonuçta Carrusca assist özelliği olan ve uzaktan şut atma yeteneği olan bir futbolcudur. İlic'in bölgesi tam onluk olabilir. İleridede İlic - Ümit ikilisi oynayabilir.
Koray Düşova
20.Ekim.2006, 02:07
Carrusca Estudiantes'te bazen sol açık bazen forvet arkası bazende forvet oynayan bir oyuncuydu,bir Tuncay gibiydi yani ancak stil olarak Alex' stilindedir.Bilekleri çok kuvvetli olmasıyla beraber pasları sert atabilen ara toplarıyla gol pozisyonu yaratabilen bir yetenek,gol atmayı seven bir oyuncu,kesinlikle forvet arkasıda oynayabilir,bunu Gerets bilmiyor mu? Elbette biliyor ama Gerets Carrusca'ya iyi gözle bakmıyor...
Geleceğin GS'n da Carrusca'da olacak ama Gerets olacak mı bilemiyorum...
Sporting Lizbon'un Arjantin'de ki scoutları tam 1 yıl izledi Carrusca'yı,Romagnoli'yi ile beraber Carrusca'yı da almak istediler ama araya Benfica'da girdi ,Benfica ile kapışırken hiç hesapta yokken Galatasaray girdi ve aradan sıyrılıp Carrusca'yı aldı,2 günde biten bir transferdi bu.. Benfica'nın Arjantin'den almak istediği tek adam Carrusca'ydı alamayınca kimseyi almadı,Lizbon ise sadece Romagnoli'yle yetindi...
Şimdi eğer bugün Carrusca'yı listeye koysunlar başta Arjantin'den birkaç talip çıkar,bununla beraber Lizbon veya Benfica'nın da en azından 1 tanesinin teklif yapacağını düşünüyorum.
Bunları konuşmak için erken,bence Polat varken Carrusca bir yere gitmez,çünkü Carrusca genç oyuncu satma politikasının ilk halkası,ilk halka karla olmazsa bu politika suya düşer,scout ekibi kuruldu derken yeni isimler izlenmeye başlandı,gelecek sezon bir başka genç Arjantin'li veya Meksika'lıyı takımda görebilirsiniz ama Carrusca'yı şuan Gerets değil Hz. İsa dünyaya inse kimse gönderemez,Gerets boşuna inatlaşıyor,bir tepki verecekse bunu Carrusca'yla yapması onun kredisini çok tüketiyor,bu taraftar Hagi'yi dahi yuhaladı Gerets'i daha da beter kovalar...
İstikrarsız oyunuyla saç baş yoldurtan Cihan,Sabri vs. isimler bu takımda kalabiliyorsa Carrusca'da kalır...
Carrusca hem stil hemde fiziksel görünüş olarak Alex'e gerçekten benziyor...
http://www.habervitrini.com/haber_resim/carrusca56.jpg
http://www.superspor.com/images/yazar/yazilar/1665_Alex022.jpg
notformoney
20.Ekim.2006, 04:04
ben hiç emin değilim daha galatasaraya gelmeden bir yazı okumuştum villareal scoutları carrusca ve somoza yu izliyorlardı ve ispanyol ir futbol yorumcusu somoza iin geleceği çok parlak derken carrusca için pekde oyle şeyler söylemiyordu ve villareal somoza yı alıp carrusca dan vazgeçti
arjantinde futbol yavaş ve durarak oynanır tıpkı brezilya gibi ondan brezilya ve arjantinden çok fazla iyi şut çeken oyuncu çıkar çünkü genelde oyun planları kalyei görüdkleri yerden şut çıkarmaktır ama iyi şut çeken ve teknik olan her futbolcu iyi futbolcu değildir bana göre ki bi arda kadar olsaydı şimdi ardayı değil carruscayı konuşuyor olurduk
gerets carruscaya iyi bakmıyor olabilir ama ardayada vestelden geldiği gibi "isterseniz kiralayın diyen bir adam" o potansiyeli görüp kullandıysa carruscayıda kullanırdı bence gs de oynayabilecek bir oyuncu değil ne aydına ne ardaya ne de düz topçumuz sabriye değişmem
inşallah bu lafları da yerim
valla kardeşim umarım bu laflarını yersin .... inamoto ya verilen şansın yarısı carrusca ya verilmedi ben buna isyan ediyorum ... adam bizim takımımızın oyuncusu ancak sanki daha yeni transfer etmiş gibi adamı izleyemeden yorum yapıyoruz ... yaptıranlar utansın ....