View Full Version : Şok! Sasa İliç
gezenti
14.Temmuz.2005, 10:22
Yeni transfer Sasa Iliç'in Avrupa Kupaları'nda iki maç oynamama cezasının bulunduğu ortaya çıktı
İki maç cezası var!
Geçen sezon Partizan formasıyla UEFA Kupası 3. turunda Ukrayna’nın Dnipro Donetsk takımıyla oynanan karşılaşmada rakibine tüküren orta saha oyuncusunun, UEFA Disiplin Komitesi’nden toplam dört maç ceza aldığı belirlendi.
ama şunuda unutmamak lazım"Biz avrupa takımıyız Hagi kırmızı kart görmüştü Bülentin omzu çıkmıştı ama yinede TESADÜF kupayı müzemize getirdik iliçin yokluğu sorun yaratmaz"...bu başlık diğer forumlardada açılmış ve ilginç yazılar çıkmış bakalım burda ne olucak????
emirduman
14.Temmuz.2005, 13:52
Ya olsun ne olcak, ne de olsa gruplara yetişiyomuş...
Fatihin Fedaisi
14.Temmuz.2005, 13:56
olurmu öyle şey iliç onların baba gibi 10 numarası o takımın kurtarıcısı onsuz hiçbir olmaz olamaz. o süper teknik --transfer haberi çıktığından itibaren alex' ten bile daha kaliteliolduğu söylendi--çok centilmen olmaliki rakip oyuncuya tükürerek uefa tarafından 4 maç ceza aldı
gezenti
14.Temmuz.2005, 14:08
olurmu öyle şey iliç onların baba gibi 10 numarası o takımın kurtarıcısı onsuz hiçbir olmaz olamaz. o süper teknik --transfer haberi çıktığından itibaren alex' ten bile daha kaliteliolduğu söylendi--çok centilmen olmaliki rakip oyuncuya tükürerek uefa tarafından 4 maç ceza aldı
ya niye öyle diyorsun sen ilicin kaç maçını izledin?adama biraz şans vermeliyiz.ama rakip futbolcuya tükürerek nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu kendi kanıtlamış....
emirduman
14.Temmuz.2005, 17:12
Arkadaşım ben Galatasaray'lıyım, yani onların değil bizim 10 numaramız oluyor...
Eğer işe öle bakarsan, Anelka'nın önceki kulüplerinde nasıl davranışlarda bulunduğunu hatırlatırım, o da maçlarda olmasa bile,saha dışında çok uysal sayılmazdı....
O yüzden ltf boşuna boşuna saldırmayın ya, hep görüyorum bıktım walla, her Galatasaray ile ilgili bir konuya, bir FB'li gelip, hemen manasız yazılar yazmış,ne alıp vermediğiniz war anlamıyorum walla... neden acaba?... ;)
apaydin2148
14.Temmuz.2005, 17:22
neden olacak kuyruk acısı :mrgreen:
walla yazmayım sabrediyim dedim 3 gündür ama zorla yazdırdınız bana
emirduman
14.Temmuz.2005, 18:48
neden olacak kuyruk acısı :mrgreen:
walla yazmayım sabrediyim dedim 3 gündür ama zorla yazdırdınız bana
Budur, işte lafı da buraya getirmeye çalışmıştım....
mustang
14.Temmuz.2005, 18:48
cimbom ayda yılda iyi bir transfer yaptı o da ilk resmi maçta yok.neden çünkü bir maç cezalıymış olacak iş degil walla ilk maçlarda tökezlemeyekte hayırlıysa şu gruplara girsek bir tavuk kescem :mrgreen:
gezenti
14.Temmuz.2005, 18:53
Arkadaşım ben Galatasaray'lıyım, yani onların değil bizim 10 numaramız oluyor...
Eğer işe öle bakarsan, Anelka'nın önceki kulüplerinde nasıl davranışlarda bulunduğunu hatırlatırım, o da maçlarda olmasa bile,saha dışında çok uysal sayılmazdı....
O yüzden ltf boşuna boşuna saldırmayın ya, hep görüyorum bıktım walla, her Galatasaray ile ilgili bir konuya, bir FB'li gelip, hemen manasız yazılar yazmış,ne alıp vermediğiniz war anlamıyorum walla... neden acaba?... ;)
bırak onlar transferleri eleştirebiliyorlar.ama biz zavallıların böyle bir hakkı yok.burdan aziz yıldırıma sesleniyorum.lütfen transfer yapınız sonra taraftarınız başka kuluplerin transferlerine çamur atıyorlar.zaten biz alıştık böyle şeylere her transfer döneminde fenerliler çok havalanır lig başlayıca hepsi susuyorlar.ortega gelince adamı dünya starı yaptınız maçlara çıktıktan sonra herif fener taraftarı yüzenden futbolu belli bir süre bırakmak zorunda kalmıştı.tamam fazla uzatmayalım şöyle bir ata sözü ile bağlayalım."komşunun çatısındaki kardan önce kapının önündeki çöpe bak."bu tam fenerli taraftarlara göre söylenmiş bir atasözüdür.
metin oktay
15.Temmuz.2005, 09:52
şok şok diye başlıgı gorunce merak ettım, ama bence cok gereksız bı konu olmuş.ilic in uefadakı ılk 2 macta oynamaması bu kadar onemlımı?.ilic yoksa volkan var cıkar aslanlar gıbı oynar
Fatihin Fedaisi
15.Temmuz.2005, 12:59
Galatasaray bu oyuncuyu araştırırken bu oyuncunun geçmişini de araştırmışmı.
Yöneticiler allah bilir - İliç'in 4 maçlık cezasından bile haberleri yoktu-Alsana yönetici alsana iyi gözlemci
Uefa cupası-super cupa kazanan bir takıma böylescentilmen bir oyunucu getirilebilirmi.
Anelka kaç defa rakip oyuncuya tükürmüş.
apaydın2148 iyi laf koydun bana.
Pires galatasaraya gelmez ama bi ihtimal geldi sayalım--Bunlar havalanacak flaş transferi biz yaptık feneri ilk defa geçtik diye--
Aziz yıldırım devreye girecek pires'den daha kaliteli pahalı teknik bir dünya yıldıznı İStanbula getirecek..Galatasarayın sesi kesilecek...
Bunları nerden mi biliyorum EEE arkadaslar hersene böyle olmuyo mu Emirduman
apaydin2148
15.Temmuz.2005, 13:29
Walla fener Piresten iyisini getirsin helal olsun deriz karalamaya çalışmayız.sonuçta türk futbolu kazanıyor
Fatihin Fedaisi
15.Temmuz.2005, 13:40
pires gelsede gelmesede aziz baba transferi patlatacak..
gezenti
15.Temmuz.2005, 17:11
Walla fener Piresten iyisini getirsin helal olsun deriz karalamaya çalışmayız.sonuçta türk futbolu kazanıyor
işte galatasaraylılarla fenerliler arasındaki en büyük fark burda anlaşılıyor.biz gerektiğinde tebrik etmesini biliyoruz onlar ise her türlü karalamaya çalışıyor...
mustang
15.Temmuz.2005, 17:19
işte galatasaraylılarla fenerliler arasındaki en büyük fark burda anlaşılıyor.biz gerektiğinde tebrik etmesini biliyoruz onlar ise her türlü karalamaya çalışıyor... evet cok haklısın galatasaraylılarla fenerlilerin arasındaki fark burda .herkes şampiyon olabilir ama süper kupa uefa kupasını alamaz
the_dunker
15.Temmuz.2005, 17:20
gerçekleri söylemek ne zamandan beri karalama oldu arkadaşım....
emirduman
16.Temmuz.2005, 02:18
Galatasaray bu oyuncuyu araştırırken bu oyuncunun geçmişini de araştırmışmı.
Yöneticiler allah bilir - İliç'in 4 maçlık cezasından bile haberleri yoktu-Alsana yönetici alsana iyi gözlemci
Uefa cupası-super cupa kazanan bir takıma böylescentilmen bir oyunucu getirilebilirmi.
Anelka kaç defa rakip oyuncuya tükürmüş.
apaydın2148 iyi laf koydun bana.
Pires galatasaraya gelmez ama bi ihtimal geldi sayalım--Bunlar havalanacak flaş transferi biz yaptık feneri ilk defa geçtik diye--
Aziz yıldırım devreye girecek pires'den daha kaliteli pahalı teknik bir dünya yıldıznı İStanbula getirecek..Galatasarayın sesi kesilecek...
Bunları nerden mi biliyorum EEE arkadaslar hersene böyle olmuyo mu Emirduman
Fenerbahçe'nin Galatasaray'dan daha yıldız transferler yaptığı doğrudur, yani bunu çok rahat kabul ediyoruz, bizim öle bir kuruntumuz yok...
Ancak şöle bir durum war ki, siz yıldız olsun olmasın, nedense, bize gelen her futbolcuyla uğraşıp,bir şekilde onu kötü bir hale sokma gibi bir uğraşınız war onu anlayamıoyrum işte bir türlü....
Anelka konusunda ben oyuncuya tükürdüğünü sölmedim, saha dışındaki taşkınlıklarından bahsettim...
Ayrıca madem biz siz çok daha kötü bir takımız neden Aziz Yıldırım biz oyuncu alınca devreye giriyor da, daha iyisini almaya çalışıyor?..
tombul taho
16.Temmuz.2005, 02:27
Ya bakma onlara sen emirduman. Bizleri çekemiyolar. Kendileri o kadar iyi transfer yapıyolar ama orda da kalıyolar işte. Sadece TRANSFER YAPMAYI BİLİYOLAR! Onlar için varsa yoksa Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası! Edirne'den dışarı çıkamıyolar anayacağın.. Bırak kendi hallerine... (a) :mrgreen: (d) (j)
emirduman
16.Temmuz.2005, 05:30
Ya bakma onlara sen emirduman. Bizleri çekemiyolar. Kendileri o kadar iyi transfer yapıyolar ama orda da kalıyolar işte. Sadece TRANSFER YAPMAYI BİLİYOLAR! Onlar için varsa yoksa Türkiye Ligi ve Türkiye Kupası! Edirne'den dışarı çıkamıyolar anayacağın.. Bırak kendi hallerine... (a) :mrgreen: (d) (j)
Haklısın...
gezenti
16.Temmuz.2005, 14:57
şok şok diye başlıgı gorunce merak ettım, ama bence cok gereksız bı konu olmuş.ilic in uefadakı ılk 2 macta oynamaması bu kadar onemlımı?.ilic yoksa volkan var cıkar aslanlar gıbı oynar
kardeşim sanki seni ben zorladım istemiyorsan yazma...ayrıca ilicde geçen maçta şov yapmış...bir gol üç asist diye spor haberlerinde duydum...
tombul taho
16.Temmuz.2005, 15:09
Bakmayın adam erçekten iyi bi adam. Ama biraz agresif ve hırçınmış duyduğuma göre. Ama unutmayın ki hagi de öyleydi. (UEFA Finali)
Fatihin Fedaisi
16.Temmuz.2005, 16:09
Aziz yılıdırım bin defa söylüyo ama kimse inanmio
Galatasarayın aldığı super cup-uefa cup-- tesadüfen ibaretttir.
Gerçekten tesadüf değilse başarının arkası niye gelmedi.
örnek:porto ilk sene uefa kupası---2. sene şampiyonlar ligi kupası Eski hocaları
Jose mourinho chealse nin basinda..
tombul taho
16.Temmuz.2005, 16:46
illa şampiyonlar ligini almak mı sizin için başarı sayılıyo... şu anakadar kimsenin yapamadığı (türkiyede) şeyi biz o sene yaptık.. Şampiyonlar Liginde çeyrek final oynadık. Hemde o zmn eski usuldü 2.tur grupluydu gene. Biz ordan çıkmıştık. Real Madrid'e elenmiştik..
Frank_Castle
16.Temmuz.2005, 16:58
örnek:porto ilk sene uefa kupası---2. sene şampiyonlar ligi kupası Eski hocaları
evet evet kesinlikle...
manchester da tesadüfen aldı ...
ajaxta..
barcelona da
marsiya da.. .
hatta dortmund da
aziz yıldırım madem bu kadar çok biliyor, onun takımı da alsın kupa ...ne o tesadüflere mi inanmıyor?
uzanamadığı ciğere mundar demesin ..
gezenti
16.Temmuz.2005, 17:31
evet evet kesinlikle...
manchester da tesadüfen aldı ...
ajaxta..
barcelona da
marsiya da.. .
hatta dortmund da
aziz yıldırım madem bu kadar çok biliyor, onun takımı da alsın kupa ...ne o tesadüflere mi inanmıyor?
uzanamadığı ciğere mundar demesin ..
dostum haklısında niye uğraşıyorsun sen hangi fenerlinin türk kulüplerinin elde ettiği başarıları kutladığını tebrik ettiğini gördün?boşver onlara göre tesadüfmüş herkese saygımız var..************************************ Fanatizm içeren, hakaret unsuru taşıyan ifadeler kullanmak yasaktır[Genghis_Khan]
tombul taho
16.Temmuz.2005, 19:07
seneyi yanlış yazdın..kıyamet gününden sonra.. melek boruyu üfleyecek ondan sonra alacaklar.. (ı)
gezenti
16.Temmuz.2005, 19:52
seneyi yanlış yazdın..kıyamet gününden sonra.. melek boruyu üfleyecek ondan sonra alacaklar.. (ı)
işte güzel anlamlı ve aynı zamanda çoooooooooooooooooooooook doğru bir söz...
m_ulu85
16.Temmuz.2005, 20:06
Dikkat edin konu iyice saptı. İsterseniz yeni bi başlık açın bu kupa meselesi için...
emirduman
16.Temmuz.2005, 21:39
Nedense bu tesadüfü başarıyı UEFA kupasında hiç yenilmeden alıyoruz, nasıl oluyosa, ardından bir de Super Kupa alıyoruz yine tesadüfi, ardından bir de Şampiyonlar Lig'inde çeyrek final oynuyoruz, ayrıca tedafüfi başarı almış birçok oyucu, avrupa'ya gidiyor....
Hadi biz göremedik tesadüfi olduğnu bütün Dünya da mı görmedi, bir de bunun üzerine sıralamada ilk beşe kadar çıkarıyor takım tesadüfi başarıyı yakalarken, yaw bunu neden yapıyolar ya, tesadüf şey...
Zaten bütün Dünya Fenerbahçe'ye gıcık......
alla alla, bu kadar şans......... garip...........
gezenti
18.Temmuz.2005, 14:09
Nedense bu tesadüfü başarıyı UEFA kupasında hiç yenilmeden alıyoruz, nasıl oluyosa, ardından bir de Super Kupa alıyoruz yine tesadüfi, ardından bir de Şampiyonlar Lig'inde çeyrek final oynuyoruz, ayrıca tedafüfi başarı almış birçok oyucu, avrupa'ya gidiyor....
Hadi biz göremedik tesadüfi olduğnu bütün Dünya da mı görmedi, bir de bunun üzerine sıralamada ilk beşe kadar çıkarıyor takım tesadüfi başarıyı yakalarken, yaw bunu neden yapıyolar ya, tesadüf şey...
Zaten bütün Dünya Fenerbahçe'ye gıcık......
alla alla, bu kadar şans......... garip...........
bizdede TERİMe FATİH milan emre ve okan intere fatih akyel real mallorcaya ümit davala werder bremene tugay kerimoğlu bailckbern rowerse gitti.sizin buna tesadüf demenizi ben bir tarafımla gülerim.ben bir bursasporlu olarak türkiyenin en büyük takımının galatasaray olduğunu kabul ediyorum.siz hala kendi aranızda eğlenin.
ferruh
25.Temmuz.2005, 15:29
işte galatasaraylılarla fenerliler arasındaki en büyük fark burda anlaşılıyor.biz gerektiğinde tebrik etmesini biliyoruz onlar ise her türlü karalamaya çalışıyor...
bence genelleme yapma yanlış olur her iki takım dada var zaten fenerbahçe ve galatasaray arasındaki bu geçimsizlik yıllar önce kendini bilmez yöneticilerin tutarsız davranışlarından kaynaklanıyor hep spor dostluktur derler ama buna uyan çok az insanvar biz fenerbahçelilerde gerektiği zaman sadece galatasarayı değil buün takımları tebrik ederiz nasıl uefa yı aldığınız zaman takdir ettiysek yine ederiz ama bir başarı gösterin önce fenerden iyi transfer yapın tebrik edelim bakın geçen sene türkiye kupasını aldınız HELAL olsun hakederek aldınız bence hemde 35yıl aradan sonra ilk defa fenere 5 gol birden attınız HELAL olsun nediyeyim ama hep maziye bakıpta böbürlenmek bence yanlış ozaman açın derim fenerbahçe tarıhini bi okuyun kitapçılarda satılıyor fazla pahalı değil ozaman asıl böbürlenmesi gereken kimmiş anlarsınız
isterseniz bi okuyun kısa bir alıntı fenerbahçe tarihinden=
Mütarekenin karanlık yıllarında işgal kuvvetlerine mensup takımlarını her hafta birbiri peşi sıra futbol sahalarında yenerek milletin rencide olmuş gururunu okşayan Fenerbahçe tüm halkın sevgilisi haline geliyor, zamanla da milli mücadelenin ve milliyetçi karşı çıkışın adeta İstanbul şubesi halini alıyordu. Onlar, cephelere gönderdikleri futbolcuları misali Çanakkale’de yaptıkları müdafaanın(*24) bir örneğini de sanki Taksim’in Taşkışla sahasında gösteriyor, yaptıkları toplu hücumlarda ise sanki kısa bir süre sonra Kocatepe’den verecekleri milli taarruzdaki şahlanışımızın provasını veriyorlardı. Bu şevk ve iman içinde mütareke ve işgal İstanbul’unda Türk futbolu denince ilk akla gelen Kadıköy’ün Fenerbahçe’si oluyor, cepheden gelen her yeni zafer İstanbul’luların moralini yükseltirken, Fenerbahçe takımı da aldığı galibiyetlerle halkın başını dik tutmasını sağlıyordu. 1910’lu yıllarda en fazla iki bin kişinin izlediği Fenerbahçe, 1919 -1920 yıllarında 6-7 bin kişinin hınca hınç doldurduğu tribünlere oynuyor, bir zamanların ürkek mahcup yapılan tezahüratları, artık açık açık, yüksek sesle hep bir ağızdan dile getiriliyordu; “Ya ya ya ,şa şa şa, Fenerbahçe çok yaşa, Türkiye Türkiye çok yaşa...”.
Fenerbahçe’nin müttefiklerle mücadelesi sadece yeşil sahalarla da sınırlı kalmayacak, Cihan Harbi’nde vatana feda ettikleri diğer sporcuları gibi, futbolcularının büyük bir bölümünü yine işgal yıllarında İstanbul’dan Anadolu’ya silah aktarılmasında etkin bir rol oynatarak vatanının ihtiyaç duyduğu konuda hayatlarını budaktan esirgemeyeceklerdi. “ İttihad ve Terakki’nin bir kolu olduğu ” ithamı ile işgal kuvvetlerinin devamlı olarak bastırması sonucunda kulübün kapatılma çalışılmaları ortamına rağmen, yurdun düşmandan kurtulması yolunda üstlendiği tarihi misyonu en ulvi bir biçimde yerine getirerek, bir başka idealde de yarınlara örnek olacak olan Fenerbahçe Spor Kulübü, aydınların, işgal yıllarının acılı şehit ailelerinin, hulasa Türk ulusunun şeref ve cesaret duygularının yurda adeta armağanı oluyordu. İşte bu nedenledir ki ulu önderimiz Mustafa Kemal Paşa, 1918 yılında ilk spor kulübü olarak Fenerbahçe Spor Kulübü’nü ziyaret ediyor ve de kulüp şeref defterinin nezdinde de, tarihin altın sayfalarına da şu mısraları geçiyordu; “ Fenerbahçe Kulübünün her tarafta mazhar-ı takdir olmuş (takdirle şereflendirilmiş) bulunan asar-ı mesaisini(yaptığı üstün çalışmaları) işitmiş ve bu kulübü ziyaret ve erbab-ı himmetini (üstün hizmet veren kişileri) tebrik etmeyi vazife edinmiştim. Bu vazifenin ifası (yerine getirilişi) ancak bugün müyesser (mümkün) olabilmiştir. Takdirat (takdirlerimi) ve tebrikatımı (tebriklerimi) buraya kayt ile (kaydetmekten dolayı) mübahiyim ( mutluyum).
3. 5 . 1334 (1918). Ordu Kumandanı m.k.
evet arkadaşlar başarı budur şimdi fenerbahçe türkiyeyi avrupada rezil ediyor demeyin bence sportif açıdnda mali açıdanda fener bahçe günümüzde galatasaraydan çok ileride ok....
bide kusura bakma hızımı alamadım konuyu biraz aştık arkadaşım hepimiz bu ülkenin evlatlarıyız bu öfke niye anlamam başınızı ağrıttım özürler benden: :mrgreen: (b)
Bu ülkeyi sevmede ve vatanseverlikte hiçbir kurum ve kişi başka bir kurum ve kişiden daha önde ya da daha geride değildir. Herkes vatanını sevmektedir ve bu sevginin bir ölçüsü, miktarı, sınırı yoktur. Bu yüzden ben daha çok, sen daha az seviyorsun gibi yorumlar çok yanlıştır.[Genghis_Khan]
gerilla
25.Temmuz.2005, 18:33
Arkadaşlar lütfen konu gereksiz fanatizm e cekilmesin. Lütfen seviyemizi koruyalım, aksi halde konu kilitlenecektir
yeniay
25.Temmuz.2005, 19:53
Fanatizm ve mesnetsiz T.C. Mahkemeleri tarafından ispatlanmamış suçlamalar içeren, kişilerin şahsiyetlerini tahkir eden mesajlar yazmak kesinlikle yasaktır. Burası bir taraftar forumu değil, spor forumudur, bunları unutmayalım!!![Genghis_Khan]
gezenti
25.Temmuz.2005, 22:23
Ya beyler ben trabzonsporluyum ama du konuya yazı yazmak istedim bikere ILIC gayet iyi bir adam Fener zamanıda istedi fakat alamadı o zaman teknik direktorunuz M.Denizli idi yani kotuyse neden sizde istedinniz ikincisi siz Baskanınıza yani aziz yıldırıma hak etmediği halde baba diyorsunuz bu adam ne yaptıda baba oldu bu adamın paralarınız nerden geldiğini 2 yasındaki cocuk bile biliyor star almakla takım olunmuyor buna cok iyi bir orneksiniz siz anca baskalarını karalamaya calısıyosunuz ama artık ben ve benim gibilerin sabrı tastı siz yani fener bu sene oyle veya boyle baskalarının yardımıyla şampiyon olmadınız çaldınız Alexe cok centilmen diyorsunuz bence turkiyeye gelmiş geçmiş en ÇİRKEF ve DUZENBAZ adam tam bir MULAYİM ŞEYTAN nobrede aynı yok tarihte sıyle yaptık yok boyle yaptık hadi ordan be benim buyuk dedem kurtulus savasında oldu boyle sahte milliyetçilik yapma sanki o savaşlara sadece fenerliler katıldı madem fener (taraftarları katmıyorum) bu kardar milliyetçi aziz(sozde babanız) israile yani bizlerin en buyuk dusmanı yahudilere silah satıp ve ali şenle belli donemde turkiyenin yer altı orgutlerine silah verip binlerce gencin olmesine sebep oldu sakın ama sakın bana fener milliyetçi deme haddinizi bilim sunu unutmayın vatan deyince her turk genci kosarak silahların onune gider ama aziz yıldırım dusmanlara silah satar sakın bana o adamı ovmeyin tamammı cunku benim yaram var benim ve benim gibi geçmişindeki insanları ve omrunun bir kısmını aziz yıldırımın silah sattıkları insanlara karsı durmus insanları kırarsın o kadar milliyetçi bir kulupseniz aziz yıldırımı gonderisiniz Rustuyu dovdurdu hemde Sefa denen o adama ve o adam alexi hava alanında karsıladı hemde aziz yıldırımın emriyle sunu bilin aziz yılrım hakkında benim bildiğimin 5 te 1ini bilmiyosunuz belkide biliyosunuz ama bilseniz o adamı savunmazsınız bide fener tarihi imiş meger aziz yıldırım boyle tarihini ovuyorda niye o kitapta dusman denilenlere şimdi silah satıyor he acıklasanıza buda o kitapta yazıyormu aziz yıldırımın ne halt yedikleri falan yazmaz onlar sizin gozunuzu boyuyor yazık aziz yıldırımı savunan osmanlı torunlarına yazık ben kahr oluyorum boyle yazıları gordukce evet belki konunun dısına cıktım ama yazılanlardan sonra bunu yazmak benim için mecburdu ve burda yazdıklarım bir kaç kitap ve gazete dergilerde cıkmıstır yani silmenize gerek yoktur moderator fener tarihiymiş madem tarihi seviyorsunuz maden milliyetçilik diyorsunuz o zaman sizin basınızda dunyanın o karısık derneklerine uye bir baskanınız var soyleyin bakalım benim lafın fener taraftarına değil sonucta heimiz turkuz yani kardeşiz ama lutfen sakın aziz yıldırım ve yoneticilerinizi savunmayın
B bir tuk evladına yakısmıyor
ya bu konu kesin kilitlennicek konunun çok dışına çıktık ama bunu gene fenerbahçeliler yaptırdı.bu yazıya aynen katılıyorum zaten ben trabzonluları çok severim fikirleride zikirlerileride biridir.bu yazıyı herkes cesaret edip yazamaz.bu aziz yıldırımın ne dolaplar çevirdiğini herkes biliyor.hatta bir keresinde starda telegol programında aziz yıldırımın nasıl tehditler savurduğunu hepimiz gördük.bunu kimse inkar edemz.türklük konusunda hereksin birbirinden üstün olduğu kesindir.benimde vatan için yapamayacağım hiçbir şey yok.
bazılarıda aziz yıldırıma ağa filan diyor.şu söz çok hoşuma gidiyor."TÜRK MİLLETİ ASİL BİR BEYDİR VE BEYLERİN AĞASI OLMAZ."bu söz aziz yılıdırıma baba ağa gibi saçma kavramlar kullananlar için geçerli değil heralde.
m_ulu85
26.Temmuz.2005, 13:01
Yaa uzatmayalım işte herkes kimin ne olduğunu görüyor da bazıları görmezden geliyor. ************************************************** ************[Genghis_Khan]
PhotoGrapher
26.Temmuz.2005, 17:17
Arkadaşlar olaylar yavaş yavaş çığrında çıkmaay fanatime dönüşmeye başladı yorulara dikkat :!:
yeniay
26.Temmuz.2005, 17:48
Ya hayır ben suna delirdim adam resmen feneri vatansever baskalarınıda vatanı rezil eden gibi gostermiş herkes haddini bilsin boyle lafları kimse edemez her konuda musamma gosteririm ama bu konuda asla.konu sasa ılıç in oynamamasıydı dikkat ederseniz ben baya sonra bu konuya msj yazdım fenerliler konuyu saptırıp baska yerlere cektiler bende dayanamadım.
Genghis_Khan
27.Temmuz.2005, 11:40
arkadaşlar burada yasalara Turkiye Cumhuriyeti yasalarına göre suç olacak şeyler yazıyorsunuz. hiç kimse suçluluğu ispatlanmadığı sürece suçlu olarak gösterilemez. bunu unutmayın ve bu türden mesajlar yazmayın.(bundan sonra her kim yazarsa uyarılacak ve ceza alacaktır)
Ayrıca bu ülkeyi kimse kimseden daha az ya da daha çok sevmiyor, bu konuda yapılan bütün beyanlar çok gereksizdir.
emirduman
27.Temmuz.2005, 13:04
Ama malesef bazı kendini bilmez arkadaşlar, hadlerini aşacak yazılar yazıyor....