PDA

View Full Version : Ortega Resmen Tekrar Fenerbahce'de

snoopfb
22.Aralık.2003, 22:53
evet fenerbahce yonetimi daumu ortagayi kabul etmesi konusunda ikna etti ortega su anda turkiye'de, ligin 2. yarisindan itibaren tekrar fenerbahce formasi giyecek

tum fenerbahce camiasina hayirli ugurlu olsun :!:

e_mali
22.Aralık.2003, 22:57
Cok gusel bir haber.
Walla akşam akşam çok iyi geldi (a) (a) (a) (a) (a)

Koray Düşova
22.Aralık.2003, 23:38
Alex işi yatınca mecburen Ortega'yı geri çağırdılar.Keşke Alex gelseydi ligimizde Sergen gibi izleyeğimiz bir futbolcu daha olurdu ama Ortega 'da iyidir tabi Daum 'la kavga etmez ise... Hayırlı Olsun

Frank_Castle
23.Aralık.2003, 11:20
kime ne kadar hayırlı olucak ilerki günler gösterir...

e_mali
23.Aralık.2003, 14:08
Ben seviyorum Ortega'yı. Gidişinden Lorant sorumluydu bence.
Ve faydalı olacağına inanıyorum....

YUaptığı doğru muydu. Tabiki Yanlıştı. Ama artık dönecek ve bence iyi olacak... (a)

snoopfb
23.Aralık.2003, 19:05
su anda tam fenerin eksik olan bolgesine lazim bir oyuncu hem de dunyanin en iyilerinden...

amma; insallah odemesi gereken paranin karsiliginda turkiyede yan gelip yatmaz da fenere faydali olmaya calisir

eqZo
23.Aralık.2003, 22:07
Birşey soracağım arkadaşlar!

fenerbahce.com'a baktımda. Her hangi bir resmi açıklama yok. Kesin mi böyle birşey??

snoopfb
23.Aralık.2003, 23:09
fenerbahce nin resmi sitesi fenerbahce.com degil www.fenerbahce.org dur.

burda en son ortega ve alex ile gorusmelerin yogun bir sekilde surdugu ve taraftarin bu konuda gonullerini ferah tutmalari gerektigi yazilmis.

e_mali
24.Aralık.2003, 11:35
resmi açıklama yok ama geri gelmesi yuksek ihtimal...

eqZo
24.Aralık.2003, 17:30
Pardon dün yazdığım mesajda fenerbahce.com diye yazmıştım. fenerbahce.org adresine bakmıştım. Fakat dediğim gibi yinede sitede resmi bir açıklama yok.

Siz resmen diyince hemen sevindim bende ama sonra kafayı vurduk duvarlara (c)

Cengo
24.Aralık.2003, 23:43
Alex bitmek üzere ve Ortega bitti .Geliyorlar demek için erken gibi(Özellikle Alex) ama sevinebilirsiniz.
Kimse bilmiyor,ilk defa benden duyun .Alex olmazsa Ricardinho olacak gibi.Çünkü bonservisi 2.5 milyon $ ve düşünülüyor(Formu kötü olmasına rağmen iş yapar diye düşünüyorum) ..

Layblood
25.Aralık.2003, 22:03
Ortega ve Alex gelsinde Türkiye ligine renk katsınlar.

Cfksanal
27.Aralık.2003, 19:17
İnşallah Başarılı olur OrTeGa