View Full Version : Bindirmeler v 3.0 Çıktı..
tigris
05.Şubat.2007, 18:53
arkadaşlar bu fm 2007 ye ne desem bilmiyorum oyuna kilit koymuşlar sanki taktik ne kadar iyi olursa olsun bilgisayar mutlaka maç kaybettiriyor bir yerden sonra..biraz daha geri bildirim verenler olacaktır,eğer bV2 taktiği sizleri başarıya ulaştıramıyorsa yine çalışmaya devam edeceğim.yahu 1999 yılından beri menajerlik oynarım yahu ne olmayacak taktikler yaptım önceki serilerde ama 2007ye henüz alışamadım galiba.neyse başka arkadaşlar da denesin mutlaka çok işine yarayanlar da olacaktır.
aras886
06.Şubat.2007, 03:20
Bende 2000den beri cm 97den beri menejerlik oynarım %95 şampiyonluk yüzdem vardır oynadığım bütün sezonlarda ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum. Kendi yaptıklarımla olmadı başka tavsiye edilen taktiklerle oynadım olmadı. Birde dikkatimi çeken şöyle birşey var başkalarındada oluyo mu merak ettim, kasım ayına geldi mi takım darmadağın oluyo benim. CLnin son iki maçı, ligin son virajı ve kupa maçları tam bir hezimete dönüyor. Şubata kadarda toplanamıyoruz. Kasım öncesi, şubat sonrası fena değil şık sonuçlar aldığımız oluyo..
Rodrigo Tello
06.Şubat.2007, 11:41
denemeden bişi diyemicem bi ddenıyim ..
eXcitinG
06.Şubat.2007, 12:34
taktik işi sabır ve zaman işidir.herhangi bir taktiLe biLe başarıLı oLabiLirsiniz.takım o taktiğie ve sisteme aLıştıktan sonra..taktik seçerken takımın özeLLiği ve oyuncuLarın özeLLiğine göre seçmek gerek her taktik her takımda ve Ligde tutmaz. ve ben her Ligin ayrı taktiği var diye düşünüyorum aLmanyada başarıLı oLduğunuz 4-1-3-2 iLe itaLyada oLamazsınız.bence taktik secerken bunLar göz önüne aLınmaLı
istanbul1453
06.Şubat.2007, 16:47
arkadaşlar bu fm 2007 ye ne desem bilmiyorum oyuna kilit koymuşlar sanki taktik ne kadar iyi olursa olsun bilgisayar mutlaka maç kaybettiriyor bir yerden sonra..biraz daha geri bildirim verenler olacaktır,eğer bV2 taktiği sizleri başarıya ulaştıramıyorsa yine çalışmaya devam edeceğim.yahu 1999 yılından beri menajerlik oynarım yahu ne olmayacak taktikler yaptım önceki serilerde ama 2007ye henüz alışamadım galiba.neyse başka arkadaşlar da denesin mutlaka çok işine yarayanlar da olacaktır.
O şundan akıllarınca iyi zor gerçeğe yakın yapalım demişler de o yüzden ben bir oyunda şampiyonluğa giden takımın yani fb nin bütün oyuncularının sadece potansiyel ve gelecekteki yetenekelerini 1 yaptım...Evet ikiside 1 bütün takıma uyguladım..Sonra sonuçç...Fb antalyasporunda özelliklerini full yaptım hatta forvetlerinin bütün özelliklerini modifierden 20 yaptım...Sırf bakim oyun ne kadar gerçekçi diye yoksa fb için özellikle yapmadım ...Ammaann ne göreyim fb antalyasporu 2-0 yendi ve şampiyon oldu..Buyrun burdan yakın takım nerdeyse mahfolmuş ama reytingi yüksek diyee yeniyor..Yani szi ne akadar uğraşırsanız uğraşın çok süper bir seri yakalayamıyorsunuz fm 2007 de...Bu gerçekçilik den ziyade oyunun dandik yönü ve o kadar sakatlanma kırmızı kart gerçekte olsa topa koyarlar bütün oyuncuları...Umarım bunun bir dahaki yamada düzeltirler yaa...Fm 2006 daha ii seri yakalanabiliyordu....Burda birde bazen her maçta taktiğinizi değiştirmenize zorluyor kii ..Bu gerçeğe yakın olabilri..Fakat mourinho ile biz aynı değiliz ki biz bir iki taktikle gitmek isteriz çoğu zaman....:cool: ;;)
<<< Bindirmeler V2 >>>
DİKKAT: bindirmeler V2 taktiği yabancı bir sitede görmüş olduğum bir taktiğin derinlemesine modifiye edilmiş ve çok çok güçlendirilmiş halidir...
işte taktik:
http://img122.imageshack.us/img122/9479/b2xf4.th.jpg (http://img122.imageshack.us/my.php?image=b2xf4.jpg)
http://img253.imageshack.us/img253/5764/b22wu9.th.jpg (http://img253.imageshack.us/my.php?image=b22wu9.jpg)
ve işte download fırsatı:
http://rapidshare.com/files/14951033/bindirmelerV2.tac.html
bindirmelerv1 taktiğinin uygulanması zor olduğuna dair eleştiriler üzerine sizlere kolay uygulanabilir şahane bir taktik sunmaya çalıştım.
taktik hakkında daha fazla bilgi vermeyeceğim çünkü uygulaması çok basit,çok kalite bir taktik mutlaka deneyin birkaç maç içinde çok başarılı sonuçlar alıp hedeflerinize ulaşacaksınız ben şimdiden bindirmeler v3 için çalışmalara başlıyorum iyi eğlenceler(e)
unutmadan en az 4-5 maç yapmadan taktiği takıma oturtamazsınız.
bindirmeler V1 de güzeldi ama inşallah bu daha güzeldir V3 ü heyecanla bekliyoruz :D
ellerine kollarına sağlık
tigris
07.Şubat.2007, 18:24
Bende 2000den beri cm 97den beri menejerlik oynarım %95 şampiyonluk yüzdem vardır oynadığım bütün sezonlarda ama ilk defa bu kadar zorlanıyorum. Kendi yaptıklarımla olmadı başka tavsiye edilen taktiklerle oynadım olmadı. Birde dikkatimi çeken şöyle birşey var başkalarındada oluyo mu merak ettim, kasım ayına geldi mi takım darmadağın oluyo benim. CLnin son iki maçı, ligin son virajı ve kupa maçları tam bir hezimete dönüyor. Şubata kadarda toplanamıyoruz. Kasım öncesi, şubat sonrası fena değil şık sonuçlar aldığımız oluyo..
bende de oluyor ne yaparsan yap bi ara takım dumur oluyor en basit maçlarda bile 2-3 gol yiyor sonradan toparlanıyorsun ama neye yarar.hele rakip kalecilerin coşması olayı futbolda o kadar sık birşey değil ama fm'de ardarda 3-4 maçta rakip kalecinin 9-10 ile oynayıp maçları 20-3 25-4 gibi şut çekme üstünlüğüme rağmen kaybettiğimi bilirim.daha akıllı bir oyun olabilirdi.
O şundan akıllarınca iyi zor gerçeğe yakın yapalım demişler de o yüzden ben bir oyunda şampiyonluğa giden takımın yani fb nin bütün oyuncularının sadece potansiyel ve gelecekteki yetenekelerini 1 yaptım...Evet ikiside 1 bütün takıma uyguladım..Sonra sonuçç...Fb antalyasporunda özelliklerini full yaptım hatta forvetlerinin bütün özelliklerini modifierden 20 yaptım...Sırf bakim oyun ne kadar gerçekçi diye yoksa fb için özellikle yapmadım ...Ammaann ne göreyim fb antalyasporu 2-0 yendi ve şampiyon oldu..Buyrun burdan yakın takım nerdeyse mahfolmuş ama reytingi yüksek diyee yeniyor..Yani szi ne akadar uğraşırsanız uğraşın çok süper bir seri yakalayamıyorsunuz fm 2007 de...Bu gerçekçilik den ziyade oyunun dandik yönü ve o kadar sakatlanma kırmızı kart gerçekte olsa topa koyarlar bütün oyuncuları...Umarım bunun bir dahaki yamada düzeltirler yaa...Fm 2006 daha ii seri yakalanabiliyordu....Burda birde bazen her maçta taktiğinizi değiştirmenize zorluyor kii ..Bu gerçeğe yakın olabilri..Fakat mourinho ile biz aynı değiliz ki biz bir iki taktikle gitmek isteriz çoğu zaman....:cool: ;;)
%100 katılıyorum
bindirmeler V1 de güzeldi ama inşallah bu daha güzeldir V3 ü heyecanla bekliyoruz :D
ellerine kollarına sağlık
sen sağol kardeş;;)
Wesley Sneijder
07.Şubat.2007, 18:39
Sağol ama orta alan boş kalmış.
calcio
08.Şubat.2007, 16:34
bence bu taktık ilk sezon denenmeli daha iyi fayda eder
taachinardi
08.Şubat.2007, 20:20
bu taktiğe şöle kanattan ve full geniş anlayışla bi açılsam ne yapacaksın merak ettim ?
tigris
08.Şubat.2007, 20:39
dene bakalım
aysem
19.Şubat.2007, 12:09
taktigi indiremiyorum arkdaslar yardim ederimisiniz
salihs83
19.Şubat.2007, 14:18
Bİ Bakalim Dostum...
ronaldinhocem
19.Şubat.2007, 18:02
link bozuk bide bugün girdiğim bütün yabancı cm-fm siteleri'nde sunucu bulunamıyor yazıyo
tigris
19.Şubat.2007, 22:14
linki yeni test ettim çalışıyor oyuncuları iyi yerleştirip deneyin çok hoş sonuçlar alacaksınız
ronaldinhocem
19.Şubat.2007, 22:29
abi benim bilgisayarda mı sorun war indiremiom bi tek bu site deil deiğer yabancı fm siteleride açılmıyo
Circass
19.Şubat.2007, 22:45
kardeş senin taktiği, 4-1-3-2 ile çürüttüm haberin olsun..
4 lü defans DC ler çakılı, DRL normal..
3 lü orta saha, ikisi DM, bir tanesi hızlı AMR veya AML
2 hızlı forvet.. sonuç senin taktiği oynayan milan a karşı 6-1 lik galibiyet.. taktiğinin olayı orta sahada bitiyo.. orta sahadaki elemanlarını kitleyince ve DM olarak defansif anlayışlı 1 elamanı 4-1-3-2 in 1 lik kısmına yerleştirince, orta sahan iş yapamıyor.. atak yaparken de kanatlardan çıktığım için orta sahan kanatlara dağılıyor ve kontra ataktan çok gol yiyor..
zayıf takımlara karşı başarılı olabilir yine de..
Fıratcan Alçınkaya
20.Şubat.2007, 04:30
Eyvallah dostum sagol...
spider3784
01.Mart.2007, 12:13
bu taktiğin aynısı fm 2006 içinde vardı
kargaw
01.Nisan.2007, 10:34
Daha closing down nedir bilmeden hazır taktikle yeneriz diye deniyorsunuz , stamina , acceleration gibi özellikleri olan mesela sissoko gibi adamlarınız yoksa closingin anlamı yok çünkü basana kadar pas yapar adamlar en güzel liverpoola gider bu tür taktikler xavi gerard sissoko 3lusune.
ronaldo98
08.Nisan.2007, 19:22
eywallah saol
blueking
14.Nisan.2007, 01:38
Arkadaslar taktik guzel ve basarili olunabilir calisilir ve kendi takim ozelliklerine gore biraz ayarlanirsa sonucta al bu taktigi sampiyon ol dememis arkadas :) ve ben bu taktik ustasi arkadasdan chelsea gibi takimlara karsi bizim turk takimlarinin kullanabilecegi bir taktik hazirlamasini istiyecem ornegin galatasaray ile chelsea maci var caresiz kayip basliyorum maca yani ilk dakika olmasada 5. dakika gecmeden gollere basliyor chelsea o yuzden biraz taktik destegi alirsam iyi olur diye dusunuyorum ki bence bu sorunu yasiyan cok arkadasim vardir simdiden ilgine tesekkur ederim tigris !
CrstianoRonaldo
19.Nisan.2007, 23:26
sağolasın deniyip yorum yazıcam
tigris
20.Nisan.2007, 18:23
Arkadaslar taktik guzel ve basarili olunabilir calisilir ve kendi takim ozelliklerine gore biraz ayarlanirsa sonucta al bu taktigi sampiyon ol dememis arkadas :) ve ben bu taktik ustasi arkadasdan chelsea gibi takimlara karsi bizim turk takimlarinin kullanabilecegi bir taktik hazirlamasini istiyecem ornegin galatasaray ile chelsea maci var caresiz kayip basliyorum maca yani ilk dakika olmasada 5. dakika gecmeden gollere basliyor chelsea o yuzden biraz taktik destegi alirsam iyi olur diye dusunuyorum ki bence bu sorunu yasiyan cok arkadasim vardir simdiden ilgine tesekkur ederim tigris !
arkadaşım kusura bakma PC de problem var oynamıyorum oyunu bu ara tamir olursa yardımcı olmaya çalışırım kusura bakma
CrstianoRonaldo
21.Nisan.2007, 21:31
deniyicem taktik i saol
cenk76
26.Nisan.2007, 22:15
guzel taktıge benzıyor.ancak ben ortadakı ıkı kısıyı kanatlara cekerım herhalde
Ziya38
27.Nisan.2007, 14:25
Sagolasin usta deneyim buraya yazarim sonuclarini
beyler bindirmeler V1 bir daha yayınlarmısınız Bu arada V3 için iyi çalışmalar
canavar20
27.Nisan.2007, 22:51
abi bu taktik deplasmandaki takımlar için bire bir deneyin görün...
tigris
28.Nisan.2007, 00:03
http://rapidshare.com/files/28259084/bindirmeler.tac.html <<< taze bindirmeler v1.0 linki
işinize yaramasına sevindim v3 için elimden geleni yapacağım iyi eğlenceler
arkadaşım çok teşekkürler yalnız taktik süper v2de öyle ama fmnin genelinde top sende olmayınca yada baskılı oynamayınca başarılı olunmuyor bu anlamda ikinci verdiğin taktikde orta alan çok boş kalıyor başarılı olunuyor ama hep adamları izliyoruz hücüma iyi çıkıyoruz fakatadamalr çok boş geliyo V3 yaparken bunlara dikkat etmende fayda var bide oyunu sadece kanatlara yıkma her yerini kullan
bloodmaxi
15.Mayıs.2007, 21:43
Vallahi de billahi de tam istediğim gibi bir taktik olmuş v3. de sabırsızlıkla bekliyom bir daha ki çalışmalarında başarılar diliyorum...
YAŞASIN TURKSPORTAL
byunuss1
16.Mayıs.2007, 01:31
ooooo beklenen taktik cıkmış :)
tigris
16.Mayıs.2007, 03:10
***BİNDİRMELER V 3.0 ***
http://img519.imageshack.us/img519/6618/bindirmeler3tx7.th.jpg (http://img519.imageshack.us/my.php?image=bindirmeler3tx7.jpg)
Arkadaşlar bindirmeler taktik serisinin 3. versiyonunu upload ettim.Klasik 3 forvetli heyecanlı oyun tarzı bu versiyonda da devam ediyor.bu versiyonda takımımız rakibe çok az pozisyon verip çok az şut çektiriyor.bunu da bütün takım halinde defans yaparak sağlıyor,ilerideki 3 forvette dahil tam saha pres ana fikir.tam bir heyecan ve şov taktiği...
kontra atak üzerine kurulu 3 orta saha ve her ana patlamaya hazır 3 forvet ki genellikle her maç ortadaki forvet şovunu yapıyor..eğer bir şansızlık yaşamazsanız (örneğin erken gol yeme yada erken kırmızı kart görme gibi,yada rakip kalecinin hayatının maçını çıkarması..) maçta mutlaka pozisyon buluyor ve az pozisyon veriyorsunuz.zaten bu tarz şansızlıkları önlemenin yolu yok hangi taktik olursa olsun.
gelelim teknik detaylara..özetle..
mentalite: tüm takım halinde defansif...çok az pozisyon veriyoruz,zaten 3 forvetle her an pozisyona yakınsınız..
creative freedom:orta sahadaki 2 ileriye yönelik orta sahanınki yüksek:pozisyon bolluğu olsun diye.diğerleri is orta ayarda,takım oyunu oynansın diye.
passing: direct... ilerideki 3 forvet sürekli topla buluşuyor...
closing down: yüksek.. alan bırakmıyoruz rakibe..
marking: 4lü defans man marking.gerisi zonal tight marking.. alan daraltma böyle olur..
tempo: quick..
tackling : 2 orta saha hard gerisi normal..göreceksiniz o 2 orta saha rakibe top yaptırmayacak..
time wasting:rarely:top oynayacağız kardeşim..sok topu oyuna rakipten tırmıyoruz..
defansif line : push up..tam saha pres ancak böyle oluyor..çok denedim ve en uygun ayarı buldum..
ve kontra atak..down both flanks..
**taktiğin uygulanışı**
DC:biraz hızlı olsa iyidir,boylu poslu olması extradan çok işe yarar.
DR/L:yine hız önemli.
MCdeki sol ve sağdakiler:AMC tarzı olsunlar.şut felan çeksinler işte.
MC deki ortadaki adam:amele tarzı olsun,DMC olsun ama passingi iyiyse çok pozisyona sokar.
FC:ortadaki forvet iyise coştunuz demektir.boylu olması tercih sebebidir.
FR/L: süratli olmalı desem yanlış olmaz.yavaş olursa pozisyon sayısı çok azalır.çok süratliyse rakibin sağ ve sol beklerinin başı döner dumur olur.
kaliteli bir takımla bu taktikten çok keyif alırsınız,zayıf bir takımla denemedim ama ileri forvetler ve defans iyi olursa çok süpriz sonuçlar çıkabilir.oyuncuları dikkatli yerleştirin.DMC niz akıllı olsun.forvetin sağ ve soluna kamyon gibi birini koyarsanız 9 kişi oynarsınız maçı.forvetin ortasındaki adam çıt kırıldım olmasın biraz ayakta durabilsin.
bu taktikle başarılı olamadım ne yapayım?
1-en az 5-6 maç deneyin bakalım noluyor.
2-tempo genişlik ve defansif line ayarlarını kendi takımına göre ayarlamaya çalış.biraz uğraştıktan sonra mutlaka gol şov başlayacaktır.
taktikle ilgili hertürlü soruyu sorabilirsiniz.kendi deneymlerinizi de mutlaka bildirin sevinirim.iyi eğlenceler...
iyi eğlenceler diliyorum.
( son maçımda beşiktaş ile gençlerbirliğini 9 kişiyle yendim 1-0 .ilk kırmızıyı 15. dakikada 2.yi 68. dakikada görmeme rağmen..kırmızı kart gördüğünüzde 3lü forveti bozmayın orta sahanızdan feda edin..)
LİNK : http://rapidshare.com/files/31530889/Bindirmeler_v3.0.tac.html
İSTEK:moderatör arkadaşlardan birisi konunun başlığını bindirmeler V3 diye değiştirebilirmi acaba...
Nocna Mora
16.Mayıs.2007, 09:41
Kardeş taktik çok güzelmiş...
byunuss1
16.Mayıs.2007, 12:02
yaw bu taktikte kanatlar otobana dönüşür.. cok pozizyon verilir.. tabii güçlü profesyonel takımlara karşı.. ama türkiye ligi için ideal..
tigris
16.Mayıs.2007, 13:16
Kardeş taktik çok güzelmiş...
sağol kardeş inşallah işine yarar..
yaw bu taktikte kanatlar otobana dönüşür.. cok pozizyon verilir.. tabii güçlü profesyonel takımlara karşı.. ama türkiye ligi için ideal..
beşiktaşla deplasmanda barcelona ile oynuyorsan hangi taktiği koyarsan koy işin çok zor.ben ne kadar riskli de olsa bu taktikle çıkarım öyle maçlara.futbol anlayış farklılıkları olabilir.lucescu tırsak oynayarak çok başarılı oldu ama ben o stili hiç sevmiyorum zevk almıyorum.ya o kadar defans yapıyorsun son 10 dakikada 1 gol yiyorsun deli ediyor beni.madem öyle bende delikanlı gibi ofansif oyun cuları yığarım sahaya gol yersem yerim ama bende gol atma ihtimalimi en yükseğe çıkarırım.tabiş böyle bir taktik büyük takımlarda çok daha işe yarar.fenerbahçe ile denemedim ama çok iyi tutacağını tahmin ediyorum.sola tuncayı sağa deividi ortaya kezmanı koysan o bile yeter.beşiktaşla ligin ilk 11 haftasını oynadım hiç transfer yapmadan,9 galibiyet 2 beraberlik oldu sadece 1 gol yedim 11 haftada düşün yani.o gol de kırmızı kart gördük fantaziye kalktım time wastingi artırmadım öyle oldu.
büyük takımlarla oynuyorsan çoğu taktik işini görecektir ama bu taktikle çok fark atar zevk alırsınız.olumlu yada olumsuz tüm geribildirimler için teşekkürler.
Sheriff
26.Mayıs.2007, 15:13
Başlığı tekrar düzenledim..
Rapid linklerini kaldırıp sadece ss ler koymalısın veya sekopej yada bu alanda görevli diğer arkadaşlarla irtibat kurarsan taktiğini siteye ekleyebilirler.. Rapid vb. sitelerin linklerini koymak yasaktır..
the_imam912
26.Mayıs.2007, 15:19
Deniyelim bakalım v.3'ü
fsavgi
26.Mayıs.2007, 15:44
güzel taktik çok sağol.....
biler
26.Mayıs.2007, 22:21
baska linkten indiremezmiyim var mı baska link
tigris
26.Mayıs.2007, 23:34
Başlığı tekrar düzenledim..
Rapid linklerini kaldırıp sadece ss ler koymalısın veya sekopej yada bu alanda görevli diğer arkadaşlarla irtibat kurarsan taktiğini siteye ekleyebilirler.. Rapid vb. sitelerin linklerini koymak yasaktır..
teşekkür ederim,yöneticilerden bir arkadaşla irtibata geçtim taktiğin siteye eklenmesi için.eklenene kadar linki kaldırmıyorum link 22. sayfada ama yine de kaldırmamı isterseniz kaldırırım.
fsavgi - sen sağol kardeş.
biler-sigamesin official forumunda bindirmeler taktiğini bulabilirsin biraz ingilizce gerek sadece.şimdilik 22. sayfada duruyor rapid linki ama kaldırılacak.
herkese iyi eğlenceler.
herkese iyi eğlenceler.
futbolog37
27.Mayıs.2007, 19:58
Arkadasim taktik harika.Liverpool ile denedim ve takim ilk mactan itibaren costu.Her mac en az uc gol atiyorum.Emegine saglik.
fm_monster
27.Mayıs.2007, 21:11
orta saha bos kalır gibi geliyo ama once bi deneyelim
tigris
28.Mayıs.2007, 00:05
Arkadasim taktik harika.Liverpool ile denedim ve takim ilk mactan itibaren costu.Her mac en az uc gol atiyorum.Emegine saglik.
güle güle kullan tebrik ederim
orta saha bos kalır gibi geliyo ama once bi deneyelim
kalmıyor yoğun ve önde pres yapıp topu kapıyoruz dene bakalım.
unutmadan arkadaşlar maç içinde takımınız bocalarsa mentality değerini takımınızın ve rakibinizin gücüne göre biraz değiştireblirsiniz,bu şekilde zor durumlardan da kurtulabilirsiniz.
zaggy
28.Mayıs.2007, 08:23
taktik çok başarılı fakat sakın tatile çıkmaya filan kalkmayın her maçı kendiniz yönetin ve moralleri yüksek tutmaya çalışın . Hazırlayan arkadaşın ellerine sağlık gerçekten başarılı.
futbolog37
29.Mayıs.2007, 01:34
unutmadan arkadaşlar maç içinde takımınız bocalarsa mentality değerini takımınızın ve rakibinizin gücüne göre biraz değiştireblirsiniz,bu şekilde zor durumlardan da kurtulabilirsiniz.[/QUOTE]
evet arkadaşlar,yenik durumda olduğunuzda hücumu artırın ve neler olduğunu görün.İlk yarıyı 2-0 yenik kapadığım maçın devre arasında hücumu artırıp oyuncularada gaz verdim.Maçı5-2 kazandım.şiddetle tavsiye edebileceğim bir taktik.Tigris kardeşimin ellerine sağlık...
Wesley Sneijder
29.Mayıs.2007, 20:08
Man. Utd. ile deneyeceğim bakalım ne olacak?
KaF KeF
29.Mayıs.2007, 20:18
unutmadan arkadaşlar maç içinde takımınız bocalarsa mentality değerini takımınızın ve rakibinizin gücüne göre biraz değiştireblirsiniz,bu şekilde zor durumlardan da kurtulabilirsiniz.
evet arkadaşlar,yenik durumda olduğunuzda hücumu artırın ve neler olduğunu görün.İlk yarıyı 2-0 yenik kapadığım maçın devre arasında hücumu artırıp oyuncularada gaz verdim.Maçı5-2 kazandım.şiddetle tavsiye edebileceğim bir taktik.Tigris kardeşimin ellerine sağlık...[/QUOTE]
bindirmeler V.3 MÜ YOKSA diğer versiyonlarımı??
futbolog37
29.Mayıs.2007, 23:16
Bindirmeler V.3 versiyonu.
alpererkut
04.Haziran.2007, 06:18
deneyelim görelim sevgiler sayglar muckssss
wellcita
04.Haziran.2007, 16:53
ya bu link gitmiş tekrar upload edebilirmi biri bu taktiği
Aykan19o3
07.Haziran.2007, 00:17
kesinlikle deniycem kardeş inşallah yanıt verir beşiktaş'ta..
tigris
08.Haziran.2007, 19:02
ya bu link gitmiş tekrar upload edebilirmi biri bu taktiği
kardeş link sağlam:
http://rapidshare.com/files/31530889..._v3.0.tac.html (http://rapidshare.com/files/31530889/Bindirmeler_v3.0.tac.html)
güle güle kullanın kullananlar lütfen geri bildirim versinler.
wellcita
10.Haziran.2007, 23:07
kardeş link sağlam:
http://rapidshare.com/files/31530889..._v3.0.tac.html (http://rapidshare.com/files/31530889/Bindirmeler_v3.0.tac.html)
güle güle kullanın kullananlar lütfen geri bildirim versinler.
tamamdır saolasın dostum
aurora92
11.Haziran.2007, 13:43
Arkadaşlar benim forvetlerim frl özellikleri yok yine de işe yarar mı?
tigris
11.Haziran.2007, 18:06
Arkadaşlar benim forvetlerim frl özellikleri yok yine de işe yarar mı?
tabi ki yarar ama dribbling pace ve acceleration özellikleri iyi olsun.
her yönden iyi bir striker bile çok iyi oynar.
WOLFMANA
11.Haziran.2007, 19:11
Saol Denİycem Bakalim İlk Verdİgİn Taktİkde Cok Gol Yedİgİm İÇİn Kullanmadim
bloodmaxi
11.Haziran.2007, 21:51
Yav kardeş ben bunu inidrip denedim kanatlar çok boş kalıyor ve defans haliyle aralık veriyor bence çok iyi taktik değil indiren görüyor zaten neyin ne kadar olduğunu ben fazla yorum yapmayacağım.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada ben CHELSEA ile oyunuyorum bu kadar çok kaliteli oyuncum var ama yine de bu taktikle ancak ligin 14.sü oldum.Yani diyorum ki sağlam bir taktik değil bu ama yine emeğin için sağol kardeş...
EMEĞE SAYGI
aurora92
12.Haziran.2007, 11:30
ben de çok forvet var sizce
vincenzo iqauinta berbatov mido defoe robbie keaneden hangisini seçiim_*???
Bahafin
12.Haziran.2007, 23:19
Gulyabani taktiği için çalışan bir link verebilirmisiniz?
Hugo
13.Haziran.2007, 22:13
Kullanamdım ama bana karşı kullandılar ve çok etkili bir taktik olduğunu gördüm.
bloodmaxi
14.Haziran.2007, 22:12
Tigris kardeş senden çok özür diliyorum umarım yorumuma üzülmemişsinidir...
yawus98
14.Haziran.2007, 23:51
abi gercekten v3 ü deneyin ortasağa boş kalıyo gibi görünüo ama man.utd yendim bu kadroyla fenerbahceyle 3 genc oyuncu oynattım bide macta teşekkürler veren arkadasa gercekten emek vermiş helal olsun...
tigris
15.Haziran.2007, 19:18
Yav kardeş ben bunu inidrip denedim kanatlar çok boş kalıyor ve defans haliyle aralık veriyor bence çok iyi taktik değil indiren görüyor zaten neyin ne kadar olduğunu ben fazla yorum yapmayacağım.
kardeş yeni oyunda taktikler her zaman iyi tutmuyor denediğin için çok teşekkür ederim
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada ben CHELSEA ile oyunuyorum bu kadar çok kaliteli oyuncum var ama yine de bu taktikle ancak ligin 14.sü oldum.Yani diyorum ki sağlam bir taktik değil bu ama yine emeğin için sağol kardeş...
EMEĞE SAYGI
ben de çok forvet var sizce
vincenzo iqauinta berbatov mido defoe robbie keaneden hangisini seçiim_*???
hızlı olanları fl/r ye ağır ve uzun olanı ortaya koy kardeş
Tigris kardeş senden çok özür diliyorum umarım yorumuma üzülmemişsinidir...
estagfrullah kardeş nete bayağıdır bağlanmamıştım o yüzden mesajına cevap yazmadım üzülücek vbişey yok çünkü bu taktik işi her zaman tutmuyor.sende işe yaramaması şansızlık ama biçok arkadaş bu taktikle sürpriz sonuçlar aldı ve bu bence uğraşmama değdi.1 arkadaşımın bile işine yaraması yeterdi.inşallah bi gün seninde işine yarayan bir taktik yapabilirim :icon_wink:
abi gercekten v3 ü deneyin ortasağa boş kalıyo gibi görünüo ama man.utd yendim bu kadroyla fenerbahceyle 3 genc oyuncu oynattım bide macta teşekkürler veren arkadasa gercekten emek vermiş helal olsun...
tebrik ederim kardeş.sen de olduğu gibi bindirmelerv3 gerçekten enteresan bir taktik,eğer doğru maçta bu taktiğe dönerseniz çok heyecanlı sonuçlar çıkıyor.
herkese iyi eğlenceler.
mltyspr44
15.Haziran.2007, 19:31
arkadaslar ss nasil koyuluyor bilen biri varsa anlatabilir mi
Fıratcan Alçınkaya
15.Haziran.2007, 20:29
arkadaslar ss nasil koyuluyor bilen biri varsa anlatabilir mi
Oyundayken almak istedin resme gelip klavyenin sağ üst kısmında genelde yön tuşların üstünde bulunur printscReen tuşu vardır... Ona basıcan.... Daha sonra Başlat/Programlar/Donaltılar/Paint i açıcaksın... Açılan beyaz sayfada ''ctrl+v'' tuşuna basıcaksın... Resim çıkıcaktır... Ordan da kaydediceksin... Daha sonra bir resim ekleme sitesinden upload edicen linki buraya yapıştırcan....
mltyspr44
15.Haziran.2007, 20:35
cok tesekkurler firatcan alcinkaya deniyorum hemen saol
Bahafin
20.Haziran.2007, 00:48
Gulyabani taktiği için çalışan bir link verebilirmisiniz?
yok mu kimsede yaw?
tigris
20.Haziran.2007, 22:58
http://rapidshare.com/files/38376642/GULYABAN__304_.tac.html <<< gulyabani
bindirmelerv3...
bindirmeler v3 ü mutlaka dene
yunemoz
27.Haziran.2007, 16:56
bindirmeler v3.0 la chelseyi çalıştıyorum.etkili gibi geldi.ama bazen sorunlar verebiliyor.bu taktikle tuncayı çok ii kullandım.ama sanki forvet oyuncularını tam performans kullanamıyorum.sezonluk lig golüm 70 civarıydı galiba.bazen başka bi 4-4-2 taktiğiyle oynattım.takım alıştığı için öok fazla bi verimde alamadım.neyse taktiği hazırlayan arkadaşlara tşkler...
scream_06
28.Haziran.2007, 11:44
deniycem kardeş sonra yorum eklerim ;)
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Kardeş taktiğin beni gıcık etti.Roma'yı yenmemem gerekiyordu ama sonuç;
http://img263.imageshack.us/img263/3142/aaaxi0.th.png (http://img263.imageshack.us/my.php?image=aaaxi0.png)
Ama hakkaten süper taktik romaya karşı alınan bu galibiyet hiç de normal değil kardeş çok saolasın emeğe saygı ;)
tigris
29.Haziran.2007, 04:40
güle güle kullanın arkadaşlar işinize yaraması beni çok sevindirdi...
canavar20
29.Haziran.2007, 14:27
Deneyeceğm :)
tigris
29.Haziran.2007, 16:43
mentality değerini maça ve takımına göre ayarlamayı unutmazsan zevkli maçlar çıkarırsın arkadaşım
canavar20
29.Haziran.2007, 16:51
Aslında ben taktiği tam olarak aptım yani mentality falana filan karışmadı hazırlık maçında 2-0 kazandım ama malesef 3'lü forvetin kanatta olanlar sanki hiç oynamıyor yani 9 kişi gibiyiz bunun yüzünden kulllanmayacağım aslında uğraşsam biraz taktiği istediğim gibi yaparım ama...Bu arada çook sağol:)
yunemoz
30.Haziran.2007, 23:56
Aslında ben taktiği tam olarak aptım yani mentality falana filan karışmadı hazırlık maçında 2-0 kazandım ama malesef 3'lü forvetin kanatta olanlar sanki hiç oynamıyor yani 9 kişi gibiyiz bunun yüzünden kulllanmayacağım aslında uğraşsam biraz taktiği istediğim gibi yaparım ama...Bu arada çook sağol:)
:) bende aynı şeyi dile getirdim burda.forvetlerden tam olarak verimi alamıyosun.bazı maçlarda yaratıcı olabiliyorlar ama istikrar sağlayamıyosun.ben chelsea ile fa cup hariç bütün kupaları ilk sezonda aldım ama ikinci sezonda ilk maçlarda acayip kötü sonuçlar alıyorum.dördüncü lig maçımda galibiyet aldım bunu söliyim :) başka bi taktik bakmaya başladım :D
anilzi
01.Temmuz.2007, 12:36
bindirmelerv3... linki ölmüş yenilermisiniz.
uAnil
01.Temmuz.2007, 14:27
v1 de olmus
erdemzorer10
08.Temmuz.2007, 01:46
evt pls link
tigris
09.Temmuz.2007, 22:40
arkadaşlar linki yeniledim :
bindirmeler v3 :
http://rapidshare.com/files/41965175/Bindirmeler_v3.0.tac.html
bindirmelerv1:
http://rapidshare.com/files/41965478/bindirmeler.tac.html
cihanbuyuk
11.Temmuz.2007, 19:33
bu taktigi bilmeyenmi kaldi.. taaa 00-01 den beri bu taktigi kullanirdim.. çevremdeki kime baksam bu taktikle oynar :D Amc lere feci şans veren bir taktik..
tigris
11.Temmuz.2007, 20:45
ben menejerlik serilerinden en çok cm 00/01i severim hala onu oynuyorum şu an.en son açtığım oyunda 2042 senesindeyim :D neyse , dediğin gibi bindirmeler taktiğinin bazı versiyonlarında cm 00/01 den esinlendim.şunu da tekrar hatırlatarak herkese iyi oyunlar dilerim:Bindirmeler taktikleri hiç şüphesiz FM'nin en iyi taktikleri değildirler.Ancak,yeri geldiğinde,maça ve takıma uyum sağlandığında en eğlenceli taktikler olduğunu iddia ediyorum.
AneLKa_90
11.Temmuz.2007, 22:53
abi bu taktiğin özelliği ne? ;)
tigris
11.Temmuz.2007, 23:44
hangi versiyon ? 1 mi 2 mi 3 mü? deneyerek keşfedebilirsin.
AneLKa_90
12.Temmuz.2007, 00:45
hangi versiyon ? 1 mi 2 mi 3 mü? deneyerek keşfedebilirsin.
öyle yapacağım sağol ;;)
tigris
12.Temmuz.2007, 02:11
büyük bir takımda ve hızlı forvetlerin varsa v3ü birkaç maç dene en az bir maçta müthiş 1 sonuç ve çok zevkli bir maç çıkaracaksın.%98.hatırlatmak gerekirse:Bindirmeler taktikleri hiç şüphesiz FM'nin en iyi taktikleri değildirler.Ancak,yeri geldiğinde,maça ve takıma uyum sağlandığında en eğlenceli taktikler olduğunu iddia ediyorum.
hadi hayırlı oyunlar :)
istanbul1453
16.Temmuz.2007, 00:36
Bencede güzel bir taktik ama riskli bir taktik olduğunu söylemeliyim eline sağlık yinede çalışmaların güzel...
tigris
20.Temmuz.2007, 19:48
teşekkür ederim.bindirmeler taktikleri risk ve eğlence üzerine bir yol çizdi.Elimde stabil ve başarılı taktik şablonları da var ama sizlere sunmak için vaktim yok şu ara oynamıyorum.Bir boşluk bulursam yine elimden geleni yapacağım,iyi eğlenceler..
Selim55
09.Ağustos.2007, 15:17
Yunus'un önerisi üzerine kariyerimde deneyecegim bu taktigi
Eren_K
09.Ağustos.2007, 16:33
biri baksin yaa bindirmeler 1 i ariom yardim edermisiniz nerden bulabilirim
:icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad::icon_sad: :icon_sad:
margana34
13.Ağustos.2007, 12:11
walla bu tatiği hazırlıyan arkadaş öncelikle emeğine sağlık ama dünya üzerinde hiç bir
takım bu taktikle en ufak bir başarıya imza atamaz, modernlikten uzak olduğu gibi ancak local ve günü kurtarır şekilde bir kaç maç kazanabilir yoksa uzun vade takımlara başarı sağlamsına olanak yok !!!
(not: bu takliği en az yarım sezon olmak üzere, river plate-beşiltaş ve tottenham başka olmak üzere bi dünya takımda denedim)