View Full Version : G.Saray, Vestelli yıldıza teklif yaptı
Emurafu
01.Kasım.2006, 13:35
Galatasaray yönetimi, takımın en çok aksayan sol kanadına takviye yapmak için, teknik direktör Eric Gerets’in de onay verdiği isim için Vestel'e teklif yaptı...
G.Saray yönetimi, Vestel Manisa’da oynayan 23 yaşındaki ‘ofansif sol kanat oyuncusunu’ renklerine katabilmek için düğmeye bastı
Galatasaray yönetimi, takımın en çok aksayan sol kanadına takviye yapmak için, teknik direktör Eric Gerets’in de onay verdiği Vestelli Hakan Balta’yı transfer etmek için Manisaspor’a resmi teklifte bulundu. Sarı-kırmızılılar, Ergün Penbe, Orhan Ak ve genç Ferhat’tan istenen verimin bir türlü alınamaması ve bu oyuncuların devamlılıklarının olmaması nedeniyle Hakan Balta için girişimlerini sürdürüyor. Vestel Manisa’da teknik direktör Ersun Yanal’ın ‘Ofansif sol kanat oyuncusu’ olarak görev verdiği Hakan’ın özellikle bu sezon sergilediği performansı yakından takip eden G.Saray, Ocak ayındaki ara transferde bu oyuncuyu renklerine katmayı planlıyor
Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim’in de Azerbaycan ile oynanan özel karşılaşmada A Milli Takım formasını verdiği 23 yaşındaki Hakan Balta’nın, Vestel Manisaspor ile sözleşmesi 2007’nin 31 Mayıs tarihine kadar devam ediyor. Başarılı bir çıkış gösteren Hakan Balta, bu sezon G.Saray ve Ankaragücü karşılaşmalarında da birer gol atma başarısını gösterdi.
01.Kasım.2006, 13:39
hakan alsak alsak biz alırız sezon basında istedik vestel yuksek bi bedel istedigi icin gerceklesmedi biz futbolcuyla anlasmıstık
Krusty
01.Kasım.2006, 13:44
Ya haberin kaynağını da yazarsak çok iyi olur.
bencede haberin kaynağını bilelim ona göre yorum yapalım ;;)
Emurafu
01.Kasım.2006, 14:12
hakan alsak alsak biz alırız sezon basında istedik vestel yuksek bi bedel istedigi icin gerceklesmedi biz futbolcuyla anlasmıstık
vaybe demek sadece siz alirsinizz:D :D :D
fmsmyrna
01.Kasım.2006, 14:14
orhan ak ile ferhat var ne gerek var ki hakan balta ya
emir cavak
01.Kasım.2006, 14:16
bence almaları lazım iyi olur
Emurafu
01.Kasım.2006, 14:22
orhan ak ile ferhat var ne gerek var ki hakan balta ya
kardesim sen orhan ak ve ferhat guveniyormusun demekki hic maclari canli izlemedin:mad: cunku orhan ak surekli sakatlanan biri istikrar sahibi biri degil mesela dun aksam ve lig macinda gorduk solda adam olmadigi icin gerets mecburen solda cihan ni oynatti:mad:
El Comandante
01.Kasım.2006, 15:33
hakan balta cok iyi bir sol kanat,galatasaray-vestel macinda bize harika bir frikik golü atmisti-duran toplardada iyi biri,eger gelirse takima faydali olacaktir
valla ben türkiyeden alınan çok oyuncuya verilen paraya acıyorum çünkü hakettiklerinden fazla para istiyorlar... bunun nedeni ise yabancı kısıtlaması nasıl olsa türk oyuncu almaya mecbursun diyip anadolu takımları fiyatları abartıyor ... (haklı olarak) ben olsam bende fazla para isterdim ama hakan balta gibi bir oyuncuya bence ihtiyacımız yok ... bizim alt yapımız gayet iyi ordan ne hakanlar çıkar .....
Emurafu
01.Kasım.2006, 16:24
valla ben türkiyeden alınan çok oyuncuya verilen paraya acıyorum çünkü hakettiklerinden fazla para istiyorlar... bunun nedeni ise yabancı kısıtlaması nasıl olsa türk oyuncu almaya mecbursun diyip anadolu takımları fiyatları abartıyor ... (haklı olarak) ben olsam bende fazla para isterdim ama hakan balta gibi bir oyuncuya bence ihtiyacımız yok ... bizim alt yapımız gayet iyi ordan ne hakanlar çıkar .....kardes sen hangı hakanı dıyon merak ettım bu arada hakan sol bek:D :D :D
hakan alamayız ama keske alsak galatasarayın son ıkı macını ızlemdın canlı herhalde gormedınmı solda adam olmadıgı ıçın cıhan oynadı solda
GeNç KaRTaL
01.Kasım.2006, 18:25
hayır biz alacağız bırakın bizim daha çok ihtiyacımız var:D
Cengo
02.Kasım.2006, 02:07
Ben hiç beğenmiyorum onu, çok ağır.
nekop
02.Kasım.2006, 02:14
evet pozisyonlarda falan yavas kalıyor tamam ileri çıkısları falan var ama geri donemedikten sonra ileri cıksan neye yarar ???
kardes sen hangı hakanı dıyon merak ettım bu arada hakan sol bek:D :D :D
hakan alamayız ama keske alsak galatasarayın son ıkı macını ızlemdın canlı herhalde gormedınmı solda adam olmadıgı ıçın cıhan oynadı solda
kardeş valla sende öyle bir bahsettin ki valla bende şaşırdım hangi hakan bu ... adamdan öyle bir bahsediyorsun ki yani sanki r.carlos dan bahsediyoosun ...
GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 08:12
gelen eleştriler üzerine anladımki beşiktaş bu oyuncuyu almamalı:D
cArsı_nas
02.Kasım.2006, 12:54
vaybe demek sadece siz alirsinizz:D :D :D
sadece biz alabiliriz demedim albalirsek biz alırız biz oyuncuyla anlastık ayrıca biz sizden cok oyncu kaptık Okan koçu unutma
fmsmyrna
02.Kasım.2006, 15:31
kardesim sen orhan ak ve ferhat guveniyormusun demekki hic maclari canli izlemedin:mad: cunku orhan ak surekli sakatlanan biri istikrar sahibi biri degil mesela dun aksam ve lig macinda gorduk solda adam olmadigi icin gerets mecburen solda cihan ni oynatti:mad:
ben şuan turkcell süper lig de sadece 2-3 maç kaçırdım onlarda galatasaray ın maçları değildi ayrıca izledim yani orhan ve ferhat bana göre iyi kendi görüşüm
Universal
02.Kasım.2006, 15:53
Hakan Balta'yı beğenmiyorum. G.Saray alırsa hiç birşey yapmadan geri gider.
real_footballer
03.Kasım.2006, 15:46
haberi dogruysa galatasaray adamı alırsa işine yarar cunku iyi sol kanat oyuncusu