View Full Version : 2. ve 3. Lig Kulüplerinden Haberler
Tarzania
22.Mart.2004, 20:44
vestel manisaspor haberleri artık burda :roll:
tarzanım, tarzanım
haydi bastır şanlı tarzanım
sen siyah - sen siyah beyazsın
bu alemin kralısın
Tarzania
22.Mart.2004, 20:46
işte puan durumu :
2.Lig A Kategori Puan Durumu
Takım O G B M A Y P Av
1 V.Manisa 26 15 5 6 44 22 50 22
2 Sakarya 26 15 4 7 43 26 49 17
3 Erciyes 26 13 8 5 39 24 47 15
4 Bş.Ankara 26 13 7 6 40 31 46 9
5 Kocaeli 26 12 7 7 40 33 43 7
6 Kayseri 26 11 8 7 39 36 41 3
7 T.Telekom 26 10 10 6 35 29 40 6
8 Altay 26 10 9 7 42 32 39 10
9 Antalya 26 11 6 9 36 36 39 0
10 Sivas 26 11 5 10 33 30 38 3
11 Karşıyaka 26 8 7 11 32 33 31 -1
12 Ç.Dardanel 26 8 7 11 37 40 31 -3
13 İst. B.Ş. 26 7 6 13 30 36 27 -6
14 Y.Yozgat 26 6 8 12 26 42 26 -16
15 İzmir 26 6 7 13 26 45 25 -19
16 Adana D.S. 26 6 6 14 29 43 24 -14
17 Mersin.İ.Y 26 6 5 15 26 36 23 -10
18 Göztepe 26 5 7 14 23 46 22 -23
FilippoInzaghi
22.Mart.2004, 20:46
hayirli olsun kardes topicin (e) (d)
Tarzania
22.Mart.2004, 20:47
eywallah kankacım sağol..seneye görüşürüz.. :)
kabus81
23.Mart.2004, 18:29
Tarzania, kardeş bende manisalıyım manisa/alaşehir
peki kim sabitledi bu konuyu ?
kabus81
23.Mart.2004, 18:59
inquisitor, kardeş sarmısak anketini koyuyosunuz vestel manisaya laf yapıyosunuz yakışmıyo
FilippoInzaghi
23.Mart.2004, 19:04
ben sabitledim ne olduki?
Tarzania
23.Mart.2004, 20:30
Tarzania, kardeş bende manisalıyım manisa/alaşehir
manisaspor'un maçlarına geliyosan görüşelim..
Tarzania
23.Mart.2004, 20:36
Başkana göre Vestel Manisaspor'un tek engeli var..
İkinci Futbol Ligi A Kategorisi lideri Vestel Manisaspor'un kulüp başkanı Cengiz Ergün, ''Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor engelini geçersek önümüz açılacak'' dedi...
Cengiz Ergün, Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor ile aralarında 4 puan fark olduğunu kaydederek, kendilerini zorlu bir karşılaşmanın beklediğini söyledi.
Karşılaşmanın iki takım için de ''6 puan'' değerinde olduğunu belirten Ergün, şöyle konuştu:
''Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor engelini aşarsak önümüz açılacak. Alacağımız galibiyetle ligin 4. sırasındaki takımla aramızdaki puan farkını 7'ye çıkaracağız. Bu fark da bize önümüzdeki haftalarda yapacağımız maçlar için avantaj sağlayacak. Rakibimiz de Süper Lig yarışından kopmamak için galip gelmek isteyecektir ama kazanacağımıza inanıyorum.''
Siyah-beyazlılar cumartesi günü yapılacak karşılaşma için yarın Ankara'ya gidecek.
Kaynak : Ajansspor.com
inquisitor, kardeş sarmısak anketini koyuyosunuz vestel manisaya laf yapıyosunuz yakışmıyo
abi nekadar alıngansınız yaaaaa.......... sordum sadece. yapan arkadaşın modluğu olmadığı için merak ettim o kadar
abi nekadar alıngansınız yaaaaa.......... sordum sadece. yapan arkadaşın modluğu olmadığı için merak ettim o kadar
Zuahaha :))))
Inq o avatardaki Marlin Manson mu? Şu eşsinsel death metalci ..
Tarzania
26.Mart.2004, 12:17
evet bu maç yarın oynanacak ve bizde mainsadan 6 otobüs yani 240 kişi geliyoruz..kendi arabalarıyla gelen ve ankarada'ki vestel manisasporlular birlikte bu sayı 500 ü bulur..
haa birde e_mali 501 :mrgreen:
sevgiler sayqılar..
10_Osmanozc
26.Mart.2004, 13:53
OOO Ankara B.ş.B OOO::)
FilippoInzaghi
26.Mart.2004, 14:05
osmanozcilingir10, trabzondan ankara büyüksehir belediyesi takiminami döndün :mrgreen:
Cfksanal
26.Mart.2004, 15:11
Tarkania sayesinde forum VEsteL Manisalı olacak...
Tarzania
26.Mart.2004, 16:05
Tarzania kardeş Tarkania değil :)
Cfksanal
26.Mart.2004, 18:33
Tarzania kardeş Tarkania değil :)
Kusura bakma kardeş (e)
10_Osmanozc
27.Mart.2004, 20:34
Hehe Bşb koydu çok sevindimmm
Layblood
27.Mart.2004, 20:39
Koydu ne biçim söz öyle terbiyeli ol Osman :mrgreen: :mrgreen:
Tarzania
28.Mart.2004, 11:54
Hehe Bşb koydu çok sevindimmm
bize b.ş.b değil..hakem koydu..maçı izlediysen ankara taraftarını 500 kişyle susturduğumzuu görmüşsündür..seneye trabzona içerde dışarda 5 tane atalım..istersek küme düşelim..
10_Osmanozc
28.Mart.2004, 17:10
Hadi ya Vestel Manisa kim.. (d)
Tarzania
28.Mart.2004, 17:43
allahım sen bana sabır ver..şu osmanın kalbini kırmayayım :mrgreen:
10_Osmanozc
28.Mart.2004, 18:08
Hadi lan tezahuratlarda copy/paste yapıyon
Tarzania
28.Mart.2004, 22:10
evet aynen öyle..ben hiç beste bilmiyom..hep copy paste yapıyom..hatta maçta bile yanımda kağıt götürüyom (d)
10_Osmanozc
28.Mart.2004, 23:24
Niye bilmiyorsun?
kabus81
29.Mart.2004, 11:56
biz alınınırız kardeş manisalıyız biz
Appiah
29.Mart.2004, 23:34
Bende manisaspor a bi sempati duyarim oda vedat yüzünden o beni futbola alistirdi neyse seneye insallah vestel manisa da süper lige renk katacak
Zuahaha :))))
Inq o avatardaki Marlin Manson mu? Şu eşsinsel death metalci ..
abi şimdide marlin manson oldu :)))))))))) (herkes farklı biri olarak soruyor da onran diyorum)
değil bu brandon lee CROW filminden
kabus81
02.Nisan.2004, 11:57
Tarzania, yeni haber yokmu kardeş?????????*
Tarzania
02.Nisan.2004, 21:32
Mustafa Denizli'nin bir açıklaması :
Başarmadan gitmem
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hedeflerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbol hayatı boyunca hiç başarısız olmadığını belirten tecrübeli hoca, "Benim hayatımda kavga var.
Başarmadan gitmem. Başaramazsam Manisa'dan canlı değil, başka bir şekilde çıkarım" dedi. Denizli şöyle devam etti:
Hep ben istedim
"'Fenerbahçe'den kendi isteğimle ayrıldım. Gittiğim her kulüpte tesisleşmeye önem verdim. Kocaeli Stadı'nın proje değişikliği, Samandıra projesini, F.Bahçe Stadı'nın soyunma odaları benim isteğimle oldu. Buraya da tesisleşme için geldim. 3-4 hafta sonra şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Çatlak sesler çıkmasın. Burada başaramazsam canlı değil başka bir şekilde çıkarım."
Önce tesis
"Vestel Manisa başka teknik direktörle de çalışabilirdi. Ama bugün olduğu gibi gündeme oturamazdı. Manisaspor 40 yıldır Süper Lig'e çıkamamış. Daha önce İzmir'de 5 Süper Lig takımı vardı. Şimdi şemsiye ters dönüyor. Manisa futbolun merkezi oluyor. Tarzanlar dediğimiz 400 taraftarımız var. Diğerleri seyirci. Manisalı ilgisiz. Benim farklı beklentim var."
Manisa Merkez olacak
Nisan sonunda Mesir şenliklerinin ardından sonra Vestel Manisaspor'un Süper Lig'e çıkma şenliklerini yapacağız. Ama stat işi için hala kazma vurulmadı. Belediye de askı sürecinde. Ama Manisa halkından hiçbir girişim yok. Herşeyi Vestel'e bırakmışlar ve sadece seyrediyorlar. Bu firma Manisa halkından manevi destek istiyor.Bunu esirgemeyin."
Tarzania
02.Nisan.2004, 21:33
Mustafa Denizli'nin bir açıklaması :
Başarmadan gitmem
Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Mustafa Denizli, hedeflerine yönelik çarpıcı açıklamalarda bulundu. Futbol hayatı boyunca hiç başarısız olmadığını belirten tecrübeli hoca, "Benim hayatımda kavga var.
Başarmadan gitmem. Başaramazsam Manisa'dan canlı değil, başka bir şekilde çıkarım" dedi. Denizli şöyle devam etti:
Hep ben istedim
"'Fenerbahçe'den kendi isteğimle ayrıldım. Gittiğim her kulüpte tesisleşmeye önem verdim. Kocaeli Stadı'nın proje değişikliği, Samandıra projesini, F.Bahçe Stadı'nın soyunma odaları benim isteğimle oldu. Buraya da tesisleşme için geldim. 3-4 hafta sonra şampiyonluğumuzu ilan edeceğiz. Çatlak sesler çıkmasın. Burada başaramazsam canlı değil başka bir şekilde çıkarım."
Önce tesis
"Vestel Manisa başka teknik direktörle de çalışabilirdi. Ama bugün olduğu gibi gündeme oturamazdı. Manisaspor 40 yıldır Süper Lig'e çıkamamış. Daha önce İzmir'de 5 Süper Lig takımı vardı. Şimdi şemsiye ters dönüyor. Manisa futbolun merkezi oluyor. Tarzanlar dediğimiz 400 taraftarımız var. Diğerleri seyirci. Manisalı ilgisiz. Benim farklı beklentim var."
Manisa Merkez olacak
Nisan sonunda Mesir şenliklerinin ardından sonra Vestel Manisaspor'un Süper Lig'e çıkma şenliklerini yapacağız. Ama stat işi için hala kazma vurulmadı. Belediye de askı sürecinde. Ama Manisa halkından hiçbir girişim yok. Herşeyi Vestel'e bırakmışlar ve sadece seyrediyorlar. Bu firma Manisa halkından manevi destek istiyor.Bunu esirgemeyin."
tolginho
02.Mayıs.2004, 19:15
evet manisaspor, bir eskişehir, bir bursa, bir kocaeli gibi efsane olmak istiyorsa taraftarını arkasına almalı. Taraftarsız olmaz, ne güzel stad projesi vardı 30 bin kişilik
apaydin2148
16.Mayıs.2005, 11:40
Karagümrük maçını 4-1 aldıktan sonra Erciyesspor Süper lige çıkmayı garantildi.maçta 3 golü Taner Demirbaş diğerinide Mehmet Ayaz attı.Taner attığı 3 golle ligdeki gol sayısını 21e toplam gol sayısını 23'e çıkarttı ve geleneğini bozmadı.
Erciyes Süper ligde bu hocayla tutunabilir mi? bence tutunamaz.Çünkü Erciyesspor'un evnideki tüm maçlarını aşağı yukarı izladim.Orta saha kurgusu her maç değişik ve çok berbat.örnek verecek olursak bir maçta sol kanatta oynayan Mutlu diğer maç Sağ'a bir başka maçta Ortaya geçebiliyor.yine aynı şekilde Sağ'da ve ortada oynayabilen Erol kapusuz bir maçta sola geçebiliyor.bunları geçtik bazen kanatlarda kimse oynamıyor 4 ortasaha oyuncusuda MC oynayabiliyor.ayrıca Karagümrük maçında olduğu gibi iki oyuncu aynı kanatta görev yapabiliyor arasıra.
bu kadroyla Erciyesspor ligde kalabilir mi?bence kadroyu 4-5 oyuncu hariç yenilemesi lazım.önce Çok yaşlanan ve artık eski günlerinde olmayan Haluk2la yolların ayrılması gerekir.en iyi transfer düşen takımlardan biri olan İstanbulspor'dan Oğuz yada Mehmet bölükbaşı'nın yabancı transfer olacaksa Nijerya milli takımının kalecilerinden ve şu anda Nijerya'da Enyimba kulübünde oynayan Vincent Enyeama iyi transfer olur.Vincent'ı izledim ve çok beğendim ucuza mal edilebilir.
defansta kalabilecek iki oyuncu var.sol bek Ömer Ateş ve Ortada stoper Aydın Yıldırım çok iyi oyuncular.bunlar takımda kalmalı bence.sağ bek ve stoper mevkine iki tecrübeli oyuncu alınabilir.mesela Ankaraspor'dan Ramazan Tunç çok kaliteli stoper.sağ bek içinse Konyaspor'dan Yasin Çelik çok iyi olur ama Konyaspor vermeyebilir Yasin'i
ortasaha baştan aşağı yenilenmeli bence.örnek olarak DM oynayan Seyit İçgül'ün yerine Johnson tipi bir oyuncu gerekiyor.Seneye büyük ihtimalle Galatasaray'a gidemeyecek olan Saidoo düşünülebilir.yada o olmazsa Afrika kökenli dayanıklı ve profesyonel bir futbolcu alınabilir.sol kanatta Mutlu iyi bir yedek olur.onun yerinede Kayserspor'da oynayan Cem Karaca tipinde bir futbolcu alınmalı içeri iyi dalabilen,hızlı,çevik bir futbolcu Brezilya'dan Santos'da oynayan Junior olabilir ama onun maliyeti yüksek olursa yine brezilya'dan tipik teknik ve hızlı bir oyuncu çok iyi olur.sağ kanatta Cüneyt Yis durabilr.aslında Cüneyt solda da oynayabilr ve Sağa bir futbolcu alınabilir farketmez.bir oyun kurucu şart Erciyesspor'a bence iyi bir brezilya turuna çıkmalı Erciyesspor Ankaraspor'un yaptığı gibi.aynı milletten 4 oyuncu takıma çok iyi uyum sağlar.diğer ikiside Afrika kökenli olursa çok iyi olur.Sakarya'da oynayan Marcel Mbayo alınırsa Erciyesspor'un ortasahasına dinamizm getirir diye düşünüyorum
forvette Taner belki kalabilir.iyi bir yedek olur onun yerine Türkiye'den benim çok beğendiğim Kayserispor'da oynayan Tomas Pesir.Pesir çok iyi bir oyuncu fizik gücü ve tekniği çok iyi ama topla Dribling pek iyi yapamıyor onun yanına indirdiği yoplardan yaralanabilecek Driblingi iyi bir yabancı olabilir.Youla tipinde yani.Rizespordaki macar forvet olabilir veya Osterc'de olabilir oraya.
biraz fazla şeyler istedim belki :mrgreen: ama bunları yaptığında Erciyesspor ligder iyi yerlere gelebilir.İyi transferler yapabilecek ekonomi Erciyesspor'da Kayseri'de fazlasıyla mevcut.size komik gelecek belki ama Kayseri'li iş adamları Erciyesspor'a yardım edebilir.keza Maç primlerini ara sıra onlar tedarik ediyor.Büyükşehir belediye başkanıda yardımlar karşılığı işlerinde kolaylık sağlama sözü verirse neden olmasın.
sizlerinde görüşlerini bekliyorum
gezenti
16.Mayıs.2005, 13:51
Türkiye Cumhuriyeti Devletinde; adli makamlar tarafından ispatlanmadığı ve kesinlenşmediği sürece hiçbir kuruluş ve kimse suçlu değildir.
Yazılarımızı fanatikliğe dökmeyelim, bırakın fanatikliği burada okuduklarım resmen cihan savaşına hazırlanan bir milletin sözleri gibi...
Aşırıya kaçılmadan yazılarımızı yapalım, tartışmamızı saygı, ahlak çerçevesi içinde götürelim
VoLkaN BaROs
apaydin2148
16.Mayıs.2005, 16:04
Türkiye Cumhuriyeti Devletinde; adli makamlar tarafından ispatlanmadığı ve kesinlenşmediği sürece hiçbir kuruluş ve kimse suçlu değildir.
Yazılarımızı fanatikliğe dökmeyelim, bırakın fanatikliği burada okuduklarım resmen cihan savaşına hazırlanan bir milletin sözleri gibi...
Aşırıya kaçılmadan yazılarımızı yapalım, tartışmamızı saygı, ahlak çerçevesi içinde götürelim
VoLkaN BaROs
1.Hakemleri yemeğe götüren Elazığspor'du dikkatini çekerim
2.Erciyesspor maçlarının kaç tanesini izledin
3.ben 17 maçın hepsini izledim ve hakemlerin Erciyes lehine hatalı karar verdiğine şahit olmadım.hatta Erciyes maçlarına gelipde küfür yememiş hakem çok azdır.
4.Eğer Erciyes-Bursa Maçını izlediysen hangi takımın Süper ligi hakettiğini rahatrça görürsün
5.Erciyersspor bazı maçlarda kötü oynamış olabilir ama bu Süper ligi haketmediği anlamına gelmez.Dünyada kaç tane takım harika oynayarak şampiyon oluyor
6.tipik bir ezik psikolojisi içinde olduğun yazından belli oluyor.Takım puan alamadığına göre süper ligi hakedememiştir.
7.Tüm taraftarları nitelemek istemiyorum ama Kayseri'ye gelen Bursa taraftarları dünyada gördüğüm en pis taraftardı.çünkü İstiklal marşında beşiktaşa küfür etti.İstiklal marşı söylenirken küfür eden insan dünyanın en pis insanıdır(en hafif söz bu)
PhotoGrapher
16.Mayıs.2005, 17:12
Bence de erciyes fazlasıyla hak etti bu arada ligde iki tane kayseri takımı olcak ne güzel yaw.(Kayserili değilim ama güzel bi şey bi şehirden iki takım olması.)
apaydin2148
16.Mayıs.2005, 17:35
tabi canım her hafta maç var düşünsene hemde süper lig maçı yani senede iki kere Cimbom geliyor :mrgreen:
capriceman
16.Mayıs.2005, 19:16
Bursayı'da gördüm Kayseri'yi de. Bursaspor taraftarının genel bir özelliğidir agresiflik. Malatyada'da maç çıkışı bir bayan taraftara yapılan 30 kişilik bir taciz vardı, ancak bunu koskaca milli maçlara sahiplik yapmış bir şehirin tümü de mâl edemeyiz. İstanbul dışında taraftarın gerçek bir otmosfer yaratacağı tek Anadolu şehri Bursadır. Buda ayrı bir gerçek. Kayseri'ye gelirsek, Türkiyenin en imar şehri. Tek kelime ile Anadolu'dan taşmış bir şehir. Bu şehir 2 takımı hak ediyor, umarım seyirci oranları düşmez. Keşke Anadoludan daha çok takım süper lige yükselse, Sivaslar, Elazığlar çoğalsa. Spor sadece futbol olarak kalmıyor dünyada, Misyonunu yükseltiyor, önünü açıyor... Erciyesspor'a Süper Ligde başarılar...
Not: Sadioo ve Osterch ile iş yürümez emin ol. Bu sene içeride dışarda Malatyaspor'un 30 maçını izledim, tecrübe ile kanıtlandı bu.
apaydin2148
16.Mayıs.2005, 19:35
benim izlediğm kadarıyla Osterc iyi bir forvet ama sen daha iyi bilirsin tabi sürekli izlediğin için.Saidoo bence Süper lige yeni çıkmış bir takım için ideal bir DMC.
şehir hakkında söylediklerin tamamiyle doğru çok imar bir şehir.bugüne kadar hiç bir şehirde görmediğim evler,yollar,parklar var ama bence taraftarıyla 2 takımı hak etmiyor.mesela stadda 25 bin kişi varsa bunun en fazla 5.000'i taraftar geri kalanı seyirci ve çekirdekçi :mrgreen:
şehir olarak hak ediyor ama taraftar olarak hak etmiyor bence
gezenti
16.Mayıs.2005, 20:58
VoLkaN BaROs
capriceman
16.Mayıs.2005, 21:42
VoLkaN BaROs
Arkadaşım bilim, kültür, insanlık, sevgi herşeyi demişsin güzelde, kendi yazını bir okusana objekif biçimde kaç tanesini taşıyor o cümleler. Bak sadece kötü şeyler değil iyi şeyler de yazılıyor Bursa ile alakalı. Türkiye Bursa'da güzel zaferlere imza attı, O'nu da geçer duygusal nedenlere girersek Türklüğün tarihinde ki en önemli şehirlerdendir Bursa. Kayseriden'de, Malatyadan'da, Çorumdan'da daha çok tarih barınıdırır. Ancak haksızlığa uğradığı düşündüğün zaman sana haksızlık yaptığına inandığın gibi davranırsan, tepkinin ne anlamı kalır? Yazdıklarının başında küfür varken sonunda yobazlık demişsin. Sen sev takımını, uğruna herşeyi yap illegal olmadığı sürece. Ancak buranında bir forum olduğunu ve insanları tahrik edici şeyler demenin doğru olmadığını anla. Umarım seni üzecek birşey yazmamışımdır ama 2 yanlış, 1 doğru etmez hiçbir zaman...
apaydin2148
16.Mayıs.2005, 23:16
orijinal metin neydiki ben göremedim?
capriceman
16.Mayıs.2005, 23:59
orijinal metin neydiki ben göremedim?
Hiç görme boşver, savaş ilanıydı resmen...
apaydin2148
10.Haziran.2005, 09:24
Nijerya milli takımının kalecilerinden ve şu anda Nijerya'da Enyimba kulübünde oynayan Vincent Enyeama iyi transfer olur.Vincent'ı izledim ve çok beğendim ucuza mal edilebilir.
haber:DIŞ transferde ise iki Nijeryalı, bir Senegalli ve Brezilyalı futbolcuyla prensipte anlaşıldı. Yöneticiler Gaziantepli Bouazizi'den sonra ellerini çabuk tuttuklarını belirten Bedir, "Nijerya Milli Takımı'nın forveti Victor Agali ile kalecisi Vicente Enyeama, Senegal Milli Takımı'nın stoperi Sek Mamadu, Gaziantepspor'dan Sezar ile prensipte anlaştık" dedi.
yavaş yavaş söylediğim mevkilerle oyuncu alıyorlar.
Vincent enyeama'yı iyi tahmin etmişim:)))
tombul taho
10.Haziran.2005, 12:40
2 tane kayseri takımı güzel bi olay. çünkü uzun zmndır hep ankara ve istanbul takımları yoğunluktaydı. şimdiyse yavaş yavaş futbol ülkemizde yaygınlaşıyo. Yani zaten yaygındı ama öyle anadolu kesimlerinde istanbul ve ankaradaki kadar değildi. Gönül isterki diğer kentlerimizinde takımları süper ligin keyfini çıkarsın! (k)
apaydin2148
13.Haziran.2005, 20:50
bence Erciyes bu sezonun Ankaraspor'u olacak çok isabetli transferler yaptılar ama hoca konusunda aynı şey söz konusu değil.Mustafa Uğur'un yerine bence Hikmet Karaman'la anlaşmalıydılar(Hikmet Hoca Kayserispor'dan ayrıldı)
apaydin2148
15.Haziran.2005, 22:26
size komik gelecek belki ama Kayseri'li iş adamları Erciyesspor'a yardım edebilir.keza Maç primlerini ara sıra onlar tedarik ediyor.Büyükşehir belediye başkanıda yardımlar karşılığı işlerinde kolaylık sağlama sözü verirse neden olmasın.
Erciyes yöneticileri bu yazıyımı okuyorlar ne :mrgreen:
önce enyeama ve Agali
şimdide Kadir Has erciyes ve kayseriye 1 trilyon verceğini açıkladı
_BatusaJ_
16.Haziran.2005, 14:25
Offf :mrgreen: Kayseri süper olacak ben bir Kayseri'li olarak Tüm Kayseri halkının futbola düşkünlüğünü oraya gittiğimde bizzat görüyorum.Her şey istediğimiz gibi gidiyor.Neyseki maddi durumlarda da bildiğim kadarıyla bir pürüz yok.Victor Agali iyi destek olur erciyesin tutunmasında.Tek üzüldüğüm nokta Hikmet Hoca'nın Kayserispor'dan ayrılmasıydı...Ama neden ayrıldı anlamadım.Bu konuda bir fikri olan var mı? (o)
apaydin2148
16.Haziran.2005, 14:42
bende bilemiyorum ama büyük ihtimalle çok para istemiştir.
mehmet altun
16.Haziran.2005, 18:30
eger hayat fm'deki gibi olsaydi dedigin dogru olurdu, ama isabetli transfer yaptiklarini gercege uyarladiginda, ortaya bir fos cikma ihtimali yuksek, aman dikkat...
Frank_Castle
16.Haziran.2005, 18:33
Bence Kayseriye 2 tane takım lüks...
Ülkemizdeki denge politikası gereiği bu 2 takım en fazla 2 sezon dayanacaktır...
mustang
17.Haziran.2005, 19:50
ya bursalılar bize niye kızıyorlar anlamıyorum .biz hak ettik biz cıktık onlar dah iyi oynaslardı. bursa cıksaydı bursalılar bize hiç kızmasın çünkü bu bu şehir iki külübü rahat bir şekilde kaldırır. benim duyduguma göre bursa takımı erciyes'e ************************************************** ***********************************************
apaydin2148
17.Haziran.2005, 20:04
VoLkaN BaROs
istersen böyle demeseydin.Alnının teriyle Erciyes süper lige çıktı doğru ama iddalar ispatlanmadığı sürece kimse suçlu değildir.
Kayseri iki takımı kaldırabilir ama stada taraftardan çok seyirci geliyor.bu alışkanlığını kayseri halkı bırakırsa belki iki takımı kaldırabilir.[/quote]
mustang
17.Haziran.2005, 20:12
bu benim iddam degil şehirde böyle söylentiler cıkıyor. ve ben bir çok kişiden duydum bu haberi ama bu bursalılların yaptıgı ayıp degilmi? yok şike var yok başkaşey var biz hakkımızla çıktık. bu böyle biline.
apaydin2148
17.Haziran.2005, 21:51
tabi canım onların yaptığıda çok ayıp.
Zaten Kimse Erciyes'in hakkıyla çıkmadığını iddia edemez.
pasamatexas
18.Haziran.2005, 18:48
ercıyesı tebrık edıyorum !!!! ama bursaya yapılırmı bu abı yaaaaa!!!! bızım ordakılerle gorulecek hesabımız vardı yaaaaa!!!!! nıye bunu 1 sene erteledınız!!!!zaten kayserı 2 takımı kaldırabılecek bır sehır ama daha yenı super lıgle tanısmıstınız uzun zamandan berı 2. takım ıcın coook erkendı be abı!!!!! neyse canınız sagolsun ama bu sene bursaya cok ınanıyorum cetıner ve levent kızıl bomba gıbı gelıyolar!!!!
mustang
18.Haziran.2005, 19:38
ya arkadaş teşekür ederim. ben zaten bütün bursalılar için konuşmuyorum.Bazıları var olayı fazla abartıyorlar benim onlara sitemim var.bursa gibi bir takımı süper ligde herkes görmek ister.inşallah seneye bizimle birlikte süper ligde olursunuz.
pasamatexas
18.Haziran.2005, 19:44
insallah!!! ama ne yazıkkı ınsallah masallahla olmuyor bu sene super takım ve teknık dırektorumuz oldu!!! (ı) bomba gıbıyız bu sene sampiyon olarak gerı donecegız!!zaten bızede bu yakısır!!!dımı ama yalanmı!!! (ı)
gezenti
01.Temmuz.2005, 15:51
ikinci ligde türkiyenin en köklü kulupleri var.kocaelispor, sakaryaspor ,akçaabat sebatspor,istanbulspor ve tabiyki söylemeye gerek yok BURSASPOR bence şampiyon şimdiden belli.özellikle yaptığı transferlerle süperlig takımlarına taş çıkaran bursasporun şampiyonluğuna kesin gözüyle bakıyorum.
diğer süper lige çıkacak takımlar sizce hangileridir??????
apaydin2148
01.Temmuz.2005, 15:59
şampiyon kesinlikle Bursaspor
pasamatexas
01.Temmuz.2005, 16:01
gokhanarslan1991,
ikinci ligde türkiyenin en köklü kulupleri var.kocaelispor, sakaryaspor ,akçaabat sebatspor,istanbulspor ve tabiyki söylemeye gerek yok BURSASPOR bence şampiyon şimdiden belli.özellikle yaptığı transferlerle süperlig takımlarına taş çıkaran bursasporun şampiyonluğuna kesin gözüyle bakıyorum.
diğer süper lige çıkacak takımlar sizce hangileridir??????
guldurme beni (d) (d) (d) sebat koklu kulupmu sende yaptın ha (g) (h)
hadı altay veya karsıyaka veya elazıg desen tamamda sebat hahahaha (l) (i)
Genghis_Khan
01.Temmuz.2005, 16:22
ben kocaelisporun çıkmasını isterim. özledim onları süper ligde doğrusu
Ronaldinho_99
01.Temmuz.2005, 18:27
şampiyon kesinlikle Bursaspor
Evet bence de sampiyon Bursaspor olur
metin oktay
01.Temmuz.2005, 19:01
ne cabuk unuttunuz vestel manısanın cok sukse yapan transferlere ragmen super lıge yukselemedıgını.
bursaspor benımde cok begendıgım raşit cetineri takımın basına getirerek cok buyuk bir iş basardı ama bence kesin bursaspor cıkar demek yanlış (b)
hiçbirşey belli olmaz,bu konuyu konuşmak için çok çok erken.
CeNTeR_TR
01.Temmuz.2005, 19:14
abı bence bursa sakarya manısa ve kocaelı arasında gecer
gezenti
01.Temmuz.2005, 20:25
ya pasamatexas ben onu süper ligden yeni düştü diye yazdım oraya.ayrııca sen önceden bursaspor hakkında hep olumlu şeyler söylerdin.şimdi niye bursaspora destek verenlerin yazdıkları yazılarda bir açık aramaya çalışıyorsun.bence bunlarla uğraşmada konu başlığı ve anlatmak istediği şeye göre mesaj yaz.......................
pasamatexas
01.Temmuz.2005, 21:54
gokhanarslan1991,
ya pasamatexas ben onu süper ligden yeni düştü diye yazdım oraya.ayrııca sen önceden bursaspor hakkında hep olumlu şeyler söylerdin.şimdi niye bursaspora destek verenlerin yazdıkları yazılarda bir açık aramaya çalışıyorsun.bence bunlarla uğraşmada konu başlığı ve anlatmak istediği şeye göre mesaj yaz.......................
asıl sen nasıl bursasporlusun kı bursasporumuzun lıgten dusmesınde bas rol oynayın bır ılce koy takımını koklu kulup olarak yazarsın!!!!!!!!!!!!11 (c) (c) (f)
sampıyon kesınlıkle BURSASPOR vestek kımı transfer etmıskı cıkamamıs!!
serdar topraktepe serkan recber eser egemen yavuz mıu frasıanu yeter de artar bıle cıkmamıza sadece bunlar oynasa!! :mrgreen: :mrgreen: (a) (b) (d)
Bulut
01.Temmuz.2005, 23:15
Bence;
Bursa
Kocaeli
Manisa veya
Sakarya dan biri ya da bir kaçı çıkar (b)
capriceman
02.Temmuz.2005, 05:30
Sakarya, Kocaeli, Sabet çıksın yeter, gerisi Türkiye Ligine agresiflik getircek kulüpler.
capriceman
02.Temmuz.2005, 18:51
size komik gelecek belki ama Kayseri'li iş adamları Erciyesspor'a yardım edebilir.keza Maç primlerini ara sıra onlar tedarik ediyor.Büyükşehir belediye başkanıda yardımlar karşılığı işlerinde kolaylık sağlama sözü verirse neden olmasın.
Erciyes yöneticileri bu yazıyımı okuyorlar ne :mrgreen:
önce enyeama ve Agali
şimdide Kadir Has erciyes ve kayseriye 1 trilyon verceğini açıkladı
Ben Mustafa Budak'tan şüpheleniyorum...
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
apaydin2148
02.Temmuz.2005, 19:05
:mrgreen: :mrgreen:
gizlice yönetime mi girdi:))
gezenti
11.Temmuz.2005, 20:54
hadi beyler bundan sonra ikinci lig ve anadolu kulüplerinin haberlerini burda toplayalım.buna benzer bir topic var ama ikinci ligdeki takımlar süperlig takımlarının gölgesinde kalıyor o yüzden bu konunun sabitlenmesini istiyorum.böylelikle takip ettiğiniz anadolu kuluplerinin haberlerini burada toplayalım.birde bu konunun kilitlenmesini istemiyorum.çünkü bazı moderatörler konuyu hiç okumadan kilitliyor....
Genghis_Khan
12.Temmuz.2005, 14:50
birde bu konunun kilitlenmesini istemiyorum.çünkü bazı moderatörler konuyu hiç okumadan kilitliyor....
Açtığınız konuların kilitlenip kilitlenmeyeceğine biz değil sizler karar veriyorsunuz ama düşündüğünüz gibi değil. Eğer konuları forum kurallarında belirtilen hususlara uygun bir şekilde açarsanız, hiçbir konunuz kilitlenmez, çöpe gönderilmez. Bizim mesajları okumadan kilitlediğimizi söylüyorsun ama dikkat et; ben ve diğer arkadaşlarım hangi konuyu çöpe göndermişsek, bunu niçin yaptığımızıda mesaj olarak yazıyoruz. Yani suçlaman çok yersiz ve gerçek dışı.
Bu arada güzel bir konuyu dile getirmişsin bu başlığı sabitleyeceğim ama başlığı daha uygun bir hale getiriyorum "2. ve 3. Lig Kuluplerinden Haberler". Diğer başlıkta sadece 4 büyüklerin haberi yayınlanmıyor süper ligdeki bütün takımların haberleri orada yayınlanıyor. Bu yüzden bu başlıkta sadece 2 ve 3. Lig ekiplerini ilgilendiren haberleri yayınlayalım ama devamlı kopyala yapıştır yaparak değil. Duyduğumuz haberleri kendi cümlelerimizle yazalım. Ayrıca sadece haber yazarak da yetinmeyebilir, yorumlarınızı da ekleyebilirsiniz.
Fatihin Fedaisi
12.Temmuz.2005, 14:53
Şu ana kadar en iyi tranferleri yapan takım K.Erciyesspor takımıdır.-- Bunlar kayserili ya çok akıllı interle kardes takım olup bir dostluk maçı yapııp byük gelir elde etmektedirler.Çok akllı insanlar---
Genghis_Khan
12.Temmuz.2005, 14:57
Tekrar söylüyorum: Burada Süper Lig ekiplerinden hiçbir takımla ilgili haber+yorum+yazı olmasın. Onlar için diğer başlığı kullanın...
gezenti
12.Temmuz.2005, 15:40
BURSASPOR
bursaspor son olarak yunus altunu transfer etti.yeni başkanın göreve gelmesiyle müthiş bir hava yakaladı.başkan çok büyük açıklamalarda bulundu."bu gücün karşısında kimse duramaz"dedi.bende idda ediyorumki bu kadro çoğu süperlig kulubünde bile yok.yaptığı önemli transferlerin başında
1-)raşit çetiner
2-)yasin sülün
3-)eser yağmur vardır.
bursasporun bu ayki dergisindede başkanın ve futbolcularla yapıolan röportajlar var.
İSTANBULSPOR
İstanbulspor’da Başkan Mehmet Akif Yaşın’ın istifa ettiği öğrenildi. Hafta başında anlaşma yapılan teknik direktör Nejat Biyediç’le de yolların ayrıldığı belirtildi.
KOCAELİSPOR
Hazırlıklarını Bolu Abant’ta devam ettiren Kocaelispor’da tempo her geçen gün artıyor.
Teknik direktör sadi tekelioğlu fytbolculara dayanıklılık yüklediklerini söylediler....
AKÇAABAT SEBATSPOR
Yeni sezonda A Kategorisi’nde mücadele edecek olan Akçaabat Sebatspor’un teknik direktörü Mehmet Kulaksızoğlu, dün yardımcılarıyla birlikte düzenlediği basın toplantısında hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.
ANTALYASPOR
Antalyasporlu A.Ş Genel Direktörü Yılmaz Vural, Antalyaspor'un bitkisel hayatta olduğunu ve kurtarma çalışmalarına başladıklarını söyledi. Vural, ''Bu sezon ağzımızdan hiçbir şekilde şampiyonluk kelimesi çıkmayacak. Antalyaspor A.Ş.'nin büyük borçları var. Tüm Antalyalıları destek olmaya çağırıyoruz" diye konuştu.
İkinci ligde fikstür çekildi.BURSASPOR ilk maçını Bursa ATATÜRK Stadında Mardinspor ile oynayacak.
BURSASPOR sezon açılışını GALATASARAY gibi türkiyenin ve dünyanın en büyük kluplerinden biri olan bir takımla oynayacak.Başkan Levent Kızıl'ı kutlamak lazım böyle bir takım kurup açılışıda büyük bir takımla yapmak her yiğidin harcı değildir...
Laz_Asker_61
19.Ekim.2005, 19:26
bursaspor ilk puan kaybını yaşadı ama lige geliyorum masajını zaten ilk haftalarda vermişti
gezenti
22.Ekim.2005, 20:45
bunları unutmayacağız.bize taş atana b
Bursaspor'da Son Gelişmeler...
Levent Kızıl'dan Gündeme Dair Acıklamalar...
Bursaspor Başkanı Levent Kızıl, Vakıfköy Orhan Özselek tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Uşakspor maçını ve maç sonrası çıkan olayları değerlendirdiUşakspor karşılaşmasında istenmeyen olaylarla karşılaştıklarını belirten Levent Kızıl, Sebatspor maçından önce güvenlik bariyeri dışında yaşanan olay yüzünden canlarının çok sıkıldığı söyledi. Dün akşam itibari ile ceza kurulunun Uşakspor maçında yaşanan olaylar hakkında savunma istediğini kaydeden Kızıl, "Gelen rapor ise oldukça ağır bir rapor. Bursa'da 20 bin kişi önünde hiç bir olay yaşanmazken, deplasmanlarda bin kişilik toplulukta ciddi olaylar yaşanabiliyor.
Bazı tribüne girme yasağı olan arkadaşlar bizden otobüs isteklerinde bulundular. Ancak biz yönetim kurulu olarak hiçbir otobüs isteklerini olumlu karşılamadık. Uşakspor yönetimi sağolsunlar bizlere 800 adet bilet temin ettiler. Maçtan önce iki tribün arasında dostluk gösterileri yaşandı. Ancak maç sırasında kulübe tahrik etmiş olabilir ya da hakem kötü bir performans göstermiş olabilir. Zaten hakemler bu sezon gerçekten çok formsuz.Süper Lig'de de görüyoruz, elle atılan goller, verilmeyen penaltılar, bunlar bu sezon yaşanan şeyler. Sinirlerimize hakim olamazsak sonumuz iyi olmaz.
Geçen sene yaşadığımız durumlara düşeriz. Üzüldüğüm nokta, karşılaşma sonrasında yaşanan olayları yatıştırmak için sahaya indiğimde kapalı tribünde yer alan taraftarlarımızın beni görünce yatışırken, açık tribünde yasaklı olan seyircilerin bulunduğu yerde olayların devam etmesi oldu. Hakeme atılan taşları engellemek için 'bana da atın' diyerek engellemeye çalışmama rağmen o taraftarlar bana da taş attılar. Bursa Emniyeti ile görüştük. Yasaklı arkadaşlara farklı bir uygulama yapılacak. Artık bu kişiler hiçbir şekilde deplasmanlara gelmeyecek. Deplasman maçları öncesinde taraftar grupları ile toplantılar yapacağız. Sağduyulu taraftarlarımızın bu tip olaylar kişilere karşı tepki göstereceklerini düşünüyorum. Geçtiğimiz yıl uygulanmaya başlanılan Sporda Şiddet ve Düzensizliği Önleme Yasası gereğince olay çıkartan taraftarlara bin 112 YTL para cezası ve 6 aya kadar maçlardan men, tekrarı halinde ise 1 yıla kadar hapis cezası verilebiliyor. Bursa Atatürk Stadyumumuzun her tarafı zaten kameralar ile çevrilmiş durumda ve herhangi bir olay anında görüntülenebiliyor. Umarız bu yaşanan olay son olur ve haklı olduğumuz davamızda haksız duruma düşmeyiz. Yönetim Kurulu olarak taraftarımızdan genelde çok memnunuz, takımımızdan memnunuz, iyi takım sahada herkesi zaten yener. Bursaspor ilk 7 haftadaki oyununu sergilesin, önünde kimse duramaz" dedi.
8. hafta sonunda 20 puan ile zirvede bulunduklarını ifade eden Kızıl, bugüne kadar herkesten çok büyük destek gördüklerini belirtti. Son 2 haftada alınan beraberlikler sonucunda Elazığspor maçını çok önemsediklerini kaydeden Kızıl, "O karşılaşmada gerçekten iyi mücadele ettik. Ama Uşak'ta oynadığımız karşılaşma için aynı şeyleri söyleyemem. Özellikle maçın ilk yarısında ilk kez rakibimiz oyun olarak bizden daha iyi gözüktü. Şimdi önümüzde Yozgatspor maçı var ve bu maçı kazanıp yeni bir seriye başlayacağımızı düşünüyorum. Galibiyeti de Şükrü Şankaya'ya hediye ederiz" şeklinde konuştu...
iz gül atarız politikası izleyeceğemize söz verdik.
Laz_Asker_61
22.Ekim.2005, 21:08
1. si mesajını tamamla
2.si size taş atmadım sadece bizi suçlamandan dolayı sana gereken cevabı verdim ben yukarıdaki mesajımda sadece bursanın süper lige çıkacağını yazdım ve tekrar söylüyorum gelin ne hesabınız varsa görün
FeYYaz1989
30.Ekim.2005, 17:57
İkinci lig maç sonuçları
Altay 0 - 2 Uşakspor
Ç.Dardanelspor 2 - 0 Kocaelispor
Elazığspor 3 - 2 Karşıyaka
İstanbulspor 1 - 2 Bursaspor
Mardinspor 0 - 0 Türk Telekom
Mersin İd.Yurdu 0 - 2 Sakaryaspor
Orduspor 1 - 1 Gaziantep Bş.B.
A.Sebatspor 0 - 5 Antalyaspor
Y.Yozgatspor 0 - 2 İstanbul Bş.B.
Allaha şükür Ç.Dardanelspor'umuz kazandı ve ikinci galibiyetini aldı.İnşallah haftaa Gaziantep B.B. yi yenip seriye bağlamak istiyoruz. (ı)
aytekin
14.Kasım.2005, 17:48
yükselme grubunda süper bi çekişme var. sizce kimler başarılı olur.
Legolas007
14.Kasım.2005, 19:05
hadi sakarya olsun bekem (d)
apaydin2148
14.Kasım.2005, 19:12
Bursa büyük ihtimalle şampiyon olur.
gozgoz
14.Kasım.2005, 20:15
bursa bence rahat bi şekilde şampiyon olur
capriceman
14.Kasım.2005, 21:13
Elazığ gelir umarım.
Laz_Asker_61
14.Kasım.2005, 21:59
kesinlikle bursa
gezenti
14.Kasım.2005, 22:27
kesinlikle bursa
bir beşiktaşlıdan beklenmiyecek bir yanıt :mrgreen:
Laz_Asker_61
14.Kasım.2005, 22:36
neden bizde en az sizler kadar bursanın dönmesini isteriz ne kadar da suçlu olmadığımız bir konuda bizi suçlu görsenizde
çünkü bursa gelecek ve buna inandığım için bursa yazdım
semih5
14.Kasım.2005, 22:47
bence de bursa yukselir ya bu futbolla iyi isler yapiyolar
Legolas007
15.Kasım.2005, 23:06
uinşallah adana demirspor çıkar (ı) (l)
Cristiano Ronaldo
15.Kasım.2005, 23:35
Benim şahsî düşüncem Bursaspor'un tekrar 1.Lig'e çıkması yönünde, inşallah başarırlar ve tekrar Süper Lig'e çıkarlar!
semih5
15.Kasım.2005, 23:35
uinşallah adana demirspor çıkar (ı) (l)
arkadas bu ne ya adana demirspor? oldu olcak edirne olsun bari(edirnespor)
Bulut
16.Kasım.2005, 00:54
Benim şahsî düşüncem Bursaspor'un tekrar 1.Lig'e çıkması yönünde, inşallah başarırlar ve tekrar Süper Lig'e çıkarlar!
aynen ronaldo bence de Bursa çıkar bu sene zaten özledik ya bursa yı 1. ligde
RoCCo_42
16.Kasım.2005, 01:17
Bursa lider Antalyada ikinci olur ve ikisi direk cıkar.Simdiden baya bi kopdular arkalarındaki grupdan
fenerkolik
16.Kasım.2005, 06:09
Bursaspor uzak ara Şampiyon olur...
8-10 takıma tur bile bindirir... (ı)
Archilles
17.Kasım.2005, 00:28
bence büyük ihtimalle Bursa cıkar
Legolas007
17.Kasım.2005, 21:34
Bursa çıkabilir ama geçensene sakarya kalmayı haketmişti oyuzden sakarya çok iyi (ı) ben ona verdim
Cristiano Ronaldo
18.Kasım.2005, 00:26
Yorum yapmak için yorum yapmayın, rezil oluyorsunuz!! Ne şimdi bu
iyi (ı)
bari hiçbirşey deme!! Herkes böyle, kısa ve ne demek istediğini belirtmeyen mesajlar atsa ne olur??! Herkesin mesajı 5000'lerde gezer herhalde!!
Legolas007
18.Kasım.2005, 00:30
ösür dilerm dikkat ederim boş bi anıma denk gelmiş (c) (c)
gezenti
20.Kasım.2005, 21:12
ya beyler birinci belli ikinci kim?????
Neron_FB
20.Kasım.2005, 22:03
ya bence 1. bursa 2.antalya 3.sakarya diye sonlanır bu lig..
semih5
20.Kasım.2005, 22:14
tek isim var o da bursa olur sampiyon genlde herkes bursaya güveniyo bakalim onlar ne yapcak
FeYYaz1989
20.Kasım.2005, 23:54
Elazığ gelir umarım.
İnşallah Elazığspor gelir ama bu hafta Telekom'a 7-0 yenildi.Bizim Ç.Dardanelde lig düşmese yeter.
Neron_FB
21.Kasım.2005, 00:16
ya cidden çanakkalenin düşmesini hiç istemiyorum...onlara sempatim var nedense :mrgreen:
Legolas007
21.Kasım.2005, 01:24
2. saKaRyaA oLur
e_mali
21.Kasım.2005, 11:44
1 Bursaspor 35
2 Antalyaspor 28
3 Sakaryaspor 26
4 Altay 24
Son puan durumu bu sekilde, insallah ilk uc sezon sonunda Super Lige cıkarlar
Laz_Asker_61
21.Kasım.2005, 12:53
ben altayı süper ligde görmek isterim bursa sakarya altay çıksın istiyorum
mustang
21.Kasım.2005, 17:50
altay inşallah cıkar benimde altaya sempatim var (ı)
Legolas007
21.Kasım.2005, 23:27
benim antalyaya da sempatim var o çıksın sakarya bursayla
e_mali
22.Kasım.2005, 11:16
aslında İzmir'in S. Ligde temsil edilmesi cok iyi olur..
batuhan673
22.Kasım.2005, 11:21
Bursa kesin çıkar.Çok iyi oynuyolar (d)
gezenti
22.Kasım.2005, 12:04
amigosundan dolayımı. :mrgreen: :mrgreen:
Amigosu:TECAVÜZCÜ COŞKUN
batuhan673
22.Kasım.2005, 12:06
Amigosu gerçekten Tecavüzcü Coşkun mu :mrgreen:
from_edi
22.Kasım.2005, 12:44
Bursa lider Antalyada ikinci olur ve ikisi direk cıkar.Simdiden baya bi kopdular arkalarındaki grupdan
bende ayni düşüncedeyim....... Bencede 2si çıkAr... Hangisinin şampiyon oalcağı farketmez.... yeter ki 2side çıksın..
Coşkunu bir çok kez antalya'da motoru ile turlarken gördüğüm war ama antalyaspor'un amigoluğunu yaptığını bilmiordum..
RoCCo_42
22.Kasım.2005, 14:52
arkadaslar artık su klasik durumu tartisalim Birinci belli ( Bursa ) İkinci kim olacak. :mrgreen:
batuhan673
22.Kasım.2005, 18:37
İkinci Sakarya (d)
dinaMYt
22.Kasım.2005, 23:43
bursa 1 antalya 2 gerisi takımların durumuna göre değişir ama sakarya veya altaydan birinin lige dönmesini isterim açıkçası
yeniay
22.Kasım.2005, 23:53
Şampiyon rocco'nun dediği gibi belli diğer takımlar ise garanti demem ama gönlümden Antalya(Yılmaz Vural'dan dolayı),bide Sakarya geçiyor
gezenti
25.Kasım.2005, 21:27
Amigosu gerçekten Tecavüzcü Coşkun mu :mrgreen:
siz bilmiyormuydunuz o her bursa maçında bursaya gelir.bende onu görünce selim abiye(texas grubunun amigosu)sordum o söyleidi.
not:selim abi bizim arkadaşın absi oluyor oradan tanışıyorum.ama artık galiba amigoluğu bıraktı.
bizim coşkunsa hala COŞTIRIYOR. :mrgreen:
Cengo
25.Kasım.2005, 21:56
Ohannesburgerler
Bursalı mıydı kendisi ? :roll:
meddah
25.Kasım.2005, 22:56
Bursalı değil..
Bir ara Antalya'ya yerleşti kendileri, Antalyaspor'un her maçında tribünlerdeydi, amigoluk falan da yapıyordu.. Amigoluk dediğim zaten karizması icabı şöyle bir kalkıp "Lay lay" yapınca millet coşuyordu falan, kameralar da var ya..
Antalyaspor'un birinci ligde olduğu zamanlar..
aytekin
29.Kasım.2005, 16:08
bursa ordu ya takıldı (b) antalya berabere kaldı :mrgreen: açık ara olacağını sanmıyorum :arrow: birde (a) TÜRKTELEKOM (a) içeride dışarıda 3 puanla dönmeye başladı (ı) dikkat çekici yani (ö)
RoCCo_42
29.Kasım.2005, 22:00
Yasin KARAÇA Telekomdaymıs.FM'ciler acisindan söylüyorum.
Galatasaray CimBom
29.Kasım.2005, 23:41
Ben oyumu Altay'a verdim...
resatmurat
16.Aralık.2005, 12:04
BURSA BU GİDİSLE RAHAT SAMPİYON OLUR BENCE
izuner
30.Aralık.2005, 22:32
ordu .....
tolginho
31.Aralık.2005, 03:56
ordu mu? düşme hattında değil mi ordu?
KaracaOglan
31.Aralık.2005, 04:22
bursa! (bursa'nın süper ligde olmasını çok isterim.. lige biraz renk gelsin)
FeYYaz1989
31.Aralık.2005, 10:57
1. Bursaspor 42 puan
.
6. İstanbul Büyükşehir Belediyesi 27 puan
7. Orduspor 26 puan
8. Kocaelispor 26 puan
.
18. Çanakkale Dardanelspor 11 puan
GsHaSaN64
31.Aralık.2005, 16:27
gerçekten çok başarılı bir takım uşakspor eğer iddaa sevenler varsa 2.yarı fikstüründe karşıdaki takımın kim olduğuna bakmadan uşak spora basabilirler.
tavsiyede ederim.
tombul taho
31.Aralık.2005, 16:37
şu ana kadar hiç takip etmedim uşaksporu.. ama madem tavsiye ediyosun bizde bi takip edelim bakalım nasılmış? ;)
izuner
04.Ocak.2006, 12:18
ordu bursayı 3:1 yendi tek yenilgisini bursa ordudan aldı ordu gzl oynuor abi sende öle bi diosun ki futbollla bu kadar ilgin olduğun halde böle diosun bilginden şüpheleniorum
holali61
04.Ocak.2006, 18:35
yazık oldu fıstık gibi takımdı
Last_BLow
05.Ocak.2006, 16:59
yazık oldu fıstık gibi takımdı
Bence öyle değildi.
10_Osmanozc
05.Ocak.2006, 18:24
Bence de öyle değildi.Geçen sene düşmeyi hak ettiler ama bu sene düşme potasında olmayı asla hak etmiyorlar.
RoCCo_42
05.Ocak.2006, 18:27
Kalite olarak Süperlig'e yakismiyorlardi bence.Ama ikinci ligdende düserlerse eger o zaman üzülürüm isde.Stadlarinin yeri cok güzel ama isde o kadar statlarida cok kalitesiz.
semih5
05.Ocak.2006, 19:51
neresi fistik gibi ya
10_Osmanozc
05.Ocak.2006, 22:52
Tamam beyler arkadaş bir fanatizmlikle birlikte fıstık gibi demiş yüklenmeyelim fazla.Kendi fikridir;)Ama şunu söyleyebilirim.40.000 ilçe nüfuslu Akçaabat'ın maddi zorluluklar ile ligde 2 sene kalması bile büyük başarıdır.Ama M.Selami Yardım'ın takımın başından ayrılması sonucu Sebat bu hallere geldi.Parası olmayan Sebatspor'a bakıyorum bir de arkasında Ankara Belediyesi olan Ankara B.Ş.B'ye bakıyorum yazıklar olsun bu düzene demekten kendimi alamıyorum.
RoCCo_42
06.Ocak.2006, 00:30
Tamam beyler arkadaş bir fanatizmlikle birlikte fıstık gibi demiş yüklenmeyelim fazla.Kendi fikridir;)Ama şunu söyleyebilirim.40.000 ilçe nüfuslu Akçaabat'ın maddi zorluluklar ile ligde 2 sene kalması bile büyük başarıdır.Ama M.Selami Yardım'ın takımın başından ayrılması sonucu Sebat bu hallere geldi.Parası olmayan Sebatspor'a bakıyorum bir de arkasında Ankara Belediyesi olan Ankara B.Ş.B'ye bakıyorum yazıklar olsun bu düzene demekten kendimi alamıyorum.
cok güzel ve dogru yaklamissin konuya.
Benim yasadigim ilce bile 65000 nüfuslu ve İlçemizin takımı SEYDİŞEHİR ETİ ALİMİNYUM'spor Yıllarca 3.Ligde hatta 1 yada 2 tılda 2.ligde mücadele eddi.Maddi olanaksızlıklar sonucu su anda malesef Konya Amatör 1.Kümesinde mücadele ediyor.Hatta söle diyim zamanında birçok 2.ve 3.lig takımı (mesela İskenderun Demir Çelik) Seydişehir'e kamp yapmaya geliyordu.İşte maddi olanaksızlıklar bir takımı bu duruma düsürüyor.Akçaabat Seydişehir'den daha küçük olmasına ragmen genede bence müthiş bir başarı göstererek SüperLig'de oynadı hatta 2.Lig bile bence büyük bi basarı Akçaabat gibi bir ilçe takımı için.
Eagle-Eye
06.Ocak.2006, 02:42
ben de kayseri erciyesspor derim o zaman arkasında kimin desteği var?
parası olmayan sebatspor 1. ligdeyken takımda kiralık olarak oynayan trabzonsporlu futbolcuların haddi hesabı yoktu, sonuçta bu da bi destektir..
10_Osmanozc
06.Ocak.2006, 03:06
Evet o açıdan bakarsanız Sebatspor'un arkasında Trabzonspor gibi bir destek var ama işte her zaman istenildiği gibi olmuyor.Ankara gibi 2 tane Süper Lig takımı bulunduran bir ilde BŞB takımının ne gereği var futbola yatırım gereksinimi mi var?Ve ya İstanbul BŞB'nin ne gereği var İstanbul'da futbola yatırım gereği mi var?Dediğim anlaşılıyor sanırım.Git Hakkari'de futbola yatırım yap ne gerek var yahu.