PDA

View Full Version : Yeterrrrrrrrrrr Artık Yeter

gezenti
16.Temmuz.2005, 21:02
arkadaşlar ben bursasporluyum ama üç büyüklerden galaasarayı desrekliyorum ama bu son olan İgor Biscan olayı beni kahretti.adam beşiktaş reddetip panatinaykosa gitti.bu yunan takımı beşiktaştan çokmu üstün?üstelik adam yııl 1.5 milyon dolar alıcakmış.beşiktaşın önerdiği fiyat ise 3.2 milyon dolar.sen iki katı fiyatı reddet git dandik bir fiyata dandik bir kulübe git.sadece bu değil fenere gelen alex 2 senede anca ikna edildi.anelka geldi ama oda sorun yaşıyor.bu önyargıyı kaldırmak için ne yapmamız lazım?burdan bunu okuyan herkes görüşünü önerisini yazsın.bu nedir böyle?nasıl oluyor?bir futbolcu türkiyeye gelmek için neden en az iki sene düşünüyor?neden gelmemek için gülünç mazeretler üretiyor?bunu yok etmek için neler yapmamız lazım???

emirduman
16.Temmuz.2005, 21:33
Bunda Ribery adlı insanın bu sene yaptığı hareket ve verdiği demeçlerin payı war....

gozgoz
16.Temmuz.2005, 22:16
bencede birisi türkiye'de para vermiyolar demiştir ve adam panathinakos'a gitti

gezenti
18.Temmuz.2005, 14:11
Bunda Ribery adlı insanın bu sene yaptığı hareket ve verdiği demeçlerin payı war....
aynen katılıyorum...

m_ulu85
18.Temmuz.2005, 15:16
Yaa bırakın Beşiktaş'ı istemeyeni bizde istemeyiz. Adamın gelmemesindeki en büyük etken Galatasaray. Baksanıza Conceicao'yu da tutamadılar. Galatasaray bizi her konuda dünyaya tanıttı. Önceden 'Yürekten futboluyla' Şİmdi 'mali yapısıyla'...

gezenti
18.Temmuz.2005, 15:35
Yaa bırakın Beşiktaş'ı istemeyeni bizde istemeyiz. Adamın gelmemesindeki en büyük etken Galatasaray. Baksanıza Conceicao'yu da tutamadılar. Galatasaray bizi her konuda dünyaya tanıttı. Önceden 'Yürekten futboluyla' Şİmdi 'mali yapısıyla'...
bakın beyler burda takım tartışması yapmak istemem ama herkes haddini bilecek türk futbolunda hiçbir takımın ve hiç bir takım tarafatarının galatasarayın türkiyeyi avrupada rezil ettiğini söylemeye hakkı yoktur.
çünkü "BAZI ŞEYLER TARTIŞILMAZ."kalite ortada eğer beşiktaş bonservisis elinde olan adamı alamıyorsa o kendi beceriksizliğidir.beşiktaş adama bir teminat mektubu gönderirdi iş kesinleşirdi...

yeniay
18.Temmuz.2005, 16:53
bikere biscana yılda 3.2 milyon dolar gibi ucuk bir teklif yapmadı beşiktas bunu kim uydurdu yani pano'nun verdiği parayla beşiktasın verdiği para arasında fazla fark yoktu ayrıca bazı yabancı futbolcular turkiyeyealısamıyorlar bunda turkiyenin kulturu ve dini on plandadır bu yuzden biscan pano'yu tercih etti daha dogrusu turkiyeyi değil yunanistanı tercih etti bunda baska kulupleri suclamayın bunda ne galatasarayın ne beşiktasın nede baska bir takımın sucu yoktur para denkse bir avrupalı kendisine yakın ulkeyi secer o yuzden birbirimize laf atmayalım arkadaslar ve ribery parasını aldı beşiktasta biscan için pano'dan daha fazla sey yaptı ama onlar turk yasam tarzına tersler bu unutmayalım

gezenti
18.Temmuz.2005, 22:27
bikere biscana yılda 3.2 milyon dolar gibi ucuk bir teklif yapmadı beşiktas bunu kim uydurdu yani pano'nun verdiği parayla beşiktasın verdiği para arasında fazla fark yoktu ayrıca bazı yabancı futbolcular turkiyeyealısamıyorlar bunda turkiyenin kulturu ve dini on plandadır bu yuzden biscan pano'yu tercih etti daha dogrusu turkiyeyi değil yunanistanı tercih etti bunda baska kulupleri suclamayın bunda ne galatasarayın ne beşiktasın nede baska bir takımın sucu yoktur para denkse bir avrupalı kendisine yakın ulkeyi secer o yuzden birbirimize laf atmayalım arkadaslar ve ribery parasını aldı beşiktasta biscan için pano'dan daha fazla sey yaptı ama onlar turk yasam tarzına tersler bu unutmayalım
bunu bütün spor gazeteleri yazdı.sen nerden biliyorsun o kadar para vermediğini?ama o din konusunda haklısın ibadetlerini çok iyi yapamayacaklarını zannediyor olabilirler.

mustang
19.Temmuz.2005, 18:53
batı avrupadan gelen futbolcu türkiyeye alışamıyor bu nedeni ilklim farkı olabilir başka sebeplerde olabilir ama bunu bir takımı şuçlamak terbiyesizliktir.galatasaray bizleri avrupada temsil ettiginde çok güzeldi,de şimidimi kötü oldu birdaha hangi kulüb olursa olsun suçlamayın (f)

m_ulu85
19.Temmuz.2005, 21:54
bakın beyler burda takım tartışması yapmak istemem ama herkes haddini bilecek türk futbolunda hiçbir takımın ve hiç bir takım tarafatarının galatasarayın türkiyeyi avrupada rezil ettiğini söylemeye hakkı yoktur.
çünkü "BAZI ŞEYLER TARTIŞILMAZ."kalite ortada eğer beşiktaş bonservisis elinde olan adamı alamıyorsa o kendi beceriksizliğidir.beşiktaş adama bir teminat mektubu gönderirdi iş kesinleşirdi...

Kim Galatasaray için Türkiye'yi Rezil Etti dedi? Anlamadım... (l)

Anlayan varsa bana bi özel mesaj atsın... (l)

emirduman
19.Temmuz.2005, 22:30
m_ulu85 laf salatası yapma, Conceiacao önce git dedik, sonra kal dedik, ama iş işten geçmişti o yüzden gitti, Ribery olayında zaten biz haklıyız, yani Galtasaray yaptığı hiçbir şey yok..... Hem Avrupa'ya bizi tanıtma konusunda en son suçlanacak takım Galatasaray'dır... O yüzden lütfen.......

gezenti
20.Temmuz.2005, 00:16

Kim Galatasaray için Türkiye'yi Rezil Etti dedi? Anlamadım... (l)

Anlayan varsa bana bi özel mesaj atsın... (l)
bu işe özeli karıştırmaya gerek yok.senin söylediklerinden ben onu çıkardım.diğer galatasaraylı arkadaşlarda benimle aynı fikirde sanırım.

Genghis_Khan
20.Temmuz.2005, 13:29
yok yere gerginlik çıkarmayın, ayıp oluyor ama (b)
İgor Biscan alınamamışsa bunun sorumlusu sadece Beşiktaş tır. Bakın Fenerbahçeye takır takır nasıl alıyor istediğini...
Öte yandan takımlarımızın bir çoğunun FİFA'ya giden dosya sayısı oldukça fazladır ve bunun içinde Galatasaray takımının ilk sıralarda olduğu da bir gerçektir ve gözardı edilmemesi gerekir.

cgdsshn
20.Temmuz.2005, 15:21
Bu olaylar sadece futbolla sınırlı değil ne yazık ki. Birçok yabancı, Türkiye'yi şeriatla yönetilen bir arap ülkesi sanıyor. Kennet Anderson Türkiye'den giderken "buraya ilk geldiğimde fesli adamlar ve çarşaflı kadınlarla karşılaşacağımı sanıyordum, şu an ise bir Türkiye aşığıyım. Ülkenizin sanılıdığı gibi bir yer olmadığını herlkese anlatmaya çalışıcağım" demişti. Türkiye'ye gelmek istemeyen oyuncular ikna olupta ülkemize geldikten sonra daha önceki düşünceleri yüzünden pişman oluyorlar. Ülkenin imajını ancak spor ve sanatla kurtarabiliriz. Bu nedenle şampiyonlar ligi, formula1 v.b organizasyonlar bizim için bulunmaz fırsatlar. Örneğin Türkiye futbolda bir avrupa şampiyonası düzenleyebilse yabancı futbolcuların ülkeye gelişleri şimdikinden çok daha kolay olur düşüncesindeyim.

gezenti
20.Temmuz.2005, 21:10
Bu olaylar sadece futbolla sınırlı değil ne yazık ki. Birçok yabancı, Türkiye'yi şeriatla yönetilen bir arap ülkesi sanıyor. Kennet Anderson Türkiye'den giderken "buraya ilk geldiğimde fesli adamlar ve çarşaflı kadınlarla karşılaşacağımı sanıyordum, şu an ise bir Türkiye aşığıyım. Ülkenizin sanılıdığı gibi bir yer olmadığını herlkese anlatmaya çalışıcağım" demişti. Türkiye'ye gelmek istemeyen oyuncular ikna olupta ülkemize geldikten sonra daha önceki düşünceleri yüzünden pişman oluyorlar. Ülkenin imajını ancak spor ve sanatla kurtarabiliriz. Bu nedenle şampiyonlar ligi, formula1 v.b organizasyonlar bizim için bulunmaz fırsatlar. Örneğin Türkiye futbolda bir avrupa şampiyonası düzenleyebilse yabancı futbolcuların ülkeye gelişleri şimdikinden çok daha kolay olur düşüncesindeyim.
evet aynen katılıyorum.bir dahaki ay formula 1 türkiyede ama bence Genghis_Khan'da haklı fener nasıl alıyor adamları oda var.şu pires galatasaraya gelirse manyak reklam yapmış oluruz...

RB1
20.Temmuz.2005, 21:34
Yapacan bodrum'da liverpool,milan,manutd,barca lı turnuva adamlar ülkeye aşık olacak :P

yeniay
21.Temmuz.2005, 13:21
bunu bütün spor gazeteleri yazdı.sen nerden biliyorsun o kadar para vermediğini?ama o din konusunda haklısın ibadetlerini çok iyi yapamayacaklarını zannediyor olabilirler.

yapma ya hangi gazeteler yazdı bunu bir turk takımı ustelik bir defans oyuncusuna yılda 3.2 milyon$ dolar vericek gec bunları ben yoneticinin lafını yazdım bazı yalancı medyanın lafını yazmadım bu arada dinlerini yaşayamamaktan ote bunlar turkiyede yalnız kalıyorlar mesela otega transfer olduktan 3 ay sonra turkiydeki bir fifa menajeri evine gitmiş ve tek basına tv izliyorken bulmus adam bunlar nasıl turkiyede kalıcak diyor. şimdi diyeceksin kalanlar nasıl kalıyor işte her insan bir değil dayanan var dayanmayan var ama ne beşiktasın nede galatasarayın sucu yotur birbirimize camur atmayalım destek olmaya calısalım ve sunu unutmayalım bizi dunyaya tanıtan en iyi takım galatasaray olmustur yiğidi oldur ama hakkını yeme o yuzden ona camur atmayalım

m_ulu85
21.Temmuz.2005, 15:00
bizi dunyaya tanıtan en iyi takım galatasaray olmustur yiğidi oldur ama hakkını yeme

Yaa zaten ben tanıtmadı demedim ki. Bizi heralde en çok GS tanıttı. Ama iyi Ama kötü