PDA

View Full Version : Fenerbahçeli Tümer, sigara içerken görüntülendi...

Ilhan
02.Kasım.2006, 03:04
Fenerbahçeli Tümer, sigara içerken görüntülendi...

Zidane, Rapaic, Cruyff ve şimdi de Tümer... Gençler tarafından idol olarak görülen futbolcuların alenen sigara içmesi yadırganıyor. Buna son örnek de Fenerbahçeli futbolcu Tümer. Yıldız futbolcu Tümer Metin, eşinin dedesinin cenazesinde sigara içerken görüntülendi. Uzmanlar bu hareketin çok yanlış bir olduğu görüşünde birleşti...

Zaman Gazetesi'de yer alan Yasin Tuncer'in 'Yeşil Sahalar Dumanaltı' başlıklı haberine göre, Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Tümer Metin'in sigara içerken fotoğraf karelerine yakalandı. Bu hareket uzmanlarca çok yanlış bir olarak değerlendirildi.
Dünya futbolunun en büyük yıldızlarından Fransız futbolcu Zinedine Zidane'ın 2006 Dünya Kupası'nda otel lobisinde sigara içerken görüntülenmesi, yıllar önce efsanevi futbolcu Johann Cruyff'un Barcelona'da oynarken maçlardan önce bile sigara tutkusundan vazgeçmemesi kötü birer örnek olarak karşımızda duruyor.
F.Bahçe'nin eski Hırvat futbolcusu Milan Rapaic'in sigaraya düşkünlüğü o dönemdeki teknik direktör Werner Lorant'ı bile çileden çıkarmıştı. Rapaic, Mustafa Denizli döneminde Almanya kampında toplantıyı terk edip, sigara molası vermişti. Türk futbolunda sigara tiryakileri arasında Rıdvan Dilmen, Cevat Prekazi, Recep Çetin, Faruk Yiğit, Pascal Nouma'yı da gösterebiliriz.
Marmara Üniversitesi Spor Yönetim Bilimleri Anabilim Dalı Müdür Yardımcısı Prof. Dr. Müslim Bakır, konuyla ilgili yaptığı değerlendirmede, ünlü bir futbolcunun toplum önünde sigara içmesinin affedilecek bir davranış olmadığını dile getirdi

kaynak: milliyet

Bence yanlış bir şey açık bir yerde sigara içmesi.

Tümer'e yakıştıramadım sigarayı.

10_Osmanozc
02.Kasım.2006, 03:17
Başka kötü örnekler Fatih Tekke ve Celaleddin.

paco
02.Kasım.2006, 04:19
bence bu bizi ilgilendirmez sigara içerse kendisine zarar verir bize değil ...

Jesus_FB
02.Kasım.2006, 04:35
ben kendi gözlerimle de tanık olmuştum tümerin sigara içtiğine ama merak etmeyin öyle çok içmiyor :)

paco
02.Kasım.2006, 04:42
ben kendi gözlerimle de tanık olmuştum tümerin sigara içtiğine ama merak etmeyin öyle çok içmiyor :)

ohh içime su serptin tarık :D ... bende hayata küsmüştüm ... sigaraya başlamıştım ....

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 08:17
bir futbolcunun az yada çok sigara içmesi bence yanlıştır

S-B-Z
02.Kasım.2006, 11:30
evet sporcunun sigara,alkol gibi şeyler içmesi yanlış.sadece sporcunun değil tüm insanların bu tür şeyleri içmesi yanlış esasında :)

Eray Dengiz
02.Kasım.2006, 12:17
Mantık olarak hiç içmemesi gerekiyor, ama kötü gününde 1-2 tane içse futbol hayatı sona ermez.

Ama medyaya yaklanması kötü olmuş.

Ilhan
02.Kasım.2006, 12:21
Mantık olarak hiç içmemesi gerekiyor, ama kötü gününde 1-2 tane içse futbol hayatı sona ermez.

Ama medyaya yaklanması kötü olmuş.

Bence hayatı spor olan bir adam hiç içmemeli. Onun gibi teknik bir futbolcuya yakışmamış.

Universal
02.Kasım.2006, 15:50
Bir sporcu sigara nasıl içiyor anlamıyorum bence sporculara hiç yakışmıyor hatta bütün insanlara buradan bir kez daha sesleniyorum. SİGARAYA HAYIR!

barahir
02.Kasım.2006, 15:53
Zidane da içiyodu sigara. eğer az içiyosa fazla etkilemez...

El Comandante
02.Kasım.2006, 16:35
bence tümer bu hareketiyle kötü örnek oluyo futbolculara,özellilkle sporcularin sigara icmemesi gerekiyo,cok yanlis bir davranis bu

JoseMourinho-FB
02.Kasım.2006, 16:41
Sporcunun sigara içmemesi lazım deniliyor.Tek sporcu değil hiçkimse içmemeli.

Tümer'e gelince bu gençlere,genç oyunculara bir "ağabey" olarak yaptığı kötü örneklerden biridir.En azından FB oyuncusu bunu yapamaz.Buna ilkbaşta Zico'dan uyarı gelmesi lazım.Yoksa bu Tümer diye başlar,Rüştü,Ümit Özat,Olcan,Kerim...vb.diye gider.Bunun bir sonu yoktur.Ayrıca sporcu olan bir kişi bence futbolculuk dönemi boyunca sigara kullanmamalıdır.

SYLaR
02.Kasım.2006, 16:48
İskoçya da bir takımda 30 küsür yaşındaki bir futbolcu günde iki paket sigara içiyordu ama herkesten daha fazla koşuyordu;)

mahoo
02.Kasım.2006, 17:12
tümer de 1 paket içiyormuş günde öyle okudum ayrıca zidane de final maçından önce içerken yakalnmış...

berkan_smyrna
02.Kasım.2006, 17:38
Bence futbolcunun bileceği iş yani içebilir zaten hocada görmüyormu duynuyormu içtiğini. yani yok herkeze örnek oluyor falan bunlar hikaye içecek insan zaten içiyor. İçerse kendine zararı var. tabiki bir futbolcunun içmemesi lazım. ama zaten onların kendi arasında bir prosedür vardır yani hocadan gizli gizli içmediği görülüyor. herkez biliyordur

EreN
02.Kasım.2006, 17:38
arkdaşlar abartbaya gerek yok..Tümerin kısa zaman içinde akrabası vefat etti.belki cenaze töreninde felan içmiştir yoksa tiryakisi değil..

Krusty
02.Kasım.2006, 17:41
Bunun resmi vardı; bulursam koyarım. :)

TR.CaPTaiN
02.Kasım.2006, 18:20
İçiyorsa kendine zarar verir bence futbolunu etkilemedigi sürece yani fazla icmedigi sürece no problem;)

dentaconstantin
02.Kasım.2006, 18:32
fazla koşan bir futbolcu değil zaten yaşı da geçmiş sayılır fazla içmiyorsa etkilenmez
ben de sigara kullanıyorum 10 metre koşayım kesiliyorum:)

Emurafu
02.Kasım.2006, 19:09
Zaten icen bir cok futbolcu var mevcut ama demekki tumer bu yuzden kosmuyor

10_Osmanozc
02.Kasım.2006, 19:26
arkdaşlar abartbaya gerek yok..Tümerin kısa zaman içinde akrabası vefat etti.belki cenaze töreninde felan içmiştir yoksa tiryakisi değil..
:):):):):)

Krusty
02.Kasım.2006, 19:50
Buyrun;

http://img349.imageshack.us/img349/182/657btumersigara001vf1.jpg (http://imageshack.us)

nekop
02.Kasım.2006, 20:04
bence abartılcak bişey yok anneniz babanız hatta kendiniz içerken bişey olmuyorda tümer vb. kişiler içincemi bişey oluyor...

MeMo
02.Kasım.2006, 20:14
Tümer'in yakın zaman da dedesi öldü sanırım içmesi normal abartmayın

ForsakeN
02.Kasım.2006, 20:24
bence abartılcak bişey yok anneniz babanız hatta kendiniz içerken bişey olmuyorda tümer vb. kişiler içincemi bişey oluyor...
Tümer bir sporcu olduğundan kondisyonuna ve sağlığına bizden daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.;)

fmsmyrna
02.Kasım.2006, 20:57
Tümer bir sporcu ve kondisyonuna ve sağlığına bizden daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.;)

aynen katılıyorum sigara içen sporcu olmaz bırakırsın ondan sonra ne istersen yaparsın ama sadece tümer değil çok futbolcu içiyordur

FeYYaz1989
02.Kasım.2006, 21:03
Icmisse afiyet olsun.bizi ilgilendirmez bence.kendi sorunu sonucta...

nekop
02.Kasım.2006, 22:21
Tümer bir sporcu olduğundan kondisyonuna ve sağlığına bizden daha fazla dikkat etmesi gerekiyor.;)

eger bunu içipte komdisyon sorunu cekiyor ve bu sorun maclarda rahatca görülüyorsa bunu eleştirmeye hakkımız var ama böyle bi durum yoksa bence bizi ilgilendirmez...

dinaMYt
03.Kasım.2006, 00:11
kendine yazık ediyor başka bir şey olduğu yok..