PDA

View Full Version : Kily Ocak'ta G.Saray'da

Emurafu
29.Ekim.2006, 13:28
Galatasaray'ın uzun süre peşinden koştuğu ancak transferini gerçekleştiremediği Arjantinli Kily Gonzalez'in Ocak 2007'de Cimbom'a imza atacağı belirtildi. Geçtiğimiz günlerde Arjantin'e giden Galatasaraylı yöneticilerin, Arjantin'in Rosario takımında forma giyen Kily ile görüşerek, "Gelirim" sözü aldıkları öğrenildi.

Gonzalez aşkı

Yönetim, İnter'den ülkesine dönen yıldızı ocakta bitirecek Gökşen'in Arjantin'e Kily Gonzalez için gittiği iddia edildi.

Ara transfer için çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Kily Gonzalez'in peşinde olduğu belirlendi. İki yıldır Cimbom'un gündeminde olan, geçen sezon transferi son anda yatan Arjantinli yıldızla, yönetim yeniden temasa geçti. Bayram tatilinde gizlice Arjantin'e giden yönetim kurulu üyesi Fatih Gökşen'in
Kily ile ön görüşme yaptığı ileri sürüldü. Aslan, ocak ayında İnamoto-Carrusca ikilisinden birisini göndererek, Kily'yi kadrosuna katmayı planlıyor.

Gerets'in gözdesi
Gonzalez, Gerets'in geldiğinden bu yana İnsua ile birlikte istediği iki isimden birisi. Yıldız, geçen sezon Avrupa macerasına nokta koyup İnter'den ilk kulübü Rosario Central'e döndü. Arjantin ekibi ile 2008'e kadar sözleşmesi olan Kily'nin G.Saray'ın teklifine sıcak baktığı kaydedildi. R. Zaragoza ve Valencia'da da forma giyen 32 yaşındaki Kily, milli takımda da 56 maçta 10 gol kaydetti.

kaynak fotomac:D

Hemen baslayin simdi yalan haber demeye zaten hic dogru haber olmaz deme bir kere adlari cikmis her habere yalan:D

Nedvedmania
29.Ekim.2006, 13:36
hayııııııır olamaaaaaaz istemiyoruuz başkası gelsin bu gelmesin(gerçi haber yalandım ama nese)

tonifan30s
29.Ekim.2006, 13:38
walla abi bence yalan :D çünkü gs zaten carruscayı almış sol kanada onu oynatmıyo ardada var nie alsınki

CeNTeR_TR
29.Ekim.2006, 13:40
reklam kokan hareketler bunlar taraftarı ümitlendirip sonra yine hüsran alamazlar bence kily'i

Emurafu
walla abi bence yalan :D çünkü gs zaten carruscayı almış sol kanada onu oynatmıyo ardada var nie alsınki

cok iyi bir cvp helal:D

ibo
offf yaa bari atıyosunuz biraz mantıklı atsana fotomaç yaa :mad: Adamlar bu sıralarda iyice kontrolden çıktı :mad:

tonifan30s
29.Ekim.2006, 13:45
cok iyi bir cvp helal:D

sağol:D...

Scocco
29.Ekim.2006, 13:48
kaynak fotomac:D

paylaşımın için sağolasın....

Emurafu
29.Ekim.2006, 13:48
Bence bu kadro içerisinde her şey var. Bugün Inamoto'dan daha iyi bir ön libero gelse de bir şey değişmezdi, Diarra'yı hariç tutuyorum tabi

Bir 10 lazım bu takıma. Bu on illa forvet arkası olacak, Alex olacak diye bir şey yok. Lucescu zamanında 01/02 kimse Hagi yoktu felan diyor ama, Lucescu Sergen'den 30 dk yararlanıp onu bir on numara olarak, o olmadığında ise Hasan Şaş'ı kullanıyordu.

Necati'nin gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum her durumda. Carrusca gidici gibi, hatta Arjantin'den ciddi bir transfer haberi gelebilir Carrusca ile takas olarak, hazır olun

NOT:carusca kesin giderr kim, gelir bilemem

tonifan30s
29.Ekim.2006, 13:51
inamoto gider bence yerinede çin malı bu sefer:D

Emurafu
29.Ekim.2006, 13:56
inamoto gider bence yerinede çin malı bu sefer:D
Oda gıder zaten yonetım 2.yabancıyı gonderıp daha kalıtelı alcak

IcedEarth
29.Ekim.2006, 14:02
elimizdeki paraya carruscadan daha iyi oyuncu bulamayız kily de işe yaramaz gereksiz transfer olur

TR.CaPTaiN
29.Ekim.2006, 14:05
Galatasaray'ın Kily sevdası bittide bu fotomac'ın Kily sevdası bitmedi;)

Emurafu
29.Ekim.2006, 14:06
:mad:
elimizdeki paraya carruscadan daha iyi oyuncu bulamayız kily de işe yaramaz gereksiz transfer olur

carusca dun kendını yalktı eger kacırdıgı pozısyonlar gol olsaydı haftaya ılk on bır garantıydı ama artık ılk onbırde hasan sas baslar carusca kendını yaktı :mad: :mad: bence daha topa vuramıyor:D

IcedEarth
29.Ekim.2006, 14:22
:mad:

carusca dun kendını yalktı eger kacırdıgı pozısyonlar gol olsaydı haftaya ılk on bır garantıydı ama artık ılk onbırde hasan sas baslar carusca kendını yaktı :mad: :mad: bence daha topa vuramıyor:D

ona bakarsan arda da çok güzel vurmuo ve sadece adam eksiltmede iyi carrusca ise şık hareketler yapabilio ardadan çok daha iyi orta açıo duran toplarda aradığımız adam ve ardadan çok daha iyi şut çekio

GeNç KaRTaL
29.Ekim.2006, 14:31
yani şimdi bir maçta gol atamadı diye adamı dışlamak olmaz gs onu gol atsın diyemi aldı carrusca iyi oyuncudur ve fotomaç artık işin cıvığını çıkarmıştır

El Comandante
29.Ekim.2006, 14:45
carrusca dün süperoynadi bi iyi sut cekemiyo onuda zamanla asacaktir,görmedinizmi ne güzel calimlar yapiyo,artistlik hareketler yapiyo,defansa yardim ediyo bence carrusca su an galatasarayin en formda isimlerinden biri,gitmesini istemiyoruz

nart_susruko
29.Ekim.2006, 16:07
bugün gelirim der
yarın yengeniz ayak yapıyor der
artık bu gazetelerde haber stratejilerini değiştirsinler iyice baydı :P

aLka
29.Ekim.2006, 16:13
chelo'ya haksızlık yapıyosunuz,kaç kere 11'de başladı adam,sabredin derim..

SYLaR
29.Ekim.2006, 16:15
Arda solda oynuyor.Hasan Şaş rahatlıkla oynar.Carrusca oynuyor,Aydın oynar sol tarafta peki biz bu kily denen herifi alıp nereye koyacağız

LaKe
29.Ekim.2006, 16:15
Yav kaç kere diycem, şu başlığa KAYNAK=FOTOMAÇ diye yazın, ciddiye alıp okumayalım diye :p :D

dick
29.Ekim.2006, 16:17
Sadece hasan şaş arda aydın ve carrusca sol kanata yetmez takviye lazım:D

dentaconstantin
29.Ekim.2006, 16:41
adam futbolu bıraksa bile bizim gazeteciler onu bırakmaz illa Türkiye'ye getirecekler adamı

Koray Düşova
29.Ekim.2006, 16:51
Bu haber yalan,Kily futbolu ülkesinde bırakmak istediğini söyleyerek İnter'den ayrıldı...Ayrıca Rosario takımında kral gibidir,kongre üyesidir,gitmek istemez...

y_layta
29.Ekim.2006, 18:56
kaynak f*t*maç heral.carrusca varken kimseyi almasınlar???

Marius Belgorth
29.Ekim.2006, 19:15
Dün takımın ilk yarıdaki iyi isimlerindendi Carrusca ki zaten neden oyundan alındığını ben dahil birçok kişi anlayamadı. Ne yani 2 tane şutu dengesiz olduğu için mi alındı oyundan, haksızlık değil mi yani bu. Sol kanattan geliştirdiği ataklar bence Arda'nın yaptıklarından bile etkiliydi, hatta tam ceza sahası içerisinde 3 kişiyi birden oyundan düşüren bir çalım attı ki ancak "helal olsun" denilebilirdi hareketine. Gerets inatla bitirmeye çalışıyor bu adamı, aslında yapması gereken fizik olarak güçlendirmekken oynatmayarak bunun da önüne geçiyor. Anlaşılamaz bir durum, şehsen ben anlayamadım bir türlü.

Şimdi böyle bir adamı verip bilmem kaç yaşındaki Kily Gonzales'i alacaksak yapılan hatalara bir yenisini daha ekleyeceğiz demektir. Hem yukarıda arkadaşların yazdığı gibi o mevkide oynayacak 5 oyuncu sayılabiliyor bir kalemde, Kily'i ne yapacağız?

paco
30.Ekim.2006, 14:47
dün gece süleyman rodop telegol e bağlandı ... galatasaray riverplate den bir oyuncu izliyormuş ... bir tane defans bir tane sol bek ve bir tane de golcü izliyolarmış ... fatih gökşen arjantin e gitmiş .... isimlerinide söyledi de unuttum ben :(

Emurafu
30.Ekim.2006, 14:57
dün gece süleyman rodop telegol e bağlandı ... galatasaray riverplate den bir oyuncu izliyormuş ... bir tane defans bir tane sol bek ve bir tane de golcü izliyolarmış ... fatih gökşen arjantin e gitmiş .... isimlerinide söyledi de unuttum ben :(

evrt bende dinledim dogru haber ustelik telegol haberleri dogru olur:D bunuda yalan desenisya:D

comandante
30.Ekim.2006, 14:59
Oda gıder zaten yonetım 2.yabancıyı gonderıp daha kalıtelı alcak

sezon başında o kadar adam varken iyisini alamadık da devre arasında mı alacağız?sen buna inanıyomusun peki?

haber kesin yalan.4 yıldır zaten kily pires falan alıyoruz hepsini.ayrıca da carrusca ve inamoto da form tutuyolar gitmezler bi yere.

Emurafu
30.Ekim.2006, 15:18
sezon başında o kadar adam varken iyisini alamadık da devre arasında mı alacağız?sen buna inanıyomusun peki?

haber kesin yalan.4 yıldır zaten kily pires falan alıyoruz hepsini.ayrıca da carrusca ve inamoto da form tutuyolar gitmezler bi yere.
cimbomda arastirma suruyor kardes arjantinden 4 yabanci alacaklar galatasaray 2009 yilinin takimi kuruyormus yen i takimla yeni stada cikcakmis hedef bu
rosario central da birkaleci ve bir sol bek izlemeye alindi
riverplate de bir defans bir forvet izlemeye alindi
yonetim tomas mondragon hakan sukur artik bu futbolcualr yaslandigi icin tomas ise kotu performans gosterdigi yerlerine bunlari alacakmis 2009 yilina daha genc kadro ile cikilcak
telegol de transfer masaya yatirildi transfer dosyasi yani yalan haber degil:D

emir cavak
30.Ekim.2006, 17:58
ya abi kily alıncağına bir ön libero alınsın liky çok yaşlı

Eray Dengiz
30.Ekim.2006, 20:32
Klasik Fotomaç sallamaları.. Killy fln hikaye.. Oldu Arda, Carrusca, Hasan hatta Ergün varken Killy?

nekop
30.Ekim.2006, 20:45
fotomaca inansaydi kily suan galatasarayda asist krali olurdu ;)

Mirza
31.Ekim.2006, 14:57
gs palacio ile anlasti diye okumustum .. dogruluk ihtimali varmi yahu ?

Koray Düşova
31.Ekim.2006, 17:00
cimbomda arastirma suruyor kardes arjantinden 4 yabanci alacaklar galatasaray 2009 yilinin takimi kuruyormus yeni takimla yeni stada cikcakmis hedef bu
rosario central da birkaleci ve bir sol bek izlemeye alindi
riverplate de bir defans bir forvet izlemeye alindi
yonetim tomas mondragon hakan sukur artik bu futbolcualr yaslandigi icin tomas ise kotu performans gosterdigi yerlerine bunlari alacakmis 2009 yilina daha genc kadro ile cikilcak
telegol de transfer masaya yatirildi transfer dosyasi yani yalan haber degil:D

Kaleci olarak Arjantin'den alınacak 2 kaliteli isim var biri Sebastián Saja

http://www.sanlorenzo.com.ar/equipo/1/01.jpg

Ötekide German Lux

http://www.sggp.org.vn/thethao/nam2005/thang6/56925/images/images67966_German-Lux.jpg

River'da ki defans oyuncusu bir dönem Lazio'da forma giyen benim tahminime göre Leonardo Talamonti'dir

http://sslazio.pl/news/images/topics/talamonti-leo.jpg

Burak Duran
31.Ekim.2006, 17:51
valla ne kadar doğru ki bunlar aydın dan açıklama bekliyorum :D

El Comandante
31.Ekim.2006, 18:08
ben demirhan abiden bir aciklama bekliyorum,o galatasarayin istedigi adamlari biliyo,insallah bu 2009daki gelecegin takimini kurma projesi dogrudur,insallahhh