PDA

View Full Version : "Kily, bile gelse formayı alamaz"

IcedEarth
28.Ekim.2006, 13:18
Arjantinli futbolcu, "Gerets’in yerinde olsaydım, ben de sol kanatta Arda’yı oynatırdım. Galatasaray’a Arjantin Milli Takımı’ndan Kily Gonzales’i bile getirseniz, formayı ondan alamaz" dedi.

Haftalarca yedek kulübesinde oturduktan sonra, Arda Turan’ın sakatlanması üzerine Bursaspor maçında ilk 11’de oynama şansı bulan Marcelo Carrusca, ortaya koyduğu futbolla beğeni topladı.

Galatasaray'da ilk kez bir maçta 90 dakika forma giyen Arjantinli sol kanat oyuncusu, büyük tevazu göstererek, kendisini yedek kulübesine hapseden Arda Turan’a övgüler yağdırdı. Carrusca, Erik Gerets’in sol kanatta kendisinin yerine Arda’yı oynatmakta haklı olduğunu belirterek, "Takımın teknik direktörü ben olsam, gene aynı kararı verir, Arda’yı oynatırdım" dedi. Arda’nın, çok özel yeteneklere sahip olduğunu vurgulayan Carrusca, şöyle konuştu:

"Arda gerçekten çok iyi bir oyuncu. Açıkçası, Galatasaray’a gelmeden önce böyle bir rakibim olduğunu bilmiyordum. O, böyle bir patlama yaptıktan sonra benim kulübede olmam gayet doğal. Bu takıma Arjantin Milli Takımı’ndan Kily Gonzales’i bile getirseniz, formayı Arda’dan alamazdı."

"Özgüvenimi kazandım"

Kendi durumunu da değerlendiren Carrusca, Bursaspor maçında oynadığı iyi futbolla kendisini eleştirenlere en güzel cevabı verdiğini ifade etti. Arjantinli futbolcu, "Forma şansı bulamadığım için kendime güvenim kaybolmuştu. Fakat, Bursaspor maçında görev alınca, üstelik iyi de oynayınca özgüvenim geri geldi. Artık daha mutluyum. Galatasaray’dan ayrılma düşüncesini kafamdan sildim" diye konuştu.

Marcelo Carrusca’nın Bursaspor maçındaki başarılı performansı, bu oyuncunun transferi nedeniyle ağır eleştiriler alan yönetimi de rahatlattı. Başkan yardımcısı Adnan Polat, Carrusca’ya en başından beri inandıklarını belirterek, "Biz bu transferi yaparken, futbol bilgilerine güvendiğimiz kişileri görevlendirdik. Carrusca iyice incelendikten sonra alındı. Bu futbolcuda gelecek görmeseydik, almazdık.Carrusca, ileride bir yıldız olacak" diye konuştu.

abi bu çocuk oynatılmamasını olay yapmıyor klübede efendi gibi bekliyor ve bursa maçında güzeldi bence artık oynatılmalı

paco
28.Ekim.2006, 13:38
bence arda ve carrusca ikiside oyun kurucu olarak oynayabilir ... sağ kanata hasan şaş sol kanata arda orta sahaya da carrusca olabilir ... ileriyede ü.karan ve iliç .... iliç son vurşlardaki eksikliğimizi giderebileceğine eminim .... orta saha oyuncusu olmasına rağmen en çok gol atan oyuncmuz o ...

Eray Dengiz
28.Ekim.2006, 13:46
Ümit Karan'ın arkasında İlic ve Carrusca ikilisi bu ikilinin arkasında kanatlarda Arda ve Hasan Şaş oynatılabilir. Bunların arkasında tek ön libero İnamoto rahatlıkla oynayabilir.
Ama artık Carrrusca'nın oynama vakti gelmiştir. Hangi maç olursa olsun oynamalıdır.

Bu durumda çok rahat oynar.

paco
28.Ekim.2006, 14:56
carrusca geleli ne kadar süre oldu ligde kaçıncı hafta ama hala carrusca yı yeni bir transfer izliyecekmiş gibi heyecanla bekliyorum ... :) belki bu yönetimin stada taraftar çekmek için bir yöntemidir :D

tonifan30s
28.Ekim.2006, 15:22
sağ kanada arda gitse solada carrusca süper olur

Marius Belgorth
28.Ekim.2006, 15:31
Gerets'in çift önlibero sevdasından vazgeçeceğini düşünmüyorum ancak Carrusca artık oynamalı. Gerçi Gerets'in de işi çok zor. Kimi yedekte bıraksan laf yersin. Forvette Hakan Şükür mü Necati mi Ümit Karan mı yoksa Hasan Kabze mi yedek kalsın, orta sahada Hasan Şaş'ı yedek bıraksan laf olur, Arda ve Iliç'i zaten kesemezsin takımdan sakatlanmadıkları ya da çok yorulmadıkları sürece, Ayhan desen takımın dinamosu, basmadık yer bırakmıyor sahada, Inamoto takıma ısınmaya başladı iyi işler yapıyor son maçlarda şimdi bir de Carrusca'da iyi olduğunu ve forma alırsa güzel işler yapacağını gösterdi. Zor iş vallahi ama bence Iliç, Arda, Carrusca ve Ümit Karan birlikte oynasalar kimse tutamaz onları.

El Comandante
28.Ekim.2006, 16:47
cok efendi bir futbolcu carrusca.arda ile beraber oynasalar kanatlari darmadagin ederler.yada ermoonun taktigide müthis olur galatasaray icin

Scocco
28.Ekim.2006, 16:53
Carrusca bana gore cok yetenekli bir oyuncu. Bu oyuncu kimin elinde olursa olsun cok iyi faydalanilmasi gerekir. Hele Hele Galatasaray ve Turkiye liginde ise oynatmaktan kacinmayacaksin. Arda ile birlikte cok iyi isler cikarir.

serhatarda
28.Ekim.2006, 22:21
Ümit Karan'ın arkasında İlic ve Carrusca ikilisi bu ikilinin arkasında kanatlarda Arda ve Hasan Şaş oynatılabilir. Bunların arkasında tek ön libero İnamoto rahatlıkla oynayabilir.
Ama artık Carrrusca'nın oynama vakti gelmiştir. Hangi maç olursa olsun oynamalıdır.

Bu durumda çok rahat oynar.

Eray abi dediklerin iyi güzelde ben İnamoto'nun tek ön libero oynamasını istemiyorum o adam kaldıramıyor Galatasaray'ı bence.Diğer dediklerine sonuna kadar katılıyorum.

dick
28.Ekim.2006, 22:25
Delgado da böyle.Bu iki oyuncu şu ana kadar kendilerini futbollarıyla gösteremeseler bile çok güzel açıklamaları yaparak kişilikli oyuncular olduklarını gösterdiler.

IcedEarth
28.Ekim.2006, 22:40
carrusca isabetli ortalarıyla hakan şükürü coşturabilir hakan 240ı geçmek istiyo carrusca ile birlikte oynarsa 250 bile atar çünkü hakanın zıplayarak kafa vurma gücü azaldı carrusca hakanın kafasına açabilecek belki de tek galatasaraylı

gerrrard
03.Kasım.2006, 23:40
Carrusca'ya talip çok!
Galatasaray'ın tartışılan Arjantilisine 3 ayrı kulüpten teklif var. Carrusca'nın taliplerlerine Gerets'ten olumsuz yanıt

Galatasaray'ın Arjantinli genç oyuncusu Carrusca'ya 3 ayrı kulüpten teklif var. Geldiği günden beri transferi tartışılan ve birçok kişiye göre Galatasaray'da forma giymesinin zor olduğu düşünülen Carrusca, Güney Amerika kulüplerinin gözdesi durumunda. Galatasaray'ın son 3 maçının ikisinde forma şansı bulan Carrusca'ya Arjantin'den iki ve Meksika'dan bir olmak üzere üç ayrı kulüpten ciddi teklifler olduğu açıklandı. Asbaşkan Adnan Polat, "Carrusca'yı aldığmız paradan fazlasına geri gönderebiliriz. Hem de üç ayrı kulüp birden Carrusca'yı istiyor. Ancak teknik direktörümüz Eric Gerets bu teklifleri reddetmemizi istedi. Çünkü Gerets, Carrusca'nın her geçen gün takıma uyum sağladığını ve kısa zamanda bu oyuncunun büyük aşama kaydedeceğini öne sürdü" diye konuşarak, Carrusca'yı Gerets'in isteği üzerine tutmaya karar verdiklerini belirtti.

gerrrard
04.Kasım.2006, 00:50
hadiyin Carrusca cok önemli
:D :D :D :D :D :D