PDA

View Full Version : Ya helal be abi.....

gezenti
09.Temmuz.2005, 15:57
bu malatyasporun başkanı kim böyle helal olsun adama.galiba yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde denizlisporla yaptığı maçta 4-0 kazanmış.zaten bu sene bazı takımlardan çok büyük işler bekliyorum.
1-)kayseri erciyes
2-)malatyaspor
3-)gençlerbirliği
4-)rizespor
bu takımlar büyük transferler yaptı.malatyaspor başkanı bu kadroyu kurmak için çok para harcamış olması gerekiyor.sizinde patlama yapmasını beklediğiniz kulupler varmı????

apaydin2148
09.Temmuz.2005, 16:47
Erciyespor
Konyaspor
Manisaspor
Malatyaspor
Gençlerbirliği

düşüştekiler:
Diyarbakırspor
Ankaragücü
Kayserispor
vb...

gezenti
09.Temmuz.2005, 21:50
gençlerbirliğide bugün dört oyuncuya imza attırdı.bu yıl çok güzel geçicek.çok çekişmeligeçecek.

apaydin2148
09.Temmuz.2005, 22:31
bencede bu sezon diğer sezonlardan çok farklı olacak.her takım birbirinden kaliteli futbolcular aldı

dinaMYt
09.Temmuz.2005, 23:32
gençlerbirliği başta olmak üzere malatya konya erciyes ve ankaraspordan büyük işler bekliyorum bu sezon

tombul taho
10.Temmuz.2005, 00:34
en önemlisi erciyes ankara ve gençler.. en iyi transferi yapan bu kulupler.. ayrıca zevkli geçecek olan sadece lig değil.. fm de daha da zevkli olacak farkındaysanız..

capriceman
10.Temmuz.2005, 21:06
bu malatyasporun başkanı kim böyle helal olsun adama.galiba yanlış hatırlamıyorsam geçenlerde denizlisporla yaptığı maçta 4-0 kazanmış.zaten bu sene bazı takımlardan çok büyük işler bekliyorum.
1-)kayseri erciyes
2-)malatyaspor
3-)gençlerbirliği
4-)rizespor
bu takımlar büyük transferler yaptı.malatyaspor başkanı bu kadroyu kurmak için çok para harcamış olması gerekiyor.sizinde patlama yapmasını beklediğiniz kulupler varmı????

Yalnız şöyle bir durum var. Malatyaspor sadece transferle uğraşmıyor. Örneğin; geçtiğimiz sezon AB'ye uyumlu kulüp Lisanslı alındı. Bu Lisansa Türkiye'de sadece Fenerbahçe sahip. Çalışan personel seçiminize kadar her türlü kriter sonucunda belirlenen bir apolet O.

Ayrıca önceki dönemlerde PUMA ile antlaşma varken, Türkiye Tekstil Odalar Başkanı olan Hikmet Tanrıverdi bunu bozu ve Malatyaspor'a ait olan MSPORT'u, Sarar desteği ile kurdu. Bugün Malatyaspor ürün satışında Anadolu 3.'sü oldu bu biçimde. Onun dışında Göztepe gibi birçok kulübe formayı da hazırlayan firma MSPORT.

En son projede Stad ve Tesis projeleri. Tesis için kocaman dağı yok ettiler, hatta 3 büyüktende tepki geldi bu nedenle. Rahatsız etti çünkü çalışma. Stad'da tamamlanırsa, altyapısından 9 gençle sezona başlayacak olan Malatyaspor'u durdurmak kolay değil.

Bizim için önemli olan şey ilk planda sportif başarı değil gerçekci olursak. Gereken işler yapılsın sportif başarı biz istemesekte gelir.

Umarım Diyarbakır, Gaziantep, Erzurum, Sivas gibi kulüplerde bizim izlediğimiz yolu izlemeye çalışırlar. Zannetmiyorum Türkiye'de Malatyaspor'dan başka yönetimine Üniversite Mezunu olmayanları almayan bir kulüp olsun...