PDA

View Full Version : Teşekkürler NTV

11
08.Temmuz.2005, 02:48
yaptığınız spor programları için bütün ntv spor servisine sadece bir futbolsever olarak değil bir sporsever olarak da teşekkür ederim.
başta murat kosova,güntekin onay,okay karacan ve diğer bütün ntv spor ekibinin SEVİYELİ,DÜRÜST,İLKELİ,BİLGİLİ yayın yapışınızı,yozlaşmış futbol kültürüne son vermeye çalışmanızı can-ı gönülden tebrik ederim.sizi izlemeye devam.

Frank_Castle
08.Temmuz.2005, 12:33
Bende teşekkürlerimi sunarım ...
Konusunda uzmanlık derecesinde bilgili spor ekiplerini görmek insanı mutlu ediyor...

tombul taho
08.Temmuz.2005, 13:34
Etrafımızda o kadar kötü yayın yapan tvler gazeteler varki ntv sadece spor servisi olarak değil bütün ntv televizyonu olarak onlardan arsından nasılbu kadar iyi derecede sıyrıldı bende bilmiyorum. ama gerçekten şuanda en iyi yayın yapan televizyonlardan biri.. hatta televizyonu diyebiliriz. Özellikle güntekin onay'ı da yanlarına alınca gerçekten mükkemel bi spor servisi oldu.. başarılarının devamını diliyorum bende.. bu arada geçen gün güntekin onay'ın konuğu fatih terim bilmiyorum izlediniz mi ? gerçekten mükkemmel bi program yaptılar..

dinaMYt
08.Temmuz.2005, 13:39
kesinlikle katılıorum işlerini büyük kaliteyle yapıorlar ve hiç kimsenin yüzüne bile bakmadığı birçok spor organizasyonlarını türkiye ye izlettirerek insanlara farklı spor dallarını da sevdiriolar.yaptıkları her işte farklılıkları hemen anlaşılıo mesela formula1i ntvde okay karacanın yorumuyla izlemek ayrı bi keyifti şimdi 2saat cnnin sadece formula 1deki ingilizce terimleri söyliyerek yorum yaptığını zanneden spikerleriyle ve sadece renaultun kazanmasını istediği tarfalı yayınlarıyla sıkılarak izliorum formula1i.

Cengo
08.Temmuz.2005, 15:05
Kesinlikle katılıyorum, canıgönülden destekliyorum yaptığı işleri. (ö)
Sporu ülkemizde gerçek anlamda az sayıda kişinin iyi bildiği bir ortamda bile; tam anlamı ile kanalın spor ile ilgili icraatlarını, sporu 4/4lük bilen kişilerin yönettiği ve profesyonel yönetim tarzını iyi bir şekilde yansıtabilen kişilerin yönettiği bir kanal NTV.

metin oktay
08.Temmuz.2005, 15:39
"murat kosova,güntekin onay,okay karacan "

hepsinin onunde saygıyla egılıyorum.

birde bana kalırsa ntv eger cnn turkten ogan tarhanı transfer edebılırlerse cok ıyı olur

yeniay
08.Temmuz.2005, 20:26
Tebrikler 11 bence harika bir konu acmışsın bende tum soylediklerine katılıyorum gercektende NTV'nin ekibi super

apaydin2148
08.Temmuz.2005, 20:43
özellikle Murat Kosova ve NBA stüdyodaki Kağan çok iyi yorumcular hem baskette(kosova)hem futbolda çok iyiler

11
09.Temmuz.2005, 00:51

birde bana kalırsa ntv eger cnn turkten ogan tarhanı transfer edebılırlerse cok ıyı olur

ogan tarhan da çok değerli bir yorumcu.goal dergisinde yazılar yazıyor.

tombul taho
09.Temmuz.2005, 02:50
NTV d aslında sadece saydığımız bu ekip yok! Dikkat ederseniz orda bi de 90 dakika var.. hıncal uluç, haşmet babaoğlu.. gerçekten çok kaliteli bi program o da... kısaca herşeyiyle mükemmel bi kanal! Haber kanalı olmasına rağmen izlettiriyo... Diğer kanallarda ne var hiiiçç ?? Kadın programından ve Türk filmlerinden geçilmiyo yaf orası... ağlayanlar sızlayanlar falan.. yaa banane bunlardan kardeşim... onları haberler de yayınlayın ülke haberleri olarak hatta orda bile yayınlamamaları gerek!! (f) (c)

metin oktay
09.Temmuz.2005, 11:12

goal dergisinde yazılar yazıyor.

bilmem mi :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: