Log in

View Full Version : Real Madrid İlhan'ı Istiyor

Emurafu
24.Ekim.2006, 13:57
Hakan Şükür, Emre Belözoğlu, Tugay Kerimoğlu, Fatih Tekke ve diğerleri... Türk futbolunun Avrupa'da başarıyla temsil ettiler. Şimdi bu isimlere bir yenisi daha eklenmek üzere. Hem de yıldızı henüz tam olarak parlamamış, gelecek vaad eden, çok genç bir futbolcu. Önceki akşam Kayseri'nin F.Bahçe'ye 4-1 yenildiği maçta Sarı-Kırmızılı takımın tek golünü kaydeden İlhan Parlak'a resmen talih kuşu vurdu. Kadrosunda dünyanın en önemli yıldızlarını barındıran ancak, alt yapıya yaptığı yatırımla da dikkat çeken Real Madrid'in Kayseri'nin genç yeteneği İlhan'a talip olduğu öğrenildi. İspanyol kulübünün, ilk etapta B takımında oynatmayı planladığı 19 yaşındaki İlhan'ı U19 Milli Takımı'nda yakın takibe aldığı ve teknik heyetin verdiği rapor sonrasında transfer çalışmalarına başladığı belirtildi. Beyaz Şimşekler, bu transferi gerçekleştirebilmek için de F.Bahçe'den yardım ricasında bulunduğu ifade edildi. Baliç'in transferi ve sezon öncesi Roberto Carlos için yapılan görüşmeler nedeniyle Sarı-Lacivertliler'le yakın ilişkiler içinde bulunan Real Madrid'in, önümüzdeki günlerde Kayserili yöneticiler'le masaya oturması bekleniyor.

kaynak aksam

Ilhan iyi oyuncu olabilir ama ben sahsen inanmiyorum cunku realmadrid ilhani alacagina brazilyali bir genc alir

IcedEarth
24.Ekim.2006, 14:00
sanmıorum bu da bana fotomac haberi gibi geldi kaynak ne olursa olsun :D:D:D:D:D

Redrum
24.Ekim.2006, 14:01
bence doğru olabilir de

LaKe
24.Ekim.2006, 14:07
Bence şaşırılcak hiçbirşey yok. Birçok büyük takım böyle genç yetenekleri takibe alarak kadrosuna dahil etmeye çalışır. Zaten bu haberde Madrid'in İlhan'ı ilk etapta B takımında oynatacağı yazılmış. Öyle alıpta ASda oynatacak yıldız yapacak diye birşey yazmamışlar :D

Doğruda olabilir, yanlışda olabilir. Zaman gösterecek.

Omerdinho
24.Ekim.2006, 15:11
Hikaye.....

y_layta
24.Ekim.2006, 15:25
puff fotomaç

GeNç KaRTaL
24.Ekim.2006, 15:49
çok güzel bir haber inş doğrudur

nekop
24.Ekim.2006, 15:57
ilhan milli takımda attıgı harika gollerle kendini bircok avrupa kulubunun transfer listesine sokmustur zaten B takım için alıcaklarmıs bence dogrudur...

Eray Dengiz
24.Ekim.2006, 16:19
Arkadaşlar şu aralar Türk liglerindeki genç oyuncular bir çok Avrupa kulübü tarafından takip ediliyor. Haberin doğruluk payı olabilir. Mert'in dediği gibi böyle genç oyuncular öncelikle alt yapı için getiriliyor. Ondan sonrası oyuncunun performansına bağlıdır. İnşallah İlhan için en hayırlısı olur.

JoseMourinho-FB
24.Ekim.2006, 16:37
Biz de zaten Türk oyuncuları aşağılama adına herşey var.Oturup mutlu olacağımız yerde diyoruz ki:"Real Madrid genç bir Türk oyuncu alacağına Brezilya'lı bir genç alır." diyoruz.Biz kendi kaynaklarımızı cevherlerimizi koruyamıyoruz.Bizim takımlarımızda yok Deivid yok İnamoto diye yabancı sevdalarından kurtulup böyle çocuklarımıza baksın.Ama şuradan da İlhan Parlak'a bir tavsiyem var:"Sen adını ya İlhan De Souza yap,ya da İlhanoviç yap;bak o zaman nasıl el üstünde tutulursun.Seni Dünya'nin en iyi yeteneklerinden biri yaparlar."

Emurafu
24.Ekim.2006, 16:38
Arda zaten ingiliz takimlar tarafindan takip edildigini biliyoruz
ilhanda umarim real madrid gider

gorkemyilmazkarasu
24.Ekim.2006, 16:53
realmadrid ilhani alacagina brazilyali bir genc alir

bu nasıl bi mantıktır anlamak mümkün değil sanki dünyada bi tek iyi futbolcu brezilyadan çıkıyor türkiyedende genç yetenek çıktığında alabilirler çok normal hatta ingiliz takımlarının altyapılarına bak futbolda adı sanı duyulmamış ülkelerin gençleri altyapı takımlarında oynuyor...örn:man unt.de çinli bi futbolcu var chelsea de kongolu var vb. alışmak lazım artık bunlara ilhan dediğiniz futbolcu şuan türk yaptığımız nobreden ve onun gibi bi çok futbolcudan çok daha iyidir bundan eminim...

REsist JuvE11
24.Ekim.2006, 17:07
Hikaye.....
aynen.........

dnz498
24.Ekim.2006, 17:10
sanmam ilhan iyi ama bir R.Madrid in isteyeceği futbolcu değil

Universal
24.Ekim.2006, 17:18
Bu haberin gerçek olduğunu sanmıyorum.

İlhan genç bir oyuncu şuan Real Madrid gitmesi çok zor çünkü o seviyede oynamıyor ama bu oynamıyacak anlamına gelmez çünkü geleceği var kendini daha da geliştirir Avrupa Kupalarında oynama fırsatı bulursa belki Real Madird olmaz ama en azından İspanya 1. Liginde görebiliriz.

Emurafu
24.Ekim.2006, 17:19
bencede ilhan real madridde oynayacak biri degil hem kendisi hep yedek oynuyor adam ilk defa ilk onbirde cikti hemen hemen

bursa_mc
24.Ekim.2006, 17:20
doğruysa harıka bi haber

Burak Duran
24.Ekim.2006, 17:22
ilk etapta B takımında oynatmayı planladığı 19 yaşındaki İlhan

real madrid B takımında oynatacaklar diyor. ki bence kesinlikle orda oynayacak kapasiteye sahip umarım gider...

Türk futbolcuları küçümsemeye devam edin siz bu zihniyetle çok iyi yerlere geliriz

dnz498
24.Ekim.2006, 17:30
kimse türk futbolcularını küçümsemiyor ama şuda bir gerçekki o kadarda iyi değiller

Emurafu
24.Ekim.2006, 17:40
kucumsemiyoruz tabiki gercekleri soyluyoz

El Comandante
24.Ekim.2006, 17:45
bence ilhanin bu sene bekleyip galatasaraya gelmesi ve sonra büyük bir parayla avrupanin baska kulübe gitmesi lazim,hem biz karli cikariz hem kayseri hemde ilhan.:D

Burak Duran
24.Ekim.2006, 17:45
hmm gerçekleri söylüyorsunuz... hiç real madrid b yi izlediniz mi? takımın yapısını biliyormusunuz??

dnz498
24.Ekim.2006, 17:47
hmm gerçekleri söylüyorsunuz... hiç real madrid b yi izlediniz mi? takımın yapısını biliyormusunuz??

eğer Kayseriden daha kötü bir durumda ise zaten gitmesine gerek

Emurafu
24.Ekim.2006, 17:47
ben izledim real madrid tv de

Burak Duran
24.Ekim.2006, 17:49
takımın işleyiş yapısına göre alınabilecek oyunculardan... türkiye u19 daki en yetenkli oyunculardan biri ya ilhan parlak'ı takip etmiyosun ya real madrid b yi... adamlar a takıma almıyor b takıma alıyorlar

GeNç KaRTaL
24.Ekim.2006, 17:49
evet yorum yapanlar hiç real madrid b yi izledinizmi

dnz498
24.Ekim.2006, 17:52
evet yorum yapanlar hiç real madrid b yi izledinizmi

izlemedim ama sizin söylediklerinizden anladığım kadarı ile pek iç açıcı değil durumları
buna paralel ben derimki eğer R.Madrid b nin durumu kötü ise İlhan başka bir avrupa takımına gitsin

LaKe
24.Ekim.2006, 17:55
Real Madrid B'ye bir oyuncumuzun gitmesi bile inanılmaz karşılanıyorsa, Türk futbolunu biz bile çok aşağı seviyede görüyoruz demekki.

Emurafu
24.Ekim.2006, 18:00
hepsnide takip ediyorum ustelik maci canli izledim u19 un
arda ilhana super gol attirmisti

Burak Duran
24.Ekim.2006, 18:19
izlemedim ama sizin söylediklerinizden anladığım kadarı ile pek iç açıcı değil durumları
buna paralel ben derimki eğer R.Madrid b nin durumu kötü ise İlhan başka bir avrupa takımına gitsin

real madrid b de iyi performans gösterirse madrid A ya geçme ihtimali çok yüksek

dnz498
24.Ekim.2006, 18:25
real madrid b de iyi performans gösterirse madrid A ya geçme ihtimali çok yüksek

kesin Robinho'nun forma için kanını döktüğü bir takımda İlhan daha şanslı

10_Osmanozc
24.Ekim.2006, 19:53
Haber ne güzel İlhan'dan ve Kayseri'den bahsediyor sonra dönüp dolaşıp Fenerbahçe'ye geliyor ilginç yaf bu medyamız.

Oghuse
24.Ekim.2006, 22:19
yaw inşallah gider zaten türkiyede büyükten birine gittiği zaman harcanıyor.+kredisini az tutyorlar

Burak Duran
24.Ekim.2006, 22:23
kesin Robinho'nun forma için kanını döktüğü bir takımda İlhan daha şanslı

biz şuan oynar dedik mi??

OgUzKaGaN
24.Ekim.2006, 22:25
Olursa gerçekten gurur verici bir olay olur...

tonifan30s
24.Ekim.2006, 22:33
biliyodum abi zaten ilhan parlakın iyi bir geleceği olacağına kayserili olarak gurur duyuyorum onunla

fmsmyrna
24.Ekim.2006, 22:38
kayseri ve türkiye için büyük bi olay olur türkiye nin galiba 20 yaşaltı maçlarında dikat çekmişti ispanya ya baya bi gol atmıştı galiba ayrıca kayseri de enver ışık var o da göztepe den geldi iyi bir oyuncu

TR.CaPTaiN
24.Ekim.2006, 22:44
Bencede gercek degildir haber ama böyle bir sey olsa muhtesem olur hatta ileride Real Madrid te bir Türk futbolcusunun oynamasını cok isterim

GeNç KaRTaL
24.Ekim.2006, 22:50
ya arkadaşlar konuyla pek alakası yok ama ben ilk haberi gördüğümde ilhan mansız gidecek sandım içimden dedimki nasıl olur herhalde reklam gelirleri için alıyordur real ama o ilhan değilmiş birde bu ilhan türkiye u 19 da ispanyollara gol atan çocukmu

tonifan30s
24.Ekim.2006, 22:54
abi u 19 un kralı bu milli takımın kralı gökhan ünal:D

emir cavak
24.Ekim.2006, 23:17
bence giderse türk futbolu açısından çok iyi olur

Omerdinho
24.Ekim.2006, 23:30
sanki baska adammi kalmadi :)
yalan haber.

tonifan30s
24.Ekim.2006, 23:36
galiba ispanyaya attığı goller etkili oldu

Olembe
25.Ekim.2006, 12:04
bence yalan.ama doğruysa da zaten kayserispor vermez vermeeeeeeeeez

ForsakeN
25.Ekim.2006, 14:05
Eğer Real Madrid'e transfer olursa 5-6 sene içinde harika bir futbolcu olarak çıkar karşımıza.

tonifan30s
25.Ekim.2006, 14:15
Eğer Real Madrid'e transfer olursa 5-6 sene içinde harika bir futbolcu olarak çıkar karşımıza.

zaten u 19 milli takımda attıı gollerle kanıtladı kendini

Mc.Speedy
25.Ekim.2006, 15:10
Haberin Gerçek Olduğunu Sanmıyorum.

S-B-Z
25.Ekim.2006, 16:17
"fotomaçın yanında duran ya huyundan ya suyundan"
buda şampiyon atasözü olsun yazın bir yere :D:D

Selman Ozturk
25.Ekim.2006, 16:39
İlhan Fenerbahçe'ye gol atmasaydı acaba böyle bir haber çıkacak mıydı? Basınımız "Biz sallamıyoruz, bir yerlerden işitiyoruz" diyor. Kişisel tavsiyem bundan böyle işitme cihazı takmaları olacaktır...

Universal
25.Ekim.2006, 18:07
İlhan Fenerbahçe'ye gol atmasaydı acaba böyle bir haber çıkacak mıydı? Basınımız "Biz sallamıyoruz, bir yerlerden işitiyoruz" diyor. Kişisel tavsiyem bundan böyle işitme cihazı takmaları olacaktır...

Katılmak istiyorum Türkiye'de eğer dört büyüklere gol atıyorsan ve gençsen hemen hakkında transfer dedikodularını çıkarıyorlar.

S-B-Z
25.Ekim.2006, 19:01
o işittikleri yerler patronları olmasın sakın :D

fenerbahce_1907
25.Ekim.2006, 23:09
ilhan iyi bir oyuncu ama realde oynayacak kadar yetenekli deil

TiLiKaMuS
26.Ekim.2006, 14:36
heralde spor medyasında birilerinin işi gücü yok, transfer haberleride en çok rağbet gören konulardan birisi olunca böyle sallamasyon haberlerle gündem oluşturulmaya çalışılıyor.

anlayamadığım türkiye'de futbolcuların bu zırt bırt çıkan yurt dışından transfer geldi söylentileri, neden tüm transferleri bir kaç ay önceden duyurabilen uluslararası scout sitelerinde olmuyor. oralarda bugüne kadar ibrahim akın ve fatih tekke'nin arsenal tarafından izlendiği dışında Türkiye'de yazılan haberlerin hiç biri çıkmadı. nihayetinde de zaten diğer transfer haberlerin hepsi balon çıktı.

Emurafu
26.Ekim.2006, 15:03
heralde spor medyasında birilerinin işi gücü yok, transfer haberleride en çok rağbet gören konulardan birisi olunca böyle sallamasyon haberlerle gündem oluşturulmaya çalışılıyor.

anlayamadığım türkiye'de futbolcuların bu zırt bırt çıkan yurt dışından transfer geldi söylentileri, neden tüm transferleri bir kaç ay önceden duyurabilen uluslararası scout sitelerinde olmuyor. oralarda bugüne kadar ibrahim akın ve fatih tekke'nin arsenal tarafından izlendiği dışında Türkiye'de yazılan haberlerin hiç biri çıkmadı. nihayetinde de zaten diğer transfer haberlerin hepsi balon çıktı.
kardes her haberde yalan olmaz alla alla adamların adı cıkmıs sızde boyna yalan haber dıyorsunuz
her konuda herkez yalan haber dıyor

TiLiKaMuS
26.Ekim.2006, 20:50
kardes her haberde yalan olmaz alla alla adamların adı cıkmıs sızde boyna yalan haber dıyorsunuz
her konuda herkez yalan haber dıyor

basında her sene onlarca türk oyuncusu için avrupa'nın çeşitli büyük kuluplerinden teklif geldiğine dair haberler çıkıyor, hiç doğru çıkan transfer söylentisi oldu mu? bu iddiaların bugüne kadar neredeyse tamamı yalan çıktı. yani adları boşuna çıkmadı, görünürde ki en gerçekci tablo bu olunca herkeste yalan diyor..

GeNç KaRTaL
26.Ekim.2006, 22:39
R.Madrid'in teklifi gurur verir"
Real Madrid'in transfer listesinde bulunan Kayserisporlu İlhan Parlak böyle bir teklif alırsa bundan büyük gurur duyacağını söyledi. 19 yaşındaki futbolcu henüz resmi bir teklif almadığını belirterek, 'Daha yolun başındayım. Çok çalışmam ve ilk önce Kayserispor'da daha fazla forma giymem gerekiyor. Bunun bilincindeyim. Ancak Real Madrid'in yanı sıra birçok Avrupa kulübünün beni izlediğini biliyorum. Böyle bir teklif her futbolcunun hayalidir ve gurur verir' dedi.

3 MAÇTA 5 GOL ATTI

İLHAN, Ay-Yıldızlı forma altında Polonya'nın Poznan kentinde düzenlenen U-19 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda 3 maçta attığı 5 golle turnuvanın gol kralı olmuş ve şampiyonayı takip eden yetenek avcılarının dikkatini çekmişti. İlhan'ın özellikle İspanya maçında ortaya koyduğu futbol, İspanyollar'ın bu oyuncu için girişimlerde bulunmasına neden olmuştu. İlhan'ın menajeri Batur Altıparmak, Real Madrid'li yöneticilerin genç futbolcu için F.Bahçe'den bilgi aldığını belirterek, 'Ancak henüz resmi bir teklif yok' diye konuştu

Universal
26.Ekim.2006, 22:44

Real Madrid'e o kadar gereksiz oyuncu varki İlhan onlardan daha iyidir.

GeNç KaRTaL
26.Ekim.2006, 22:48
bu adam kayserideki performansı ile değil gençler şampiyonasındaki performansıyla ispanyolların dikkatini çekmiş

Redrum
26.Ekim.2006, 22:55
açıkçası ilhanın fenere gol attığını bilmiodum ama geçen senenin ortalarından beri çok dikkat ettiğim bir oyuncu reale giderse süper olur saçma deil haber bence tabi

ArJeN_hamdinho
26.Ekim.2006, 23:24
Eheeee Yuhaaaa...............
Bu Haber Gerçeği Yansıtmıyor..
Avrupa'da O Kadar Genç ve Yetenekil Oyuncu Varken İlhan Gibi Potansiyel Bir Yıldızla İlgilenmezler..
Zaten u19 Takımlarında Yanılmıyorsam Juan Mata Gibi Gelecek Vaadeden Bir Oyuncu Var
O oyuncu bize 4 gol atmıştıı :( u19 Maçları-Polonya

GeNç KaRTaL
26.Ekim.2006, 23:38
Avrupa'da O Kadar Genç ve Yetenekil Oyuncu Varken İlhan Gibi Potansiyel Bir Yıldızla İlgilenmezler..
Zaten u19 Takımlarında Yanılmıyorsam Juan Mata Gibi Gelecek Vaadeden Bir Oyuncu Var
ee daha sen türk olarak destek olmazsan avrupada tabi türk oyuncu olmaz bu oyuncuda potansiyel var ama türk olduğu için almazlar diyosun bana göre bu mesajında ben öyle anladım biz inanmazsak böyle genç yeteneklere onlara destek olmazsak bu oyuncular avrupaya açılmaz sonuçta böyle genç yetenekli oyuncular destek ister güven ister

TiLiKaMuS
27.Ekim.2006, 00:07

o maç şu ana kadar izlediğim milli maçlar içinde defansif anlamda en rezalet maçtı. u19 takımımız başta ilhan olmak üzere sadece hucüm anlamında çok kaliteliydi, azda olsa yakaladıkları pozisyonları değerlendiriyorlardı ama arkasından uyuyan orta sahamız ve darma duman olan defansımız bir gol daha yiyordu. ispanya adına Manuel isimli oyuncularından tam 4 gol yedik. kadromuzda olan oyunculardan biride arda'ydı attığımız gollerin çoğu onun asistiydi. 5-3 kaybettik 2 golü ilhan'dan geldi, arkasından portekizede 3 gol atmıştı ama 4-4 berabere kalmıştık.

El Comandante
27.Ekim.2006, 17:24
kalecimiz ise tam bir kalas volkan babacandi.fmde süper ama gercek hayatta hic iyi degil.

jarosik_61
27.Ekim.2006, 18:02
evet çok doğru real madrid ve chelsea ilhan için kapışıyor.alex ferguson özel jeti ilr kayseri havalimanına indiği söyleniyor.bu arada riykard ilhanın ailesini ikna etti.bu haber asılsız.
birkere real ve diğer klüplerin 2.yada 3.pazarı durumunda türkiye.ilk sırada brezilyalı ve arjantinli futbolcular var.adamlar kerlon diye bir futbolcuyu albilmek için brezilyada kamp kurdular ya

TiLiKaMuS
28.Ekim.2006, 00:53
kalecimiz ise tam bir kalas volkan babacandi.fmde süper ama gercek hayatta hic iyi degil.

u17'le avrupa şampiyonu ve dünya dördüncüsü olan takımın kalecisiydi. hatırlıyorsanız dünya şampiyonası yarı finalinde brezilyalı bir oyuncunun açtığı ortayı, halı sahada kalecilik yapmış birinin bile bileceği yanlış bir hareketle topu kaleye yollamıştı. ama ondan önceki maçlarda özellikle avrupa şampiyonasında çok extra kurtarışlarıda olmuştu. volkan babacan takım iyi giderse iyi ama kötü gittiğinde acayip dağılan, demorilize oynayan bir kaleci.

evet çok doğru real madrid ve chelsea ilhan için kapışıyor.alex ferguson özel jeti ilr kayseri havalimanına indiği söyleniyor.bu arada riykard ilhanın ailesini ikna etti.bu haber asılsız.
birkere real ve diğer klüplerin 2.yada 3.pazarı durumunda türkiye.ilk sırada brezilyalı ve arjantinli futbolcular var.adamlar kerlon diye bir futbolcuyu albilmek için brezilyada kamp kurdular ya

en son kime vermeye karar vermişler heralde ferguson gelmişken götürür onu :D

arkadaşlar boşuna kendi kendimizi kandıyoruz. bizim basın bizi kandırana kadar, avrupalıları kafalasaydı şimdiye kadar çoktan birisi ilhan'a talip olurdu. bence potansiyel olarak bir çok brezilyalıdan veya arjantiliden daha kapasiteli ama en büyük dezavantajı türk pazarında olması.

GeNç KaRTaL
28.Ekim.2006, 07:22
bu haber bence doğru olabilir çünkü büyük klupler izledikleri genç oyuncuların görüşmelerini gizli yürütürler öyle herkesin bilmesini istemezler ayrıca bu adam gençler şampiyonasında iyi bir performans sergilemiştir büyük kluplerin dikkatini çekmesi normaldir çünkü bu oyuncunun türkiyedeki performansını beğenip izlemeye almıyorlar önemli bir turnuvadaki performansını beğenmişler

FoRZaJuVe
29.Ekim.2006, 01:39
traşşşşşşş

tonifan30s
29.Ekim.2006, 13:44
ula doğruymuş bea yerel tvde söyledi başkan ağzıyla

GeNç KaRTaL
29.Ekim.2006, 14:37
doğru olabilir tabikide bu normal bir şey bunu biz büyütüyoruz sadece o kadar

y_layta
29.Ekim.2006, 18:59
eminmisiniz inş öledir bu genç yaşta orda oynamak süper bişi...bakalım