Log in

View Full Version : G.Saray'da büyük atak

nekop
24.Ekim.2006, 05:42
G.Saray'da büyük atak

Sarı-kırmızılılar, Kayserispor'dan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ile Schalke'den Hamit'in peşinde.

Üç bomba

Sarı-kırmızılılar, Kayserispor'dan Gökhan Ünal ve Mehmet Topuz ile Schalke'den Hamit'in peşinde.

Teklifler yapıldı

Üst üste yaşadığı puan kayıplarının ardından, Erciyes'i yenerek moral bulan Galatasaray'da yönetim ara dönemde takıma takviye yapmak için harekete geçti. Yönetim Kayserispor'dan Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal ile Schalke'den Hamit için kulüplerine teklif götürdü.

Topuz sıcak bakıyor

F.Bahçe maçı için geçen
hafta İstanbul'a gelen Kayserispor yöneticileriyle görüşen G.Saray yönetimi, Gökhan Ünal ile ilgili ret yanıt aldı. Ancak Mehmet Topuz için olumsuz yanıt alınmadı. Görüşmeler olumlu yönde sürerken Topuz'un da G.Saray'da oynamak istediği dile getirildi.

Hedef ara dönem

Sarı-kırmızılılar, Schalke Başkanı Gerhard Rehberg'in kapısını da Hamit için çaldı. Rehberg'in bu transfer için yeşil ışık yaktığı belirtilirken, milli oyuncunun da Galatasaray'a gelmeye sıcak baktığı dile getiriliyor. Yönetim bu transferi devre arasında bitirme amacında.

Kaynak: Dogru haber kaynagımız FOTOMAC :D

----------------------------------

efendim benim yorumuma gelirsek yok artık le brom james :D

Eray Dengiz
24.Ekim.2006, 06:05
Böyle güzel güzel haberleri okuyunca pozitif moral geliyor :)

Ama sonradan alt taraflara bakıyorum Fotomaç kısmını görünce "hıı yine mi?" diyorum. Galatasaray bu 3 futbolcuyu alsa takım iflas eder :)

Galatasaray yenmeye başladı ya, Kayserispor'da yenilmeye başladı ya ve Fotomaç ekibinin canı sıkıldı ya yine başladılar lebron james haberlerine :D

JoseMourinho-FB
24.Ekim.2006, 11:40
Eğer GS'de yeterli kaynak olsa,bu oyuncuların gelmek istediği ilk yer GS olur.Ama GS'nin şu aralar bunları düşüneceğine mevcut kadroyla başarıya ulaşma hırsı daha fazla olmalıdır diye düşünüyorum.Bunu okuyan GS'li bir oyuncu faturayı bana kestiler diye moral olarak çökebilir.Ayrıca bunlar hekresin şimdi mi aklına geldi.Onun için bu haberler tamamen yalandır ki ben GS'nin de bu oyuncularla ilgilendiğine inanmıyorum.İlgilense bile hangi sıcak parayla alacak diye de sorarım...!!!

tonifan30s
24.Ekim.2006, 11:46
ya abi saçmalamış yine fotomaç mehmet topuz geçen sezon sonunda gelmedi gsnin şampiyon olduğu yılda gs şu durumdayken mi gelmek isteyecek zuhahahah güldürmeyin beni fotomaç geleneğini sürdürüyor

emir cavak
24.Ekim.2006, 11:56
mehmet topuz bence gelmez ama hamit gider gs ye

Nedvedmania
24.Ekim.2006, 12:12
ya artık fotomaç fanatik haberlerş foruma konulmasın

dick
24.Ekim.2006, 12:14
Hamitin bonservisini nasıl alacaklar?

Ancak sözleşmeleri bitiyorsa bu oyuncular gsye gelebilir şu an.

Redrum
24.Ekim.2006, 12:24
beyler şu fotomaçı üste koyun ya sonradan çok kötü oluyorum ama:D

TiLiKaMuS
24.Ekim.2006, 12:41
haberler doğruysa eğer mehmet topuz ve hamit altıntop transferleri çok yararlı olur. ikiside benzer mevkilerde oynuyan birbirine yakın oyun karakterine sahip oyuncular.

ama gökhan ünal'ın oynadığı mevkide şu an Galatasaray'da 4 oyuncu var hakan şükür, ümit karan, necati ateş ve hasan kabze. bu kadar kalabalık forvet hattına bir forvet oyunucunun daha alınması için kadrodan en az birinin çıkartılması gerekior. kayserininde vermeye niyeti yokmuş ama sonra gelipte zafer biryol'un fenerbahçe yedek kulübesinde bekletildiği gibi oynatılmayacaksa yazık olmasın.

LaKe
24.Ekim.2006, 12:59
Şu KAYNAK=FOTOMAÇ yazısını başlık kısmına yazında, bare hiç açıp okumaya tenezzül etmeyelim. Bozuk saat bile 2 kere doğruyu gösterir. Ama ben bu adamların bir kez bile doğruyu gösterdiğini görmedim.

Öte yandan haber doğruysa(%0.1 ihtimal), çok güzel olur. Bize yararlı transferler olur. Ama hiç sanmıyorum tabiiki.

Emurafu
24.Ekim.2006, 13:06
ne yalan ne dogru :D
ama ıyısallah dogrudur adam heyecanlanıyor
mehmet topuz ortasaha da ayhanla oynar
hamıt altıntop sag bek oynar
gokhan da ümit karanla oynar ama bu bir hayal gibi:(

FeYYaz1989
24.Ekim.2006, 13:09
Bu transferlerle Galatasaray küllerinden doğar ama zor bunlar.Fotomaç gazete sattırma haberlerinden biri daha gibi duruyor.
Ayrıca geçen sene Ertuğrul Sağlam bu adamlar giderse bırakırım dememişmiydi?Benmi yanılıyorum?

Emurafu
24.Ekim.2006, 13:28
G.Saray'ın hedefi Hamit
Galatasaray'da yönetim kadroya takviye yapmak amacıyla Schalke'de top koşturan Hamit Altıntop'u transfer etme kararı aldı. Milli futbolcu için Galatasaray'la ilişkileri çok iyi olan Schalke Başkanı Gerd Rehberg'in kapısını çalan sarı-kırmızılı yönetim devre arasında Hamit transferini bitirip şampiyonluk yarışında güçlenme amacında. Galatasaray'ın ayrıca Kayserispor'lu Mehmet Topuz ve Gökhan Ünal'ın da transferini düşündüğü öğrenildi.
24.10.2006

Kaynak : Sabah

Olembe
24.Ekim.2006, 13:33
tamamı ile uydurma

çünkü sezon başında adnan polatdemişti ki:

-bize bu kadar transfer ve oyuncu yeter bu kadroyla da şampiyon olabiliriz.

ama bazı yayın organları(fotomaç gibi)kafalarına göre uyduruyorlar

IcedEarth
24.Ekim.2006, 13:35
ziyaaaaaaaaaa

Emurafu
24.Ekim.2006, 13:51
tamamı ile uydurma

çünkü sezon başında adnan polatdemişti ki:

-bize bu kadar transfer ve oyuncu yeter bu kadroyla da şampiyon olabiliriz.

ama bazı yayın organları(fotomaç gibi)kafalarına göre uyduruyorlar

kardes o sezon basiydi baktilar is yok ondan

Marius Belgorth
24.Ekim.2006, 13:56
Yalan haber, başka bir şey değil.

Omerdinho
24.Ekim.2006, 15:13
mehmet topuz bence gelmez ama hamit gider gs ye

hamit gider belki ama gs hamitin bonservisini ödeyebilirmi

eGowiCh
24.Ekim.2006, 15:29
Galatasaray'ın bu oyuncuları alacak parası olsa, bu oyuncuları çok rahat alırdı. Çünkü bu 3 futbolcu da Galatasaraylı. Ayrıca Hamit ve Mehmet Topuz çok saçma olmuş. Bu ikisini GS neden alsın? Aynı mevkiye 2 adam neden alsın ki? :) Sabri, Topuz, Hamit üçlüsü olur, iki tanesi oynar, bir tanesi yedek kalır, ona da yazık olur. Saçma bir haber olmuş.

Gökhan Ünal haberi de saçma. Ü.Karan, H.Şükür, Hasan Kabze, Necati gibi adamları varken gidip bir forvet daha almazlar.

Fotomaç, biraz daha mantıklı sallasan keşke...:)

SYLaR
24.Ekim.2006, 15:33
Hamit her yerde Galatasaraylı olduğunu söylüyor.eğer GS Hamitin parasını karşılayabilse Hamitte Türkiyeye gelmek isterse olabilir.Ama şu anki durum için boyle bir olasılık gözükmüyor

gorkemyilmazkarasu
24.Ekim.2006, 16:47
saçma bi haber olmuş fotomaç yine kendine yakışanı yapmış keşke gelebilseler ama mümkün değil...

dnz498
24.Ekim.2006, 17:05
olmıyacak bişey değil ama Galatasaray yönetiminin beceremeyeceğei bişey

y_layta
24.Ekim.2006, 17:08
doru olsa bile hamit gelmezzzzz.....

Del Piero_10
24.Ekim.2006, 17:11
sallama haberler yine

dnz498
24.Ekim.2006, 17:14
doru olsa bile hamit gelmezzzzz.....

bence yanlış düşünüyosun Hamit, Halil ya da Yıldıray Galatasaray'da seve seve oynar

Emurafu
24.Ekim.2006, 17:16
beyler her futbolcu turkiyeye gelir seve seve yeterki istedigi parayi fazlasiyla ver

Burak Duran
24.Ekim.2006, 17:18
biz bunları alamayız ne zaman doğru transfer yaptık ki

dnz498
24.Ekim.2006, 17:32
biz bunları alamayız ne zaman doğru transfer yaptık ki

son yedi yıl itibari ile hiç

El Comandante
24.Ekim.2006, 17:37
keske gelseler ama bu transferler su an icin hayal ama gelecek seneye galatasaray borclarininin cogunu bitirmis olacak ve galatasaray bence bu isimleri alabilir,ama su anlik hayal

IcedEarth
24.Ekim.2006, 20:02
ya bunu webaslan.com a da eklemişler :D:D:D:D:D
yuh ya hemen inanmışlar ya da işlerine gelmiş ki inanmak çok zor :D:D:D:D:D

Emurafu
24.Ekim.2006, 20:35
Valla ben kimseyi suclamiyorum dogruda olabilir

aLka
24.Ekim.2006, 20:38
Böyle güzel güzel haberleri okuyunca pozitif moral geliyor
katılıyorum
bunun için adsl falan yokken her gün spor gazetesi alırdım ;)

Omerdinho
24.Ekim.2006, 20:51
beyler her futbolcu turkiyeye gelir seve seve yeterki istedigi parayi fazlasiyla ver

Fenerde verdi parayi yildiray emre hamit
geldilermi??

perpetua
24.Ekim.2006, 21:13
Bunlarin arasinda tek dogru olabilecek Gokhan Unal bence. Hakan Sukur'un artik yavas yavas emekli olmasi ile yeni bir forvet arayisina gececektir Galatasaray.

Mehmet Topuz ve Hamit'in alinacagini hic sanmiyorum. Bu sene kiraya verilen Ugur ve Erkan'in ne olacagi belli olmadan bence sag bek pozisyonuna adam alinmaz. Sag kanat'a aliniyorlar dense, orada Aydin ve Sabri var. Kisa surede Galatasaray'in genc oyuncularin onunu kapatacak transfer yapacagini dusunmuyorum.

Oghuse
24.Ekim.2006, 22:16
yaw haberin kaynağından yalan olduğu belli bu kadar forvet varken neden gidip gokhan unalı alsınlar.ama hamit haberi başka gazetede de çıktı

Emurafu
24.Ekim.2006, 22:27
yaw haberin kaynağından yalan olduğu belli bu kadar forvet varken neden gidip gokhan unalı alsınlar.ama hamit haberi başka gazetede de çıktı

cok haklısın okadar forvet var ama sana soruyom

ümit karan harıc kim suan da formde
necatı zaten contratı bıtıyor gs den ayrılmayı kafasına koymus hakan sukur malum:(
ha dogru ha yalan ama suanda gs de forvet olsa daha ıyı olurduk:D

dinaMYt
25.Ekim.2006, 00:54
iyi hepsi güzel düşünülmüş te hangi parayla alacakmışız bu adamları?inamoto karşılığı takask filan mı düşünüyorlar yoksa?

enesao
25.Ekim.2006, 01:42
ne diyelim hayirli ugurlu olsun :n::n:

REsist JuvE11
25.Ekim.2006, 03:28
bu haber star gazetesinde de çıktı.....insan ümitleniyo...ama imkansız gibi bişey

Emurafu
25.Ekim.2006, 15:14
Altıntop'tan Galatasaray'a mesaj
Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Türkiye'den herhangi bir kulüp ya da kişiyle transfer görüşmesi yapmadığını söyledi. Hamit, Almanya Federasyon Kupası ilk tur maçında Alpay'lı Köln'e 4-2 mağlup oldukları maç sonrası Galatasaray'a transferi ile ilgili olarak A.A muhabirine yaptığı açıklamada, ''Ben hiç kimseyle görüşmedim. Şu anda transferi düşünmüyorum. Belki sezon sonunda olabilir. Fazla bir şey söyleyemem'' dedi.

Hamit, ''Türkiye'yi hiç düşünmüyorsun?'' sorusunu ''Şu anda futboluma konsantre oluyorum. Türkiye fena bir lig değil. Yıldızlar da orada oynuyor, statlar da güzelleşiyor. Bugün böyle yarın ne olur bilemem. Her şeyin hayırlısı'' diye cevapladı. Hamit, teknik direktör Mirko Slomka ile sorununun olduğu iddialarına da, ''Sıkıntı mıdır nedir onu bilmiyorum ama şu anda son üç maçta forma giydim. Kötü oynamadığımı düşünüyorum. İki taraf ister ve bana o güvence verilirse sözleşmemi tabii ki uzatırım'' dedi.

İkiz kardeşi milli futbolcu Halil'in ise maç sonunda sahada Alpay'ın elini öpmesi dikkati çekti. Halil, ''Alpay ağabeyle dün bayramlaşmıştık. Kendisi maçtan sonra da yanıma gelip elini uzattı. Bende espri olsun diye öptüm. Alpay ağabey formalarımızı değiştirmek istedi. Zaten o demeseydi ben diyecektim'' dedi. Halil milli takımın hedefinin Avrupa Şampiyonasına katılmak olduğunu ve kadrolarının bunu başarabilecek güçte olduğunu söyledi.

Mc.Speedy
25.Ekim.2006, 15:29
Bu Topcular Para ile Gelir para yoksa doğal olarak gelmiycektir

Selman Ozturk
25.Ekim.2006, 16:49
Şimdi isimleri tek tek inceleyelim:

Gökhan Ünal: Kayserispor'un herşeyi. Kulübünün red yanıtı vermesi son derece doğal. Gökhan'ı Kayseri'den koparabilmek için minimum 10.000.000 Euro'ya ihtiyaç var. Bu da transferi donma noktasına getiriyor. İndirim halinde ise girişimde bulunulabilir.

Mehmet Topuz: Sezon başında birçok kez kulübüyle görüşme yapıldı. Kayserispor Mehmet'i para kazanarak satmak istiyor. Gerets'in bu transferin acilen sonuçlandırılmasını istemesi Galatasaray yönetiminin adımlarını hızlandırmasını sağlıyor. Mehmet'in geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği maç olan Kayserispor maçında Hasan Şaş ile birlikte kutlama yapması Mehmet'in Galatasaray'da oynama ihtimalini güçlendiriyor. Galatasaray bu transferde mutlu sona yakın.

Hamit Altıntop: Schalke başkanı Rehberg'in Galatasaray genel kurul üyesi olduğunu bilmeyen yoktur. Geçtiğimiz sezon Hamit için bastıran Galatasaray'a sezon sonu için söz veren Rehberg Galatasaray sevgisi yüzünden bu sözünden dönebilir ve transferi devre arasına çekebilir. Fiyatta da uygun koşulları sağlayacağına şüphe yoktur.

Tüm bunların yanında Galatasaray Yönetimi devre arasına kadar halihazırda bulunan projelerden sıcak para akışı sağlayamazsa (ki bu çok zor) yabancı bir banka ile kısa vaadeli kredi anlaşması yapacak. Alınacak paranın çok büyük bir kısmı da transfer komitesine aktarılacak...

El Comandante
25.Ekim.2006, 17:03
Şimdi isimleri tek tek inceleyelim:

Gökhan Ünal: Kayserispor'un herşeyi. Kulübünün red yanıtı vermesi son derece doğal. Gökhan'ı Kayseri'den koparabilmek için minimum 10.000.000 Euro'ya ihtiyaç var. Bu da transferi donma noktasına getiriyor. İndirim halinde ise girişimde bulunulabilir.

Mehmet Topuz: Sezon başında birçok kez kulübüyle görüşme yapıldı. Kayserispor Mehmet'i para kazanarak satmak istiyor. Gerets'in bu transferin acilen sonuçlandırılmasını istemesi Galatasaray yönetiminin adımlarını hızlandırmasını sağlıyor. Mehmet'in geçen sezon Galatasaray'ın şampiyonluğunu ilan ettiği maç olan Kayserispor maçında Hasan Şaş ile birlikte kutlama yapması Mehmet'in Galatasaray'da oynama ihtimalini güçlendiriyor. Galatasaray bu transferde mutlu sona yakın.

Hamit Altıntop: Schalke başkanı Rehberg'in Galatasaray genel kurul üyesi olduğunu bilmeyen yoktur. Geçtiğimiz sezon Hamit için bastıran Galatasaray'a sezon sonu için söz veren Rehberg Galatasaray sevgisi yüzünden bu sözünden dönebilir ve transferi devre arasına çekebilir. Fiyatta da uygun koşulları sağlayacağına şüphe yoktur.

Tüm bunların yanında Galatasaray Yönetimi devre arasına kadar halihazırda bulunan projelerden sıcak para akışı sağlayamazsa (ki bu çok zor) yabancı bir banka ile kısa vaadeli kredi anlaşması yapacak. Alınacak paranın çok büyük bir kısmı da transfer komitesine aktarılacak...
ama sen böyle konusunca biz cok heyecanlaniyoz ya:D:D
insallah gelir hamit ile mehmet topuz
hamiti sag kanada atariz
mehmeti ön liberoda oynatiriz
inamoto ile tomasi satariz
tomasin yerine iyi bir defans alsak galatasaray müthis olur

Eray Dengiz
25.Ekim.2006, 17:11
Gökhan biraz zor ama Selman'ın dediği gibi Hamit ve Mehmet Topuz neden olmasın? :)

Omerdinho
25.Ekim.2006, 17:14
Hala hayal kuruyorsunuz :)
yalan haber oldugu besbelli..

Selman Ozturk
25.Ekim.2006, 17:22

Turksportal üyesi 88.377 kişi asla hayal üzerine yorum yapmadığımı bilir. Yukarıda yazdıklarım da hayal ürünü değil reel dünyadan kesitlerdir. Mesajını yahut yorumunu okuduğun kişinin ismine dikkat etmeni öneririm...

Omerdinho
25.Ekim.2006, 19:07
Haber kaynagina bakarmisiniz

Selman Ozturk
25.Ekim.2006, 19:28
Haber kaynagina bakarmisiniz

Haberin kaynağı Fotomaç da olsa Fotospor da olsa bunların yaptığı her haber yalan olacak diye bir kaide yok. Senin o yazdığın mesaj benim yorumumun hayâl olduğunu ima eder nitelikteydi ben ona kızdım. Yoksa habere inanılıp inanılmaması benim problemim değil.

Emurafu
25.Ekim.2006, 19:35
hep hayal zaten deme ozaman hic gazete okumayalim
Valla Ben umitliyim
hamit sag bek super olur

Omerdinho
25.Ekim.2006, 19:52
Madem bu oyuncular alinabiliyordu neden sezon basinda alinmadi peki??

Selman Ozturk
25.Ekim.2006, 19:55

Yukarıdaki yorumumda bu tarz soruların tamamına yanıt bulabilirsin. Dikkatli okumak şartı ile...

comandante
25.Ekim.2006, 19:57

senin mantığınla devre arası transfer yapılmasın o zaman abi...hepsi yararlı olur ama hiçbiri gelmez bence...

REsist JuvE11
25.Ekim.2006, 19:57
adnan polatı sitemize üye yapalım...bu tür soruları ona sorarsın..

Omerdinho
25.Ekim.2006, 20:06
Yukarıdaki yorumumda bu tarz soruların tamamına yanıt bulabilirsin. Dikkatli okumak şartı ile...

Özür Dilerim ama lafim direk sana degildi.

adnan polatı sitemize üye yapalım...bu tür soruları ona sorarsın..

iyi fikir...

Selman Ozturk
25.Ekim.2006, 20:10
Özür Dilerim ama lafim direk sana degildi.

Yok yahu lafının bana olup olmaması fark etmez. Ben sadece bu sorunun cevabını daha önce yazmıştım gibisinden bir cümle kurdum :)

tonifan30s
25.Ekim.2006, 20:10
mehmet topuz gelmezzzzzzzzzzzzz kayseriyi burakmaz

Emurafu
25.Ekim.2006, 20:21
Futbolcu Gelmez Diye bir mantik yok
Kisacasi Parayi Veren Düdügü Calar

Omerdinho
25.Ekim.2006, 20:23
Yok yahu lafının bana olup olmaması fark etmez. Ben sadece bu sorunun cevabını daha önce yazmıştım gibisinden bir cümle kurdum :)
Önceki mesajimdan dolayi özür dilerim :)

nart_susruko
25.Ekim.2006, 20:45
bi ara aynı gazete carlos - campell başlıklarıylada birilerine hayaller kurdurtmuştu ;) anlatabildim mi ;;)

dnz498
25.Ekim.2006, 22:09
Futbolcu Gelmez Diye bir mantik yok
Kisacasi Parayi Veren Düdügü Calar

çok doğru hele gurbetçiler için bu ihtimal daha gerçekçi

dnz498
25.Ekim.2006, 22:12
Altıntop'tan Cimbom'a mesaj
25 Ekim 2006 14:10

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Türkiye'den geldiği iddia edilen transfer söylentilerine yanıt verdi.

Almanya Birinci Futbol Ligi'nde (Bundesliga) forma giyen milli futbolcu Hamit Altıntop, Türkiye'den herhangi bir kulüp ya da kişiyle transfer görüşmesi yapmadığını söyledi. Hamit, Almanya Federasyon Kupası ilk tur maçında Alpay'lı Köln'e 4-2 mağlup oldukları maç sonrası Galatasaray'a transferi ile ilgili olarak A.A muhabirine yaptığı açıklamada, ''Ben hiç kimseyle görüşmedim. Şu anda transferi düşünmüyorum. Belki sezon sonunda olabilir. Fazla bir şey söyleyemem'' dedi.

Hamit, ''Türkiye'yi hiç düşünmüyorsun?'' sorusunu ''Şu anda futboluma konsantre oluyorum. Türkiye fena bir lig değil. Yıldızlar da orada oynuyor, statlar da güzelleşiyor. Bugün böyle yarın ne olur bilemem. Her şeyin hayırlısı'' diye cevapladı. Hamit, teknik direktör Mirko Slomka ile sorununun olduğu iddialarına da, ''Sıkıntı mıdır nedir onu bilmiyorum ama şu anda son üç maçta forma giydim. Kötü oynamadığımı düşünüyorum. İki taraf ister ve bana o güvence verilirse sözleşmemi tabii ki uzatırım'' dedi.

İkiz kardeşi milli futbolcu Halil'in ise maç sonunda sahada Alpay'ın elini öpmesi dikkati çekti. Halil, ''Alpay ağabeyle dün bayramlaşmıştık. Kendisi maçtan sonra da yanıma gelip elini uzattı. Bende espri olsun diye öptüm. Alpay ağabey formalarımızı değiştirmek istedi. Zaten o demeseydi ben diyecektim'' dedi. Halil milli takımın hedefinin Avrupa Şampiyonasına katılmak olduğunu ve kadrolarının bunu başarabilecek güçte olduğunu söyledi.

Emurafu
26.Ekim.2006, 17:36
Futbolcu avındayız!

G.Saray'da devre arası transferi hazırlıkları şimdiden hız kazandı

G.Saray'da devre arası transferi hazırlıkları şimdiden hız kazandı. Bu sezon yapılan yabancı transferlerinde İnamoto ve Carrrusca'da umduklarını bulamayan sarı kırmızılı yönetim devre arasında iki kaliteli futbolcuyu kadroya katarak şampiyonluk şansını güçlendirmek istiyor. Son olarak PSV Eindhoven yenilgisi sonrasında taraftarların yönetimi protesto etmeleri başkan Özhan Canaydın ve asbaşkan Adnan Polat'ı mutlak transfer yapılması yönünde bir karara iterken, Ülker grubu ile yapılan sponsorluk anlaşması gereği nedeniyle de önemli bir yabancı transferin gerçekleşmesine kesin gözüyle bakılıyor.

FUTBOLCU TARAMA EKİBİ KURULDU

Transfer çalışmalarını büyük bir gizlilikle yürüten sarı kırmızılı yöneticiler, yurt içi ve yurt dışında Galatasaray adına futbolcu izleyecek bir ekip kurdular ve bu ekip Galatasaray adına çalışmalarına başladı. Yönetici Fatih Gökşen'de bayram tatilini fırsat bilerek, menacerlerle birlikte Arjantin'e gitti ve Galatasaray'a önerilen futbolcular için araştırma başlattı.