View Full Version : Nobre’nin gözyaşları !
El Comandante
23.Ekim.2006, 17:51
Gol hasretini dindiremeyen Nobre, Rize maçının ardından gözyaşlarına boğuldu.
Fenerbahçe'de adeta bir gol makinesiydi. Fizik gücü ve isabetli vuruşlarıyla Sarı-Lacivertli takıma önemli katkılar yaptı. Ardından da Beşiktaş yolunu tuttu. Ancak yeni macerasında talihi yanında değildi. Sadece sezon öncesi Süper Kupa'da Galatasaray'a ve UEFA Kupası'nda da CSKA Sofya'ya gol atabilen Nobre, ligde ise geride kalan 10 haftada sadece Kayseri Erciyespor maçında fileleri sarstı. Tecrübeli futbolcu, dünkü Çaykur Rizespor karşılaşmasında oldukça istekliydi. Hatta son dakikalarda gole çok yaklaştı. Ancak direk engelini aşamadı.
Siyah-Beyazlı oyuncular, sahadan galibiyetin morali ile ayrılırken, yüzü gülmeyen bir tek isim vardı. Soyunma odasına giden merdivenlere adeta yığılıp kalan Nobre, gözyaşlarına hakim olamazken, kendi kendine 'Neden gol atamıyorum' diyerek hayıflanıyordu. Yüzünü kapatıp hüngür hüngür ağlayan Brezilyalı yıldızı, arkadaşları teselli etmeye çalıştı. Ancak tüm çabaları sonuçsuz kaldı. Tecrübeli golcünün toparlanması bir hayli zaman aldı.
Akşam
Eray Dengiz
23.Ekim.2006, 17:52
Alışcak abisi alışcak biraz Hakan Şükür'ü kendine örnek alsın. Bak o ağlıyor mu? Alıştı artık :D
El Comandante
23.Ekim.2006, 17:54
Alışcak abisi alışcak biraz Hakan Şükür'ü kendine örnek alsın. Bak o ağlıyor mu? Alıştı artık :D
hahahaha iiyi espri:D,ama yazik ya insallah gol atar nobre,acidim bak simdi nobreye :D:D:D:
Emurafu
23.Ekim.2006, 18:05
nobrenin alismasi lazim biraz daha nobrenin oynu suan tam galatasaraya gore cunku besiktas takim olarak iyi organize olamiyor
nobre cimbomda olsa daha cok gol atardi ama iyisallah olmaz ha lafin gelisi soyledim:D
bursa_mc
23.Ekim.2006, 18:21
alışsaydı bugune kadar alışırdı bencee.hatalı bi trabsfer oldu beşiktaş içinn
GeNç KaRTaL
23.Ekim.2006, 18:28
ben nobreyi çok hırslı ve çok istekli görüyorum bence nobre formunu bulacak
Emurafu
23.Ekim.2006, 18:33
alışsaydı bugune kadar alışırdı bencee.hatalı bi trabsfer oldu beşiktaş içinn
haklisin bu adam tam galatasaray sistemine uygun
dinaMYt
23.Ekim.2006, 19:10
oyunu ceza sahasına yığmayan hiçbir takımda başarılı olması mümkün değil.karambolde gol atma dışında başka hiçbir özelliği yok.fenerbahçenin iç sahada baskılı oynadığı maçlarda attığı gollerle buralara geldi.şu anki beşiktaş şablonunda gokhan güleç nobreden çok daha fazla iş yapar.istediği kadar çırpınsın bu sistemle sezon sonunda 10 golü bulması bile imkansız görünüyor.
enesao
23.Ekim.2006, 19:32
bence en kisa surede eski nobre olacaktir.. biraz toparlansin o zaman izleiz nobre show
TR.CaPTaiN
23.Ekim.2006, 20:53
Nobre'nin toparlanması için Besiktas'ın Alex'i alması lazım.
Krusty
23.Ekim.2006, 20:58
Yazık, ağlamaya gerek yok. :) Toparlanamaz artık diye düşünüyorum. Ama umarım eski forumuna döner. Ricardinho'nun iyi oyunu Nobre'yi de olumlu yönde etkiler bana göre. (Açtığı güzel ortaları, Nobre gole çevirebilir. :))
Universal
23.Ekim.2006, 21:14
Nobrey'i Nobre yapan Alex'ti Alex'in ortaları Nobre'nin gol oranını artıyordu Beşiktaş ya Alex'i almalı ya Alex gibi oyuncu bulmalı yada elindeki oyuncuları Alex gibi orta yapmasını saplamalı...
Krusty
23.Ekim.2006, 21:16
Nobrey'i Nobre yapan Alex'ti Alex'in ortaları Nobre'nin gol oranını artıyordu Beşiktaş ya Alex'i almalı ya Alex gibi oyuncu bulmalı yada elindeki oyuncuları Alex gibi orta yapmasını saplamalı...
Alex'i almasın, Nobre'yi satsın, güzel bir forvet alsın. :) :n: Bir de Ricardinho var zaten.. Başkalarına ihtiyaç yok.. :)
Redrum
23.Ekim.2006, 21:27
o maç rize'nin hakkıydı zaten bobo da şansına attı bu arada yunus yıldırım o gece uyuyabildi mi acaba ağzıma kötü laflar geliyo ama...
Krusty
23.Ekim.2006, 21:29
o maç rize'nin hakkıydı zaten bobo da şansına attı bu arada yunus yıldırım o gece uyuyabildi mi acaba ağzıma kötü laflar geliyo ama...
Konuyu saptırmana gerek yok. ;)
Redrum
23.Ekim.2006, 21:39
Alex'i almasın, Nobre'yi satsın, güzel bir forvet alsın. :) :n: Bir de Ricardinho var zaten.. Başkalarına ihtiyaç yok.. :)
allah aşkına bu çok mu alakalıydı?
Krusty
23.Ekim.2006, 21:42
Ben senin alakalı ya da alakasız mesajlarına karışmıyorum. Sadece demek istediğim; o konuları burda gündeme getirme, tartışma çıkıyor. Hem o konunun yeri burası da değil. Bunun için Çaykur Rize-Beşiktaş topicini kullanabilirsin. Neyse; uzatmayalım..!
ForsakeN
23.Ekim.2006, 21:51
Fenerbahçe de gol makinasıydı ama onun attığı çoğu golün asistini Alex yapıyodu.Anlayan anladı ;;) :)
lazyboy7
23.Ekim.2006, 21:53
bize atmasında kıme atarsa atsın onemlı dııl
Omerdinho
23.Ekim.2006, 23:01
nobre daha cok gozyasi dökecek :)
TiLiKaMuS
23.Ekim.2006, 23:19
nobre'nin bjk'de etkili olabilmesi için ya sergen veya tümerden en az biri takımda kalacaktı ya da beraberinde alex'i de almak gibi büyük bir çaba sarfedeceklerdi. nobre müthiş ortaların fırsatçı adamı. sadece iyi playmaker'lerin 'al at' ya da 'araya gir at' pasları ile beslenen bir oyuncu. kendi pozisyonunu yaratabilen bir forvet değil.
JoseMourinho-FB
24.Ekim.2006, 00:05
Nobre'yi Nobre yapan FB'deki kutsal Brezilya ittifakıydı.BJK'de kaç tane Brezilya'lı var.Sadece 3 tane var.FB'de Appiah dışında herkes Brezilya'lıydı ve bunlar maç dışında bile görüşüyorlardı.FB'de bir ortamı vardı Nobre'nin.Ayrıca Alex gibi kaliteli bir oyuncu FB'de BJK'de bu yok işte.Ricardinho diyorlar ama Türkiye için Alex gibi olamaz...
olur boyle şeyler atamaz atamaz gelir milli takımda moldovaya 4 tane atar sonra 3-4 sezon paşa paşa oturur :D
FeYYaz1989
24.Ekim.2006, 11:25
Nobre'yi sevmem aslında ama gol atamadım diye ağlayan bir oyuncuya da en azından saygı duyarım.Bu adam sahada mücadelesiyle,hırsıyla şu anda bence takımın en iyi oyuncularından,en azından istekli.Kaç futbolcu gol atamadım diye ağlar?hem takımda kazandı.Bu devirde bu tip oyuncular çok azaldı.
Ayrıca Nobre'nin gol atamasının nedeni Fenerbahçe'deki Brezilya'lılar yada Alex değil.Beşiktaşın oyun sistemidir.Beşiktaş genelde oyunu rakip sahaya yıkamadığı için ve ceza sahası içinde pek karambol yaratamadığı için adama yapacak bir şey kalmıyor.Tottenham maçında adam top almak için bizim yarısahaya kadar geldi.Bu şekilde değil Nobre İbrahimovic bile gol atamaz yani.
Ayrıca Fenerbahçe'de Alex varsa bizde alası var(Ricardinho-Delgado).Ama oyun sistemimiz farklı olduğu için onlar da pek ortalarda yok.Sağdan soldan zaten orta gelmiyor,nitekim kanat organizasyonu Beşiktaş'ın çok zayıf.
Hem ben tam hatırlayamadım ama geçen sene Fenerbahçe'de kaç Brezilya'lı vardı.(Benim aklıma F.Luciano-Marco Aurelio-Alex de Souza ve Marcio Nobre geldi sadece?).Bakıyoruz bu sene Beşiktaş'ta bu sene kaç tane Brezilya'lı var.(Ricardinho-Jose Kleberson-Bobo da silva ve Marcio Nobre).Yani pek bir şey değişmemiş...
Bu Brezilya'lılar ve Ricardinho neye göre Türkiye için Alex olamaz konularında özellikle ''JoseMourinho-FB'' nickli arkadaştan açıklama bekliyorum.
@Omerdinho,sen merak etme,kimin gözyaşı döktüğü geçen seneden aklımızda...
JoseMourinho-FB
24.Ekim.2006, 11:37
Nobre'yi sevmem aslında ama gol atamadım diye ağlayan bir oyuncuya da en azından saygı duyarım.Bu adam sahada mücadelesiyle,hırsıyla şu anda bence takımın en iyi oyuncularından,en azından istekli.Kaç futbolcu gol atamadım diye ağlar?hem takımda kazandı.Bu devirde bu tip oyuncular çok azaldı.
Ayrıca Nobre'nin gol atamasının nedeni Fenerbahçe'deki Brezilya'lılar yada Alex değil.Beşiktaşın oyun sistemidir.Beşiktaş genelde oyunu rakip sahaya yıkamadığı için ve ceza sahası içinde pek karambol yaratamadığı için adama yapacak bir şey kalmıyor.Tottenham maçında adam top almak için bizim yarısahaya kadar geldi.Bu şekilde değil Nobre İbrahimovic bile gol atamaz yani.
Ayrıca Fenerbahçe'de Alex varsa bizde alası var(Ricardinho-Delgado).Ama oyun sistemimiz farklı olduğu için onlar da pek ortalarda yok.Sağdan soldan zaten orta gelmiyor,nitekim kanat organizasyonu Beşiktaş'ın çok zayıf.
Hem ben tam hatırlayamadım ama geçen sene Fenerbahçe'de kaç Brezilya'lı vardı.(Benim aklıma F.Luciano-Marco Aurelio-Alex de Souza ve Marcio Nobre geldi sadece?).Bakıyoruz bu sene Beşiktaş'ta bu sene kaç tane Brezilya'lı var.(Ricardinho-Jose Kleberson-Bobo da silva ve Marcio Nobre).Yani pek bir şey değişmemiş...
Bu Brezilya'lılar ve Ricardinho neye göre Türkiye için Alex olamaz konularında özellikle ''JoseMourinho-FB'' nickli arkadaştan açıklama bekliyorum.
@Omerdinho,sen merak etme,kimin gözyaşı döktüğü geçen seneden aklımızda...
Ricardinho geleli 11-12 hafta felan oldu.Bana Ricardinho şu maçta müthişti,bu maçı kazandırdı diyebilir misin...? Nobre Türkiye'nin en fazla hırslı golcüsü buna inkar edemem.FB'de Alex dışında kanatlarda çok çalışıyordu.BJK'nin kanadı yok Nobre'yi alıyorlar.Böyle bir durumda da Nobre gol atamaz.Ayrıca seninde söylediğin gibi FB genelde oyunu rakip kaleye yığıyordu ve karambol oyuncusu Nobre gollerini atıyordu.Nobre kaleci ile karşı karşıya kalıp bitirici vuruş yapacak bir oyuncu değil.Ayrıca ben Alex faktörünü duran top olarakta değerlendirdim.Nobre'nin eski maçlarını izlerseniz.Çoğu golün duran toptan ve karambolden geldiğini görürsünüz.Sana da hak veriyorum.BJK bir türlü ceza alanında çoğalamıyor ve doğal olarakta karambol olmuyor.Ama şunu sabaha kadar tartışırım.Belki Avrupa düzeyinde değil ama Türkiye için playmaker olarak Alex'ten iyi oyuncu yok.Ne Ricardinho ne de Delgado...
FeYYaz1989
24.Ekim.2006, 12:52
Ricardinho geleli 11-12 hafta felan oldu.Bana Ricardinho şu maçta müthişti,bu maçı kazandırdı diyebilir misin...? Nobre Türkiye'nin en fazla hırslı golcüsü buna inkar edemem.FB'de Alex dışında kanatlarda çok çalışıyordu.BJK'nin kanadı yok Nobre'yi alıyorlar.Böyle bir durumda da Nobre gol atamaz.Ayrıca seninde söylediğin gibi FB genelde oyunu rakip kaleye yığıyordu ve karambol oyuncusu Nobre gollerini atıyordu.Nobre kaleci ile karşı karşıya kalıp bitirici vuruş yapacak bir oyuncu değil.Ayrıca ben Alex faktörünü duran top olarakta değerlendirdim.Nobre'nin eski maçlarını izlerseniz.Çoğu golün duran toptan ve karambolden geldiğini görürsünüz.Sana da hak veriyorum.BJK bir türlü ceza alanında çoğalamıyor ve doğal olarakta karambol olmuyor.Ama şunu sabaha kadar tartışırım.Belki Avrupa düzeyinde değil ama Türkiye için playmaker olarak Alex'ten iyi oyuncu yok.Ne Ricardinho ne de Delgado...
Şimdi olmuş...
Nobre'de ki gol sıkıntısının geçen sene Fenerbahçe'de ki Brezilya'lılarla ilgisi olmadığını düşünüyorum.Nitekim geçen sene Fenerbahçe'de 4 tane Brezilya'lı vardı,bizdede bu sene 4 tane var.
Alex konusunda şu anda sana katılıyorum.Ricardinho ve Delgado şu ana kadar pek istenildiği gibi oynayamıyorlar ama kalite olarak Alex'ten pek aşağı kalır yanları yok bana göre.Gerçi onların kötü oyunu da bizim taktikle alakalı gibi geliyor bana ama neyse artık.
Nobre'nin gol hasreti gelecek lig maçında biter gibime geliyor...
ForsakeN
24.Ekim.2006, 15:02
Zaten bu kadar ağlarsa oyuncular müsait pozisyondaki başka oyuncu yerine Nobre'ye atıcaklar topu :rolleyes:
10_Osmanozc
24.Ekim.2006, 19:50
Nobre'yi Nobre yapanın Alex olduğuna katılmıyorum.İlk geldiği sezon Alex mi vardı?Sadece PVH vardı.Ve devre arasında geldikten sonra Fenerbahçe'nin şampiyon olmasında en büyük etkisi olan isimlerdendi.
Oghuse
24.Ekim.2006, 22:21
nobreyi nobre yapan alexti onun nobre hiç bişe yapamaz
GeNç KaRTaL
25.Ekim.2006, 00:46
hayir nobre yi nobre yapan benim:cool: :o :) :D :p
NOT_ALONE
25.Ekim.2006, 00:58
abi puahahaahhaah koptum yaaaa dimi doğru sölüyosun
FeYYaz1989
25.Ekim.2006, 01:16
Mesajları okumuyorsun galiba...Hiç değilse bir üstündeki mesajı okusaydın.:confused:
koray_capello
25.Ekim.2006, 02:24
düzelir inşallah yeterki her zaman bu mücadeleyi göstersin. taraftar ilk başta ısınamadı ama şuan belki de en sevilen isim nobredir çünkü sonuna kadar savaşıyor. o yüzden destek olmalıyız. sonuçta yabancılara gösterilen sabır Türk futbolcularına da gösterilmeli. Türkiyede bugüne kadar kaç tane Nobre yetişti?:D
FeYYaz1989
25.Ekim.2006, 04:44
daha çok ağlar
Neden EreN?
Mc.Speedy
25.Ekim.2006, 15:26
Nobre'i Nobre Yapan kenarlardan Gelen Ortalardır..
İsabetli Orta olmadan Nobre daha çok ağlar..
comandante
25.Ekim.2006, 20:04
nobre forvet değil santrafor.ve karambol adamı.alex olsun yok şu olsun bence fasafiso.nobrenin gol atması için ofansif ortasahan ve açıkların çok iyi olacak...atak oyunu oynamak lazım.bu adamdan ölesiye nefret ederdim ama sevmeye başladım.yada saygı diyelim.