Log in

View Full Version : KENAN ONUK'u kaybettik.Başımız sağolsun.

gezenti
11.Temmuz.2005, 14:16
NTV Spor Yayınları Koordinatörü Kenan Onuk, hayatını kaybetti.
Kenan Onuk, uzun süredir mücadele ettiği amansız hastalığa yenik düşerek, tedavi gördüğü özel hastanede sabaha karşı yaşamını yitirdi.

1954 yılında İzmir'de doğan Kenan Onuk, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'ni bitirdi. Gazetecilik mesleğine 1974 yılında TRT'de muhabir olarak başlayan Onuk, daha sonra özel televizyonlarda çalıştı.
son olarak NTV'de 90 dakika adlı programı sunuyordu.gerçekten futbolu iyi bilen üstün türkçesiyle kendini dinletebilen ve çok doğru yorumlarıyla dikkat çeken Kenan Onuk bu gün sabaha karşı hayatını yitirdi.

emirduman
11.Temmuz.2005, 14:24
Çok üzüldüm ya, allah rahmet eylesin.... Çok efendi bir adamdı, çok erken yaşta gitti...

dinaMYt
11.Temmuz.2005, 14:43
ben de çok üzüldüm :roll: allah rahmet eylesin..

Cengo
11.Temmuz.2005, 17:09
Allah Rahmet Eylesin ..

Genghis_Khan
11.Temmuz.2005, 18:28
Allah Rahmet Etsin...
Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısından itibaren kendisini 90 dakika programında görememeye başlamıştık. Hatta bir ara programa çıkmıştı ve o zamanki halini görünce bir sorun yaşadığını anlamıştım. Çok kilo almış ve yüzündeki gülümseme yok olmuştu. Sanki ruhen 10-15 sene birden yaşlanmış gibiydi. Dikkatimi çekti ve sırf bunun için bütün medya sitelerini araştırdım ama hiçbirinde hastalığı hakkında bir bilgi yoktu. Bununla ilgili yazılan tek şey "amansız bir hastalık"... bu araştırmamda dikkatimi çeken bir diğer şey de nerdeyse bütün yazıların içeriğinin aynı olması. Tahminimce bütün medyaya bir basın bildirisi gönderilmiş ve herkes buradaki bilgilerden faydalanmış ya da diğerleri sadece bir kurumun yaptığı haberi aynen koymuşlar. Bu duruma gerçekten üzüldüm. Bu kadar basında ve spor camiasında emeği geçen bir gazetecinin meslektaşları tarafından bu kadar sıradan bir şekilde ele alınmasını doğru bulmuyorum.
Kenan Onuk benim yazılarına ve yorumlarına değer verdiğim birkaç Fenerbahçeli yazardan birisiydi. Umarım onun izinden giden ve yerini doldurabilecek nice gazetecilerimiz yetişir...

Football Manager
11.Temmuz.2005, 21:54
bende birşeyler olduğunu anlamıştım saçları dökülmüş kilo almış yüzü gülmez olmuş allah bu hastalığı düşmanıma bile vermesin alllah rahmet eylesin allah toprağını bol etsin

gezenti
11.Temmuz.2005, 22:34
bende birşeyler olduğunu anlamıştım saçları dökülmüş kilo almış yüzü gülmez olmuş allah bu hastalığı düşmanıma bile vermesin alllah rahmet eylesin allah toprağını bol etsin
dostum hastalığı neydiki????

mustang
11.Temmuz.2005, 22:56
90 dakka öksüz kaldı.allah rahmet eglesin. hastalıgı günümüzün tıpın hiç birşey yapamadıgı kanserdi herhalde kolon kanseri ne yapacagız ölümlü dünya herkes göçüp gidecek kenan onuk'u cok severdim cok üzüldüm başka diyecek bir şey bulamıyorum

capriceman
12.Temmuz.2005, 02:40
Kanserden vefat etti.

Ancak hastalığı 5 yıl sürmüş ve kasten yansıttırmamış kimseye. Son yapılan bildiride o ölçüde olmuş bir olay anlayacağınız...

Allah Mekanını Cennet Eylesin...

tombul taho
12.Temmuz.2005, 02:42
Sevdiğim fenerbahçeli yazarlardan biriydi. zaten bir tek onu seviyodum.. ben bi gsliyim biliyosunuz. ama adamcağız herşeyin hakkını verirdi. sunduğu program zaten tartışmasız türkiye'deki en iyi spor programlarından biriydi.. hastalığını bene çok merak ediyorum... ailesine baş sağlığı dilemekten başka yapacak bişeyimiz yok sanıyorum ki.. (0) (z)

Vieri
12.Temmuz.2005, 02:59
açıkçası çok üzüldüm toprağı bol olsun.
türk futbol medyasındaki önemli ve çok efendi, saygı duyulacak insanlardan birisiydi. duruşuyla konuşmasıyla örnek bir insandı.
bugun medyada veya internet sitelerinde yaptığım araştırmalarda hastalığının kanser ama ne kanseri olduğunu bir türlü çözemedim. son programında izlediğimde fiziksel şeklinin çok bozulduğunu görmüştüm. sevdiklerine allah sabır versin. bu tip rahatsızlıkların bir çözümünün bulunmasını isterdim. keşke sonu böyle olmasaydı ama kader işte...

gollum
12.Temmuz.2005, 14:25
allah rahmet etsin bana göre türk sporu çok önemli bir kişiliğ kaybetti

metin oktay
12.Temmuz.2005, 17:24
ender sevdigim fenerli yazarlardandı.allah rahmet eylesin...

tolginho
12.Temmuz.2005, 17:30
Türkiye yerini zor doldurabileceği bir değerini daha kaybetti. Mekanı cennet olsun.

Hepinizin adına NTV Spor Servisi'ne başsağlığı mesajı ilettim.

Berkology
26.Temmuz.2005, 21:17
Türkiye'deki sayılı kaliteli spor yazarlarından biriydi.Allah rahmet eylesin.Mekanı cennet olsun.

burak_unal
28.Temmuz.2005, 14:10
Allah Rahmet Eylesin objektif olan nadir spor yorumcularındandı