PDA

View Full Version : ya arkadaşlar anlamıyorum sorun nedir?



turknemesis
29.October.2006, 14:44
Oyunu kurmaya çalışıyorum daha autorunu açamadan bu hatayı veriyo
http://img302.imageshack.us/img302/4364/adszhb1.jpg (http://imageshack.us)




Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim.Java eklentisini kurdum bu arada.

OgUzKaGaN
29.October.2006, 14:45
Abicim bu konudan 34553647884657 tane var ya.
Bilgisayarın dil ayarları tamamen İngilizce olmalı ve Java son sürüm olmalı ya...

turknemesis
29.October.2006, 14:47
Zaten son sürümünü yükledim hala olmuyo Dil ayarlarını oyunu yükledikten sonra yapmam gerekmiyo mu ?

OgUzKaGaN
29.October.2006, 15:05
Hayır kardeş yükleme başlaması için dil ayarı gerekiyor.:)

turknemesis
29.October.2006, 16:18
Yaptım yükledim bu seferde ingilizcesi yok :(

ker
29.October.2006, 16:32
Bilgisayarım->C:\(Yerel Disk)->Documents and Settings -> Oturum Açtığınız Kullanıcı Adı ->Application Data -> Sports Interactive içindeki football manager 2007 yi sil o zaman açılır

wizardmon
29.October.2006, 16:34
Allah aşkına beyler forumu gezin sonra gelin konu açın yav

turknemesis
29.October.2006, 16:54
ya arkadaşım forumu gezdim bilioz heralde neyin ne olduğunu...


Oyuna başladım yüzde 25 türkçe olarak oynuyorum idare edioz işte :D


Gittim fm 2006 nın ingilizcesini attım olurmu?

byunuss1
29.October.2006, 17:02
türkcesi olur ama kisme tavsiye etmiyor sen fm meneger 2007 nin türkcesini bekle.. aynı benim gibi :D:D

ker
29.October.2006, 17:35
bencede fm 2007 nin türkçesini bekle ben denedim oluyo ama oyun kapanıyo bi süre sonra

turknemesis
29.October.2006, 19:15
ya bişi sorcam bu dilleri tekrar eski haline getirsem ne olur.Tüm bilgisayar ingilizce oldu ve bu çok sinirimi bozuyor.. varmıdır bi yolu

Universal
29.October.2006, 19:24
Bu hata bende demo'yu silerken olmuştu bu hatayı düzeltmek için yazacağım yörüngeyi izle;

Başlat=>Çalıştır=>Regedit yaz oradan Football Manager 2007 yaz ve çıkan bütün sistem bilgilerini sil.

Sonra;

Başlat=>Ara gir orada Football Manager 2007 yaz ve çıkan bütün dosyaları sil. Sonra oyunu tekrar yüklemeyi dene...

turknemesis
29.October.2006, 19:50
hangisinden bahsediyosun sen?

turknemesis
29.October.2006, 20:34
ya soru sordum cevaplarmısın pls ...