View Full Version : Fortis Türkiye Kupası: Galatasaray - Bursaspor
bursa_mc
23.Ekim.2006, 18:27
Fortis Türkiye Kupası A grubunda bulunan GALATASARAY ve BURSASPOR Ali Samı Yen stadında 25 ekım saat:20.00 de karşı karşıya gelecekler..
Emurafu
23.Ekim.2006, 18:32
Iki dost takimin maci olcak baskan levnt kizil ile ozhan canaydin arasi cok iyi umarim dostluk surer
ama bu mac galatsaray kazancak ustelik carusca ilk defa ilk on birde baslicak
yedek bir kadro ile cikcak galatsaray her zamanki gibi gencler oynucak
GeNç KaRTaL
23.Ekim.2006, 18:34
gs kazanır zorlanmadan
El Comandante
23.Ekim.2006, 18:49
galatasarayin bu maci kazanacagini ümid ediyorum,özellikle carruscanin futbolunu cok ama coook merak ediyorum.göster kendini carrusca ve kaliteni herkese göster
Emurafu
23.Ekim.2006, 19:09
ya bu macı lig tv mi vercek yoksa showtv mi bilgisi olan
Emurafu
23.Ekim.2006, 19:18
işte cıkmasını bekledigim ilk on birü
http://img215.imageshack.us/img215/9827/bursa11cl1.jpg
beraberlik kokan bi maç:D
emir cavak
23.Ekim.2006, 20:06
bence gs alır ama bursa zorlar
bursa_mc
23.Ekim.2006, 20:29
banko bursasporum diyorum
nart_susruko
23.Ekim.2006, 20:33
Iki dost takimin maci olcak baskan levnt kizil ile ozhan canaydin arasi cok iyi umarim dostluk surer
ama bu mac galatsaray kazancak ustelik carusca ilk defa ilk on birde baslicak
yedek bir kadro ile cikcak galatsaray her zamanki gibi gencler oynucak
Özhan Canaydın'ın arasının iyi olmadığı biri var mı ki malum fair play başkan ;)
dostluk maçı filan olmayacak en azından taraftar arasında olmayacak sezon açılış maçındaki mevzular ;)
maçıda inşaallah kazanacağız
Burak Duran
23.Ekim.2006, 21:19
bence biz alırız tabi bursanın sert oyununa hakem taviz vermezse
Krusty
23.Ekim.2006, 21:20
Galatasaray kazanır.
Eray Dengiz
23.Ekim.2006, 22:05
Mondinin yerine Aykut, Ümit'in yerine Hasan Kabze oynayabilir.
sukrusevim
23.Ekim.2006, 22:10
berabere biter bence
bursa_mc
23.Ekim.2006, 22:11
bence biz alırız tabi bursanın sert oyununa hakem taviz vermezse
tahrık edilmezsek bişi olmazz
nart_susruko
23.Ekim.2006, 22:15
tahrık edilmezsek bişi olmazz
i.güldürene tahriğe ihtiyaç yok ;)
Burak Duran
23.Ekim.2006, 22:15
açılış maçınızda tahrik edilmişmiydiniz :D
bursa_mc
23.Ekim.2006, 22:30
ismail guldüren artık yapmıyoo
nart_susruko
23.Ekim.2006, 22:33
ismail guldüren artık yapmıyoo
sarı - kırmızı birde Galatasaray arması görünce bi haller oluyor o zaman ;)
bursa_mc
23.Ekim.2006, 22:41
yok abisi sen inan bana:D ben onu insan gibi eğittimm:D
bursa_mc
23.Ekim.2006, 23:28
ARDA SAKATLANDI..
Fortis Türkiye Kupası'nda Bursaspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da şanssız bir sakatlık yaşandı.. Sabri ile girdiği mücadelede ayağına darbe alan Arda Turan çalışmayı tamamlayamadı.. Genç yıldızın durumu yapılacak kontrollerin ardından netlik kazanacak..
Yaklaşık bir saat süren antrenmanda futbolcular, pas çalışmasının ardından, yarı sahada taktik ağırlıklı çift kale maç yaptılar.
Antrenman maçında girdiği bir pozisyonda sakatlanan genç futbolcu Arda, çalışmayı tamamlayamadı. Maçın sonlarına doğru Sabri ile girdiği ikili mücadelede, sağ ayak bileğine darbe alan ve yerde kalan genç futbulcuya sağlık ekibi ilk müdahaleyi saha içinde yaparken, Arda'yı daha sonra kucaklarında tesislere götürdüler.
Kulüp doktoru İlker Yücesir, Arda'nın durumunun yapılacak kontrollerin ardından yarın netlik kazanacağı ifade etti.
Diğer yandan, sarı-kırmızılı takımın çalışmasında, sakatlığı süren Hakan Şükür, salondaki çalışmasının ardından kısa süre düz koşu yaparken, Kayseri Erciyesspor maçında kırmızı kart gören Orhan ise antrenmanda yer almadı.
Bu arada, antrenman öncesi Sportif A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, teknik direktör Gerets ve antrenör Erdal Keser, basın mensuplarıyla bayramlaştılar.
Antrenman sonrasında da önce Hakan Şükür, daha sonra ise kaleci Mondragon gazetecilerin bayramını kutladı.
Burak Duran
23.Ekim.2006, 23:33
oynama ihtimali var
Eray Dengiz
23.Ekim.2006, 23:42
Arda'yı Gençler maçına saklasın. Şuan lig daha önemlidir. Aylardır oynatmadığı Carrusca'yı oynatsın.
nart_susruko
23.Ekim.2006, 23:51
bugün idman mı yapmışda bizimkiler sakatlanmış Arda, resmi sitesi bahsetmiyor :S
fenerbahce_1907
23.Ekim.2006, 23:54
berabere biter
Burak Duran
23.Ekim.2006, 23:57
resmi sitede var
nart_susruko
24.Ekim.2006, 00:02
resmi sitede var
pardon ben maç konusuna bakmışım, florya günlüğünde varmış
nart_susruko
24.Ekim.2006, 03:04
Bilet Fiyatları
Kapalı Alt 30 YTL
Yeni Açık Üst 13 YTL
Yeni Açık Alt 11 YTL
Eski Açık 13 YTL
Eski Açık (Rakip) 13 YTL
Maç günü Ali Sami Yen Gişe Fiyatı
Kapalı Alt 26 YTL
Yeni Açık Üst 11 YTL
Yeni Açık Alt 9 YTL
Eski Açık 11 YTL
Eski Açık (Rakip) 11 YTL
Eray Dengiz
24.Ekim.2006, 03:23
fiyatlar yine aynı. bizim tsi aslanlar uykuya daldı bu aralar :)
nart_susruko
24.Ekim.2006, 03:26
fiyatlar yine aynı. bizim tsi aslanlar uykuya daldı bu aralar :)
iyi böyle iyi, siz uykuya devam :)
şimdi daha bi inanasım geldi kazanacağımıza :)
İnşallah Galatasaray'ımız bu maçı kazanacak :)
bursa_mc
24.Ekim.2006, 16:55
sitede bi tek benım heralde bursasporu destekleyen:) ne acıı
y_layta
24.Ekim.2006, 17:06
bursayı destekliyorum tabiki
dnz498
24.Ekim.2006, 17:12
umarım kazanırız ama beni Ardanın oynamayacak olması endişelendiriyor
Emurafu
24.Ekim.2006, 17:21
arda bu macta normalde oynamicak zaten macta carusca oynucak
bursa_mc
24.Ekim.2006, 17:22
aslında galatasarayı bi tek arda mı kurtarıyo yaw.adamı kahraman ilan etmeyinn
Burak Duran
24.Ekim.2006, 17:24
bu maçı bence alıcak güçteyiz sadece soğuk kanlı olmak lazım bide düzgün kadro
dnz498
24.Ekim.2006, 17:27
başka adam gibi oynayan kim varki
bursa_mc
24.Ekim.2006, 17:54
başka adam gibi oynayan kim varki
ama bi kişiye yuklenilmezkii.mesala psv maçında arda çok iyidi butun ataklar onun sayesinde oldu ama noldu yoruldu tabi ve bunun sonucunda ikinci yarıda faydalı olamadıı.ve gs yıne husran yaşadıı.
Bir tek Arda oynamıyor ama bir tek ADAM gibi Arda oynuyor kaç maçtır...
bursa_mc
24.Ekim.2006, 17:58
cevab vermiştim buna
ama bi kişiye yuklenilmezkii.mesala psv maçında arda çok iyidi butun ataklar onun sayesinde oldu ama noldu yoruldu tabi ve bunun sonucunda ikinci yarıda faydalı olamadıı.ve gs yıne husran yaşadıı.
dnz498
24.Ekim.2006, 17:59
doğru ama şu an için yapılacak bi şey yok yani takımı sürükleyen o olunca mecburiyetten ona bir yüklenme oluyor
y_layta
24.Ekim.2006, 18:11
ama adam ikinci yarıda kesiliyor???
bursa_mc
24.Ekim.2006, 18:15
ama adam ikinci yarıda kesiliyor???
ee butun atakları ol başlatıyo buda insan demi.yazık yaw bole devam ederse kendini sakatlayabilirr.
dnz498
24.Ekim.2006, 18:27
ee butun atakları ol başlatıyo buda insan demi.yazık yaw bole devam ederse kendini sakatlayabilirr.
haklısın ciğer lazım ve yine çok iyi dayandığıda bir gerçek
Mc.Speedy
25.Ekim.2006, 21:02
Maç Başladı
Mondragon Yerinde Aykut
Ümit Yerinde Hasan Kabze
Sabri Yerinde Hasan Şaş
Arda Yerinde Carrusca
---- Tolga ve Ergün'de Sahada..
Oynuyor.. Şuan
Fietra 10
25.Ekim.2006, 21:03
carrusca yı izleme fırsatı buldum şükürler olsun bakim nasıl
Mc.Speedy
25.Ekim.2006, 21:05
Galatasaray : 0 Bursaspor : 1
Dk: 4.46
Gol : Velice Sumulikoski (16)
Hemen Ardından DK.6 Carrusca Vuruyor Kaleci Son anda Köşeden Çıkartıyor
Oynasa iyi işler Yapar ama Oynatılmıyor..Bir Dej avantajıda Arda ile Aynı Kanatta Oynaması..
Takımda Tek Oynayan Topcu Şu an için Paslarıyla Beğendiğim Ilic Her zman çok class oynuyor demişimdir , Necati her zamanki gibi deli ediyor izleyenleri ,
Hasan Kabze ısınamadı oyuna , Inamoto biraz yer verildiği zaman iyi işler yapmaya çalışıyor ,
Şaş'la Carrusca yer değiştirerek oynuyor ..
Burak Duran
25.Ekim.2006, 21:18
ilginç kadro
ArJeN_hamdinho
25.Ekim.2006, 21:46
haydi cimbommm bastırrrrrrrrr
Eray Dengiz
25.Ekim.2006, 21:51
Daha yeni geldim bi baktım şöyle maça yani çok az ruh olsa, kazanma ruhu olsa Galatasaray bu maçı çok farklı kazanır.
Benim gözümde Necati, Ergün, Cihan gibi futbolcular bitti. Yani eğer takım olmak istiyorsak bu futbolcuları göndermemiz lazım. Ergün bu senenin sonunda bırakır umarım.
dnz498
25.Ekim.2006, 22:03
ergün zaten bırakıcak bırakmazsa yollanıcak yollanacağı kulüpte muhtemelen Ankaraspor
Gerçekten çok sinirliyim. Hele helede golü daha ilk dakikadan yemek bana çok koydu. Eray abininde dediği gibi biraz ruh olsa bu maçı kazanırız.
Umarım 2.yarı herşey değişir ve maçı çeviririz.
Mc.Speedy
25.Ekim.2006, 22:10
Dünya Tersine mi Döndü ?
Kalelerin Yerimi Değişti ?
Noldu Lan ? :confused:
Değişen Bişey Varki Oda Necati 2.Yarı Kramponlarını Değiştirdi ve... 52.Dk'da Golünü Attı..
Necati Ateş Golünü Attı Hemde Çok Klass Şekilde...
Dk.52 GS : 1 Bursa : 1
dnz498
25.Ekim.2006, 22:13
değişecek bu maç daha çok değişecek yenicez biz bu takımı emin olun yenicez
Oh be 1-1 oldu. Allah'tan erken beraberliği elde ettik. Şimdi 1 gol daha atıp maçı kilitlememiz lazım. :) Necati'yi de tebrik ederim. Güzel attı.
Gollllllllllllll gol gol gol gol. Necati'den mükemmel bir gollllllll. Ilic'in pasıyla ceza sahasına giren Necati, sağ ayağının içi ile topu uzak direk için doğru havadan kavisli şekilde plaseledi. Şimdi skor: 1-1
Galatasaray.org'un yalancısıyım:D
Bu Cihan beni acayip sinir ediyor ya :mad: 2-3 dk. önce adam taca şut çekti ya. :mad: Yokmu şunun yerinde oynayacak başka adam?
Mc.Speedy
25.Ekim.2006, 22:33
ve ve veeeee Gollll Golün Adı Ümit Karan (9) Affetmiyor...
Asist Gene Sasa Ilic'ten..
Galatasaray : 2 Bursaspor : 1
IcedEarth
25.Ekim.2006, 22:34
galatasarayımızın golü
99 numaralı formasıyla
KARAAAAAAN .... ÜMİİİİİİİİİİT
bravo 2-1
Eray Dengiz
25.Ekim.2006, 22:34
Oleyyyy 2-1 oldu.. Galatasaray çok güzel oynuyor. Paslaşmalar fln çok hoşuma gitti. İlic yine mükemmel oynuyor..
Mc.Speedy
25.Ekim.2006, 22:37
İşte Takmı Kendine Geliyor Ne kadar Rahat Bir Maç Çıkartacağını Gördük aslında Bu Dakikalarda
ve Carrusca Çalımını Atıyor , Pasını Atıyor , Frikikleri Başarılı Olcak , Kornerlerde Müthiş Falso Verebiliyor Topa Artık OYNAT Şu adamı Gerets Oynat..
Mükkemel Bir Topcu Olur Bu Carrusca..
İşte bu işte bu geriden gelip maç alıyoruz -gerçi maçı izlemiyorum ama olsun:D-
İnşallah gol yemeyiz alırız bu maçı haydi aslanlarım
bakıyorumda at yarışı sayfasına çevirmişsiniz ortalığı :D:D
Mc.Speedy
25.Ekim.2006, 22:54
Bursa Son Dklarda Atak +7 Uzatmada Yani :)
Cihan Sahada Yapabileceği En iyi Şeyi Yaptı Hayatı Boyunca Topu Çizgiye Gelmeden Çıkarttı :)
Valla Cihan'a kızdım ettim ama bu pozisyonda ASLANIM BENİM dedim :D Uzun zamandır ilk kez bu adama iyi laf ettim. :D
Eray Dengiz
25.Ekim.2006, 22:56
Gerets bey yüzünden yine maçı kaybediyorduk. Yani iyi oynayan bir oyuncuyu çıkarma zihniyetine sadece Gerets yapardı. :) Okan'ın gönlü olsun diye oynatıyor. Ama maşallah Okan sayesinde yeniliyorduk. Zafer'e yaptığı 2 kritik posizyonda başka hakem olsa penaltı verecekti.
Ayrıca bu Cihan daha futbolu bile doğru düzgün oynayamazken gidip nasıl sol kanatta oynuyor ona da şaştım. Neyse allahtan gol posizyonlarını çıkardıda kendini affettirdi.
Maçın geneline gelirsek. Böylede olsa yavaş yavaş maç kazanmak güzel oluyor. İnşallah bu seri lig sonuna kadar gider.
Galatasaray 2-1 Bursaspor
Maç sona erdi. Galatasaray'ımız kazandı :) :s_galatasaray:
Burak Duran
25.Ekim.2006, 22:57
OH BE! :D yeterli özet heralde
ilk tebrik benden gelsin :)
tebrikler arkadaşlar
Sağol Ömer abi.
Bursa'yı geriden gelerek yenmek kolay değil :) Umarım bu formu ligdede devam ettiririz :)
Emurafu
25.Ekim.2006, 23:03
beyler bu maci kazandik ama izlemedim ilk defa bir maci
bu macin analizini birisi yapabilirmi
carusca nasildi
sahanin yildizi kimdi
Okudugum haberlere gore sahanin yildizi ILIC gibi cunku 2 asist yapmis
acaba carusca nasildi neler yapti
dnz498
26.Ekim.2006, 13:09
I Love :s_galatasaray:
Emurafu
26.Ekim.2006, 14:00
Carrusca bu maçta gayet etkiliydi. Gerek pasları ve şutları gerekse frikikleri ve ortaları tam yerindeydi. Gerets'in hem Arda'yı hem de Carrusca'yı ilk 11'de beraber oynatmanın formülünü bulması gerekiyor. Arda'yı ortaya Carrusca'yı da sol açığa alırsa gayet etkili oluruz. Oyun durumuna göre yer de değiştirebilirler. Açıkçası biraz daha uyum sorununu aşar ve takıma alışırsa gayet iyi bir futbol izleriz Carrusca'dan. Ama Gerets'e kalıyor bütün iş. Neyse hayırlısı. Bu seriye devam etme temennisiyle.
comandante
26.Ekim.2006, 15:36
cihan 2 golden etti bursayı...
emir cavak
26.Ekim.2006, 15:45
iliç ve carrusca güzel oynadı
bursa_mc
26.Ekim.2006, 17:26
ah be bursa .ama ben futbolculara kızmıyorum takımı o zihniyette oynatan hocaya kızıyorum .fenerbahçe taktığını uygulamak istedi ama demekki sadece fenere işledi o taktıkk,neyse ben herzaman takımımın arkasındayım ne kadar yenilsekte
El Comandante
26.Ekim.2006, 17:35
galatasaray seriye basladi artik ve takim eski günlerine geri dönme sinyallerini veriyor,carrusca müthisti ne güzel calimlar atiyor,ortalar yapiyor müthis biri hagi ve felipeden sonra galatasaraya gelen en klas adam,ilic bildigimiz süper ilic ona ne desek bos ,müthis bir oyuncu oldugunu gene ispatladi,ümit karan ve necati gecen seneden yarim kalan islerini bu sene tamamlayacaklar.cihan konusuna deginmek istiyorum galatasarayda onun kadar hirsli ve profesyonel kisiler cok az,müthis biri hata yapiyor ama son dakikalarda cikardigi iki gol taraftarin gönlünde taht kurmasina yeterdi,hep böyle cihan,okan konusunda ise gerets iyiki oynatmiyormus onu Aferin gerets okani oynatma,eski okan artik yok.helal olsun cimbomuma aferin aslanlar SERIYI HIC BOZMAYIN ARTIK ÖNÜMÜZE KIM CIKARSA DEVIRECEGIZ!!!