View Full Version : Beşiktaş - Tottenham Hotspur
cArsı_nas
19.Ekim.2006, 13:25
mac saat 20.00 de kanal d den naklen yayınlanıcak
Kartal gol gol totnamın..
Del Piero_10
19.Ekim.2006, 13:43
zor maç,hedef 1 puan olmalıdır.
Çok zor bir maç.
Beşiktaşlı olmama rağmen bu maçtan en fazla 1 puan çıkarırız diye düşünüyorum.
fenerbahce_1907
19.Ekim.2006, 14:23
en fazla 1 puan alır besiktas o bile zor
Omerdinho
19.Ekim.2006, 14:35
bjk yenilir.
scolari12111
19.Ekim.2006, 14:37
ne hedefi 1 puan ya küçümsemeyin bu kadar bence ortada bir maç ama bjk daha şanslı çok zevkli bir maç olacağı kesin bu sene avrupa da birşey umduğumuz bir takım olarak kazanması çok önemli.
e_mali
19.Ekim.2006, 14:39
BJK bu macı alacak gibi geliyor bana.
El Comandante
19.Ekim.2006, 15:30
Bu mac berabere biter ama besiktas forvette iyi olursa nobre gercek nobre gibi olursa bu maci kesin kazanir,cünkü öbür takimin 3 önemli defansi yok.
Koray Düşova
19.Ekim.2006, 16:09
Defoe iyi oynamazsa Tottenham bir hiç,Defoe'yi durdururlarsa BJK yenilmez...
barcelos
19.Ekim.2006, 17:33
totenham hotspur un kadrosu gerçekten bir harika.bjk asla direnemez diye düşünüyorum.her alanda etkili oyuncuları var.
bursa_mc
19.Ekim.2006, 17:38
berabere bitecek
Jesus_FB
19.Ekim.2006, 18:34
beşiktaş kazanıcak bu maçı ve çok çok zevkli bir maç olcak bence
tottenham çok yakın BJK beraberlik çıkarırsa güzel olur
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 18:50
beşiktaş beşiktaş gibi oynarsa totenham karşısında ezilmez hatta ezer bile ama aksi durumda düşünmek bile istemiyorum
koray_capello
19.Ekim.2006, 18:54
maçı kanald vereceği için muhtemelen ilker yasin yorumcu olarak yada spiker olarak orada bulunacaktır o yüzden beraberlik bile mucize olur:)
kkanke
19.Ekim.2006, 19:07
tottenham la ya berabere kalır ya yenilir bjk bence
Emurafu
19.Ekim.2006, 19:24
iddaa oynadım berabere dedim
Akşam kadir gecesi namazı var kaçırıcaz maçı.
Bence tottenham yenilmez.iddaacılar için 02 yani:D
İnşallah beşiktaş beni haksız çıkartır.
GeNç KaRTaL
19.Ekim.2006, 19:58
Akşam kadir gecesi namazı var kaçırıcaz maçı
he yaa bak bu beni çok düşündürüyor
scolari12111
19.Ekim.2006, 20:01
maçı kanald vereceği için muhtemelen ilker yasin yorumcu olarak yada spiker olarak orada bulunacaktır o yüzden beraberlik bile mucize olur:)
normalde emre tilev bjk spikeri show radyo dan beri ilker yasin bir acayiplik yapmazsa emre tilev sunar.
Beşiktaş'a başarılar diliyorum. Umarım bu maçı alırlar.
Ancak çok zor bir maç. Tottenham'ım kadro yapısı gerçekten harika. Bekleyip göreceğiz. Çok az kaldı.
Jesus_FB
19.Ekim.2006, 20:57
defoe, lennon ve davids yedekte başlıyor Tottenham defansivc bir kadroyla çıkıyor beşiktaş ilk 15 dakkada baskı kurarsa golüde bulru gibime geliyor
defoe, lennon ve davids yedekte başlıyor Tottenham defansivc bir kadroyla çıkıyor beşiktaş ilk 15 dakkada baskı kurarsa golüde bulru gibime geliyor
Anlaşılan t.direktör önce Beşiktaş'ı yormak istiyor. Sonrada fırsatçı oyuncularını kullanarak gol arıycak.
MAÇ BAŞLADI!! Başarılar Beşiktaş ;)
Krusty
19.Ekim.2006, 21:04
Haydi başarılar BEŞİKTAŞ.!
Yüreğimiz ağzımıza geldi. Golleri ofsayttı ;) Bir an harbiden gol sandım.
Beşiktaş'ın hemen toparlanıp gol bulması lazım. İlk golü atarsak rahat ederiz.
Eray Dengiz
19.Ekim.2006, 21:31
Yenecez yenecez hiç merak etmeyin, taraftarıda arkamıza aldık..
tonifan30s
19.Ekim.2006, 21:32
bjk yeniliyo yaw
10_Osmanozc
19.Ekim.2006, 21:33
Kötü yedik golü bu kadar basit olmamalı.
Emurafu
19.Ekim.2006, 21:33
Tüh gooolllllll
bu aksam avrupada 0 puan cekeriz bence
besiktasta savunma yokki
Universal
19.Ekim.2006, 21:59
Beşiktaş kanatlara oyunu yığmadığı sürece kazanamaz.
Emurafu
19.Ekim.2006, 22:08
valla suanda besiktas kötü oynuyor keske iddaa da onada 02 verseydim
Burak Duran
19.Ekim.2006, 22:55
kötü bir sonuç 2-0 yenildik
Jesus_FB
19.Ekim.2006, 22:56
koca maç boyunca aklımda kalan tek bir pozisyonu yoktu beşiktaşın çok kötü oynadı ve normal olarak yenildi herkese geçmiş olsun şimdi sıra geldi bize :(
tonifan30s
19.Ekim.2006, 23:11
yaw abi çok zoruma gidiyo özellikle ingiliz takımlarına yenilmek
lazyboy7
19.Ekim.2006, 23:13
dorusunu solemek gerekırse mac daha farklı olmalıydı yanlıs gormedıysem werılmeyen golde ofsayt yok...
Murderer26
19.Ekim.2006, 23:14
2-0 yenildik yazık oldu ya
Emurafu
19.Ekim.2006, 23:23
işi zorlastı besiktasın
Omerdinho
19.Ekim.2006, 23:24
işi zorlastı besiktasın
daha ilk mac...
FeYYaz1989
20.Ekim.2006, 00:37
Verilmeyen golü Tottenham'ın bariz bir ofsayttı.
Maçta çok kötü oynadık,2 gündür büyük bir heyecanlı beklediğim bu maçtaki berbat oyun beni hayal kırıklığına uğrattı.Oyunun hiç bir alanında yoktuk.Golü yedikten sonra da hiç bir şey olmamış gibi oynamaya devam ettik.Ne hücumda çoğalabildik ne de doğru düzgün defans yapabildik.''Ekim Ekim'' diyen Jean Tigana işte Ekim.
İbrahim Toraman-Gökhan Zan-Baki Mercimek-İbrahim Üzülmez'den oluşan savunma çok ağır kaldı hızlı Tottenham forvetleri karşısında.Toraman'dan sağ bek olmaz,Tigana'nın artık bunu görüp daha fazla ısrar etmemesi lazım.Baki Mercimek yerine Toraman,Toraman'ın yerine de Ali Tandoğan olabilirdi.Neyse zaten kimse hücuma desteğe gitmedi.Mehmet Sedef,Fahri Tatan ve Serdar Kurtuluş 3 lüsü çok kötüydü.Özellikle Mehmet Sedef'i hiç beğenmedim.Burak Yılmaz maç boyu hiç oynamadı bence,Tigana'nın kendisini oynattığı yerle alakalı olabilir.Ricardinho yine hiç ortalarda yoktu.Tabi bu kadro kanat organizasyonuda yapamadı doğal olarak,Mehmet Sedef ve Serdar Kurtuluş çok içeride kaldı-İbrahim Toraman ve Üzülmez'in zaten kanattan yapacağı destek çok sınırlıydı ve bu alanda ikiside vasat kaldı doğal olarak.Burak Yılmaz kanada pek uğramayınca Nobre'ye top bile gelmedi.Yine de adam en azından mücadele ediyor.Runje yine bildiğimiz gibi,hemen hemen her topu sektiriyor.Ya tamam sert top seker ama eline gelen topu alamayınca kaleci insanın canı sıkılıyor.
Valla neresinden tutsan elinde kalan bir Beşiktaş vardı sahada,bence bu maçla bizim bu gruptan çıkmamızın ne kadar zor olduğu görüldü.Maç bahane taraftar yine şahaneydi.Burda hava buz gibi İstanbul'da nasıldı bilmiyorum ama tribünlerde hiç susmayan taraftara teşekkürler.Tottenham'a da tebrikler,gösterişsiz ama güzel top oynadılar.Dimitar Berbatov çok iyiydi.Kalan maçlarında onlara başarılar...
Emurafu
20.Ekim.2006, 00:52
daha ilk mac...
evet daha ilk mac deplansmanda besiktasın mac kazanması cok zor ondan
kotu bi besiktas vardi bence macin boyle bitmesi normaldi...
notformoney
20.Ekim.2006, 03:56
defansta değil ama ortasahada kötü bi defans vardı besiktas ortasahası totenham defansı ile ortasahası arasına dizilmişti bu alanda da geriye yada ileriye yaptıkları pas hataları skoru belirledi sonuçta sahada kötü bi bjk vardı kazanmalarını beklemiyordum ama yenilmelerine de şaşırdım
ya bu sene avrupada lig de ne oluyo bize ya ... hem kötü oynuyoruz hemde yeniliyoruz ... allah biz taraftarlara sabır versin ....
GeNç KaRTaL
20.Ekim.2006, 07:15
maçı izleyemedim ama beşiktaş adam gibi top oynamadığını anlamak için seyretmeye gerek yok bu takım için ümitlerim tükenmek üzere devre arasında takviye kesin şart tigana kurduğu takımla övünsün şimdi bkalım ayrıca bu baki neden hala oynatılıyor onuda anlamıyorum ne torpili var bunun berbatov adamı çalım manyağı etti ya
e_mali
20.Ekim.2006, 10:11
Maci izleyemedim. Gecmis olsun besiktas'a. insallah diger maclari alir ve bir ust tura cikar. Ama evinde kaybettigi puanlar hic ama hic iyi olmadi. :(
TR.CaPTaiN
20.Ekim.2006, 13:03
Besiktas tanınmaz bir haldeydi ben 2.yarıyı izledim besiktas'ın dogru düzgün atagı yok Berbatov her atakta Baki'yi yere yatırdı.Bence Besiktas bu futbolla 2-0 a dua etsin cünkü adamlar 5-6 tane rahat pozisyonda dısarı attı.Defoe 90 da girdi girer girmez gol atıyordu nerdeyse. Besiktas kendini toparlamalı yoksa bu gruptan cıkamaz.
El Comandante
20.Ekim.2006, 16:48
bu runje ve baki besiktasin cok basini yakar,üzgünüm besiktas yenildigi icin :(
OgUzKaGaN
20.Ekim.2006, 17:52
Arda vecaptain çok haklılar.Yazık oldu BJK'ye hemde evinde....:(
dentaconstantin
20.Ekim.2006, 18:19
tiganaya olan eski güvenim hiç mi hiç kalmadı çıkardığı 11 batırdı
inşallah en kısa zamanda toparlanırız da diğer maçları kazanırız
bursa_mc
20.Ekim.2006, 18:46