View Full Version : Fenerbahçe - Kayserispor
tonifan30s
20.Ekim.2006, 20:14
pazar günü saat 20:00 den başlayacak olan karşılaşma hakkındaki yorumlarınız
Krusty
20.Ekim.2006, 20:16
Fenerbahçe yorgun ve Kayserispor'da pek kolay bir ekip değil. Beraberlik diye düşünüyorum. Bakarsın Kayserispor'da kazanabilir..
Kayserisporun istanbulda galibiyeti yok.Bence bu maçı fenerbahçe alır ama kayserispor gol atar.Ya da gollü beraberlik olur.Kayserinin kazanacağını düşünmüyorum açıkçası
bursa_mc
20.Ekim.2006, 20:17
üç ihtimalli bir maçç
Zor maç, Fenerbahçe N.United maçı ile biraz hava yakaladı, bu taktikle devam edilir.Sonuç kestirilemez..
tonifan30s
20.Ekim.2006, 20:40
kayseri yine feneri yenmesini bilecektir çünkü yorgun çıkacak sahaya fb nin ligdeki performansıda ortada
Emurafu
20.Ekim.2006, 21:22
kusura bakma ya senin konu altlarda kalmıs hiç görmedim
JoseMourinho-FB
20.Ekim.2006, 21:24
FB Newcastle karşısındaki mücadelesini ligde de sürdürürse zor mağlup olur.Eğer Newcastle maçındaki FB sahada olursa,bu maç FB'nin.Yoksa Bursa ve Ankara maçındaki FB sahada olursa,FB zor kazanır;hatta Kayseri yenebilir diye düşünüyorum...
FB yorgun halde Kayseri de ligin iyi ekiplerinden üst sıralarda tutunmak istiyolar ben maçı beraberliğe yakın olarak görüyorum
Emurafu
20.Ekim.2006, 21:45
Bencede fenerbahce cok tempolu bir mac oynadı bakalım macın sonucu ne olcak
tonifan30s
20.Ekim.2006, 21:47
feneri yensin iki hafta yenilsin bea
emir cavak
20.Ekim.2006, 22:00
bence bu maçtan beraberlik çıkar
Universal
20.Ekim.2006, 22:06
Newcastle maçındaki oyun oynansın F.Bahçe bu maçı alır.
tonifan30s
20.Ekim.2006, 23:27
rakiplerimiz puan kaybetti inşallah feneri yenip 2.lik koltuğuna oturacaz ama beşkitaşıda beklemek lazım
bursa_mc
20.Ekim.2006, 23:29
maisada yenıldı şimdi fener daha hırsalanacak
tonifan30s
20.Ekim.2006, 23:31
inşallah yeneriz ya kayseri baya morali gitti istanbula feneri yenrsek üstündeyiz allahın izniyle
Nedvedmania
20.Ekim.2006, 23:38
kayseri yenebilecek güçde
fenerbahce_1907
20.Ekim.2006, 23:42
newcastle macındaki gibi oynarsak yeneriz kayseriyi
tonifan30s
21.Ekim.2006, 00:00
gökhan ünal ve aydın yok maçta bizim için büyük eksiklik
tonifan30s
21.Ekim.2006, 15:29
aydın toscalıda yok ikisde kart cezalısı
Valla maçın sonucunu kestirmek güç.
Ama bence, ya Kayseri alır, yada berabere biter.
El Comandante
21.Ekim.2006, 16:06
maci insallah kayseri alir ama berabere bitecek mac gibime geliyo,cünkü zico deividi gene ilk 11de sahaya sürecekmis.kayseride gökhan ünalin olmamasi cok büyük bir dezavantaj.
kayserinin isi zor bence bu mac fenerin olur...
tonifan30s
22.Ekim.2006, 00:19
inşallah alıp fenerle puanımızı eşitleyecez
Eray Dengiz
22.Ekim.2006, 00:24
Fenerbahçe Newcastle maçındaki gibi oynarsa rahat kazanır.
tonifan30s
22.Ekim.2006, 00:24
kayseride az alkmaar maçındaki gibi oynarsa rahat alır:D
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 01:42
Bana biraz FB gibi geliyor ama İnşallah Kayseri alır....
TR.CaPTaiN
22.Ekim.2006, 10:41
Fener zorlanır ama alır.
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 13:50
Haydi Kayseri göster kendini...:D:D
dnz498
22.Ekim.2006, 14:01
sabaha kadar oynansa berabere bitecek bir maç havası var
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 14:23
Şimdide bu moda oldu ya.Akşama kadar oynasalar berabere,5 saat oynasalr şu kazanır yine...:D:D
tosunpasa
22.Ekim.2006, 16:08
fenerbahçeme güveniyorum.Newcastle maçındaki gibi oynarsak ezeriz fark bile atabiliriz
dnz498
22.Ekim.2006, 20:58
Muhtemel 11'ler
Fenerbahçe
Rüştü, Önder, ugano, Edu, Ümit (Uğur), Mehmet Y., Appiah, Aurelio (Deniz), Alex, Tuncay (Tümer), Kezman
Kayserispor
İvankov, Mehmet Topuz, Johnson, Marcello, Toledo, Bülent Bölükbaşı, Ragıp, Kamber, Fatih Ceylan, Muhammed H., İlhan
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 21:05
Başladımı maç???
dnz498
22.Ekim.2006, 21:07
başaldı maç
Fenerbahçe: Volkan, Önder, Edu, Lugano, Deniz Barış, Uğur Boral, Mehmet Yozğatlı, Appiha, Tuncay, Alex, Kezman
Kayserispor: İvankov, Mehmet Topuz, Johnson, Marcello, Toledo, Bülent Bölükbaşı, Ragıp, Kamber, Fatih Ceylan, Muhammed H., İlhan
11'ler böyle
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 21:08
Haydi Kayseri....
en güzeli beraberlik bence lige yeni tat gelir
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 21:21
Yoook.Biz o kadar berabere kaldık tatlısı yetmedi mi ...
Kayserispor arkandayım....
bursa_mc
22.Ekim.2006, 21:21
fener alıcak maçıı
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 21:22
Kiiim????Yoksa şakamı..:D
Eray Dengiz
22.Ekim.2006, 21:23
2 oldu sanırım. Kezman galiba sesler geliyor içerden ama bakacak halim yok :)
bursa_mc
gollllll kezmann
tosunpasa
fener rahat alıcak maçı ve daha çok goller gelecek
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 21:24
Tüüüh ya...:(:(:(:(:(:(:(:(:.Hemde 2-0....
Jesus_FB
22.Ekim.2006, 21:29
yozgatlı iyi işler yapıyor
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 21:30
Zaten iyi adam...
Bizi sattıda geldi FB'YE...:mad:
tosunpasa
22.Ekim.2006, 21:31
yozgatlı atar 1 tane daha atar bence süper oynuyo
Fietra 10
22.Ekim.2006, 21:32
kayseri fark yer bu maçta skor veriyorum 4-0 var mı iddiaya giren:D
Jesus_FB
22.Ekim.2006, 21:36
kezman sakatlandı :( sanırım durum ciddi :(
tosunpasa
22.Ekim.2006, 21:39
3 üncü geliyodu ama tuncay boş pozisyonda kaçırdı fark olucak bu oyunla fark
Neron_FB
22.Ekim.2006, 21:45
Fener fena değil gibi şimdilik. Böle devam eder inşalah..
tosunpasa
22.Ekim.2006, 21:46
sahada olay çıktı sanırsam tuncay ve tayfun sarı kart gördü
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 21:46
İnşallah edemez...:D:D
bursa_mc
22.Ekim.2006, 22:17
2-1 oldu...............
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 22:20
Oleeey.Haydi Kayseri 1gol daha....
bursa_mc
22.Ekim.2006, 22:21
3-1 alexx................
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 22:22
Maalesef.....:::::::::(
Eray Dengiz
22.Ekim.2006, 22:29
İki takımda çok iyi oynuyor. Güzel maç oluyor.
Universal
22.Ekim.2006, 23:05
İlk yarı çok sıkıcı bir maç vardı. Kayserispor isteksiz F.Bahçe yorgunluğun vermiş olduğu birde üstüne hakemin kötü yönetimi eklenince ilk yarı maç izleyenler için bir kabus oldu ama gollere aldanmamak gerek F.Bahçe'nin adı yetti.
İkinci yarıda Kayserispor M.Hanefi'yi alarak maça hareketlilik getirdi ve maçta tempo arttı ve üstüne bir gol gelmesi maçı daha hareketlendirdi ama F.Bahçe fark tekrar ikiye çıakrınca skor'un üstüne yattı ve sıkıcı bir maç gene başladı ve F.Bahçe Alex'in bir golü ile skoru belirledi.
Bu maçta M.Yozgatlı iyi bir oyun sergiledi bir gol birde gol pası verdi. Deniz Barış ise uzun süre sonra ilk onbirde sahaya çıktı ve beklenenden iyi bir performans gösterdi. Bu maç beni tatmin etmedi nerede o Newcastle da oynayan F.Bahçe...
bu hakemlerle bu lig gitmez!...Osursalar faul oyuncular
Sekopej
22.Ekim.2006, 23:17
Kezman sakatlanana kadar çok iyi oynadık. (Arada F1'e döndüğüm için tam izleyemedim) Deivid 2 tane atması gereken pozisyonu harcadı. Zico artık değişmiş bu sistemi kullanacak ve bunun üzerinde ufak oynamalarla daha iyi olacağız. Takımın böyle bir galibiyete farklı galibiyete ihtiyacı vardı.
Ben izlediğim kadarıyla mutlu oldum bu karşılaşmadan, Tuncay gerçekten çok hırslıydı. Kalabalık ortasaha olunca defans da fazla açık vermedi.
Kalede Volkanla başlaması Zico'nun her oyuncuyu oynatabilirim düşüncesine sahip olduğunu anladım. Sağlam Rüştü yerine kaleciyi değiştirebildi. Diğer yedekler de forma şansı bulacaktır zamanla, 2 hafta öncenin ruhsuz takımı gitmiş, mücadeleci bi takım gelmiş bu nedenle mutluyum ve umutluyum...:)
Bu arada imzaya da 1 gol daha ekleyeyim;;)
OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 23:19
Ve sonunda 4=1 bitti tebrikler...
Berkaiser
22.Ekim.2006, 23:50
Kezman Süper Lig'in üstünde bir oyuncu.Fenerbahçe'nin en büyük avantajı Kezman.
fmsmyrna
22.Ekim.2006, 23:57
deivid in çok üstten giden şutunda tam vurcakken top bi anda sekti maça gelince yine bi aralar sıkıntıya girsekte kazanmasını bildik iyiye bi işaret bu
zaten ilk sayfada fenerbahcenın kazanacagını belırtmıstım sonuca pek sasırmadım...
Neron_FB
23.Ekim.2006, 00:03
Mücadele iyiydi.. Oyunda diğer haftalara göre çok daha iyiydi.. fener iyi yolda.. Lig Tv yorumcusunun da dediği gibi, bu formanın ucuz olmadığı anlaşılmaya başlandı herkes tarafından.. ;;) Tebrikler takımıma..
eGowiCh
23.Ekim.2006, 00:06
Alex ve Kezman'ın ölüsü bu lige fazla gelir.
Alex ve Kezman'ın ölüsü bu lige fazla gelir.
ya çok fazla gelir ... ondan o kdar puan kaybettiler ...
Omerdinho
23.Ekim.2006, 04:30
Fenerbahce süper oynadi
sahada baska bir fenerbahce vardi cok süper pas yapiyor takim
Tuncay ile Mehmeti cok begendim Tuncay oyundan sürekli adam düsürdü mükkemmel paslar atti Mehmet te öyle attigi gol ve attirdigi gol
Süperdi takim ya.. avrupadada böyle oynarsak en az ceyrek final hakkimizdir.
ya çok fazla gelir ... ondan o kdar puan kaybettiler ...
Yani lig kalitesinin üstünde bir futbolcu olunca takım puan kaybetmeyecek mi futbol takım oyunudur!
Neron_FB
23.Ekim.2006, 10:58
Katılıyorum.. Lig seviyesinin üstünde 1-2 futbolcu var diye puan kaybedilmeyecek diye bir şey yok takımın uyumu da çok çok önemli.. Özellikle Kezman gibi üst seviye bi oyuncunun sakatlanması kötü oldu.. Umarım en kısa zamanda iyileşir..
El Comandante
23.Ekim.2006, 15:38
fenerbahce dün benim beklemedigin sekilde cok iyi oynamistir,özellikle ben mehmet yozgatliyi cok begendim ve ziconun onu daha önceki maclarda niye oynatmadigini hala anlayamiyorum,kezman sakatlik gecirdi ve haftaya siz manisa ile mac oynayacaksiniz ve orada mutlak en az 2 gol atmalisiniz hatta 3 gol cünkü manisa fenerbahceye en az 2 gol atacaktir.kezmanda sakat olunca sizin isiniz cok zor deivid gene hicbisey olmadigini gösterdi cok kötü oynadi,alexin golünde iyi kafa vurdu onuda kaleci cikardi,sonra alex tamamladi.fenerbahcenin yedigi gole bakarsak edu gene hata yapti oyuncu nasil bi anda kaleciyle karsi karsiya kalip gol atti herkes gördü.haftaya bu hatalari yaparsaniz isiniz cok zor,gene de fenerbahceyi tebrik ediyorum hakli bir galibiyet aldi.
10_Osmanozc
23.Ekim.2006, 15:57
Deniz'in dışında tamamıyla benim benimsediğim bir 11 çıkarmış Zico.
tonifan30s
23.Ekim.2006, 18:57
walla şok ldum ya defans denen bişe yoktu kayseride
JoseMourinho-FB
23.Ekim.2006, 23:56
İlkbaşta FB takımını bu oynadığı oyundan ötürü kutlarım.Özlediğimz 100 yılın FB'sine doğru sinyaller vermeye başladı.Çünkü FB'nin Avrupa düzeyinde oynayacak kadar güzel bir kadrosu var.
FB maça özellikle Mehmet Yozgatlı çok güzel başladı.İlk 45 dk. bir FB izledik.Kayseri'nin tek şutu vardı.O da yan ağlarda kalmıştı.Tamamen maç FB'nin oyun anlayışı içinde geçiyordu ve Türkiye'nin en iyi soldan orta yapan oyuncusu Uğur Boral çok güzel içeriye kesti ve Mehmet Yozgatlı o karışıklıkta golünü attı.Atmasaydı zaten Kezman'a yapılan net bir şekilde penaltıydı.
Daha sonra Kayseri açıldıkça açıldı ve savunmasında önemli açıklamalar vermeye başladı.Bir takımda sağda Mehmet solda Uğur ortada Alex gibi futbolcularınız olduktan sonra bu savunma zaaflarını değerlendirmek tereyağından kıl çeker gibi olmaya başladı ve FB bazı bölümler ciddi oynadı,bazı bölümler ise kalitesinden yoksun oynadı ama sonuçta FB ligin en fazla gol pozisyonuna giren takımına sadece 2 pozisyon verdi,biri gol oldu.Kısmet!!!
Artık Zico kafasındaki bağnazlıktan kurtulup şunların farkına varmıştır;
1.Bu takım her maç tek forvet oynamalıdır,orta saha kalabalık olup hücum etmelidir.
2.FB'de dün takımın alışmışlıkları haline gelen oyuncular oynamadı.Ama FB farklı kadrosuyla yine gücünü gösterdi.Bu da gösteriyor ki FB'de olan kadro hiç kimsede yok.
3.Bu takımda şuan en zayıf halka Deivid'tir.Bu oyuncunun performansı böyle devam ederse Ocak'ta yallah!!! paketlenip derhal ilk uçakla Brezilya'ya gönderilmelidir.
4.Eğer FB gerçek gücünü sahaya koyarsa ligdeki her takımı yener,Avrupa'dada istediği yere gelir.Sadece biraz futbol olarak estetiklik,mantalite olarakta savaş lazım.
Taraftara gelince yine muhteşemdi.Türkiye'nin en iyi taraftarı olduğunu bir kez daha kanıtladılar.Ama birşey dışında bende her ne kadar Zico'yu beğenmesemde kale arkası tribününde yazan "Rİ-ZİCO" pankartı FB taraftarına hiç yakışmamıştır.Çünkü yeri ve zamanı doğru değildir.Bu takım sonuçta ligde 2. haftaya yenerse 1. bu takımın teknik direktörüne şu zamanda böyle yapmak biraz AYIP'a kaçıyor.Dikkat!!!
Ben bugüne kadar hakemlerle ilgili çok konuşan biri değilim.Sahada hakem felan yok çünkü sahada direktman ULUSOY'un öğrencisi var.FB'yi batırmak için çıkan,her FB'nin yaptığı faula sarı kart gösteren.Kayseri'nin yaptığı daha ağır faullere bırakın kartı faul bile göstermeyen bir hakem,ancak ULUSOY'un paralı askerlerinden biri olabilir.Yani çok fazlada konuşmaya gerek yok hakemi.Herkes ne olduğunu çok iyi biliyor.
Şimdi sırada kupa ve Vestel maçı var.FB,FB gibi oynarsa hepsini darmadağın eder ve ligde ilk sıraya adını yazdırır.Kendi adıma söylüyorum.Bu takım Pazar günü Vestel maçından sonra hiç bırakmamak üzere liderdir.Ama FB gibi oynarsa!!!