View Full Version : "İşte 11. Haftanın Hakemleri"
JoseMourinho-FB
26.Ekim.2006, 15:50
Turkcell Süper Lig'de 11. hafta maçlarını yönetecek hakemler açıklandı. Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, ligde 11. haftada görev yapacak hakemler şunlar:
28 Ekim Cumartesi:
19.00 Galatasaray-Gençlerbirliği: Bülent Demirlek
29 Ekim Pazar:
14.30 Konyaspor-Ankaraspor: Süleyman Abay
14.30 Kayserispor-Bursaspor: Fırat Aydınus
14.30 Ankaragücü-Kayseri Erciyesspor: Hüseyin Göçek
14.30 Denizlispor-Antalyaspor: Cüneyt Çakır
16.00 Gaziantepspor-Sivasspor: İsmet Arzuman
16.00 Beşiktaş-Sakaryaspor: Halis Özkahya
19.00 Vestel Manisaspor-Fenerbahçe: Selçuk Dereli
30 Ekim Pazartesi:
20.00 Trabzonspor-Çaykur Rizespor: Bülent Yıldırım
Burak Duran
26.Ekim.2006, 16:09
allah bülent demirlek desene bu hafta yine kanser olcam
JoseMourinho-FB
26.Ekim.2006, 16:17
Evet Ulusoy son Bizans oyunlarına devam ediyor.Son 5 haftada FB Bülent Demirlek İsmet Arzuman ve Selçuk Dereli hakemleriyle maç yaptı.Bu hakemler kimler Kadıköy'de en fazla tepki gösterilen Ulusoy'un paralı askerleri.Ulusoy'a dava açılmış işte ilahi adalet diyorum.Kaç kişinin ahını aldı.Beter olsun demekten başka sevap kazandıracak söz yoktur...
ben valla çetin sarıgül ü merak ediyorum .... bakalım kaçıncı hafta maç verecekler .....
Emurafu
26.Ekim.2006, 17:11
allah bülent demirlek desene bu hafta yine kanser olcam
aynen kardes
Emurafu
26.Ekim.2006, 17:19
Evet Ulusoy son Bizans oyunlarına devam ediyor.Son 5 haftada FB Bülent Demirlek İsmet Arzuman ve Selçuk Dereli hakemleriyle maç yaptı.Bu hakemler kimler Kadıköy'de en fazla tepki gösterilen Ulusoy'un paralı askerleri.Ulusoy'a dava açılmış işte ilahi adalet diyorum.Kaç kişinin ahını aldı.Beter olsun demekten başka sevap kazandıracak söz yoktur...
kardes artik birak su laflari ya yine tartisma yaratiyon:mad:
Sen ne istiyon haluk ulusoydan anlamiyom butun basarilar haluk ulusoy doneminde gelmedimi;)
Valla sen isi hep sikeye getiriyon madem o kadar biliyon git Telegol programini ara:D
birak su laflari fanatizmlik yapma:mad:
fenerbahce_1907
26.Ekim.2006, 17:21
selcuk dereiliyimi verdiler offf bu hafta kaybedicez büyük ihtimalle
JoseMourinho-FB
27.Ekim.2006, 00:00
kardes artik birak su laflari ya yine tartisma yaratiyon:mad:
Sen ne istiyon haluk ulusoydan anlamiyom butun basarilar haluk ulusoy doneminde gelmedimi;)
Valla sen isi hep sikeye getiriyon madem o kadar biliyon git Telegol programini ara:D
birak su laflari fanatizmlik yapma:mad:
Şuradaki tüm FB'lilere 2 tane soru sor;cevaplarını sen kendi gözünle gör.Bunun tek benim düşüncem olmadığını tüm FB'lilerin aynı düşünceyi savunduklarını gör:
1.Haluk Ulusoy gitsin mi...,kalsın mı...?
2.Selçuk Dereli'yi lig maratonu boyunca isterler mi...,istemezler mi...?
Emurafu
27.Ekim.2006, 03:34
Şuradaki tüm FB'lilere 2 tane soru sor;cevaplarını sen kendi gözünle gör.Bunun tek benim düşüncem olmadığını tüm FB'lilerin aynı düşünceyi savunduklarını gör:
1.Haluk Ulusoy gitsin mi...,kalsın mı...?
2.Selçuk Dereli'yi lig maratonu boyunca isterler mi...,istemezler mi...?
kardes bırak sunları bosverya:)
Haluk Ulusoy konusunda sadece suan katılıyorum Kuddusı muftuoglu fıfa kokartı takılmaması lazım dı onda haklısın:D
El Comandante
27.Ekim.2006, 17:23
biz bülent demirlekle oynamaktan ve bize sac bas yoldurmasindan biktik o bikmadi ya,ayrica jose mourinho nickli tartisma yaratan cocuk,bu konuyla ulusoyun ne alakasi var hakem atamalarini mustafa culcu yapiyor,levent bicakci varken keyfiniz yerindeydi demi birazda SIKINTI cekin ama demi.
JoseMourinho-FB
27.Ekim.2006, 21:42
biz bülent demirlekle oynamaktan ve bize sac bas yoldurmasindan biktik o bikmadi ya,ayrica jose mourinho nickli tartisma yaratan cocuk,bu konuyla ulusoyun ne alakasi var hakem atamalarini mustafa culcu yapiyor,levent bicakci varken keyfiniz yerindeydi demi birazda SIKINTI cekin ama demi.
Sana tek sorum;
-Kuddusi Müftüoğlu'nu MHK başkanı Mustafa Çulcu değilde,TFF başkanı Haluk Ulusoy'un FIFA listesine aldığını biliyor musun...?
Bunu ben değil Türkiye'nin köklü hakemi Ahmet Çakar Mustafa Çulcu'ylada konuşarak belgeleriyle ispatladı.Hatta ben foruma bu haberide ekledim.
Bunlara dayanarak konuşuyorum ki FIFA listesine belirleyen ACİZ bir TFF başkanı Haluk Ulusoy maçlara hakem atayamayaz mı...?