View Full Version : sizce fenerin şampiyonlar ligindeki şansı nedir?
yusuf yusuf
13.Temmuz.2005, 14:20
Abiler bu ankete katılırsanız çok sevinirim.Herkes bu sene artık fenerin birşeyler yapmasını istiyor bunu beraber değerlendirendirelim
RoCCo_42
13.Temmuz.2005, 14:42
bi süpriz olursa ancak grup 2.cisi olarak bi tur gecer ama benim kanaatim gecen seneki gibi grup 3.cüsü olup UEFA ya kalırlar.(görünen köy kılavuz istemez)
apaydin2148
13.Temmuz.2005, 14:48
yusuf yusuf, :mrgreen:
tombul taho
13.Temmuz.2005, 15:01
Fb ve Şampiyonlar Ligi.. HEUEHEUEHEUEHU ikisi de çok farklı şeyleri temsil ediyor bana göre.. FB 2. tura çıkamaz.. YA 3 olur ya da 4...
Fatihin Fedaisi
13.Temmuz.2005, 16:01
Artık fener Avrupa kalitesi bir takım .alex-anelka gibi topçuları türkiye'den hangi takım transfer etmiştir. Bene fener bu senen adını avrupaya duyuracak --hem başarısı ile hemde yaptığı transfer ler ile..
Allah yolunuzu açık etsin.
tombul taho
13.Temmuz.2005, 18:56
Her zmn yaptığı transferle adını duyurdu ona bi sözüm yok zaten.. ama avrupada fenerbahçe hiçbir zaman başarılı olamaz.. ama şunu da söyliyeyim şu topçular gs de olsa iş çok farklı olurdu (avrupa açısından). zaten fb ile gs arasndaki tek farkda bu bana göre.. PARA ve YÜREK.. Birinde para var birinde yürek var.. ikisi bi yerde birleşse güzel olur tabe ama o da hayatta OLMAZ işte!!!!
uAOnuR
13.Temmuz.2005, 20:31
burası fan sitesi değil fanatikçe ve diğer üyeleri tahrik edecek mesaj yazmayalım(apaydin2148)
pörtlek
13.Temmuz.2005, 21:23
(p) çok zor olucak ama fenerbahçe başarı elde eder bence bu sene (p)
tombul taho
13.Temmuz.2005, 21:44
dileğimiz aslında tüm takımlarımızın avrupada başarıyı yakalaması ama şampiyonlar liginde bu biraz zor..
Ronaldinho_99
13.Temmuz.2005, 22:28
Bence gruplari gecemezler
dinaMYt
13.Temmuz.2005, 22:52
daha konuşmak için çok erken henüz transfer bile yapmadılar sadece alex ve anelka ile olcak iş deil cl iyi bi takım olmanız gerekiyo öncelikle. türkiye ligindeki zayıf takımları yenmeye benzemez daha geçen sene 6 yedi man utd den hemde man utd son yılların en kötü dönemindeydi o sırada düşeceği grup ve kuracağı takım fbnin kaderini belirleyecektir ama şu an için 3.lükten fazlasını elde etmesi çok zor
the_dunker
13.Temmuz.2005, 23:06
fenerbahçe grupları bukez geçer ama 2.tur için bişiy diemem çünkü gelecek rakibe bağlı.. mutelemen 2. olarak çıkarız.. e doğal olarak güçlü bi rakip gelecektir... şansa kolay bi rakip gelirse çeyrek final oynayabiliriz...
apaydin2148
14.Temmuz.2005, 00:22
kendi yorumum:
Fenerbahçe bencede 2.tura çıkar ama 2.turda ne yapar bilemen bu sorunun cevabını kimse veremez aslında diğer senelerde görüldüğü gibi.Çünkü süper kadro olduğunda da Fener kötü performans gösterdi
emirduman
14.Temmuz.2005, 01:50
Fenerbahçe defansını oturtursa, bu sene 2. tur'a kadar gelir, ondan sonrası yıldızlarının performanslarına bağlı...
sergen yalçın
14.Temmuz.2005, 02:15
bence 2.tura gelmesi zor ilk turda elenir en iyi ihtimalle 3.olup uefa ya gider
gezenti
14.Temmuz.2005, 14:18
Fb ve Şampiyonlar Ligi.. HEUEHEUEHEUEHU ikisi de çok farklı şeyleri temsil ediyor bana göre.. FB 2. tura çıkamaz.. YA 3 olur ya da 4...
bencede.sana aynen katılıyorum.fener avrupa sahnesine çıktığında adeta meyhaneden çıkmış sarhoş gibi oluyor.nereye gidip ne yapıcağını kestiremiyor.avrupadaki tek başarısı manchester united'i yenmiş onu başarı sayıtorlar.o maçı tekrar tekrar seyrttim sırf manchester bastırmış tek kale maç oynamış ama şans fenerin yanındaymış.bolic rastgele uzaktan bir şut çekmiş oda gol girmiş.zaten birdahaki maçta kendi sahasında yenilmiş.
ama neyse buda bir başarı.fenerin avrupadaki başarı şansı yüzde değil binde sıfır.(bana göre)
izuner
14.Temmuz.2005, 14:55
yaw her zamanki gibi 6 yiyip gelir bence hiç bişi yapamaz 3. oolursa büyük süpriz emmeeee fener yıldız oyuncularıyla kaliteli top oynarsa 2 . tura çıkabilir ben bjk liyim ama bütün takımlarımız inş iyi bi derece elde eder..(not:bazı fenerlileri hatırlıyorum bazı bjk nin uefa maçlarında yabancı takımı destekliyodu:::::ÇOK YANLIŞ BİŞEY lütfen bütün türk takımları deestekliyelim kendimizi rezil etmeyelim..
mustang
14.Temmuz.2005, 18:36
fenerin avrupada başarılı olması için bir torba degil iki torbada degil.bir fırın ekmek yese bile başarılı olacagına inanmıyorum.çünkü baştan taktigini degiştirmesi lazım ilk önce ortasahada şavasan takım kurması lazım iyi bir golcü iyi bir defans alması lazım avrupada oynamak kayseriye 7 çekmek gibi degildir, onlar sana 6 çekerler sende bölüm bölüm bakarsın.
yeniay
14.Temmuz.2005, 18:45
Fener 3. olrsa opupte başına koysun ne cıkması be
mustang
14.Temmuz.2005, 19:06
haklısın ne el öpmesi ayak bacak ne varsa öpsün :mrgreen:
John_Carew
15.Temmuz.2005, 20:57
Tabiki fenerbahçe herzmnki gibi turu geçemiiicek bakın beyler fenerliler de dahil kızmayın ama o takımın gücü anca anadolu takımlarına yeter :roll:
metin oktay
15.Temmuz.2005, 23:19
hangi sezon oldugunu unuttum ama aynı o sezon oldugu gibi yine 6 maçta 6 maglubiyetle "sıfır" puan alarak donecekler.
naapsınlar kaderleri bu
Frank_Castle
15.Temmuz.2005, 23:30
daum la imkansız ..
yoksa kadroya defansif 1-2 takviye yapılsa 1/4 final olabilir..
m_ulu85
16.Temmuz.2005, 18:02
İnşallah Fener'de Trabzon'da Şampiyonlar Ligi'nde iyi derece alırlar. Ama TrabzonSpor'dan daha umutluyum. Geçen seneki hatayı yapmazlarsa onlar da epey ilerler. Kim bilir belki Türkiye'ye bir kupa (UEFA) daha gelir.
mustang
16.Temmuz.2005, 18:16
yaw nerdesin galatsaray ya ne güzel ülke puanı yükselmişti avrupaya çok takım verirken şimdi 2 şampiyonlar ligi o da bir takım ön eleme oynacak 2 de uefa yetiş cimbom fenere muhtaç etme bizi ve bütün takımları
cgdsshn
20.Temmuz.2005, 15:38
Fenerbahçe Appiah'ında gelmesiyle bu yıl en azından gruptan çıkar gibi geliyor bana. Tek handikapı savunma hattı. Luciano iyi bir hücüm oyuncusu olabilir ama kesinlikle kötü bir savunma oyuncusu. Luciano-Servet ikilisi Fenerbahçe'nin başına dert açabilir.
Trabzonda da aynı sorun var yani savunma. Eller-Erdinç ikilisinin nasıl oynayacağı belli değil. Eğer bu ikili tutturursa ve şansda Trabzon'un yanında olursa Trabzon Şampiyonlar Ligi'nin süprizi olabilir.
m_ulu85
21.Temmuz.2005, 15:12
Yaw fenerbahçe türkiyenin REAL'i. Sadece transferleriyle değil kaderiyle de... Her sene bir yıldız alıyorlar ama hiç bir başarı yok... (Türkiye Ligi bence başarı değil bak türkiye kupasını alsınlar tamam... Çünkü türkiye liginde hiç bir derbiyi kazanamadan şampiyon oluyorlar. Sıkıysa Türkiye kupasını alsınlar da görelim. O zaman Helal derim. Şimdi T.Kupası daha da çekici oldu... Dikkat ettiyseniz avrupadan hiç söz etmedim. Çünkü Fener Edirneyi Geçemiyor. Bak aslında Asya kupalarında başarılı olabilirler...) :mrgreen:
musisi1963
22.Temmuz.2005, 00:45
Bence futbol federasyonu Edirne de sınır kapısına adam dikip fenerli hiç kimseyi ordan geçirmemeli.
Abi bunlar her sınırdan geçişlerinde türkiye yi rezil edip geliyorlar .
Futbol federasyonuna duyurulur.
Laz_Asker_61
22.Temmuz.2005, 18:57
aslında doğruyu söylemek gerekirse kadro itibari ile gerçekten çok güzel bir kadroları var ama daum bu kadroyla birşey yapabilirmi bilemem ben bu sene fenerden 2.lik bekliyorum açıkcası inşallah başarılı olurlar
PhotoGrapher
24.Temmuz.2005, 12:24
Kadro olarak rahatlıkla şl yi kazanabilecek güçteler ama bu teknik adam ve yönetim anlayışıyla zzooooorr...
MULTİ vitamin
24.Temmuz.2005, 13:37
arkdaşlar bakıyorumda herkes fenerden ümidi kesmiş amma velakin şampiyonlar liginde geçen yıl baya bir gol kaydettiğini unutmayalım...fenerin o.saha ilaci aurelio nun yanına appiah geldi ikisi iyi oynarlar..
fenerin tek sorunu tandemdir!!! bana göre uefa ya kalıp kupa kaldırsınlar,bırakalım şampiyonlar ligi bu yıl olmasın..
hem geçen yılki hataları yapmazlarsa( m.unitedta karşı 4FORVET,deplasmanlarda bile hücumu düşünmek,doğru dürüst forma şansı bulmayan futbolcuyu şamp.lig.ilk 11 sahayA sürmek)gibi hatalardfan arınmış bir fenerbahçe inanınki sizi mahçup edecek.. (ı)
hakeza sewgili gs liler sizde zamanında tecrübe kazana kazana buralara geldiniz..unutmayınki fener 6 yediyse sizde 5 (chealse) yediniz.. (a) (a) (a) (a)
CeNTeR_TR
24.Temmuz.2005, 13:50
bu sene gruptan cıkar ama sonrakı rakıplere balı defansa bır ıkı ıyı transfer mesla saga onder yerıne ıı bı sag kanat oyuncusu ıı olur veye defansı uclesede olur ısallah basarılı oluruz bu sene
ferruh
25.Temmuz.2005, 14:45
fenerbahçe cl 'de 9 puan alıpta ikinci tura cıkamayan nadir takımlardan takım onun için busefer daha farklı olucak inancındayım appiah ın gelmesiyle orta alan dahada güçlendi kadro geçen senye göre dahabi oturmuş şansımız yüksek görünüyor ama yinede gruplar belli olmadan tahmin yürütmek zor
fener büyük ihtimal 3. torbadan kuraya girecek.bence kim çıkarsa çıksın kesin gruptan çıkamaz.dauma katılıyorum:fenerin gruptan çıkması büyük başarı!
yeniay
25.Temmuz.2005, 22:18
YA bi kere fenerin kadrosu ne kadar iyi olursa olsun basında daum oldukca sadece balkanlarda yayla kupası kaldırır
Berkology
26.Temmuz.2005, 20:51
Olur elbet olur.Birgün mutlaka olur.Gerçekçi olmak gerekirse belki gruptan çıkabilirler ama 2'nci turu geçmeleri çok zor bence. (j)
Football Manager
27.Temmuz.2005, 00:37
aman uefa'ya gidip real zaragoza gibi bir takıma yenilmesinler'de :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Berkology
28.Temmuz.2005, 11:08
aman uefa'ya gidip real zaragoza gibi bir takıma yenilmesinler'de :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Doğru söylüyorsun.Hiç olmazsa Şampiyonlar Ligi'nde güçlü (En azından Real Zaragoza'dan güçlü) bir takıma elensinler bari.
burak_unal
28.Temmuz.2005, 13:28
appiah ın da gelmesiyle bişeyler yapılabilir ama daum olayında takılıyorum biraz (f) ama inşallah bişeyler yapıp göğsümüzü kabartırlar.sölemeden yapamicam Galatasaray ın büyük başarısını tesadüf diye nitelendiren bi başkan bunu haketmiyo
NOT:ben beşiktaşlıyım yani fanatikçe bişi yapmıorum (d)