PDA

View Full Version : Geresten ilginç açıklamalar...

gezenti
09.Temmuz.2005, 16:25
Severim her güzeli senden eserdir diyerek...”
Bu güzel şarkıyı hepimiz biliriz... Ancak çok ilginçtir bu şarkının iki makamı ve iki de bestecisi vardır!
Hicaz makamı Lemi Atlı’ya,
Hicazkar makamı da Nefise Özses’e aittir!
Ben Galatasaray’ı bu şarkıya benzetirim.
Lemi Atlı; Faruk Süren
Nefise Özses; Özhan Canaydın!...
Bazen hicaz, bazen hicazkar ama ikisi de ağlatır!
Duygulu makamdır ikisi de...
Biri neşeden kimi dertten ağlatır!
Galatasaray hepsi birbirinden değerli insanlar topluluğudur. Onların kültürel ve sportif yaşam tarzı seçkin bir platform oluşturur. Onlar güzel insanlardır. Onun için de her Galatasaraylıyı severim Galatasaray’dan eseridir diyerek...
Siz bakmayın Galatasaray üzerine verilen haberlere...
Medyam bir kavga içinde, taraflısı tarafsızı, Galatasaray’ı bileni bilmeyeni yazıp çiziyor...
Çoğuna itibar etmiyorum.
Siz siz olun;
Galatasaray için DOĞRU bilgiler edinmek istiyorsanız lütfen superspor.com’u takip edin!
Yeşilköy’e Gerets indi... Aman ki ne aman!...
Siz bakmayın blucinli tavırlarına, adam taş gibi sert!
Sözünü esirgemeyen ve delikanlı cinsinden...
Oynarken de öyleydi ya...
Bunlar ilk izlenimlerim...
GERETS HAKAN İÇİN ŞÖYLE DEDİ; KULÜBEDE OTURUR MU?
Gerets öyle bir hoca ki...
Nuh diyor peygamber demiyor...
Wolfsburg'a tam 12 milyon dolara mal olmuş birinci sınıf Arjantinli futbolcu D’Alessandro’yu sözünü dinlemiyor diye yarım sezon kulübede oturttu!
Yani kaprise taviz yok!
Bunu bilin istedim.
Galatasaray’da en büyük sorun Hakan Şükür. Aslında kadro için sorun değil ama Hakan kendi içinde başlı başına bir sorun! kalması için Gerets itiraz etmiyor hatta şöyle diyor;
Bir yıl içinde 18 gol atmış 8 asist yapmış adam kalır! Ancak;
Yaş 35 yolun yarısı...
Her maçta oynatmayabilirim. Yanımda oturur mu?
Yani kulübeye alışık mıdır?
Eyvah dedim içimden...
Gerets’in düşüncesi şu;
“Hakan’ı bazı maçlarda son 20 dakika oyuna sokabilirim, ya da kapalı defanslara hava topu gerektiğinde...
Onun için de bana sorun çıkartmaması lazım! Susar, ortalığı karışkırmazsa kadromda kalır!”
Açık ve net bir yorum.
O zaman benim de kanaatim şudur;
Hakan Şükür kalsın, gereğinde kurtarıcı olsun!
Öteki eski tüfekler... Ve Kaptan Bülent!
Arif ve Hakan Ünsal’la yollar ayrıldı.
Kaptan Bülent de tatilde, dönünce teklif aynen şu olacak;
“Sevgili kaptan! Gel sana muhteşem bir jübile yapalım. İlerki günlerin için seni yönlendirelim... Ancak futbol oynamak arzusunda isen kendine başka bir kulüp bul ama bu Ankaragücü olmasın. Sen Galatasaray’a mal olmuş bir isimsin, Türkiye’de başka bir kulübe gitme... Kore’ye, Dubai’ye git dönüşünde jübilen muhteşem olsun!
Durum bu. Bülent kararını verecek...
Ergün gibisi bayrak olur!
Ergün’le de konuşulmuş. İstek ve cevap şöyle;
- Ergün sen bizim evladımızsın, geçen sene 1.250 bin dolar aldın bu sene bu yarıya inecek. 600 bin dolara oynar mısın?
- Emriniz olur sayın yöneticim, ben Galatasaray’a bugüne kadar hiç sorun çıkarmadım. Seve seve bu renklere hizmet ederim.
İşte size adam gibi adam. Sarılıp öptüm Ergün’ü GIYABINDA...
Ve aynı şarkı; “Severim her güzeli senden eserdir diyerek...”
Gerets bir Hasan Şaş aşığı
Hasan için Gerets şöyle diyor;
Mükemmel bir yetenek, onunla konuşmam lazım, dediklerimi yaparsa;
Kendi kazanır, Galatasaray kazanır, ben kazanırım!
Hasan yeniden doğarsa, Türkiye de kazanır.
Gerets giderek hoşuma gitmeye başladı.
Zaten benim hoca görüşüm şudur.
“İyi kötü hoca yoktur. Bir hocayı değerli kılan futbolcularıdır ve o futbolcuları takıma kazandıran yönetim.”
Hasan’a da yeteneklerini kısır kullandığı için çok kızarım ama Hasan, Gerets’i dinlerse onu ayakta alkışlamak için sabırsızlanırım.
Gerets ille de sol kanat istiyor
Bülent Tulun tam 34 kaset Galatasaray vermiş Gerets’e.
Cevap şu olmuş...
Diğer transferler keyfe keder ama...
İlle de sol kanat!
Galatasaray oradan olgun ataklar yapamıyor!
Gerets için bir anektod
Gerets Alman Voksburg’u çalıştırıyor. Malum Volksburg’un sponsoru da Volkswagen firması. Para gani!... Gerets’in takımdan ayrılacağı haberleri üzerine bir maçtan sonra tribünler sahaya iniyor. Ve şöye bağırıyorlar, pankart da açmışlar;
“Volkswagen gitsin, Gerets kalsın!”
Ortalık inliyor, taraftar galeyana gelmiş...
Gerets hemen taraftarlara doğru gidiyor ve onlara kollarını iki yana açarak sizi kucaklarım manasına bir hareket çekiyor ama figürün manası;
“Haydin bakalım, dışarı doğru gidin... Tavuk kışkışlar gibi...
Bütün taraftar gık demeden emre uyuyor ve sahayı boşaltıyorlar!”
Nasıl iyi mi.
İşte Gerets bu!
Bir başka Gerets
Bülent Tulun ilk konuşmayı yaptığında şöyle diyor Gerets’e;
- Sir Galatasaray seni istiyor.
Cevap;
- Beni Bordeaux, Boavista (Portekiz) ve Austuria Wien de istiyor.
- Ne veriyorlar
Cevap;
- Onların verdiği önemli değil, Galatasaray onlardan daha kaliteli takım.
- Son ayrıldığınız takımdan yıllık ne alıyordunuz?
Cevap;
- 1.100 milyon euro!
- Galatasaray 1.200 versin?
Cevap;
- 1.400 olsun
- 1.300’e evet mi?
Cevap;
- Okey!
İşte Eric Gerets’in Galatasaray’a gelişi bu kadar kolay!
Çünkü adam düzgün, Galatasaray tercih sebebi...
Bülent Tulun hemen Türkiye’ye davet ediyor ve;
Gerets’le 2 artı 1 yıllığına imza atılıyor.
Gerets bonus olarak şunları istiyor;
Yani artı prim;
Türkiye Ligi Şampiyonluğu
Şampiyonlar Ligi yarı finali ve finali
UEFA Kupası yarı finali ve finali
Öyle Türkiye Kupası, Lig ikinciliği falan yok!
Haydi bakalım Eric Gerets göster kendini...
Araya bir saplama!
Galatasaray’da imam bildiğini okumaya devam edecek...
Bu imam Özhan Canaydın!
Beğenirsiniz, beğenmezsiniz ama Canaydın şöyle diyor;
“Ayağımızı yorganımıza göre uzatacağız. Gelen ağamdır giden paşam! Para edeni satarım, bedava gelene kapım açık! Öyle yurt içinden iki milyon dolar verip alacağım adam olamaz! Ben parayı sokakta bulmadım. Al diyen bastırır parayı... Galatasaray’a artık bir kuruş mali külfet yüklemem! Elinde bonservisi olanı alırım, bedel ödemem. Bülent Tulun’a yetki verdim, o sınırları biliyor, alır da satar da... Çok sıkışırsa ölçüyü aşabilir o zaman da ben cebimden tamamlarım!”
Duydunuz!
Tavır kesin!
Şimdi istediğiniz gibi düşünün...
Gerets de bunu biliyor.
BİR ANI
Canaydın’ın geldiği ilk sene; Mondragon yine gerdan kırıyor. Canaydın fazla vermem diye kıvıradursun Metz Mondi’yi Beşiktaş’a vermiş bile hem de tam 3.600 milyon dolara... Siyah beyazlılar da Beşiktaş Finansbank Şubesi’nden teminat mektubunu vermiş bile...Mondragon gitti gidecek! Canaydın devreye giriyor şöyle gürlüyor; “Bir mislini veriyorum!” yani 3.600 dolar daha... N’apıyorsun başkan diye araya giriyorlar, Canaydın bir hafta Metz’de konaklıyor ve Mondragon Galatasaray’da kalıyor!
Nasıl ama?
Mondargon Metz’e rest çekiyor! Beni Beşiktaş’a verirseniz futbolu bırakırım diye!...
Ve Metz 3.600 milyon dalara Mondargon’un bonservisini Canaydın’a veriyor! Pardon Galatasaray’a!...
Hatırlatma; Mondragon’u Galatasaray’a ilk getiren de bir Galatasaraylı; Can Tengizman, şimdi Century 21 Emlak Ofisi’nin Nişantaşı Şubesi Müdürü, ondan da rica eden zamanın yönetim kurulu üyesi Ali Dürüst.
Bunların hepsi Liseli...
Yani dünyada yapamayacakları iş yok!
MONDRAGON GİDİCİ!
Mondragon’da son durum şöyle;
İki yıl daha mukavelesi var ama sözleşmede şöyle bir madde de var; bu süreçte ayrılmak isterse 10 milyon dolar getirir ve gider! Şimdi Mondragon’a Ada’dan teklif var. Galatasaray pazarlıkta... On olmaz da altı olur, olmadı 4 olur! Para gelirse Mondragon gider!... Kimse üzülmesin yapılan doğrudur! Kasaya para da girmeli yoksa bu değinmenin suyu kesilir!
Ayrıca Mondragon da her yıl az para almıyor. Geçen yıl 1.250 milyon dolardan 900’e indirilmiş ve Mondi gönül bırakmıştı... Bu sene n’olur acaba? Gider mi kalır mı?
1-)Sizce başkan değişmelimi?
2-)gerets cimbomda başarılı olurmu
Not:bunu yazmak için çok uğraştım.
galatasaraylılar için
galatasaray benim ikinci kulubümdür.
AMA GENEDE EN BÜYÜK BURSASPOR.

m_ulu85
09.Temmuz.2005, 20:27
Arkadaşım helal! Üşenmemiş yazmışsın da bunca yazıyı okuyacak adam pek yoktur herhalde.

Şahsen ben yarısına kadar okudum :mrgreen:

gezenti
09.Temmuz.2005, 20:31
ya arkadaşım okuduğun için teşekkür ederim ama gerçek galatasaraylılar bunu okuması lazım.biraz geretsi tanımak isteyenlerin bunu okuması yeterli olacaktır.

11
09.Temmuz.2005, 20:51
ben okudum çok güzel bir yazı.mondi olayında canaydına yapılan övgüler yanlış!o olayda takımlar arasında bir sözlü anlaşma olmasına rağmen bjk bu anlaşmayı bozmuş ve sırf GALATASARAY zarar görsün diye o olaya girmişti.yeni gelen bjk yönetimi seba dan kalma bjk vizyonunu değiştirmek için herşeyi yaptı.GALATASARAY-fener rekabetine kendi isimlerini de yazdırmak için o sezon boyunca sürekli bize sataşıp durdular.eğer mondi yi o şekilde kaybetseydik canaydın da başkanlık koltuğunu kaybedeceğini çok iyi biliyordu.bu yüzden bu olayı çözmek için herşeyi göze aldı,bjk devreye girmeden o iş mutlaka çözülmeliydi ama başkan bu konuda çok geç kalınca kulübümüzün kasasından türkiye den alabileceğimiz 2-3 oyuncu parası metz e gitmiş oldu!

gezenti
09.Temmuz.2005, 21:33
ya 11 evet gerçekten metze ne kadar galatasarayın parası gitmiş değilmi?riberyde'de 2-3 milyon dolar gitti.gerçi başkanlık gidebilirdi o konularda biraz haklısın ama önemli olan hakan şükür ve gerets arasında daha şimdiden problem çıkabilirmi?
bu konuda apaydin2148'in görüşlerini çok merak ediyorum.bu yazıyı okumasını bekliyorum.çünkü gerçekten tarafsız olarak yazı yazan kişilerden biri.ama geretsin başarılı olup olamayacağı konusunda ne düşünüyorsun?

11
09.Temmuz.2005, 22:04
.ama geretsin başarılı olup olamayacağı konusunda ne düşünüyorsun?

bu biraz kapalı bir kutu.gerets in kariyeri mükemmel.ama bizde neler yapacağını sadece zaman gösterebilir.sonuçta kendisi açıkça ifade etti:bu kadro ile şampiyonluk zor.

bu açıklamayı hagi yapsa yer yerinden oynamıştı.başkan hem kulübü hem de taraftarı zor durumda bırakıyor.lucescu çok başarılı olmasına rağmen bizleri durduk yerde terim mi lucescu mu sorusuyla karşı karşıya bıraktı,üstelik nedensiz yere.sonra da hagi yi gönderip yerine gerets gibi kariyeri parlak birisini getirdi.hem ilk hem de ikinci olayda ben kararsız kaldım ve ne olursa olsun GALATASARAYın bundan karlı çıkacağını düşünmüştüm.ama işler beklediğimiz gibi ilerlememişti.sonuçta iki tane duayenimiz ve lucescu gibi camiamıza aşık bir insan zarar gördü.

başarılı olabilmek için ilk şart iyi bir kadrodur.elimizdeki bütün oyuncuların mükemmel bir potansiyeli var,bizim en büyük sorunumuz istikrarsızlık.fatih terim bunu hallededemişti.bir açıklamasını hatırlarsanız:oyuncuya inanıp sahaya sürüyorsunuz ama o sürekli sizi hayal kırıklığına uğratıyor...fatih terimin en büyük özelliklerinden birisi inandığı oyuncuya sonuna kadar inanmaktır.fakat hagi bu konuda terim den farklı düşünüyor ve inandığı oyuncu bir kaç kez kendisini hayal kırıklığına uğratınca kulübüdeki yerini alıyordu.sonuçta o da bu oyuncularımızı kazanamadı.

gerets in ne yapacağı ise belirsiz.fakat oyuncularımızın bir çoğu hatalarından ders çıkardı.ve bu sezon elllerinden gelen herşeyi yapacaklardır.volkan,ümit karan,ergün,sabri,hasan şaş,orhan ak.bunların hepsinin yetenekleri mükemmel ama her maça bunu yansıtamıyorlar.fakat ümit ve volkanın açıklamaları,düzenli bir aile hayatına geçmeleri,ve son 2 hazırlık maçındaki performansları önümüzdeki sezon için umut ışıkları saçtı.sabri nin özellikle bugünkü dortmund maçındaki bazı estetik hareketleri,hırsı,ve abisi hakan şükür ün ona güvendiği yönündeki açıklamaları bana sabri nin``ribery yoksa ben varım``gibi bir izlenim veriyor.fakat korkarım diğer oyuncular için aynı şeyleri söylemem çok zor.ergün ün bu yaşdan sonra kendini pek yenileyebileceğini sanmıyorum.orhan ak da keza aynı.hasan ise bu sezon da müzmin sakat olacağını daha ilk idman saatinde gösterdi.

eğer gerets bu oyuncuların performansını en üst seviyeye taşıyabilirse o zaman başarı kaçınılmaz!yani gerets in nasıl bir teknik adam olduğunu biraz da bu 6 oyuncu belirleyecek.

gezenti
09.Temmuz.2005, 22:22
bence galatasarayın kadrosu çok iyi bir tek takımı sırtlayıp taraftarı türübüne çekicek bir adam yok.sol kanada pires alınırsa cimbom uefada finalde oynar şampiyonda olur..

m_ulu85
09.Temmuz.2005, 22:46
Valla bütün yazıyı okudum. Yazdıklarının hemen hemen hepsi doğru. Tam bir Beşiktaş fanatiğiyim ama GS'yi de çok severim ve Gerets'in de GS'de başarılı olmasını istiyorum. Tabi ki AVRUPADA :) Ligde de hakeden şampiyon olsun (Yani fener olmasın çünkü haketmiyor...)
Bi de bence ilk 5 hafta çok önemli ligde. (GS için konuşuyorum) eğer başarılı geçilmezse bu 5 hafta; olağanüstü kongre ve CANAYDIN'a güle güle.

(a) SPOR BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR (a)

gezenti
09.Temmuz.2005, 22:51
ya beşiktaşlı kardeşim.dikkat et ben bu güne kadar hiçbir beşiktaşlıya candan kardeşim demedim.doğrusunu söylemek gerekirse beşiktaştan nefret ederim.ancak nedense sana kanım ısındı.görüşlerimiz aynı yazdıklarını haklı buluyorum.ama zaten canaydının dönemi dolduda geçti.artık gitmesi lazım.
(önemli not ben BURSASPORluyum)

m_ulu85
09.Temmuz.2005, 23:14
dostum sağol da neden bu beşiktaş nefreti hayırdır :?:

gezenti
09.Temmuz.2005, 23:20
ya kardeş dediğim gibi ben bursasporluyum beşiktaş son oynadığı iki maçınıda kaybettiğ.birinde berabere kalıp maçlarını satmasaydı şu anda süper ligdeydik.

dinaMYt
09.Temmuz.2005, 23:28
yaw bu osman tamburacının yazısı canaydın ve yönetimini övmek için her fırsatı kullanan adam.bugünde ilic için inanılmaz müthiş transfer diyodu.o kadar ii bi tablo yok gsnin önünde bence.birçok oyuncu çok yıprandı gsde volkandan ü.karandan ergünden artık medet umulmamalı belki sezon içinde 3-4 hafta zirve yapabilirler ama sezon içinde yine önceki yıllarda olduğu gibi istikrarsız olurlar.hasan şaşın röportajını seyrettiyseniz şaşın problemi sakatlıktan çok psikolojik.çok yalnız kaldığını ve sezon sonu gsden ayrılacağını defalarca tekrar edip durdu ve en kötüsü henüz sezon başında yine sakatlandı.şu an geretse yüklenip ondan mucize beklemekte hata olur takıma geldiğinde h.şükür ve hasandan başka kimseyi tanımıyordu ve hala tanımıyo üstüne üstlük takımda en çok iş yapar dediği futbolcu bozuntusu da yönetimin olağanüstü gayretleriyle fransaya kaçtı elinde şu an hiç tanımadığı ve ne yapıp yapamayacağını bilmediği bir grup futbolcu var ve futbolcular da ne yapıp ne yapamayacakalrını bilmiyorlar.sanırım 2006martına kadar yani ö.canaydın şu kulupten ayrılana kadar gsye rahat yüzü yok o gün bizim için kurtuluş günü olacak ve osman tanburacı gibi birçok yazar bu seferde o yeni başkana şakşakcılık yapacak. (b)

gezenti
09.Temmuz.2005, 23:43
dinaMYt demişki
"
--------------------------------------------------------------------------------

yaw bu osman tamburacının yazısı canaydın ve yönetimini övmek için her fırsatı kullanan adam.bugünde ilic için inanılmaz müthiş transfer diyodu.o kadar ii bi tablo yok gsnin önünde bence.birçok oyuncu çok yıprandı gsde volkandan ü.karandan ergünden artık medet umulmamalı belki sezon içinde 3-4 hafta zirve yapabilirler ama sezon içinde yine önceki yıllarda olduğu gibi istikrarsız olurlar.hasan şaşın röportajını seyrettiyseniz şaşın problemi sakatlıktan çok psikolojik.çok yalnız kaldığını ve sezon sonu gsden ayrılacağını defalarca tekrar edip durdu ve en kötüsü henüz sezon başında yine sakatlandı.şu an geretse yüklenip ondan mucize beklemekte hata olur takıma geldiğinde h.şükür ve hasandan başka kimseyi tanımıyordu ve hala tanımıyo üstüne üstlük takımda en çok iş yapar dediği futbolcu bozuntusu da yönetimin olağanüstü gayretleriyle fransaya kaçtı elinde şu an hiç tanımadığı ve ne yapıp yapamayacağını bilmediği bir grup futbolcu var ve futbolcular da ne yapıp ne yapamayacakalrını bilmiyorlar.sanırım 2006martına kadar yani ö.canaydın şu kulupten ayrılana kadar gsye rahat yüzü yok o gün bizim için kurtuluş günü olacak ve osman tanburacı gibi birçok yazar bu seferde o yeni başkana şakşakcılık yapacak. "
1-)bu benim yazımdır.
2-)ilicde gerçekten çok iyi bir futbolcu bunu8 herkes görücek...

11
10.Temmuz.2005, 02:31
Valla bütün yazıyı okudum. Yazdıklarının hemen hemen hepsi doğru. Tam bir Beşiktaş fanatiğiyim ama GS'yi de çok severim ve Gerets'in de GS'de başarılı olmasını istiyorum. Tabi ki AVRUPADA :) Ligde de hakeden şampiyon olsun (Yani fener olmasın çünkü haketmiyor...)
Bi de bence ilk 5 hafta çok önemli ligde. (GS için konuşuyorum) eğer başarılı geçilmezse bu 5 hafta; olağanüstü kongre ve CANAYDIN'a güle güle.

(a) SPOR BARIŞ VE KARDEŞLİKTİR (a)

ben taksimde çok kavga ettim bjklilerle ama her zaman mertçe kavgalar oldu,öyle bıçak satır falan olmadı.ama şunu da her aklı başında insan bilir ki her zaman bjk ve GALATASARAY taraftarı birbirine çok yakındır,iki takım taraftarı da birbirinden nefret etmez fener kadar.her ne kadar son yıllarda yeni bjk yönetimleri buna darbe vursa da bu iki takım arasında her zaman TATLI bir rekabet olmuştur ve olacaktır.

emirduman
10.Temmuz.2005, 04:18
Ya hocam benim yazımdır demişsin de, ben bunu bir internet sitesinde Osman Tanburacı'nın yazısı olarak okuduğuma eminim, ya Osman Tanburacı senden çaldı, ya da sen Osman Tanburacısın...

11
10.Temmuz.2005, 07:30
Ya hocam benim yazımdır demişsin de, ben bunu bir internet sitesinde Osman Tanburacı'nın yazısı olarak okuduğuma eminim, ya Osman Tanburacı senden çaldı, ya da sen Osman Tanburacısın...

la olum çaktırmayın işte,o da öyle mutlu oluyor demek ki :).çok güzel yazmışsın diyin bozmayın çocuğu alla alla :mrgreen:

http://www.cimbomnet.com/forum/viewtopic.php?p=144567

gezenti
10.Temmuz.2005, 12:37
11demişki
"la olum çaktırmayın işte,o da öyle mutlu oluyor demek ki :).çok güzel yazmışsın diyin bozmayın çocuğu alla alla"
turksportala sadece üyeler girmiyorki bu yazıyı kes yapıştır yapmak çok kolay.bu yazı osman tamburacının yazısı değildir.ama esinlendiğim yazar ve gazeteler olmuştur.yoksa gerets benim babam mıki özelliklerini bileyim.birde ben bu yazıyı başka internet sitelerindede gördüm ama dediğim gibi kopyala yapıştır yapmak çok kolay...
birde siz gerets hakkında ne düşünüyorsunuz onu söyleyin......
ben bu yazıyı turksportalda daha dün yayınladım ama başka sitelerde önceden yayınlamıştım.bu konuyu kapatalım bence tatsızlık çıkacak gibime geliyor.

dinaMYt
10.Temmuz.2005, 22:03
dinaMYt demişki
"
--------------------------------------------------------------------------------

yaw bu osman tamburacının yazısı canaydın ve yönetimini övmek için her fırsatı kullanan adam.bugünde ilic için inanılmaz müthiş transfer diyodu.o kadar ii bi tablo yok gsnin önünde bence.birçok oyuncu çok yıprandı gsde volkandan ü.karandan ergünden artık medet umulmamalı belki sezon içinde 3-4 hafta zirve yapabilirler ama sezon içinde yine önceki yıllarda olduğu gibi istikrarsız olurlar.hasan şaşın röportajını seyrettiyseniz şaşın problemi sakatlıktan çok psikolojik.çok yalnız kaldığını ve sezon sonu gsden ayrılacağını defalarca tekrar edip durdu ve en kötüsü henüz sezon başında yine sakatlandı.şu an geretse yüklenip ondan mucize beklemekte hata olur takıma geldiğinde h.şükür ve hasandan başka kimseyi tanımıyordu ve hala tanımıyo üstüne üstlük takımda en çok iş yapar dediği futbolcu bozuntusu da yönetimin olağanüstü gayretleriyle fransaya kaçtı elinde şu an hiç tanımadığı ve ne yapıp yapamayacağını bilmediği bir grup futbolcu var ve futbolcular da ne yapıp ne yapamayacakalrını bilmiyorlar.sanırım 2006martına kadar yani ö.canaydın şu kulupten ayrılana kadar gsye rahat yüzü yok o gün bizim için kurtuluş günü olacak ve osman tanburacı gibi birçok yazar bu seferde o yeni başkana şakşakcılık yapacak. "
1-)bu benim yazımdır.
2-)ilicde gerçekten çok iyi bir futbolcu bunu8 herkes görücek...

yazı "benim" diyosan sana aittir ben sana inanıyorum ama fikirlerin o.tanburacıya ait olduğu kesin başka bi sayfada BENZERİNİ okudum çünkü bu yazının. ilic konusunda ise düşüncelrimi başka bi topik altında daha yazmıştım gs türkiye 2.ligi klasındaki ligden ortalamanın biraz üstünde olan bi transfer yaptı gs gibi büyük bi takımın yükünü kaldırabilirmi şimdiden bi şey söylemek zor ama umarım en azından bu adam da gsnin elinde patlamaz (c)

gezenti
11.Temmuz.2005, 13:43
dinaMYt demişki
"yazı "benim" diyosan sana aittir ben sana inanıyorum ama fikirlerin o.tanburacıya ait olduğu kesin başka bi sayfada BENZERİNİ okudum çünkü bu yazının. ilic konusunda ise düşüncelrimi başka bi topik altında daha yazmıştım gs türkiye 2.ligi klasındaki ligden ortalamanın biraz üstünde olan bi transfer yaptı gs gibi büyük bi takımın yükünü kaldırabilirmi şimdiden bi şey söylemek zor ama umarım en azından bu adam da gsnin elinde patlamaz "
demiş ya ama böyle yazılar bir sitede değil bir kaç sitede var ama mesela www*****.com adresindeki galatasaray forumundada aynısı var ama dediğim gibi kopyala yapıştır olayı var.ama ben ilic'i cmdede baktım fena değil yani heralde iyidir.
ama sana göre hakan yedek beklermi birde o var.....

apaydin2148
11.Temmuz.2005, 13:55
gokhanarslan1991, sana bir öneri alıntı yapmak istediğin zaman yazının sağ üst köşesindeki alıntı butonunna bas.çok daha kolay

http://forum.turksportal.net/phpBB2/templates/skyLineGrey/images/lang_english/icon_quote.gif

gezenti
11.Temmuz.2005, 14:01
gokhanarslan1991, sana bir öneri alıntı yapmak istediğin zaman yazının sağ üst köşesindeki alıntı butonunna bas.çok daha kolay

http://forum.turksportal.net/phpBB2/templates/skyLineGrey/images/lang_english/icon_quote.gif
valla bende onu merak ediyodum teşekkür ederim söylediğin için ama sen gerets hakkında ne düşünüyon???????????

Genghis_Khan
11.Temmuz.2005, 18:11
sana hiç yakıştıramadım bu yaptığını gokhanarslan1991. dinaMYt arkadaşımız yaptığın yanlışın farkına varmış ve seni uyarmış ama sen hala yanlışında diretiyorsun. yazdığın yazı Osman Tanburacı'nın 15/06/2005 tarihinde www.superspor.com adlı sitede yayınlanan yazısından alıntıdır. Esinlenmek ile alıntı arasında çok fark vardır. senin yaptığın " bir spor yazarının yazısını alıp, bunun ilgili yerlerini ayıklayıp(mesela bülent tulunla florya da buluşma ve kahve faslı), kendi yazınmış gibi koymak" tır. ama bence bundan daha kötüsü bu hatanın farkına varıp seni uyaran ve sana yanlışından dönmen için bir şans tanıyan arkadaşını dikkate almamandır. bence buradaki bütün arkadaşlarından özür dilemen gerekir.

Not: Osman Tanburacı'nın ilgili yazısı
http://www.superspor.com/detail.php?Type=24&yazar=1&go=241

gezenti
11.Temmuz.2005, 19:53
sana hiç yakıştıramadım bu yaptığını gokhanarslan1991. dinaMYt arkadaşımız yaptığın yanlışın farkına varmış ve seni uyarmış ama sen hala yanlışında diretiyorsun. yazdığın yazı Osman Tanburacı'nın 15/06/2005 tarihinde www.superspor.com adlı sitede yayınlanan yazısından alıntıdır. Esinlenmek ile alıntı arasında çok fark vardır. senin yaptığın " bir spor yazarının yazısını alıp, bunun ilgili yerlerini ayıklayıp(mesela bülent tulunla florya da buluşma ve kahve faslı), kendi yazınmış gibi koymak" tır. ama bence bundan daha kötüsü bu hatanın farkına varıp seni uyaran ve sana yanlışından dönmen için bir şans tanıyan arkadaşını dikkate almamandır. bence buradaki bütün arkadaşlarından özür dilemen gerekir.

Not: Osman Tanburacı'nın ilgili yazısı
http://www.superspor.com/detail.php?Type=24&yazar=1&go=241
ay arkadaşlar şimdi ne desem inanmayacaksınız ama ben hala idda ediyorum o benim yazımdır.yani aslında tabi o kendini kanıtlamış bir gazete yazıcısı ben ise daha böyle forumlarda yazı yazan genç birisiyim tabiyki onun yazısı dersiniz.ama oda bir insan sonuçta kimin yazdığı belli olmayan birisinin yazısını almış olabilir.tabiyki sizde onun yazısı diyorsunuz.ama Genghis_Khan özür dilememi istiyorsa bende dilerim.daha deminde söylediğim gibi o yazı osman tamburacının yazısı değil...

m_ulu85
11.Temmuz.2005, 20:53
gokhanarslan1991, Sen Kaç Yaşındasın yaa merak ettim.
Hala bir yanlışın içindesin ve ısrarla bu yanlışı sürdürüyorsun. Sana yakışanı yap ve ''Pardon büyük bi YANLIŞ yaptım'' de. O zaman HATANI ANLADIĞIN için seni affedeceğiz. Şimdi ilk işin bu yazıyı okuduktan sonra buraya sana yakışanı yazman olsun. TAMAM MI?

gezenti
11.Temmuz.2005, 20:58
benim yaşım 18.5 ama kayıt olurken oraları önemli değil diye birşeyler salladım orda kaç gözüküyor bilmiyorum....

m_ulu85
11.Temmuz.2005, 21:05
Yukarıdakini Bir Daha Oku

gezenti
11.Temmuz.2005, 22:46
gokhanarslan1991, Sen Kaç Yaşındasın yaa merak ettim.
Hala bir yanlışın içindesin ve ısrarla bu yanlışı sürdürüyorsun. Sana yakışanı yap ve ''Pardon büyük bi YANLIŞ yaptım'' de. O zaman HATANI ANLADIĞIN için seni affedeceğiz. Şimdi ilk işin bu yazıyı okuduktan sonra buraya sana yakışanı yazman olsun. TAMAM MI?
dediğim gibi beyler size göre yanlış bana göre doğru ama ben de yazdığım gibi Genghis_Khan'ın istediği özürü dileidm ama isterseniz bu konuyu kilitleyin.çünkü yapmadığım birşey için suçlanmak kötü birşey insanlar geretsin söylediklerine yorum yapmayıp değişik alanlara yöneldiler.ama olsun hepiniz kardeşimsiniz...