View Full Version : Akçaabat, Abramovich'ten yardım istedi
fenerbahce_1907
27.Ekim.2006, 15:58
Türk Telekom Lig A'da zor günler geçiren Akçaabat Sebatspor'da, Chelsea FC Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich'den yardım istenildi. Maddi sıkıntı yaşayan ve gelecek ay olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek kırmızı-beyazlı kulüpte başkan yardımcısı Hacı Osman Arslan, Chelsea Kulübü'nün sahibi Roman Abramovich'e dün bir elektronik posta mesajı göndererek Rus işadamından yardım istediklerini söyledi.
Arslan, Abramovich'in Chelsea'ya maddi anlamda büyük katkı sağladığını ve bu kulübü dünyanın önde gelen kulüpleri arasına soktuğunu belirterek, "Ben de e-maili bize de bir ışık tutar, yardım eder diye gönderdim" dedi.
Gönderdiği mesajda Akçaabat Sebatspor'un zor durumda olduğunu ve ekonomik sıkıntı yaşadıklarından bahsettiğini dile getiren Arslan, "Trabzon'da futbolun ne kadar sevildiğini ve Trabzon halkının futbol sevgisini anlattım. Trabzon'un Rusya'ya coğrafi konum olarak da yakınlığından bahsettim. Şu ana kadar bir yanıt gelmedi. İnşallah bize de destek olur" diye konuştu.
Del Piero_10
27.Ekim.2006, 16:00
şakamı gerçekmi
her takım para istesin o zaman
Universal
27.Ekim.2006, 16:09
Bu haberin doğruluğuna pek inanmıyorum şahet gerçekse sanırım adam bu mail'i görünce şaşıracaktır.
Valla olabilecek bir olay :) Abramovich Akçabaat'ı alırsa şaşırmayın :n: :n:
Eray Dengiz
27.Ekim.2006, 16:23
Oldu artık daha neler. O zaman bütün küçük kulüplerin Abramovich'e mail attığını düşünsenize, adamın posta kutusu dolar..
El Comandante
27.Ekim.2006, 16:26
paranmi var derdin var....bu sebatin yaptigi büyük yüzsüzlük böyle olmazki onlar kendileri bu isin icinden cikmaya calisacaklar
jarosik_61
27.Ekim.2006, 16:26
akçaabatıma abramoviç yakışır.şaka bir yana akçaabat tafaftarı olarak takımın kasasında 5 kuruş para yok.
bu işin sorumlularıda ortalıkta yok.bir sözüm veli sezgine takıma süper ligde iken başkan oldun takım düştü kaçtın gittin senin yüzünden efsane başkan takımı 3.ligden süper lige çıkaran selami yardım takım ile ilgilenmiyor.
ben doğma büyüme akçaabatlıyım gerçekten yüreğim kan ağlıyor cumhuriyetle yaşıt klüp iflas ve ilgisizlik yüzünden tarihe karışacak.
enesao
27.Ekim.2006, 16:37
bende bi mail atim burs isteyim bari :n::n::n:
ArJeN_hamdinho
27.Ekim.2006, 17:05
Bu Haberin Gerçekciliği Meçhul
Abrahamovic'in başında nafaka derdi var zaten tutupta Akçaabata yardım mı etsin
bu olaya ancak gülünür :D
TR.CaPTaiN
27.Ekim.2006, 18:33
Dilenci gibi para yardımımı istemis Abramovic'ten..Yazık..
MaTRaKaN
27.Ekim.2006, 18:51
yuh artık ya
bursa_mc
27.Ekim.2006, 19:51
abramovic sebatı harbi alırsaa dehşet olurr,2 sene sonra sebat şampiyon olur..:D
GeNç KaRTaL
27.Ekim.2006, 20:01
bence abramovic eğer haber gerçekse e-maili alınca çok şaşırmıştır ve gülmüştür ama bu abramovic bir bakarsınız sebatıda alır
Oghuse
27.Ekim.2006, 20:04
haberin kaynağı neresi?bana haber hiç inandırıcı gelmedi.
barahir
27.Ekim.2006, 20:22
Valla Bildiğim Kadarıyla Akçaabat stadını yeniliyo değilmi. bi lig a maçında görmüştüm çok güzel olacağa benziyo çok şirin bi stad olcak. İnşallah bu problemi çözerler
emir cavak
27.Ekim.2006, 20:58
abi dileniclere bak ya
tosunpasa
27.Ekim.2006, 21:05
bu olay gerçekmiş az önce spor haberlerinde söylendi
yaa adramovic tum 2.lig takimlarimiza yardim etse bile parasal olarak zarara girmez...
barahir
27.Ekim.2006, 21:23
yaa adramovic tum 2.lig takimlarimiza yardim etse bile parasal olarak zarar girmez...
Katılıyorum her klübe 2 şer milyon paund atsa çöldeki kum taneciğidir.
yakında abramovich akçaabat ı pilot takım olarak ta alır :D
Selman Ozturk
27.Ekim.2006, 22:05
Merhabalar sayın Roman Abramovich.
Ben Türkiye'den Selman Demirhan Öztürk
22 yıldan beri Türkiye'nin en çok rağbet gören spor dalı olan futbolun içerisindeyim. Bu süreç içerisinde futbolun birçok branşında yer aldım. Menajerlik, Finans Stabilize, İnaktif Mali Direktörlük, Local Scouting gibi birçok görevde bulundum. Bu görevleri müteakiben şu anda düşündüğüm branş Kulüp Yönetimi'dir...
Bizim mahallede 12-13 tane yetenekli ufaklık var. Bunları toplayarak kendime bir kulüp kurmak istiyorum. Kuracağımız kulüpte öncelikli amacımız basamakları birer birer tırmanıp Türkiye Turkcell Süper Ligi'ne yükselmek. Uzun vaadedeki amaçlarımız ise Süper Lig şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu elde etmektir.
Türkiye'nin futbola olan sevdası aşikârdır.Biz de bu pazarda yer almayı ümit ediyoruz. Yukarıda bahsettiğim hedefler doğrultusunda ilerlemek en büyük hayalimiz. Ancak bu uzun ve yorucu süreçte sizin mali desteğinize ihtiyaç duymaktayız. Siz ki ne kulüpler kurtarmış, ne yardımlar yapmış bir kahramansınız. Umuyorum ve diliyorum ki yardımlarınızı bizden esirgemezsiniz ve mailimi cevapsız bırakmazsınız
İyi yarınlar dilerim...
Selman Demirhan Öztürk
MANİ:
Kestane kebap
Acele cevap
Sanırım yukarıda yazdığım maili okuduktan sonra bu habere vereceğim cevabı az-çok tahmin edebilirsiniz :) Abramovich'in yukarıdaki maile vereceği tepkiyle Sebat'lı yöneticinin mailine vereceği tepki aynı olacaktır. Keşke Sebat'lı yöneticiler boş işlerle uğraşmak yerine kulübü düzgün yönetip bu hallere düşmeselerdi... Yazık...
Emurafu
27.Ekim.2006, 22:19
Bu haberin doğruluğuna pek inanmıyorum şahet gerçekse sanırım adam bu mail'i görünce şaşıracaktır.
beyler bu mektup gercek evet starda sporda mektubu okudu abramovicden cvop bekliyorlarmis
yani mektup olayi dogru
10_Osmanozc
27.Ekim.2006, 22:46
Yaa bu yönetim beni deli ediyor.Hepsini toptan hapise tıksalar da kurtulsak.Başkan zaten piyasada yok aranıyor.Bu ne rezalettir.
Herif gitmiş Roman'a mail atmış bir de çıkıyor söylüyor.Yuh beeee!!!
Biz Trabzonlular olarak özkaynaklarımıza sahip çıkarak başarı peşinde koşalım derken hemşeri klübumuzun yaptığına bak.
Endüstriyel futbola karşı tribün kültürü derken bu densizlerin yaptığına bak.Dilenci misin ulan sen!
A.Sebat'ın Süper Lig'e çıkan ilk ilçe takımı olması hasabiyle ona gösterilen bir ilgi vardı.Üstündeki bu şirinliği kaybettirtmesinler.Direk istifa etsinler.
Bu olay tamamıyla densiz yönetimin işidir kimse camiamıza yüklenmesin.
rezilliğin bu kadarı .... hayır işin tuhaf yanı da trabzonun rusyaya olan coğrafi konumundan bahsetmesi .... ne alakası var anlamadım ya....
scolari12111
27.Ekim.2006, 23:22
köfte satsın onlar boş bu işler...
10_Osmanozc
28.Ekim.2006, 00:17
köfte satsın onlar boş bu işler...
Ya bırak köfte bile satamıyacak adamlar yönetimde.
dinaMYt
28.Ekim.2006, 00:27
bizdeki yöneticilerin aklı ancak bu kadar çalışıyor.fazlasını yapabilselerdi zaten kulubu bu duruma sokmazlardı.
TiLiKaMuS
28.Ekim.2006, 01:11
Abramovich uefa'nın 1 takımdan fazla takıma sahip olamazsınız talimatı üzerine elindeki CSK'yı sattı, adam ikinci ligdeki akçabatla neden ilgilensinki?
bizde seneye bizim semt'te bölgesel ligte bir takım kurmayı düşünüyoruz. eğer öyle bir kerameti varsa bende bir e-mail atsam iyi olur. hatta adımızın önüne abramovich bile koyabiliriz yani :D
bence akçabatlı yetkililer yakayı kurtarmak için başka çareler düşünsünseler daha iyi olur. küçük bir kasaba takımı birinci lige kadar çıktı, bir yerde misyonunu başarıyla yerine getirdi. daha ne istiolarki futbolcuların emeklerini karşılamak dışında büyük idealler boşa...
Scocco
28.Ekim.2006, 02:53
Abrahamovic kim, Akcaabat kim. Bu habere sadece gulerim:D :D
Spam Filter varmıymış Roman'ın mailinde :D
eGowiCh
28.Ekim.2006, 03:27
A.Sebat yöneticileri şöyle bir şey demişlerdir :
"E-posta, posta kutunuzun 'Junk Mail' bölümünde yer alabilir, lütfen orayı da kontrol ediniz." :D
aaa olabilir bence bu durumu ona aciklayacak bi email atalim hee bide kenara bi yere benim ekran karti borcunu falanda eklersek iyi olur odesin isi ne :D
A.Sebat yöneticileri şöyle bir şey demişlerdir :
"E-posta, posta kutunuzun 'Junk Mail' bölümünde yer alabilir, lütfen orayı da kontrol ediniz." :D
auhsuha
Hatta gönderdikleri maile eklemişlerdir belki bunu.Hani Roman spamlere bakmıyordur, uyaralım hesabı :p
GeNç KaRTaL
28.Ekim.2006, 07:31
hakkaten ya bir takımın yönetimi takımı ve kendisini ancak bu kadar kendini küçültebilir
Burak Duran
28.Ekim.2006, 11:28
yuh yani ayıp be dilensinler birde sokak sokak
GeNç KaRTaL
28.Ekim.2006, 14:36
Abramovich, A.Sebatspor'u böldü
Akçaabat Sebatspor Başkan Yardımcısı Hacı Osman Arslan'ın kulübü yaşadığı maddi krizden kurtarmak için Rus İşadamı ve Chelsea'nin sahibi Roman Abramovich'ten elektronik posta yoluyla yardım istemesi kulüp yöneticilerini birbirine düşürdü. Kırmızı-Beyazlıların basın sözcüsü Hakan Usta, bu tip davranışların kişilerin kendi çıkarları doğrultusunda olduğunu belirterek, "Yapılan şahsi bir olaydır. Bu şekilde hem Akçaabat hem Trabzon hem de Türk insanı küçük düşürülüyor. Biz bu davranışı kınıyoruz" dedi.
"KÜÇÜK DÜŞÜRÜCÜ İŞLER"
Gelecek ay olağanüstü genel kurul gerçekleştirecek olan Akçaabat Sebatspor'da başkan yardımcısı Arslan'ın açıklamaları kulüpte büyük bir öfke yaratırken, Basın sözcüsü Dr. Hakan Usta, "Cumhuriyetle yaşıt kulübümüzün bu tip basit şeylerle gündem olmaması gerekir. Ancak yapılan açıklama yönetimi bağlamaz. Çünkü kulübümüzde yönetim kurulu bir karar alır. Bu kararı ancak başkan ve basın sözcüsü açıklar. Diğer yöneticilerin açıklama yapma lüksü yoktur. Bu arkadaşımız kişisel çıkarları için böyle bir açıklama yapmıştır. Ancak bu açıklamalar Akçaabat, Trabzon ve Türk insanını küçük düşürüyor. Hele de kongre kararı almış bir kulüpte böyle şeylerin olması daha bir üzücü ve yakışıksız" dedi.
dentaconstantin
28.Ekim.2006, 14:50
söyleyecek birşey bulamıyorum haberi okudum kitlendim biri bana yardım etsin:)
comandante
28.Ekim.2006, 19:38
takımı küçük düşürmek bence bu...hadi arayıp konuşsalar neyse.bi de maille yani.oldu olcak mesaj atsaydınız.
sayn abrahmovç.bze yardım edn.çok ktü durmdayz.gördgnz gbi 2. msja geçmsn dye harf atlyorm.allh sıhhatnzi arttıra.bye.
eGowiCh
28.Ekim.2006, 19:41
takımı küçük düşürmek bence bu...hadi arayıp konuşsalar neyse.bi de maille yani.oldu olcak mesaj atsaydınız.
sayn abrahmovç.bze yardım edn.çok ktü durmdayz.gördgnz gbi 2. msja geçmsn dye harf atlyorm.allh sıhhatnzi arttıra.bye.
Arayıp konuşsalar demişsin de, adamlar nasıl arasın, kontörleri yoktur :D Ödemeli ararlar, veya çağrı atarlar, Abramovich arar :D
10_Osmanozc
29.Ekim.2006, 03:29
Arayıp konuşsalar demişsin de, adamlar nasıl arasın, kontörleri yoktur :D Ödemeli ararlar, veya çağrı atarlar, Abramovich arar :D
Egemen uzattın.1,2 tamam da camiam ile bu kadar dalga geçme hakkını görmüyorum sen de.
Anlayış göstermen dileğiyle.
y_layta
29.Ekim.2006, 19:00
Valla olabilecek bir olay :) Abramovich Akçabaat'ı alırsa şaşırmayın :n: :n:
inş alır inş
10_Osmanozc
29.Ekim.2006, 23:35
inş alır inş
Yapma hemşerim ne inşallahı