View Full Version : gslilerin riberye bestelediği sn tezahürat ne düşünüyorsunuz
gezenti
09.Temmuz.2005, 22:18
sen deilmiydin olimpiyatta atesi yakan
sen deilmiydin fenere gol atman için beste yapilan
sen deilmiydin fenere golünden sonra simdi gercek gsli oldu denilen
sen deilmiydin ugruna milyonlarca insanin para werip izlenmeye gelinen
SIMDI NEREYE RIBERY TAM HERSEY YENI BASLIYO DEERKEN TAM BU ADAM BIZDEN DEMEYE BASLARKEN
BU FORMA WE SEYIRCI KUTSALDIR SEN BUNLARI ANLAMADIN IKI TANE MENEJERDEN BOZMALARA KANDIN.
NEREYE RIBERY???
bence böyle adamlar için değmez ama taraftarın sevgilisi olunca bir insan kolay unutulmuyor..
RoCCo_42
09.Temmuz.2005, 22:59
ribery i ve ona benzer oyuncuulari allah hic bir türk takımına nasip etmesin.bize para icin oynayan deil takımı icin savasan oyuncu lazım.
ribery sana kısaca nas nas....!!!
metin oktay
09.Temmuz.2005, 23:14
sen deilmiydin olimpiyatta atesi yakan
sen deilmiydin fenere gol atman için beste yapilan
sen deilmiydin fenere golünden sonra simdi gercek gsli oldu denilen
sen deilmiydin ugruna milyonlarca insanin para werip izlenmeye gelinen
SIMDI NEREYE RIBERY TAM HERSEY YENI BASLIYO DEERKEN TAM BU ADAM BIZDEN DEMEYE BASLARKEN
BU FORMA WE SEYIRCI KUTSALDIR SEN BUNLARI ANLAMADIN IKI TANE MENEJERDEN BOZMALARA KANDIN.
NEREYE RIBERY???
bence böyle adamlar için değmez ama taraftarın sevgilisi olunca bir insan kolay unutulmuyor..
bu tezahuratın melodısı ne????
gezenti
09.Temmuz.2005, 23:16
ya arkadaşlar bende daha melodisini duymadım sadece başka bir forumdan yazısını gördüm.
metin oktay
09.Temmuz.2005, 23:28
olurda ogrenırsen ozelden mesaj atabılırsın.
yinede saol
gezenti
09.Temmuz.2005, 23:39
metiin oktay demişki
"olurda ogrenırsen ozelden mesaj atabılırsın.
yinede saol "
tabiyki atarım
yeniay
10.Temmuz.2005, 13:31
Valla ben bir trabzonlu olarak ribery'cok kınıyorum ve bence bu tezahurat cok hafif daha agırını hakrdiyor sonucta bir turk takımına zaygısızlık yaptıysa bu turk futboluna yapılmıstır ve bence tum kulupleri birleserek Turk futbolunun imajına zarar verdiği için Marsilya kulubunu ve ribrey'i UEFA'ya şikayet etmeliler sonucta yurt dısında turkiyenin adının kotu kullanılmasına sebep oldular
gezenti
10.Temmuz.2005, 13:38
yeniay demişki
"Valla ben bir trabzonlu olarak ribery'cok kınıyorum ve bence bu tezahurat cok hafif daha agırını hakrdiyor sonucta bir turk takımına zaygısızlık yaptıysa bu turk futboluna yapılmıstır ve bence tum kulupleri birleserek Turk futbolunun imajına zarar verdiği için Marsilya kulubunu ve ribrey'i UEFA'ya şikayet etmeliler sonucta yurt dısında turkiyenin adının kotu kullanılmasına sebep oldular"
işte bu ya ben türkiyenin hiç bir yerinde bu kadar dürüst böyle dostane açıklamalar yapan bir taraftar grubu görmedim.benim bir arkadaşımda trabzonludur.oda aynen böyle türk takımlarının menfaatlerini ister.helal olsun valla....
Ronaldinho_99
10.Temmuz.2005, 21:50
Ribery geldigi zaman onu cok sevmistim Ama simdi Nefret ediyorum ondan Ugruna sarki bestelemeye degmez bence Ama guzel olmus
capriceman
11.Temmuz.2005, 00:21
Adam çekmiş gitmiş haberi bile olmayacak muhtemelen tepki göstersen nolcak sanki? En iyisi takımını desteklemek...
gezenti
11.Temmuz.2005, 13:48
capriceman demişki
"Adam çekmiş gitmiş haberi bile olmayacak muhtemelen tepki göstersen nolcak sanki? En iyisi takımını desteklemek..."
gerçi orası öyle ama bu tezahüratta biraz sitem biraz isyan birazda üzüntü sezinledim.cimbom taraftarı istemiyorum diyor ama adam geri gelirse iki üç maç bağarırlar.sonra göze hoş gelen harekertleri ile taraftarın gönlünü kazanır gibime geliyor.ayrıca tezahüratta fena değil gibime gelmiş.......
desperate84
13.Temmuz.2005, 11:30
yaa ribery yaa.bizi güldürüonuz yaa allah sizi de güldürsün.ribery ye bonus diyoduk yaa KÜLKEDİSİ BONUSU çıktı.sezon bitince bonusda gitti!! (d)
tombul taho
16.Temmuz.2005, 02:08
BONUSLUĞUNU gösterip gitti ama (5-1) (ı)
Harbiden bunun melodisi yaa.. Eğer melodiyi öğrenirsen bana da özel mesajdan ulaş gökhanarslan1991
gezenti
16.Temmuz.2005, 15:00
BONUSLUĞUNU gösterip gitti ama (5-1) (ı)
Harbiden bunun melodisi yaa.. Eğer melodiyi öğrenirsen bana da özel mesajdan ulaş gökhanarslan1991
valla hala ben bulamadım.her siteye baktım cimbomla ilgili ama sadece yazısı var melodisini daha koymamışlar...
tombul taho
16.Temmuz.2005, 15:02
Belki de melodisiz yapmış olabilirler. Melodiyi lige de yetiştiriyo olabilirler. Bence biz onu anca lig başladıktan sonra duyabiliriz gibime geliyor.
gezenti
16.Temmuz.2005, 17:33
Belki de melodisiz yapmış olabilirler. Melodiyi lige de yetiştiriyo olabilirler. Bence biz onu anca lig başladıktan sonra duyabiliriz gibime geliyor.
doğru onu kesin ultraslan gurubu yazmıştır.onlardan duyarız ligde...