PDA

View Full Version : Fortis Türkiye Kupası Fenerbahce- Gaziantepspor

MeMo
26.Ekim.2006, 20:37
Maç 19:00 da Başladı Forum da bi anlık sorun olduğu için şimdi açılıyor şu anda 0-0

berkan_smyrna
26.Ekim.2006, 20:52
Maçın ilk yarısı çok hareketsiz ve sıkıydı. bunun nedeni yedeklerin birbirleriyle uyumsuzluğu olabilir maç oynamama ama ikinci yarı düzeleceğini düşünüyorum

Universal
26.Ekim.2006, 20:59
Maçtan önce bir kaç saat uyumuştum iyi ki uyumuşum yoksa bu oyunu izledikten sonra bir daha uyurdum.

dnz498
26.Ekim.2006, 21:10
gerçekten çok ağır bir maç oluyor

Burak Duran
26.Ekim.2006, 21:38
sonunda attilar

fenerbahce_1907
26.Ekim.2006, 21:38
goooool dk 76 deivid de souza

TR.CaPTaiN
26.Ekim.2006, 21:41
Deivid attı ciddi ciddi gol attı :)

fenerbahce_1907
26.Ekim.2006, 21:48
dk 88 semih attı 2-0 oldu

TR.CaPTaiN
26.Ekim.2006, 21:49
Geçen senenin rövansını aldık.

fenerbahce_1907
26.Ekim.2006, 21:52
ve mac sona erdi fenerbahcem 2-0 aldı

Universal
26.Ekim.2006, 22:02
F.Bahçe ne iyi ne kötü oynadı. Gol yemeden maç kazanmayı bildik bu iyiye işaret.

F.Bahçe oyuna başladığında fazla forma şansı bulamıyan oyuncular ile başladı buda oyuncular arasında uyumsuzluk sorunu yarattığı için maçı izleyen izleyicileri uyku getirdi şahet G.Antep'inde F.Bahçe'den aşağı kalır yanı yoktu.

İkinci yarı başladığında oyun aynı seyri ile devam etti. Tuncay ve Aurelio oyuna girinci maça düzen geldi ve F.Bahçe son on dakikada iki gol atığ maçı kazanmayı bildi.

Bu maçta en dikkat çeken olay ise Devied ve Semih bu sezon ligde hiç golü olmayan oyuncular maçı kazandıran oyuncular oldu.

EreN
26.Ekim.2006, 23:45
yahu macta her iki tarafinda atagi yok be :D nasil mac bu

JoseMourinho-FB
27.Ekim.2006, 00:23
Şimdi maça bakıyorum,bu tempo hazırlık maçlarında bile yaşanmaz.Sahadaki 22 oyuncu koşmuyor etmiyor.Eminim ki oyundan çıkan oyuncular saha kenarına gelirken sahada mücadele ettiğinden daha fazla efor sarfetmişlerdir.

Teknik direktörlerin bir kaidesi vardır(Tabi Zico'ya teknik direktör dersek).Genelde kupa maçlarına kalecilerden başlayarak farklı kadrolar çıkarırlar.Zico'da kalede Volkan ve defans hattını saymassak diğer tüm takımı değiştirdi.Hayret bağnaz bir adam bunu nasıl yaptı hayret edilir bir olay...!!!

Şimdi duralım ve mantıklı düşünelim.FB'yi diğer rakiplerden ayıran bir özelliği vardır.Avrupa,Türkiye ve kupa maçlarına çok çok çok özel bir durum olmazsa hep sokaktaki 5 yaşındaki çocuğun bildiği kadroyla çıkar,hep klasik yani.Bunu bağlı olarakta FB'deki yedekler hep huzursuzdur ==> kendilerini gösteremedikleri için ve ellerine bir forma şansı geçti mi bunu mutlaka kullanmak zorundadırlar,gelecekleri ve forma şansını artırmak için.

Ama bugün FB'deki yedekler adeta sahada dökülüyor.Şimdi diyeceksiniz hep maç Antep yarı sahası içidne oynandı.Acaba Antep maç boyunca hiç sahasından çıktı mı...? Antep hep gömülü defans yaptı ve kendi alanına çekildi.Böyle olunca FB hücum yapmayıp ne yapacak kendi sahasında mı bekleyecek...?

Buna rağmen FB'de yüksek oranda top kayıpları,hücum organizasyonları kuramama,sahada takım içinde iletişimsizlikler yüksekti.Açıkçası ben FB'nin böyle isteksiz,hayattan bezmiş yedeklerin olmasını beklemezdim.

Antep saldırsa gol atacak.İşte bizdeki kötülük bu Anadolu takımlarımız BJK,FB,GS adını duyunca "aman ha ben defanstan ileri çıkmayayım,yoksa gol yerim.Bu maçı berabere bitirelim." diye uğraşırlar.Sanki adlarında "öcü" yazıyor.Halbuki çıksalar gol atacaklar 3 büyüklerin defansı o kadar kötü ki,kevgir gibi...

Ama Antep saldırmadı.Kendi alanı içinde durdu ve FB o ağır temposuyla mucizevi bir gol attı ve daha sonra kontraataklada ikiyi buldu.Maç bitti.Maç adına kazanımlar az;

1.Deivid'in morali biraz olsun yerine gelmiştir.
2.Bu takımda Uğur Boral mutlaka oynamalıdır.
3.Lugano-Edu ikilisi uyumlu olmaya başladılar.(Maşallah!!!)
4.Semih gibi Türkiye'nin en iyi joker forveti FB'de.

Maçta gol olunca hemen şeref tribününü gösterdi TV.Mahmut Uslu,Murat Özaydınlı ve Ali Koç havalara sıçradılar.İşte FB'nin yönetimi aciz Antep'e zar zor gol atınca ŞAMPİYON olmuş gibi seviniyorlar.Halbuki bu insanlar "UEFA'da final oynayacağız." diyenler demek ki FB UEFA'da bir gol attı mı Mahmut Uslu,Murat Özaydınlı arabalarını alıp tura çıkacaklar.Yazık...!!!

Taraftara gelince sahadaki kanser eden oyunu bir hiçe sayıp sadece FB aşkını desteklemek bana gurur verdi.Çünkü sahada desteklenecek bir olay yok.Ama bir tezehüratlarını beğenmedim FB taraftarını yakışık kalmadı:"Yönetim bu tribün senin eserin" ama bu sloganıda FB taraftarı susturdu.Sahadaki en güzel tezehürat ise ==> "ULUSOY İSTİFA" idi.Ağızlarından bal damladı.

Asıl maç Pazar günü bakalım nolacak.Ama şu bir kesin.FB gol attığı zaman.Mahmut Uslu,Murat Özaydınlı sahada tur atarlar...:):):)

REsist JuvE11
27.Ekim.2006, 00:36
gençlerle çıkan fener kazanmayı bildi..tebrikler

GeNç KaRTaL
27.Ekim.2006, 07:07
fenerbahçe istediğini aldı

El Comandante
27.Ekim.2006, 15:54
fenerbahcede görülecek bir sekilde iyi bir cikis var ama bu macta iyi oynamadi yani istikrarsizlar,bi mac iyi oynayip bi mac kötü oynuyor fenerbahce bu böyle gitmez

EreN
27.Ekim.2006, 18:05
fenerbahcede görülecek bir sekilde iyi bir cikis var ama bu macta iyi oynamadi yani istikrarsizlar,bi mac iyi oynayip bi mac kötü oynuyor fenerbahce bu böyle gitmez

GALATASARAYLI kardeşim..Şöyle bi kadroya göz atsan..Ama eminimki izlememişindir bile maçı

JoseMourinho-FB
27.Ekim.2006, 21:43
GALATASARAYLI kardeşim..Şöyle bi kadroya göz atsan..Ama eminimki izlememişindir bile maçı

EreN sen bunu bırak atıp tutmaktan başka FB'ye çamur atmaktan başka yaptığı birşey yok...