Log in

View Full Version : Rafael "Rafet" olacak

fenerbahce_1907
29.Ekim.2006, 17:00
Vestel Manisaspor'un Brezilyalı futbolcusu Rafael Marques Türk vatandaşı oluyor. Cezası nedeniyle bugün oynanacak Fenerbahçe maçında forma giyemeyecek golcü futbolcunun geçen cuma günü Manisa Valiliği Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü'ne vatandaşlık başvurusunda bulunduğu ve isminin Rafet El Margues olarak tescillenmesini istediği açıklandı.

Manisa Nüfus Müdürü Mustafa Alan tarafından dilekçesi işleme konulan Rafael'in daha sonra Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki bir komisyonca Türkçe sınavına tabii tutulduğu bildirildi. Sınavda başarılı olan Brezilyalı futbolcu için Manisa Emniyet Müdürlüğü'nün güvenlik soruşturması yapacağı, daha sonra hazırlanacak dosyanın onay için Bakanlar Kurulu'na gönderileceği belirtildi.

Yöneticiler Türk vatandaşlığına geçmesi halinde Rafael'e de Fenerbahçeli Mehmet Aurelio gibi Milli Takım yolunun açılacağını söylediler. Bu arada Meduna'nın sözleşmesinin feshedilmesinin ardından Rafael'in Türk vatandaşlığına geçmesi halinde siyah-beyazlı ekipte iki yabancı kontenjanı açılacak. Teknik kadrodan talep geldiği taktirde yönetimin devre arasında iki yabancı oyuncu daha transfer edebileceği bildirildi.

Bu iş artık iyice çığrından çıktı herkez türk oluyor nedir bu ya.

Krusty
29.Ekim.2006, 17:03
Kaynak nedir ya..?

dentaconstantin
29.Ekim.2006, 18:09
harbiden bu ne yaa herkesi Türk vatandaşı yapıyorlar nobreyi de istememiştim zaten bi de bunu çıkardılar

dick
29.Ekim.2006, 18:12
Başkanı sağlam klüp yapar oyuncusunu Türk kaç yıl oynamış ülkede farketmez...

Acaba Rafael edebiyat sorusu yapmış mıdır mefaül faülün:D

ForsakeN
29.Ekim.2006, 18:28
Türk vatandaşı olur,ama Milli takımda oynamaz.Bu yüzden benim için bir sorun teşkil etmiyor.

IcedEarth
29.Ekim.2006, 18:36
yeter yav türk futbolu gittikçe geriye gidecek bu gidişle
bu arada gitmek fiilini ne çok kullandım yav:D:D:D:D:D

y_layta
29.Ekim.2006, 18:55
kaynak f.t.m.çmı acaba

GeNç KaRTaL
29.Ekim.2006, 22:04
evet kaynak nedir bide böyle bişey olamaz o zaman herkes yapsın yabancı oyuncularını türk

nart_susruko
30.Ekim.2006, 00:10
Yöneticiler Türk vatandaşlığına geçmesi halinde Rafael'e de Fenerbahçeli Mehmet Aurelio gibi Milli Takım yolunun açılacağını söylediler.
"ne olursan ol yine gel" dendi bi kere ;)

fenerbahce_1907
30.Ekim.2006, 00:27
evet kaynak nedir bide böyle bişey olamaz o zaman herkes yapsın yabancı oyuncularını türk

kaynak DHA

Ilhan
30.Ekim.2006, 01:24
Ya artık dalgasını geçmeye başladılar. Gerçekten haber olacak konu değil.

nekop
30.Ekim.2006, 01:58
yakinda turk olmak icin alinan cuzdani topkapida satmaya baslicaklar gel gel gel tane 10 milyon :D

emir cavak
30.Ekim.2006, 18:01
valla adamlar yabancı transfer yapmak için bütün gelen yapancıları türk yapıyorlar bu gidişle dünyada herkes türk olacak:D

GeNç KaRTaL
30.Ekim.2006, 18:47
bu gidişle dünyada herkes türk olacak:D
evet buna katılıyorum böyle giderse milli takımda yabancılar karması olacak

tonifan30s
31.Ekim.2006, 11:28
ya buneya herkes türk oluyo bizim ayrıcalığımız ne ozaman