PDA

View Full Version : Sizce Ailton ve Appiah Türkiyede Başarılı Olurlar Mı?

m_ulu85
21.Temmuz.2005, 15:21
Evet Yorumlarınızı bekliyorum...

apaydin2148
21.Temmuz.2005, 18:09
tartışılmaz bile

Brezilya'lı ve Afrika'lı oyunucular dünyanın neresine giderse gitsin başarılı olur

Fatihin Fedaisi
21.Temmuz.2005, 18:25
İkiside başarılı olur---

bence ailton yaşlı gibi -- adama kötü demiyelim ama genç gelecek vaadeden bir isim alınmalıydı.--

Apiah a çok para verdi fener 8 milyon euro--Yıllk maaşı da çok yüksek ---

Ranger-everton fatih tekke'ye 5 milyon euro vermişler.

VoLkaN BaROs
21.Temmuz.2005, 18:26
sonuçta ikisinin de başarılı olması Türk futboluna yarayacaktır, ikisi de başarılı olur işallah...

Genghis_Khan
21.Temmuz.2005, 19:24
başarılı olmaları gerekir, yoksa yazık olur onlara verilen paralara, sonuçta ülkemizin parası (b)

Laz_Asker_61
21.Temmuz.2005, 19:28
bence appiah fazla başarılı olamaz çünkü fenerbahçenin kadrosu iyi zaten kimi kesecek
ailton belki başarılı olur ama bence uzun hava hakimiyeti olan bir golcü bjk için daha iyi olurdu

emirduman
22.Temmuz.2005, 05:29
Bence her ikiside başarılı olurlar.... Çünkü Ailton defansları çok hırpalayan, hızlı bir futbolcu ve bizim de şu an ülke bazında çok ii defanslarımız olduğu sölenemez...

Appiah'da Fenerbahçe'nin orta sahasına çok önemli bir güç katacaktır, çalışkanlığıyla Aurelio'yla birlikte diğer tüm oyuncuların açıklarını kaptacaklardır....

ozzy_fm
22.Temmuz.2005, 23:58
İkiside bana göre başarılı olur
Keşke Bjk Ailton yerine Hava Toplarına Hakim olan bir oyuncu alabilirse daha iyi olurdu ama ailtonda iyi youla baya iş yaparlar

yeniay
24.Temmuz.2005, 00:28
insallah olamazlar :mrgreen:

yok yok ikiside gayet iyi futbolcular bence basarılı olurlar ama appiah 8milyon euro edermi derseniz bence etmez juventus olamsa da baska takım olsaydı bu rakam en fazla 4 milyon olurdu bence

MULTİ vitamin
24.Temmuz.2005, 13:16
walaa 2side başarılı olurlar..ailton son vuruşlarda çok etkili bir isim..appiah ise italya liginde mevkiisinin enlerinden..
türk sporu için hayırlı uğurlu olsun (ı)

CeNTeR_TR
24.Temmuz.2005, 13:30
ıkısıde basarılı olsun dılegımız ama aılton daha agır basacak gıbı golcu oldugu ızın ma takıma yarar bakımından appıah olabılır

Berkology
26.Temmuz.2005, 20:47
Appiah'ı bilemem ama Ailton başarılı olur.

burak_unal
28.Temmuz.2005, 14:20
ikiside başarılı olur ikiside kalitesi belli oyuncular özellikle ailtondan en az 25 gol bekliyorum (ı)

MARCO
28.Temmuz.2005, 19:58
ikiside başarılı oLcaktır.oLmalılarda!

ferruh
31.Temmuz.2005, 11:06
akşam ilk kez appiah ı izledim adam çok iyi bence epey ses getirecek

Frank_Castle
31.Temmuz.2005, 12:44
Ailton sakat ... Ama sakat hali bile iş yapar...Bjk tüm kasapları kendi takımında topladığı için sakatlayacak adam kalmadı ligde .. (ali tandoğan )

Appiah ise daum saçmalamazsa başarılı olur ama ha bugün ha yarın sağ bekte veya sol bekte görürüz onu ...

capriceman
31.Temmuz.2005, 16:28
Appiah olur ancak Ailton'u bilmiyorum. Gerçi ikiside iyi futbolcu.

hucar17
01.Ağustos.2005, 16:42
Ya ikisininde kariyeri tartışılmaz Appiah tam Fener'e göre bi oyunucu,Ailtonda çok iyi bir golcü.Appiah bir sorun yaşamazsa bir iki sene sonra tekrar Avrupaya gider.Ama Ailton biraz problemli biriymiş galiba.Eger Schalke deki sorunları yaşamazsa Fener bikaç sene önce almadığı için baya pişman olacak gibi..

e_mali
01.Ağustos.2005, 16:48
ikisi de basarılı olacaktır. En azından bunu temenni ediyorum, çunku bundan Türk futbolu kazanclı cıkacaktır.

Aware
02.Ağustos.2005, 03:08
Ailton bu savunmacıları sağa sola yatırır yatırır kaldırır...Leblebi gibi gol atar..Çünkü adam çizgi savunma üstadı..Mümkünatı yok ofsayta kalmıyo..Appiah da çok ii transfer o da çok başarılı olur..İtalyan liginden sonaa Türkiye ligi heralde şahin den sonra mercedes kullanmak kadar rahat olsa gerek....

RoCCo_42
03.Ağustos.2005, 12:44
walla sahsen ikisininde performansi beni ilgilendirmiyor ben o yönde oy verdim ama.

carew ile ailton yan yana olsaydı besiktas gol rekoru kırardı bence
appiah da masallah leopar gibi oda iyi bir performans sergiler ama asıl önemli olan takımlarının performansi bu adamlar süper oynayıpda diger takım arkadaslari uyursa o zaman bunların performansi ne ise yaricak sorarim sizlere.? (b)