PDA

View Full Version : Yeni sezonda sampiyon kim olur?

Ronaldinho_99
06.Temmuz.2005, 19:23
Yeni sezonda sizce kim sampiyon olacak?

Bulut
06.Temmuz.2005, 19:47
Benim gönlümden Trabzon geçiyor adamlar yıllardır şampiyon olamıyorlar ve son 2 sezondur hep son anda sezon 2. likle bitiriyorlar!!
Yani bence artık Trabzon bu sene affetmez ve şampiyonlur!!!

dinaMYt
06.Temmuz.2005, 20:01
oyum tabiki galatasaraya ama gerçekçi olmak gerekirse şu an fenerbahçeyi durdurmak çok zor.diğer takımlardan özellikle galatasarydan iyi transferler gelmezse fb bu sene de ligin favorisi,trabzonun şampiyonluğuna ise ben pek inanmıyorum mutlaka bi yerlede hata yapıyolar sezon içinde beşiktaşta ise geçen seneye oranla değişen tek şey rıza çalımbay bu nedenle ne yapacakları pek belli deil.ama g.birliğinin bu sene zirveyi zorlayacağı kesin. (b)

metin oktay
06.Temmuz.2005, 20:21
şampıyon belli(gs) asıl onemlı olan ıkıncı kım :?: :?: :?:

yeniay
06.Temmuz.2005, 20:58
oyum tabiki galatasaraya ama gerçekçi olmak gerekirse şu an fenerbahçeyi durdurmak çok zor.diğer takımlardan özellikle galatasarydan iyi transferler gelmezse fb bu sene de ligin favorisi,trabzonun şampiyonluğuna ise ben pek inanmıyorum mutlaka bi yerlede hata yapıyolar sezon içinde beşiktaşta ise geçen seneye oranla değişen tek şey rıza çalımbay bu nedenle ne yapacakları pek belli deil.ama g.birliğinin bu sene zirveyi zorlayacağı kesin. (b)

Ya dinamyt valla kardes hatayı biz yapmıyoruzda hatalı olanlar bize buluyor yoksa bu futbolla kimin sampiyon olması gerektigini 5 yasındaki cocuk bile biliyor artık turkiyedede oynadıgın fıutbolla sampiyon olunması lazım oyle olursa biz kesin sampiyon oluruz ama işte PARA PARA PARA ve saha dısı faktorler yoksa ohoooooooo ohooooooooo biz acık ara sampiyon oluruz tek rakibimizde GS olur acıkcası eger bu sene Futbolla herkesin hakkı verilerek futbol oynanırsa biz ve Gs kapısır ve biz galip cıkarız ben buna yuregimle inanıyorum ama saha dısı oyunlar işte Aziz yıldırımın dediği gibi dimi ben bir sey demedin o dedi valla once (l)

Cengo
06.Temmuz.2005, 21:37
Fenerbahçe hakederek şampiyon oldu ve bu sene de en büyük favori.
İnşallah gene şampiyon olacak :)

Trabzon 2. , Beşiktaş 3. olur bence.
Galatasaray'ı bilmem ama bu kadro ile Galatasaray çok sorun yaşar..

apaydin2148
06.Temmuz.2005, 21:48
herkes kendi takımı yazar tabiki:)

Bulut
06.Temmuz.2005, 23:30
herkes kendi takımı yazar tabiki:)
yoo hayır abdullah ben bir GS lıyım ama Trabzon olur dedim (b)

Çünkü bu sene bu kadro ile işimiz ZOR !! bence

apaydin2148
06.Temmuz.2005, 23:38
bir kaç istisna dışında desek:)

ama oyunu kullansaydon daha iyi olurdu:)

11
07.Temmuz.2005, 02:27
tabiki GALATASARAY derim ama ben şuan için en şanslı bjk yi görüyorum.bence rıza çok iyi bir teknik adam ve elindeki futbolcudan en iyi nasıl verim alabileceğini çok iyi biliyor.eğer bjk nin geçtiğimiz sezondaki derbi maç kazanma yüzdesi yine aynı olursa bjk şampiyon olur.

Bulut
07.Temmuz.2005, 02:41
bir kaç istisna dışında desek:)

ama oyunu kullansaydon daha iyi olurdu:)
ben oyumu Trabzon vermiştim hatta ilk oy verende bendim (b)

ERD3MCAN
07.Temmuz.2005, 09:25
ŞAMPİYON FENERBAHÇE

HIRSIZLAR ŞAMP1Y0NLUĞU ÇALAMADILAR

Frank_Castle
07.Temmuz.2005, 10:33
Trabzon, Fenerbahçeye sürekli yeniliyor...Yenselerdi şampiyon oluyorlardı 2 sezonda...

Trabzon'un fenerbahçeyi yenmesi lazım mutlaka ...yoksa gene şampiyon olamaz..

ultrAslan_1905
07.Temmuz.2005, 12:04
10 numara alırsa şampiyon galatasaray olur (b)

ferruh
07.Temmuz.2005, 12:56
fenerbahçe busenede şampiyonluğun en büyük favorisi nedeni kadro oturmuş arkadaşlık üst düzeyde taraftarlar hem birbirlerine hemde takıma destek halindeler yönetimde muhalefet yok önceden başkana karşı olanların hepsi şimdi başkanın yanın da PARA var ALEX var anelka var tuncay var aurelyo var eee yorumu size bırakıyorum (yinede bütün takımlara başarılar )

yeniay
07.Temmuz.2005, 14:48
fener bahce hak ederek sampiyon oldu diyenlre sadece sunu soyluyorum bence siz futbol izlemiyorsunuz sadece fenerbahce izliyorsunuz ve işinize gelmediği için boyle konusuyorsunuz yada futboldan anlamıyorsunuz turkiyede futbolun ne hale geldiği ortada yapmayın arkadaslar kendinizi kandırmayın suna bakın yayın gelirleri bile adil değil anadolu kulupleri haksızlıga ugruyorlar ve nasıl sampiyonluga oynasınlar boyle turkiyede iii futbolla sampiyon olunmuyor olunsaydı son 2 sezonda trabzon sampiyon olurdu yada daum olmasa fener olurdu ben futbol konusuyorum trabzonu değil ve gercekçiyim ama boyle kotu futbolla VE PARA ile fener oldu gercekci olalım artık dunyada bu boyle Futbola mafya karıstı bu kadar buyuk para nın oldugu yerde mafya olmazmı tabiki olur olylara at gozlugu ile bakmayalım (bu lafım sadece mecazi) gercekci olalım dimi ama sonuc yine dğişmez tabiki ensesi kalın olan sampiyon olur saha dısı olaylar falan ve bunun sonucunda halimize bakın Turk futbolu geriliyor ve bunun nedenlerinden biride Kulup baskanları(butun kulupler) artık yeter ben dogru durust futbol izlemek istiyorum torpilsiz adaletli haklı futbol o zamn kim sampiyon olursa alkıs tutarım ve tebrik ederim ama su anda sadece lanetlerim ve igrenirim arkadaslar futbolumuzun gittigi yol yol değil bence bizdede suc var aslında bizler yani izleyiciler takım izliyoruz hayır aslında futbol izlememiz lazım kavga etmeden adam oldurmeden ama bu zor gibi belkide bos konusuyorum ama genede yazdım işte gorusum bunlar isteyen istediğini dusunsun

Cengo
07.Temmuz.2005, 15:34
fener bahce hak ederek sampiyon oldu diyenlre sadece sunu soyluyorum bence siz futbol izlemiyorsunuz sadece fenerbahce izliyorsunuz ve işinize gelmediği için boyle konusuyorsunuz yada futboldan anlamıyorsunuz turkiyede futbolun ne hale geldiği ortada yapmayın arkadaslar kendinizi kandırmayın suna bakın yayın gelirleri bile adil değil anadolu kulupleri haksızlıga ugruyorlar ve nasıl sampiyonluga oynasınlar boyle turkiyede iii futbolla sampiyon olunmuyor olunsaydı son 2 sezonda trabzon sampiyon olurdu yada daum olmasa fener olurdu ben futbol konusuyorum trabzonu değil ve gercekçiyim ama boyle kotu futbolla VE PARA ile fener oldu gercekci olalım artık dunyada bu boyle Futbola mafya karıstı bu kadar buyuk para nın oldugu yerde mafya olmazmı tabiki olur olylara at gozlugu ile bakmayalım (bu lafım sadece mecazi) gercekci olalım dimi ama sonuc yine dğişmez tabiki ensesi kalın olan sampiyon olur saha dısı olaylar falan ve bunun sonucunda halimize bakın Turk futbolu geriliyor ve bunun nedenlerinden biride Kulup baskanları(butun kulupler) artık yeter ben dogru durust futbol izlemek istiyorum torpilsiz adaletli haklı futbol o zamn kim sampiyon olursa alkıs tutarım ve tebrik ederim ama su anda sadece lanetlerim ve igrenirim arkadaslar futbolumuzun gittigi yol yol değil bence bizdede suc var aslında bizler yani izleyiciler takım izliyoruz hayır aslında futbol izlememiz lazım kavga etmeden adam oldurmeden ama bu zor gibi belkide bos konusuyorum ama genede yazdım işte gorusum bunlar isteyen istediğini dusunsun

O senin inanmak istediğin.

Trabzonspor maçlarını da izledim, bu kadar fanatik bir taraftar olma.Dikkatli izle.
İki maçta da yenemediniz Fenerbahçe'yi, hem de kritik maçlarda.
Fenerbahçe maçlarını bırakıyorum, tuhaf hatalar yaptınız bir çok maçta.
Fatih Tekke bence iyi bir forvet değil.
Lee'den sürekli sıkıntı çektiniz, kendi forumlarınızda kendisini istemediğinizi yazdınız.
Yedekleriniz yok yeterli.
Defansta sorunlusunuz, bir de çok iyi bir stoperi sattınız.
Yattara koşmadı, oynamadı tam performans.Kendisine çok kızdınız.
Takımın her yerinde sorun vardı neredeyse.Kalede bile sorun yaşadınız.

Burası Fan sitesi vs.. değil, şike,torpil gibi haksız ithamlarda bulunamazsın.

Bu senenin de favorisi Fenerbahçe.
Hakederek şampiyon oldu Fenerbahçe, kabul etsen de etmesen de ...................

RoCCo_42
07.Temmuz.2005, 15:36
Eger galatasaray gene UEFA Ruhunu oyuncularına asılarsa para yada gece hayatı icin degil istikballeri icin oynarsa oyuncular her sene oldugu gibi en büyük aday GALATASARAYdır derim ama su anki görünüsle zor gibi insallah hakkımızı alırız.

Zaten galatasarayla fenerbahce arasındaki en önemli fark galatasaray kendi alt yapısından genclerle basarılı oluyor fenerbahce isi baska takımlardan aldıkları ile.halbuki fenerbahcenin alt yapısındada süper potansiyelli oyuncular war.

Sahsen kendi düsüncem bu sene gencleri takıma oturtup 5 yıl ambargo koyacak takımın 1 yıl sampiyon olmayıp olusturulmasından yanayım.yani eger sampiyon olamıcaksak gencleri kazanmakdan yanayım.

apaydin2148
07.Temmuz.2005, 15:41
yeniay, eğri oturup dığru konuşalım.evet fener PARAyle şampiyon oldu şöyleki:
dünyada sayılı olan futbolcuları getirdi ve bunun yanına Tuncay,Aurelio,Nobre gibi kaliteli futbolcuları koyarak şampiyonluğu elde etti.
yani parasıyla ama bu parayı elde etmekde çok büyük başarı

ABOOO, fener çoğu maçta iyi futbol oynamadı o bir gerçek ama diğer takımlarda çok kötü futbol oynadı.Ama bu demek değildirki Fener hakkıyla şampiyon olmadı tam tersi %100 haketti.

yeniay
07.Temmuz.2005, 15:48
fanatizm içeren mesajların silineceğini daha önce söylemiştim ki sende kabul ediyorsun yazının fanatizm içerdiğini gerek yok böyle şeylere
Ayrıca ABOO'yu küçük düşürücü nitelikte mesaj yazmnda vir diğer hatan.(apaydin2148)

LeHeb
07.Temmuz.2005, 16:11
Tüm suçlular ayağa kalksın.. Omuz omuza yapıyoruz...

Memleketimizde yazılı olmayan bazı suçlar vardır. Örneğin kadronuzda yıldız oyuncu barındırmak sutur. Hele hele yildiz oyuncunuzun klas bir hareketle sonuca katki saglamasi affedilmeyecek agirlikta bir suctur. Mesela 34 maclik bir maratonun herhangi bir macinda rakibinizin kim oldugu hic farketmeksizin 20 pozisyona girip 10 gol atamamak cok buyuk bir suctur. Eger ezici sekilde gucluyseniz, rakip takimin caresizce defans yapiyor olmasi suctur. Defans yapmayip 7 gol yemesi cok daha buyuk bir suctur. Kulubunuzun gelecegine yatirim yapmaniz ve para kazanmaniz da buyuk bir suctur.

Yukselenin, ilerleyenin yanina cikmaktansa acz icinde olanla esit seviyede olmak icin egilip, buzulmek gerekir.

Dunya kulubu olmak icin calismak felaket bir suctur. Bazilarinin 20 bin kisilik stadi varken sizin 42 bin kisilik stadiniza yagmurlu ve soguk bir havada 25 bin kisinin gelmesi de suctur. Sampiyonlar ligine katilip, futbolu cirkinlestirmeden oynamaya calisirsaniz suctur. Hakemin verdigi karara itiraz etmezseniz, rakibinize haince tekme attiktan sonra hakemlerden anlayis beklemezseniz suctur. Zor bir deplasmandan galibiyetle donmek suctur. Puan farkiyla haftalardir lider olmak bambaska bir suctur. Tum bu suclari ifa edip sene sonunda sampiyon olmak islenebilecek en agir suctur. Memlekette Fenerbahce'nin basarili olmasi suctur. Kucuk adamlara kotu bir haberim var: Kucucuk dunyalari Fenerbahce'nin isledigi suclarla dolup tasacak, sucu isledigimiz yere donup defalarca aynisini tekrar edecegiz.

Yazar: Alpay BELLISAN

çok güzel bir yazı değil mi?

apaydin2148
07.Temmuz.2005, 16:43
güzel bir yazı ama bunu sadece Fenerbahçe'ye söylememek lazım.Çünkü yıllarca diğer şampiyon olan takımlar eleştirildi ama haklı ama haksız

bu arada konu iyice dağılıyor yazılarımıza dikkat edelim

Ronaldinho_99
07.Temmuz.2005, 17:43
Yaw arkadaslar aramizda tartismayalim lutfen.Ben bu konuyu bunun icin degil herkes gorusunu belirtsin diye actim.Sonucta hepimiz arkadasiz ve hepimizin ortak ozelligi FM (b) :mrgreen: Oyle degil mi :?: :?:

yeniay
07.Temmuz.2005, 21:52
Tüm suçlular ayağa kalksın.. Omuz omuza yapıyoruz...

Memleketimizde yazılı olmayan bazı suçlar vardır. Örneğin kadronuzda yıldız oyuncu barındırmak sutur. Hele hele yildiz oyuncunuzun klas bir hareketle sonuca katki saglamasi affedilmeyecek agirlikta bir suctur. Mesela 34 maclik bir maratonun herhangi bir macinda rakibinizin kim oldugu hic farketmeksizin 20 pozisyona girip 10 gol atamamak cok buyuk bir suctur. Eger ezici sekilde gucluyseniz, rakip takimin caresizce defans yapiyor olmasi suctur. Defans yapmayip 7 gol yemesi cok daha buyuk bir suctur. Kulubunuzun gelecegine yatirim yapmaniz ve para kazanmaniz da buyuk bir suctur.

Yukselenin, ilerleyenin yanina cikmaktansa acz icinde olanla esit seviyede olmak icin egilip, buzulmek gerekir.

Dunya kulubu olmak icin calismak felaket bir suctur. Bazilarinin 20 bin kisilik stadi varken sizin 42 bin kisilik stadiniza yagmurlu ve soguk bir havada 25 bin kisinin gelmesi de suctur. Sampiyonlar ligine katilip, futbolu cirkinlestirmeden oynamaya calisirsaniz suctur. Hakemin verdigi karara itiraz etmezseniz, rakibinize haince tekme attiktan sonra hakemlerden anlayis beklemezseniz suctur. Zor bir deplasmandan galibiyetle donmek suctur. Puan farkiyla haftalardir lider olmak bambaska bir suctur. Tum bu suclari ifa edip sene sonunda sampiyon olmak islenebilecek en agir suctur. Memlekette Fenerbahce'nin basarili olmasi suctur. Kucuk adamlara kotu bir haberim var: Kucucuk dunyalari Fenerbahce'nin isledigi suclarla dolup tasacak, sucu isledigimiz yere donup defalarca aynisini tekrar edecegiz.

Yazar: Alpay BELLISAN

çok güzel bir yazı değil mi?

tipik bir fenerli yazısı futbol izleyen yazısı değil sunu unutmayın galatasaray uefa kupasını alırken hiç kimse kostek olmaya kalkmadı dimi ben bir galatasaraylı gibi macları izledim cunku adamlar hak ederek ligde ve avrupada bie yerlere gelip kupa aldılar fener niye avrupada bir sey yapamıyor (keske yapsa sonucta turkuz dimi ben destek olurum)cunkki ligde yaptıklarını yada ona yapılanlarla beraber yaptıklarını bir sey sanıyorlar hata burda aslında biz turk kulupleri hep kendimizi kandırıyoruz hep boyle takım asklarını pekiştiren yazılarla insanların gozlerini kamastırıp gercekleri gormelerine engel oluyoruz ve bunları hep yiyiyoruz turk toplumuı olarak ben buna karsıyım ve bu bu konudaki son mesajım cunku sizler bazı seyleri gormek istemiyorsunuz ve belkide ben fenerli olsam sizin gibi dusunurdum biz oyle bi ulkede yasıyoruzki kulupler milli takımız bazen ustune cıkıyor ben fener avrupa yenildigi zaman uzuluyorum bir turk takımı yenildi diye ama uzulmeyenlere kızmam cunki kendilerince haklılar tıpkı sizin gibi ben samsunda bir pankart gordum yunan gavuru trabzonludan iyidir diye gerisini siz dusunun bir trabzonlu olarak kin kusmamak eldemi arkadaslar
LUTFEN GERCEKCİ OLALIM VE KONULARA GENİŞ BİR ACIYLA BAKALIM ,
ve bu baslık altında dahada msj yazmam ne dusurseniz dusunun ben fenerli dusmanı değilim aksine kardeşim gibi sevdiğim dostum fenerli FUTBOL İZLEYELİM TAKIM DEĞİL :!:

apaydin2148
07.Temmuz.2005, 22:17
yeniay, seni yadırgama(mın)zın sebebi fanatikçe yazılar yazmandı özellikle ABOO'ya yazdığın mesaj.ben Galatasaraylıyım ve söylediklkerine %100 katılıyorum.Fener avrupada başarılı olsun bende çok sevinirim sonuçta Türk futbolu kazanacak ve tekrar Galatasaray'ın kazandırdığı puanlar geri gelecek.

böyle yazılar yazdıktan sonra herzaman foruma katkın olacaktır

artık bu konuyu uzatmayalım çünkü konunun dışına çıkıyoruz git gide

Bulut
07.Temmuz.2005, 22:29
Yaw arkadaslar aramizda tartismayalim lutfen.Ben bu konuyu bunun icin degil herkes gorusunu belirtsin diye actim.Sonucta hepimiz arkadasiz ve hepimizin ortak ozelligi FM (b) :mrgreen: Oyle degil mi :?: :?:
Öyle bu kadar tartışmaya fanatizme GEREK yok yaahttp://img154.imageshack.us/img154/3637/jackiechanforumbanana026pg.gif

11
07.Temmuz.2005, 22:53

demişsin ama milli takım kadrosunu sayarken (http://forum.turksportal.net/phpBB2/viewtopic.php?t=3607) fatihi nihatın alternatifi olarak görüyorsun.yani trabzonun en iyi 4 türk forvetinden bir tanesine sahip olduğuna inanıyorsun ama iyi bir forvet değil diyerek kendi içinde çelişiyorsun.

şu Alpay BELLISAN adlı şahıs her kim ise de bence saçma sapan,tamamen fener taraftarına yaranmak için yazı yazmış.bunları her takım taraftarı için söylüyorum:bu tip insanlar taraftarın hoşuna gidecek yazılar yazarak taraftarın duygularını çalıp bu işde kendi reklamını yaparak rant sağlamaya çalışmaktadır.bu tip yazılara cahilce kanıp bu insanlara prim yaptırmayın.
mesela
``Yukselenin, ilerleyenin yanina cikmaktansa acz icinde olanla esit seviyede olmak icin egilip, buzulmek gerekir`` şu cümleye bakın?taraftarı olduğu kulübün başkanı çıkıp ülkenin tek avrupa şampiyonu takımın başarısına laf atarken bunu bir fener taraftarı nasıl utanmadan söyler?

son olarak da fenerin kesinlikle hakederek şampiyon olduğuna inanmıyorum,tamamen şans.örnek:k.köydedi trabzon maçı,ve sakaryadaki sakarya maçı...vb.

yeniay
07.Temmuz.2005, 23:41

demişsin ama milli takım kadrosunu sayarken (http://forum.turksportal.net/phpBB2/viewtopic.php?t=3607) fatihi nihatın alternatifi olarak görüyorsun.yani trabzonun en iyi 4 türk forvetinden bir tanesine sahip olduğuna inanıyorsun ama iyi bir forvet değil diyerek kendi içinde çelişiyorsun.

şu Alpay BELLISAN adlı şahıs her kim ise de bence saçma sapan,tamamen fener taraftarına yaranmak için yazı yazmış.bunları her takım taraftarı için söylüyorum:bu tip insanlar taraftarın hoşuna gidecek yazılar yazarak taraftarın duygularını çalıp bu işde kendi reklamını yaparak rant sağlamaya çalışmaktadır.bu tip yazılara cahilce kanıp bu insanlara prim yaptırmayın.
mesela
``Yukselenin, ilerleyenin yanina cikmaktansa acz icinde olanla esit seviyede olmak icin egilip, buzulmek gerekir`` şu cümleye bakın?taraftarı olduğu kulübün başkanı çıkıp ülkenin tek avrupa şampiyonu takımın başarısına laf atarken bunu bir fener taraftarı nasıl utanmadan söyler?

son olarak da fenerin kesinlikle hakederek şampiyon olduğuna inanmıyorum,tamamen şans.örnek:k.köydedi trabzon maçı,ve sakaryadaki sakarya maçı...vb.

sen ayın değil yılın uyesisin 11 (ı)

Cengo
08.Temmuz.2005, 01:33

mesela

Hiç bir yazdığım ile çelişmiyorum.
Birincisi o alternatif değil.
Elde başka forvet olmayınca oynatilebileceklerden biri olarak yazdım.
İyi ya da sürekli oynayan forvetlerin sayısı az ve şu anda gol kralı olması nedeniyle hakediyor Milli Takım'da yedek olmayı.Çünkü kendi takımında oynuyor.

Aslına bakarsak iyi bir oyuncu değil Fatih Tekke.Fırsatçı denilen, kale ağzına yakın oynamayan ama defansı takip ederek seken topları bulan futbolcu tipinde Fatih Tekke.Ne hava hakimiyeti var, ne dribbling yeteneği.Şutu desen ayrı komedi..
Zuraswki gerçek bir forvetti, müthiş bir şut yeteneği vardı.Top sürüyordu.Harika frikik atıyordu.Onun da hava hakimiyeti yoktu ama seri bir oyuncu olarak müthiş bir forvettir.Elinden kaçırdığına üzülmeli Trabzonspor.
Serkan Aykut = Fatih Tekke
İkisi de işe yaramaz aslında..
Unutmayın Okan Yılmaz ve Serkan Aykut da Milli Takım'da oynamıştı sırf bu yüzden..

Fenerbahçe sonuna kadar haketti, Alex+Aurelio+Anelka+Tuncay+Nobre+Serkan Balcı hangi takımda var??
Hiç bir takımda bu tip oyuncular yok.Çatır çatır oynadı Fenerbahçe sol açık eksikliğine rağmen.Sizin görüşünüzdür ama taraftarı olduğunuz takımın yöneticilerinin gözünden bakmayın artık.

Şansmış :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
Fenerbahçe bu ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımıdır.
Boş konuşuyorsunuz..

LeHeb
08.Temmuz.2005, 02:11
Anelka'nın pozisyonuna "penaltı değil" diyenler ve memleketimde son dakkada atılan ve yenildiğimiz maçtaki gole bakıp ve FB'nin şampiyonluğu haketmediğini söyleyenlerin aşırı derecede fanatik olduğunu düşünürüm ve gülerim.

Bence Fenerbahçe şu an Türkiye'nin en büyük kulübüdür ve Şampiyonluğu da en çok hakeden kulüptür. Hem Camia hem taraftar hem de Futbolcular olarak şampiyonluğu her alanda hakediyoruz. Nitekim Hagi'de bunun farkına varmış ve GS'den ayrıldıktan sonra Bizim şampiyonluğu hakeden taraf olduğumuzu açıklamıştır. Alpay BELLISAN adlı kişinin yazdığı yazı ise bana göre tamamen doğrudur ve gerçekleri yansıtmaktadır. Ama bu yazı size saçma geldiyse bu yazıyı tekrar ve bu sefer ön-yargısız bir biçimde okumanızı öneririm.

Son zamanlarda nedense basında bir “FB Düşmanlığı” vardır. Daum bir zamanlar “Dahi”
olarak görülürken şu an kendisinden nefret edilen bir adam haline gelmiştir. Bunun sebebi birkaç FB düşmanı gazete yazarının medyayı FB’ ye karşı kışkırtmasıdır.Bu alttaki söz ise Alpay Özalan’a ait.

Türkiye'de en zor mesleklerden biri futbolcu olmak. Çünkü basın size adeta düşmanınız gibi davranıyor. İşte sırf bu nedenden dolayı bile mesleğime Türkiye'de devam etmeyi düşünmüyorum.!

FB’nin şampiyonluğu nasıl hak ettiğine ve ne kadar büyük bir kulüp olduğuna bir bakalım isterseniz:

Türkiye’deki en iyi kadro FB’ dedir. En iyi dostluk ortamı FB’dedir. En iyi Futbol’u FB oynamaktadır

Türkiye'nin en güzel stadyumu -ki eurosport izleyenler bilirler, artık Avrupanın sayılı stadyumlarından birisi- Fenerbahçe’ye ait.. ve hala taraftara daha iyi hizmet verilmesi için daha da güzel hale getiriliyor..

Türkiye'nin ilk spor kulübü televizyonunu Fenerbahçe yaptı.. 1.5 senede inanılmaz bir gelişim gösterdi ve CNN-Türk'ün spor müdürüyle birlikte çok ünlü spor spikerlerini de kadrosuna kattı.. yaptığı programların yanı sıra aldığı 100'e yakın reklamla da ne kadar büyük bir potansiyele sahip olduğunu gösterdi..

İnternet üzerinde en fazla sitesi bulunan, en fazla organizasyona sahip takımdır fenerbahçe.. her şehirde, her üniversitede, liselerde her türlü organizasyon başarılı biçimde yapılmaktadır..

Eski türk filmlerine ve son zamanların dizilerine bakarsak; hababam sınıfı devamlı fb maçlarına kaçardı, kemal sunal fb'de top koştururdu filmlerde, aydemir akbaş fb amigosu olurdu vs..vs.. türk filmleri ve dizilerde hep Fenerbahçe kullanılırdı..

Diğer takımların rüyalarında dahi göremeyecekleri yıldızları genç yaşta Türkiye’ye getiren takım Fenerbahçe’dir.. dünyanın en iyi milli takımlarının en iyi oyuncularından bahsediyoruz..son dönemde gelen isimlere bakalım.. brezilya milli takımı kaptanı Alex, Arjantin'in 10 numarası Ortega, Fransız Anelka.. bunların yanında gidenlere bakarsak, ortega dışında pek bi sorun olmadığını da görürsünüz ki diğer takımlara bakarsak, takımlarından sorunsuz şekilde ve mutlu ayrılan tek bir oyuncu yoktur.. tek mutlulukları o takımdan ayrılmaktır..

Show-tv'nin teletext'inde bir bölüm vardı; adı da 'hangi takımın taraftarı daha fazla".. kısa mesajlarla oy veriliyordu ve sonuç ne oldu dersiniz? yaklaşık 200.000 insan katıldı ve Fenerbahçe açık ara ile birinci oldu.. hatta bi yerden sonra show-tv bu sonuçları sıfırlayıp yenisini başlattı, çünkü Fenerbahçe her geçen gün arayı fazlasıyla açıyordu ve diğerlerinin yetişme şansı yoktu.. tabi ki yapılan bu ikinci oylamayı da Fenerbahçe kazandı.. birkaç bin kişilik bir anketten bahsetmiyoruz burada..

Hala “İkna olmadım” diyeni Allah’a havale edip akıl-fikir diliyorum arkadaşlar benden bu kadar.

11
08.Temmuz.2005, 02:34
sana yine katılamayacağım.
bence bu tip forvetler mutlaka olmalıdır.iki tane aynı tarz (top süren,adam eksilten,şut çeken) forvet yanyana oynarsa mutlaka birbirini kısıtlar.zaten böyle bir ikili ben şimdiye kadar gördüğümü hatırlamıyorum.her futbolu takip eden insan gibi ben de 2 forvetten birinin teknik diğerinin bitiricilik özelliğinin yüksek olması gerektiğini düşünüyorum.bütün avrupa takımlarında bu böyledir.bir forvet ceza sahası içinde aktif diğeri ceza sahası dışında aktiftir.
mesela milan:crespo-sheva,barça:eto+ronaldinho.

fakat 2 tane aynı tarz oyuncuyu oynatan takımların forvet hattı hep sorun yaşar.
mesela:real;ronaldo nun yanında bir türlü raul ya da owen doğru dürüst dikiş tutturamadı.sonuçta üçünün de performansından çoğu fuotbolsever memnun kalmadı.inter;adriano gibi bir oyuncu vieri veya martinsin oynadığı çoğu maçda gol atamama sıkıntısı çekti 2.5 ay gol atamadı.keza arsenalde de durum buna yakındır.henry nin yanında diğer forvetlerin oynayamayacağını bildiği için wenger forveti tek yapıp kanatlardan ofansif oyuncular ile desteklemiştir.
velhasıl en akıllıca forvet ikilisi birisi bitirici diğeri teknik özellği yüksek olan ikilidir.böyle bir ikili lazımsa da türkiyenin bitiriciliği en iyi 2-3 oyuncusundan birisi olan fatih tekke de bana göre çok kaliteli,değeri bilinmesi gereken bir oyuncudur.

bence asıl işe yaramaz oyuncu anelka.işe yarasaydı arsenal,real,psg gibi takımlar elinden bırakmazdı.ama müslüman olduktan sonra belki biraz aklı başına gelmiştir.

Cengo
08.Temmuz.2005, 14:42
Dünya futbolunda artık, sadece hava hakimiyeti olan santraforlar kalmadı.Konuyu değiştiremeyelim ama ben bu yüzden eleştiriyordum Hakan Şükür'ü, yani dribbling yapamadığından, ağır kaldığından (Bu konu uzamasın).Yoksa golcülüğüne laf söylemedim.Artık Target Striker adı verilen, havadan çok etkili olduğu kadar hızı ile dribblingi birleştiren Henry,Shevchenko,Adriano tipi santrafor dönemi olması Fatih Tekke için çok kötü bir etkendir.Bur tür santraforların yanında seri,çok hızlı,dribbling yetenekleri olağanüstü,çabuk yön değiştiren Owen tarzı kısa forvetler birbirlerini tamamlayan örnekler oluyorlar.Bunun son örneği Adriano - Robinho oldu.Robinho'yu beğenmem ama örnek olarak 1 numara denilebilir. Fatih Tekke bunların dışında ne hava hakimiyeti ile iyi sayılabilecek dribblingi var, ne hızı ile dribbling yeteneklerini üst noktaya çıkartıyor.
Milli Takımı'mız bu tür örnekler çıkartamadığı taktirde maalesef benim kanaatim Dünya Kupası'nı alamayacağız.Shevchenko gibi biri bizde olsa yanında Ali Öztürk bile oynardı :roll:

*Anelka konusunda, işe yaramaz değil, 6 aylık performans ile değerlendirilmez aslında.Şu performansı ile de inanılmaz bir şekilde oynadı, Orta sahada, sağ kanatta, forvette oynadı ve her yerde başarılı oldu.

Ayrıca başarısız da denilmez, Arsene Wenger onun için Arsenal'de kalsaydı ilah olurdu demiştir.

Anelka ile ilgili olarak yıllar öncesinde Futbol Mundial'daki bir yorumu hala hatırlıyorum: Anelka şu an bireysel yeteneklerinin %20'sini sahaya yansıtıyor.O dünyadaki en teknik bir kaç futbolcudan biri.

O'nun bilek çalımlarını ile seri olarak gol bölgesine girişlerini Türkiye'de yapabilen hiç kimse yok.Hızlı dribblingleri ve nokta pasları ile zaten nasıl bir oyuncu olduğunu gösteriyor.Bu kadar hızlı ve iyi dribbling yapabilen forvet sayısı az.

İşe yarasaydı şu,bu bırakmazdı gibi laflar çok saçma.Türkiye 2.,3.sınıf bir ülke değil.Futbolcu gelir de gider de.Futbol pazarı bu ayrıca.Başka takımların bunu başaramaması sorun değil, diğer takımların neden dünya çapında değerli oyuncu getiremediklerini kendi içlerinde tartışmaları gerekmektedir(Bütün lig takımları için; İngiltere,İtalya liglerinde her takımda yıldız var).Bence diğer takımlar da getirebilir, getirenler de oldu.Geremi gibileri de geldi, Jonhsen gibileri de,Alex,Anelka,Hagi,Popescu gibileri de..
Bu durumun tartışılması gerekirdi, bütün takımların kalitesi arttığında ligin kalitesi artar.

Anelka Real Madrid'e sırf kariyeri için gitti, Madrid'de yanlış hatırlamıyorsam Dünya Kıtalararası Kupa Finali'nde inanılmaz bir oyun ile kupayı getiren isim olmuştu.

Bu kadar takımı 18-19 yaşlarında oynadı, o yaşlarda dünyadaki bir çok oyuncu daha kadroya bile alınmıyor :mrgreen:

Anelka Fenerbahçe'ye, bir futbolcunun futbolunun olgunlaştığı dönemde geldi.Bu sene Anelka'nın müthiş bir patlama yapacağını düşünüyorum.Anelka'ya kötü futbolcu demek ya Anelka'nın oynadığı rakip takımı tutarak küçümsemek ya da Anelka hakkında hiç bilgi sahibi olmamak demektir.Ben senin yazdıklarını dil sürçmesi olarak kabul ediyorum.Real Madrid oyuncu harcama takımı zaten, yanlış hatırlamıyorsam kendisini sonrasında Del Bosque istemedi.Del Bosque'nin kötü bir Teknik Direktör olduğunu gördünüz ardından.Kendisi fizyoterapistten öte değil bence.Real Madrid şu an Raul'dan istediği performansı da alamıyor :)

Ayrıca Arsenal dönemi de müthiştir Anelka'nın, araştıralım lütfen.Kendisini yıllardır izlerim, gelmesini çok istedim.Arkadaşım bile ilk bana telefon etti adamını aldık diye :)

dinaMYt
08.Temmuz.2005, 15:34

mesela

Hiç bir yazdığım ile çelişmiyorum.
Birincisi o alternatif değil.
Elde başka forvet olmayınca oynatilebileceklerden biri olarak yazdım.
İyi ya da sürekli oynayan forvetlerin sayısı az ve şu anda gol kralı olması nedeniyle hakediyor Milli Takım'da yedek olmayı.Çünkü kendi takımında oynuyor.

Aslına bakarsak iyi bir oyuncu değil Fatih Tekke.Fırsatçı denilen, kale ağzına yakın oynamayan ama defansı takip ederek seken topları bulan futbolcu tipinde Fatih Tekke.Ne hava hakimiyeti var, ne dribbling yeteneği.Şutu desen ayrı komedi..
Zuraswki gerçek bir forvetti, müthiş bir şut yeteneği vardı.Top sürüyordu.Harika frikik atıyordu.Onun da hava hakimiyeti yoktu ama seri bir oyuncu olarak müthiş bir forvettir.Elinden kaçırdığına üzülmeli Trabzonspor.
Serkan Aykut = Fatih Tekke
İkisi de işe yaramaz aslında..
Unutmayın Okan Yılmaz ve Serkan Aykut da Milli Takım'da oynamıştı sırf bu yüzden..

Fenerbahçe sonuna kadar haketti, Alex+Aurelio+Anelka+Tuncay+Nobre+Serkan Balcı hangi takımda var??
Hiç bir takımda bu tip oyuncular yok.Çatır çatır oynadı Fenerbahçe sol açık eksikliğine rağmen.Sizin görüşünüzdür ama taraftarı olduğunuz takımın yöneticilerinin gözünden bakmayın artık.

Şansmış :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )
Fenerbahçe bu ligin en fazla gol atan ve en az gol yiyen takımıdır.
Boş konuşuyorsunuz..

aksine fatih tekke orta sahaya kadar gelip top dağıtan bi forvet bence ayrıca şutu çok kötü demişsin özellikle sezonun ilk yarısında malatyaya 40 metrede attığı golü hatırlatırım.hava toplarında ise kısa boyuna rağmen oldukça etkili bugün birçok takımın f.tekke gibi futbolcuya ihtiyacı vardır.

bide alex tuncay nobre diye sıraladığın isimlere aziz yıldırılmı merkez hakem kurulunu ve federasyonuda ekle bence .çünkü saydığın futbolculardan çok bu kişi ve kurumlar fbyi şampiyonluğa taşıdı.bu arada en çok gol atan en az gol yiyene bu ligde herhangi bi ödül yok (b)

Frank_Castle
08.Temmuz.2005, 16:33
Fatih Tekke defanstan da top çıkarıyor- ortasaha da pasta yapıyor , gol de atıyor...tek kusuru harcanmış yılları ...şu dakikadan sonra gelişmesi zor..
Ayrıca fbye kadıköyde attığı gol harikaydı ...

Zafer Biryol bence modern forvetleri andırıyor..Keşke daha göz önünde bulunabileceği bir takıma transfer olsa..

yeniay
08.Temmuz.2005, 20:22
beyler artık bence fenerlilerle tartısmayın cunku onalrın ve bizlerin inandıkları baska boyle devam ederse bu tartısmanın sonu gelmez herkes inanmak istediğine inanır sonucta bir gercek vardır ve sonunda anlasılır ya biz yada onlar yanılırlar ama bu tartısma bitmez tabiki burası aynı zamanda konuları tartısma forumu ama bu konuyu kac yıllardan beri bu ulke cozememiş cozulcegede benzemiyor o yuzden birbirimizin kalbini kırmadan bence bitsin ama gene siz bilirsiniz

mozy_gfb
09.Temmuz.2005, 15:01
fener bu kadrosy we yonetimi ile 3 sene daha sampiyon olur ama önemli olan avrupada basarı :!: :!: :!:

tombul taho
09.Temmuz.2005, 15:12
Fener Türkiye liginde istediği kadar şampiyon olsun.. hatta bana göre şimdiden alsın kupayı.. ben bi gsli olarak türkiyede başarı istemiyorum.. biz avrupaya alışmışız o yüzden bize göre avrupa daha önemli.. çoğu takıma göre bu böyledir aslında.. ama bana göre fb hiç bir zmn avrupada başarıyı yakalayamaz..

heee ama yakalarsada kalkar ayakta alkışlar üstelik bi de tebrik ederim... (ı)

mustang
09.Temmuz.2005, 16:53
bu senenin takımı bence trabzonspor olacak.çünkü diger 3 büyük takımlara bakarak onlardan daha kollektif oynuyor.bence bu sene anadolu külüplerinin sezonu olacak.

gezenti
09.Temmuz.2005, 22:06
burdan moderatörlere sesleniyorum resmen galatasaraya arkadaş hırsız demiş.buna acilen müdahale edilmesini istiyorum

RoCCo_42
09.Temmuz.2005, 23:08
ABOO sana saygı duyarım arkadas ama su anda FATİH TEKKE türkiyedeki en formda ve en göze batan forvet oyuncusu yıllardan beride gol atıyor bu sene büyük patlama gerceklestirdi.altayda oynarkende bayern'in takip ettigi karsılasmada ayagı kırılmasaydı eger belkide su anda en tanınmıs türk futbolcusu olabilirdi.

benim düsüncem FATİH TEKKE is Number ONE Now.

m_ulu85
10.Temmuz.2005, 00:26
Beyler boşverin hakeden Şampiyon olsun... Nedense burada herkes çok fanatik kimse takımına laf söyletmiyo. Tabiii türk futbolu geriler... Objektif olmak lazım.

Berkology
26.Temmuz.2005, 21:22
Bende Galatasaray dedim ama açıkçası pek bir ümidim yok yönetimden dolayı. (z)

Laz_Asker_61
27.Temmuz.2005, 03:09
herkez fanatizme dalarak birbirini kırıyor bırakın şu fanatizmi ben bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeyi şampiyonlukta favori olarak görüyorum doğru oturup doğru konuşmak gerekirse fb iyi bir kadro kurdu eğer t.direktörleri akıllı olursa şampiyon olurlar fenerbahçeyi bjk ve trabzonspor zorlar gs nin ise bu kadroyla yarışa fazla gireceğini zannetmiyorum görüşlerim bunlar saygılar.

yeniay
27.Temmuz.2005, 21:43
herkez fanatizme dalarak birbirini kırıyor bırakın şu fanatizmi ben bir beşiktaşlı olarak fenerbahçeyi şampiyonlukta favori olarak görüyorum doğru oturup doğru konuşmak gerekirse fb iyi bir kadro kurdu eğer t.direktörleri akıllı olursa şampiyon olurlar fenerbahçeyi bjk ve trabzonspor zorlar gs nin ise bu kadroyla yarışa fazla gireceğini zannetmiyorum görüşlerim bunlar saygılar.

fanatizme karsısın ama imzan oyle demiyor herkes carsı grubunun fatizmi kabul eden bir grup oldugunu biliyor

Laz_Asker_61
28.Temmuz.2005, 12:56
ben fanatik bir beşiktaşlıyım ama fanatizm ile birbirlerimizi kırmayalım dedim sadece
msjıma bakarsab bunu dahi iyi anlarsın

burak_unal
28.Temmuz.2005, 13:13
bu sene kesinlikle BEŞİKTAŞ şampion olacak.Niye bu kadar emin oldumu sorarsanız tek bi isim söylerim SERGEN bu sezon çok iyi hazırlanıyo ailtonunda gelmesiyle asist oranı tavan yapacak ailtonda gol kralı olur heralde.AMA GENEDE HAKEDEN TAKIM KAZANSIN DİYORUM (mümkünse anadolu kulüplerinden biri olsun bu takım)

e_mali
01.Ağustos.2005, 16:38
bu sene kesinlikle BEŞİKTAŞ şampion olacak.Niye bu kadar emin oldumu sorarsanız tek bi isim söylerim SERGEN bu sezon çok iyi hazırlanıyo ailtonunda gelmesiyle asist oranı tavan yapacak ailtonda gol kralı olur heralde.AMA GENEDE HAKEDEN TAKIM KAZANSIN DİYORUM (mümkünse anadolu kulüplerinden biri olsun bu takım)Bir Sergen'le sampiyon olunsaydı, BJK en azından ikinci olurdu her sene.

Bu arada zaten bir anadolu klübü yani Fenerbahce olacak insallah sampiyon :mrgreen:

ferruh
01.Ağustos.2005, 20:36
görunen köymisali tabiki fener

yeniay
01.Ağustos.2005, 22:36
görunen köymisali tabiki fener

ewet kesinlikle gorunen koy kılavuz istemez herkes neyin ne odugunu biliyor

koyle ilgili baska bir laf var bilmem sende biliyormusun

Dogru soyleyeni dokuz koyden kovarlar

m_ulu85
02.Ağustos.2005, 00:58
İnşallah BJK
Mazallah febe

Aware
02.Ağustos.2005, 03:01
Galatasaray ın olamayacağı kesin bu kadroyla..Bence ilk 5 e bile giremezler...Konya ve G.Bİrliği Cimbom u altına alır..Trabzon sonuca gidemiyo...Onların yedeksiz kadroları büyük dezavantajları...

Beşiktaş ve Fenerbahçe yi ben eşit gibi görüyorum..Neden Beşiktaş takım olma yolunda bazı puanlar kaybedecektir mutlaka...Fenerbahçe den bu oturmuş kadrosuyla ki bence o kadar da ii bi kadro değil, bu ligde puan kopartabilecek takım göremiyorum...Geriye derbiler kalıyo...Kadıköy de kesin 3 puanımız var zaten 3 de İnönü de etti 6 böylece fark kapanır ve BJK ile FB fotofiniş e girerler başka bişi olmaz bu ligde...Bu takımlarla...

hucar17
03.Ağustos.2005, 02:19
Bu sene bence Fener şampiyon olur.Hem Fenerli oldugum için hemde kadro bakımından.Fenerin çok iyi ve oturmuş bi kadrosu var.Galatasaray daki sıkıntılar zaten belli.Ancak Beşiktaş la kıran kırana bi mücadele verebiliriz.Trabzon da olabilirdi ama Tolga yı sattıktan sonra defansları iyice çöktü.Yeni gelenlerinde alışmaları zor gibi gözüküyo.Zaten ben Trabzon u şampiyo yapmayacaklarını düşünüyorum.Sonuçta bu sene bence Fenerle Beşiktaş çekişir..

Cristiano Ronaldo
05.Ağustos.2005, 10:21
Bana göre de Galatasaray olacak.Fenerbahce'ye bu kadar şans tanıdığımız yeterli artık.Hem yeni teknik adamımız da geldi inşallah çabuk uyum sağlarlar..

mozar
06.Ağustos.2005, 06:47
Bu sene Fenerbahçe ve Beşiktaş çekişir diyen arkadaşlara katılıyorum, Fenerbahçenin avantajı geçen seneden kadrosunu (PVH ve Serhat dışında) koruması ve Appiahı tuzlu bir fiyata da olsa alarak ortasahasını güçlendirmesi.

Öte yandan Beşiktaş geniş kadroya, takımı tanıyan Rıza Hocaya ve Fenerbahçeden hiç de aşağı kalmayacak yıldızlara sahip. Hele yedek kulübesine bakarsak fark attığını görebiliriz. İki takım da oturmuş bir futbol sergilerse gerçekten zevkli bir ligin geçeceği kesin. Elbette ki Ölüsü şampiyonluğa oynayan Galatasarayı da unutmayalım.

Ligin kaderini Fenerin kare ası Alex-Appiah-Anelka-Aurello ve Beşiktaşın yıldızları Ailton-Pancu-Youla-(hadi bu da sürpriz olsun:))Kleberson un performansları Belirleyecek.

Kalbim ve mantığım Beşiktaşın mutlu sona ulaşacağını öngörüyor.