PDA

View Full Version : Newcastle'dan Tuncay'a kanca

fmsmyrna
21.Ekim.2006, 12:39
İngiliz ekibinin teknik patronu Glenn Roeder, önceki akşam kendilerine karşı mücadele eden sarı lacivertlilerin genç yıldızının transfer edilmesi için yönetime başvurdu.

Fenerbahçe’nin çalışkan ismi Tuncay Şanlı, UEFA Kupası H Grubu maçında Newcastle United karşısında sergilediği futbolla, İngilizleri kendisine hayran bıraktı. Emre Belözoğlu’nun da forma giydiği Newcastle’ın menajeri Glenn Roeder, maçtan sonra bir araya geldiği kulüp yöneticilerine, "Tuncay’ı istiyorum" dedi.

Takım oyuncusu

F.Bahçe’de en çok Tuncay’ı beğendiğini ifade eden Roeder, "Tam bir takım oyuncusu. Çabuk, süratli ve çok yönlü. Bunun yanı sıra inanılmaz bir kondisyona sahip. Maçta en çok koşan futbolcu Tuncay’dı. Sahada basmadık yer bırakmadı. Tek eksiği tekniğinin zayıf olması. Ancak çalışkanlığı bütün eksiklerini kapatıyor. Newcastle’ın böyle bir oyuncuya ihtiyacı var. Üstelik daha 24 yaşında. Alınırsa bize uzun yıllar katkı yapar. Satarken de büyük para kazanırız. Bence Tuncay, Newcastle için çok iyi bir yatırım olur" dedi. Newcastle United yöneticilerinin, Roeder’in bu övgü dolu sözleri üzerine Tuncay’ı yakın takibe almayı kararlaştırdığı belirtildi.

İngiliz ekibi sezon sonuna kadarF.Bahçe’nin maçlarını izleyerek, Tuncay’ı mercek altına alacak. Sarı lacivertli yönetimin de, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan milli futbolcu ile önümüzdeki günlerde masaya oturarak, yeni anlaşma teklifinde bulunması bekleniyor.

Tuncay İtalya’yı istiyor

Giderek yükselen form grafiğini Milli Takım’a da taşıyan ve son 2 milli maçında Macaristan ve Malta’ya 1’er gol atan Tuncay Şanlı ise şimdilik sadece Fenerbahçe’ye konsantre olduğunu, transferi sezon sonunda düşüneceğini söyledi. En büyük hayalinin İtalya Ligi’nde futbol oynamak olduğunu daha önce açıkladığını hatırlatan genç futbolcu, "Hiçbir şekilde transfer konuşmak istemiyorum. Fenerbahçe’ye hizmetim henüz bitmedi. Burada yapılacak çok işim var" diye konuştu. Newcastle United, geçen yıl da Nicolas Anelka’ya talip olmuş, ancak Fenerbahçe yönetimiyle bonservis ücreti konusunda anlaşamadığı için bu transfer gerçekleşmemişti.

Kaynak:www.hurriyet.com.tr

olabilir bence gitsin daha çok oyuncumuz avrupa ya gitsin

Olembe
21.Ekim.2006, 13:24
bence satmamalıyız çünkü fenerbahçenin çok koşan futbolcularına ihtiyacı var mesela tucay gibi.zaten fenerbahçe satmaz bence

rectangle
21.Ekim.2006, 14:15
şu sıralarda hiçbir türk futbolcusunun Avrupa'da üst düzey bir takıma gideceğini düşünmüyorum

tonifan30s
21.Ekim.2006, 14:18
bence satılsın bizi avrupaya tanıtsın

LaKe
21.Ekim.2006, 15:45
Fenerbahçe'nin Tuncay'ı satacağını sanmıyorum hiç.

TiLiKaMuS
21.Ekim.2006, 16:06
Glenn Roeder Tuncay'ı gerçektende çok iyi analiz etmiş. Kondisyonu, çalışkanlığı ve hırsı en büyük artısı ama çok belirgin olan teknik zayıflığıda dezavantajı. Zaten teknik özellikleride gelişseydi şu an ne fenerbahçe'de oynuyor olurdu, ne de newcastle'ın onu isteyecek gücü olurdu. Çok büyük bir yıldız olurdu.

Bu haberde asparagas değilse eğer, bence kesinlikle avrupa'ya gitmeli. Türk oyuncuların yurt dışında değişik liglerde yaşadıkları deneyimler milli takım içinde çok büyük bir katkı oluyor. Ama newcastle'ın premier ligde ki durumları pek iyi değil, kağıt üzerinde iyi bir takım olmalarına rağmen owen'ın milli takımda sakatlanıp oynayamamasından sonra hucüm hattında ciddi sıkıntılar yaşıyorlar ve şu anda küme düşmeye aday takımlardan birisi. Lig de durumları böyle kötü gitmeye devam ederse manager Glenn Roeder'ın da newcastle da istikbali pek parlak gözükmüyor. Umarım newcastle biran önce toparlanır, Glenn Roeder ayrılmak zorunda kalmaz ve tuncay'ı da premier ligde oynarken görmemiz nasip olur.

CeNTeR_TR
21.Ekim.2006, 16:09
tuncayı her sene ingiltereden italyadan ispanyadan teklif geldiği söyleniyor ama bir türlü klube resmi teklif gelmiyor anlamadım valla ama inşallah 2010 a kadar fenerbahçemizde kalır ve biryere gitmez

GeNç KaRTaL
21.Ekim.2006, 16:14
bence tuncay gitmeli basit bir örnek vermek gerekirse fm 2006 da tuncayın özellikleri çok iyiydi ama fm 2007 ye bakarsk o kadarda iyi olmadığını görüyoruz avrupaya giderse hem onun için hemde türk futbolu için çok güzel bir transfer olur

Krusty
21.Ekim.2006, 16:14
Fenerbahçe, Tuncay'ı asla ve asla satmaz bana göre. Satsalar da hayatının en yanlışını yapmış olur Fenerbahçe klübü.. Onun gibi bir Türk oyuncusu daha bulunmaz ve henüz çok genç.

barahir
21.Ekim.2006, 16:21
Tuncayı Kimler İstemediki... Ama yıl sonu Sözleşmesi bitiyor ona göre hazırlıklı olsun herkes

El Comandante
21.Ekim.2006, 16:26
tuncay bu sene sonunda alacagi parayi en az 2 kat yükseltecek,cünkü pesinde avrupa devleri var ve fenerbahce onu kaptirmamak icin tuncayin maasina zam yapmasi lazim.yoksa tuncay avrupa kulübüne gider,insallahda gider cünkü onun gibi bir star futbolcu avrupada ülkemizi iyi bir sekilde temsil eder

nekop
21.Ekim.2006, 16:28
tuncay icin newcastle harika olur bence tam ona gore bi takim hem forma sansi bulur hemde emre oldugu icin yanlizlik gecmez...

bursa_mc
21.Ekim.2006, 16:30
fener bence bıraksın hem maddi anlamda güzel olurr.

ForsakeN
21.Ekim.2006, 16:45
bence tuncay gitmeli basit bir örnek vermek gerekirse fm 2006 da tuncayın özellikleri çok iyiydi ama fm 2007 ye bakarsk o kadarda iyi olmadığını görüyoruz avrupaya giderse hem onun için hemde türk futbolu için çok güzel bir transfer olur
fm 2007 de sadece Tuncay değil bi çok oyuncunun özelikleri düşürülmüş. Örnek: Nihat

lazyboy7
21.Ekim.2006, 17:49
bence artık gıtmelı yanı fenere wercegı bısey kalmadı gorusundeyım.artık avrupaya acılmLI KI BENCE BİRÇOK TAKIMDA BANKO DA OYNAR..hem kım ıstemezkı ole oyuncuyu

fmsmyrna
21.Ekim.2006, 19:27
tuncay ın güçleri düşürülmüş olabilir ama bana yaklaşık 30 avrupa takımından teklif geldi

lazyboy7
21.Ekim.2006, 21:09
tuncayın fenerbahceye wermedıgı tek bırsey kaldı oda turkıye kupası...
bence beklemesın kupayı fln gıtsın abı...yoksa bıraz zor gıdıcek.daha cok genc hem her takım ıster tuncayı

OgUzKaGaN
22.Ekim.2006, 01:43
Abi Bolton değilmiydi isteyen....Hasbinallah ya...:mad::D:(

REsist JuvE11
22.Ekim.2006, 10:28
tuncay ingilterede oynayamaz..ingiltere top oynamak için fizik lazım...çok yetenekli bi futbolcu ama ingiltere ona göre deil