PDA

View Full Version : Türkiye'ye gelmiş en iyi yabancı futbolcu?

m_ulu85
23.Temmuz.2005, 18:32
Evet Türkiye'de top koşturmuş en iyi Futbolcu kim (Gelmiş Geçmiş) ???

Bilerek anket şeklinde yapmadım. Mazallah bir kişiyi unuturuz da herkes bizi topa tutar diye.

Bence L.Ferdinand'la (BJK) Hagi (GS) çekişir...

Bulut
23.Temmuz.2005, 18:44
Bence Kesinlikle ve Kesinlikle HAGİ HAGİ HAGİ ... (b)

Laz_Asker_61
23.Temmuz.2005, 19:01
bizim olmadığımız zamanlarda olsada prekazi dir o değilse kesinlikle hagi

emirduman
23.Temmuz.2005, 20:52
Bende Hagi diyorum....

Ferdinand oldukça iiymiş, ama Hagi kadar hizmet vermemiştir....

apaydin2148
23.Temmuz.2005, 22:00
HAGİ

RoCCo_42
23.Temmuz.2005, 23:06
Fazla söze ne hacet

''''GHEORGHE HAGİ''''

Ama su ani diorsanız eger kesinlikle ALEX.

Eger adam akıllı oynasaydı Roman KOSECKİ de parlak bir oyuncuymus ama sadece o kadar olmakla kalmıs.(misli konusuom cünkü bunlar büyüklerimizden duyduklarımız (b) )

yeniay
24.Temmuz.2005, 00:30
bence cok gereksiz bir anket :mrgreen: bu tartılsılmaz tabiki HAGİ hatta bence dunyada ilk on'a bile girer

VoLkaN BaROs
24.Temmuz.2005, 00:35
Les Ferdinand 1987-88 sezonunda Beşiktaş'a geldiğinde pek bir kariyeri yoktu... Sadece adadan geldiği için biraz el üstünde tutuldu. Ama asıl kariyerini Beşiktaştan ayrıldıktan sonra oynadığı Newcastle Utd. ve Tottenham takımlarında yaptı. Yine de "Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu" kategorisine girmez kanaatimce...

Alex, Türkiyede Brezilyalı olmasının bir avantajını kullanıyor bence, geçmişine baktığımızda hiçbir büyük kulüpte oynamamış, büyük başarılara imza atmamış bir oyuncu... Avrupa kariyeri de yok...

Hagi ise Galatasaray' a Barcelona kulübünden geldi ve Real Madrid gibi bir Dünya devinde de oynadı. Bu iki kulüpte de banko 11 oynayan bir futbolcuydu. Dünyanın takdir ettiği, kariyerinin tartışılmaz olduğu bir isimdi. Galatasarayda da kariyerini 1 süper kupa ve 1 UEFA kupası ile taçlandırdı...

Prekazi ve kosecki de iyi topculardı ama onların kariyeri de yoktu Galatasaray haricinde...

Hangi takımın taraftarı olursam olayım HAGİ, Türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük futbolcudur... Hagi' den önce de sonra da hiç bir futbolcu bu kadar büyük bir kariyere sahip olmamıştır

capriceman
24.Temmuz.2005, 02:33
GİGA HAGİ ve her ne kadar oynamasada sorulan soruya göre ARİEL ORTEGA...

tombul taho
24.Temmuz.2005, 02:54
Les Ferdinand 1987-88 sezonunda Beşiktaş'a geldiğinde pek bir kariyeri yoktu... Sadece adadan geldiği için biraz el üstünde tutuldu. Ama asıl kariyerini Beşiktaştan ayrıldıktan sonra oynadığı Newcastle Utd. ve Tottenham takımlarında yaptı. Yine de "Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu" kategorisine girmez kanaatimce...

Alex, Türkiyede Brezilyalı olmasının bir avantajını kullanıyor bence, geçmişine baktığımızda hiçbir büyük kulüpte oynamamış, büyük başarılara imza atmamış bir oyuncu... Avrupa kariyeri de yok...

Hagi ise Galatasaray' a Barcelona kulübünden geldi ve Real Madrid gibi bir Dünya devinde de oynadı. Bu iki kulüpte de banko 11 oynayan bir futbolcuydu. Dünyanın takdir ettiği, kariyerinin tartışılmaz olduğu bir isimdi. Galatasarayda da kariyerini 1 süper kupa ve 1 UEFA kupası ile taçlandırdı...

Prekazi ve kosecki de iyi topculardı ama onların kariyeri de yoktu Galatasaray haricinde...

Hangi takımın taraftarı olursam olayım HAGİ, Türkiyeye gelmiş geçmiş en büyük futbolcudur... Hagi' den önce de sonra da hiç bir futbolcu bu kadar büyük bir kariyere sahip olmamıştır

Mükemmel özetlemişsin Volkan tebrik ediyorum kardeşim! Tabii ki HAGI arkadaşlar.. Adamın kariyeri ortada.. Türkiye'ye gelmeden büyük bikariyer yapmış ve Türkiye'ye geldikten sonra da bu kariyerini en üst seviyeye çıkartmış bi tek kişi var. O da GHEORGHE HAGI!!!! Bunu bana göre kimse inkar edemez....

PhotoGrapher
24.Temmuz.2005, 12:18
HAGİ

Football Manager
24.Temmuz.2005, 13:17
türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi yabancı tabiki hagi başka kimse değil o free kick'ler o aşırtma goller o monaco'ya orta saha'nın çizgisinden attığı o inanılmaz süper imkansız gol en büyük Hagi başka büyük yabancı yok

CeNTeR_TR
24.Temmuz.2005, 13:28
tartısmasız hagı abı daha ne olabılırk

ferruh
25.Temmuz.2005, 15:44
hagi katılıyorum

m_ulu85
25.Temmuz.2005, 17:16

Hocam yapma Les Ferdinand'da (Hagi Kadar olmasa da) Kariyeri olan biriymiş... Alex'e dediklerine ise katılıyorum...

Laz_Asker_61
26.Temmuz.2005, 13:11
m_ulu85 volkan abinin dediği bence doğru çünkü ferdinand bizden ayrıldıktan sonra kariyer yapmış

VoLkaN BaROs
26.Temmuz.2005, 16:38

Hatta Türkiyeden ayrılıp ingilterenin önemli kulüplerinde oynadıktan sonra adı daha çok duyulmaya başladı, Türkiyede de "Bak bu adam bir zamanlar Beşiktaşta oynamıştı" denmeye başlandı....

Hocam yapma Les Ferdinand'da (Hagi Kadar olmasa da) Kariyeri olan biriymiş... Alex'e dediklerine ise katılıyorum...
Sevgili m_ulu85, sen ferdinand'ın Beşiktaşta oynarken maçını izleyip gazetelerden haberlerini okudun mu? Ferdinand Beşiktaşa gelmeden önce ada futbolcusundan başka birşey değildi, adada oynadığı için de isim yapmıştı Türkiyede...

gezenti
26.Temmuz.2005, 19:59
A[/color
[color=red]HCİ

Berkology
26.Temmuz.2005, 20:37
Kesinlikle Hagi. (g)

burak_unal
28.Temmuz.2005, 14:17
tabiki PASCAL NOUMA :D şaka bi yana tabiki hagi 1 numara ama bence nouma da en sevilen yabancı oyuncular arasında(belki fenerliler sevmeyebilir ama) :mrgreen:

Laz_Asker_61
28.Temmuz.2005, 15:30
en sevilen denilseydi pascal nouma derim tabi onun yeri farklı bizde

mustang
28.Temmuz.2005, 20:18
tabiki hagi

m_ulu85
28.Temmuz.2005, 22:15
Sevgili m_ulu85, sen ferdinand'ın Beşiktaşta oynarken maçını izleyip gazetelerden haberlerini okudun mu? Ferdinand Beşiktaşa gelmeden önce ada futbolcusundan başka birşey değildi, adada oynadığı için de isim yapmıştı Türkiyede...

Valla hiç maçını izlemedim ama geçmişini biraz biliyorum. Bize Tecrübe kazansın diye geldiğinide biliyorum ve eğer sakatlanmasaydı dünyanın en büyük yıldızlarından olacağınıda biliyorum...

Tabi geçmiş zaman ama sonuçta benim kanaatimce Türkiyeye gelmiş en iyiler arasına girer...

batuhan673
29.Temmuz.2005, 15:00
tabiki tartışmasız hagi
(ı)

Football Manager
29.Temmuz.2005, 15:21
türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi futbolcu HAGİ başka iyi yok HAGi önünde eğiliyorum (g) (g) (g)

Ronaldinho_99
29.Temmuz.2005, 20:37
Kesinlikle HAGI

Frank_Castle
29.Temmuz.2005, 20:43
Herkes Hagi'de mutabık olduğuna göre 2. kim peki ?

pek göz önünde bulundurulmasa da viorel moldovan da bu listede ilk 10a girer

Genghis_Khan
30.Temmuz.2005, 13:44
Kesinlikle Diego Armando Maradona!!!
Bir ara Galatasaray ile maç yapmaya gelmişti Sevilla takımıydı galiba :mrgreen:
Hatta o zaman G.Saray'a transfer etmişti benim süper spor basınım. Ondan önce de kaleci Zubizaretta'yı getirmişlerdi G.Saraya...
hey gidi günler heyy!...

m_ulu85
30.Temmuz.2005, 19:48
Hatta o zaman G.Saray'a transfer etmişti benim süper spor basınım. Ondan önce de kaleci Zubizaretta'yı getirmişlerdi G.Saraya...
hey gidi günler heyy!...

Abi Maradona geçenlerde de geldi yaaa. Eğer Futbola devam etseydi kesin MARADONA FENER'DE başlıklarını görürdük gazetelerde... (l) (l) (l)

Football Manager
30.Temmuz.2005, 20:07
kesin görürdük

yeniay
31.Temmuz.2005, 00:18
zaten bizim bu medya ne zaman dogru durus yazı yazdıki hagi gelecegi zamanlar bunu nerden buldula buda alınırmı diye yazılar cıkmıstı abi bu basın ne derse tersine inanın kotu derse bilinki iyidir iyi dersede kotudur(istisnalr kaydeyi bozmaz)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

m_ulu85
31.Temmuz.2005, 01:14
zaten bizim bu medya ne zaman dogru durus yazı yazdıki hagi gelecegi zamanlar bunu nerden buldula buda alınırmı diye yazılar cıkmıstı abi bu basın ne derse tersine inanın kotu derse bilinki iyidir iyi dersede kotudur(istisnalr kaydeyi bozmaz)

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

+1903

Frank_Castle
31.Temmuz.2005, 01:54
hey gidi günler heyy!...

eskiden suker vardı , ne güzel her sene fbye gelirdi ..

prekaziyi unutmayalım ...

capriceman
31.Temmuz.2005, 02:41
Malatyaspor'un Türk Futbol Tarihinde bir ilk olarak Brezilya Milli Takımından 3 oyuncu getirdiği dönem, Avrupa çapında uyuşturucu mafyası Başkan Nurettin Sözen Napoli'de oynayan Maradona'ya teklif yapmıştı resmi olarak. Hatta Maradona'nın 3 aylık yapacağı sözleşmeyi, İtalya gazetelerinde çıkan uyuşturucu kuryeliği teklifinden dolayı gidiyor sözlerinden dolayı kabul etmediğide söylentiler arasında.

Yaşı küçük olanlar bunları hatırlamazda sanırım Cengiz Kağan bu dönemi hatırlar bir tek, çünkü yıl 88-89.

Hatta resmi görüşme teleksleri hala kulübün arşivlerinde var. Hatta O dönemin Hürriyetinde ki manşet te duruyor. Bende bunla alakalı bir yazı dizisi hazırlamıştım kulübün resmi dergisinde.

Maradona konusu açılınca anlatayım dedim. Yani bir anda Maradona'nın Türkiyeye gelmesi son anda durmuş.

Bugün bakınca ne kadar imkansız görünüyor ama Abromoviç örneği gibi mafya işin içine girdimi herşey olabiliyor.

dinaMYt
04.Ağustos.2005, 00:12
tabiki GHEORGE HAGİ türkiyeye gelmiş en iyi futbolcudur!

hucar17
04.Ağustos.2005, 01:21
Alex ve Hagi...

Cristiano Ronaldo
05.Ağustos.2005, 10:18
Bende HAGİ diyorum.Ferdinand zaten kiralık gelmiş, iyi oyuncu olsa kiralık göndermezler.

eudoc
15.Ocak.2006, 22:11
bence soru direk olarak "en iyi 2. oyuncu" diye sorulmalıydı. Hoş bana Türkiye'ye gelmiş en iyi 3 yabancı futbolcuyu sorsanız, cevabım, Hagi Hagi ve yine Hagi olur.

10_Osmanozc
16.Ocak.2006, 17:12
Ne kadar gıcık olsam da Hagi

barahir
16.Ocak.2006, 17:57
bence ilk olarak prekazzi ardından hagi gelir

JunK
16.Ocak.2006, 18:48
hagi yi tek geçerim...birde fifa2006'da classicworld takımına türkiyeden hagi var...:D:D

ertyq
16.Ocak.2006, 20:34
Les Türkiye'ye geldiğinde nerdeyse sıradan bir oyuncuydu.

Selman Ozturk
16.Ocak.2006, 21:38
tartışılması bile garip...tabi ki HAAAAGGGİİİİİİİ

Laz_Asker_61
17.Ocak.2006, 15:51
prekaziiii

cronaldo
17.Ocak.2006, 15:54
Gheorge Hagİ

ibo
19.Ocak.2006, 21:53
1 milyon kerede bana bu soru sorulsa cevabım hep aynı : Georghe Hagi

bortecine
19.Ocak.2006, 22:16
Bir Fenerbahçeli olarak her ne kadar pek sportmen olmasa da şimdilik Hagi ...

batuhan673
19.Ocak.2006, 22:55
Tartışmasız Hagi'dir...

hucar17
20.Ocak.2006, 00:40
arkadaşlar bu arada sorayım hagi hangi takımdan gelmişti Gs ye bide ne kadar para ödenmişti bilen varmı?

ibo
20.Ocak.2006, 04:05
arkadaşlar bu arada sorayım hagi hangi takımdan gelmişti Gs ye bide ne kadar para ödenmişti bilen varmı?

real madrid ten geldiğini biliyorum ama bonservisini hatırlamıyorum...

Alpertunga
20.Ocak.2006, 04:34
bu sorunun tek yaniti Gheorghe Hagi..

Hagi Galatasaray'a real'den degil barcelona'dan gelmisti. vakti zamaninda 95 milyar lira ödenmisti, öyle hatirliyorum.

Türkiye Liginde gelmis gecmis en iyi yabanci
Kaleci: Harald Schumacher, Goran Simovic, Taffarel
Defans: Gheorghe Popescu, Okechukwu Uche,
Ortasaha: Gheorghe Hagi, Cevat Prekazi, Agustine Okocha
Forvet: Roman Kosecki, Daniel Amokachi, Thorsten Gütschow

Bunlar hatirladiklarim ve aklima gelenler su an...

Tabi Malatyasporun Brezilya Milli Takimindan getirdigi 3 oyuncuyu da yazmak lazim ama adlarini hatirlamiyorum yasin yetmiyordu daha :)

ha kalecinin adi carlos du... ;)

gncilker
22.Ocak.2006, 12:06
türkiyeye gelmiş en iyi kaleci bence ilie datcu dur...

Maymuncuk
22.Ocak.2006, 12:19
GHEORGHE HAGI

benim gözümde maradona ve pele ile birlikte Dünya'ya gelmiş geçmiş en iyi futolcudur Hagi..

hucar17
22.Ocak.2006, 15:52
GHEORGHE HAGI

benim gözümde maradona ve pele ile birlikte Dünya'ya gelmiş geçmiş en iyi futolcudur Hagi..
o kadar da değil ya dünya da daha ne oyuncular var...

Maymuncuk
22.Ocak.2006, 16:09
o kadar da değil ya dünya da daha ne oyuncular var...

Benim gözümde..

barahir
22.Ocak.2006, 16:21
beyler prekazzi diyorum başka bişi demiyorum

capriceman
22.Ocak.2006, 16:42

Valla bonservis ödenmedi sanıyorum, ancak yılda 3,5 milyon dolar alıyordu onu biliyorum.

barahir
22.Ocak.2006, 16:45
hagi , popescu we taffarel o zamanlar bi çok avrupa yıldızından fazla para alıyodu gs den

semih5
22.Ocak.2006, 16:54
bence de hagi....

Bulut
22.Ocak.2006, 18:43
Tabii ki CİGA yanii George HAGİ

smnfrh
23.Ocak.2006, 14:00
hagi hagi hagi ne diyelim bizim takımada gelmediki şöyle bir oyuncu
uğraşıyoruz ailton youla pancu vs.

m_o_11
23.Ocak.2006, 21:05
kesinlikle Hagi bi klasikti ama oyuncuları kariyeri olup olmadıgına gore sıralamayalım.Hic mantıklı deil.su an icin alex te cok ii bir yabancı oyuncu kariyeri olmasa bile.

manager_42
24.Ocak.2006, 12:37
Hagi şüphesiz bir klasik... Ama Amokachi yi de unutmamak gerekir...

Berkaiser
29.Ocak.2006, 15:13
Kesinlikle Hagi.

Enjoy
29.Ocak.2006, 15:21
Kesinlikle Hagi.:)

GigaEmir
29.Ocak.2006, 17:48
GHEORGHE HAGİ

bursa_mc
29.Ocak.2006, 22:09
Bursaspor''da timsah yürüşünü başlatan MUSİSİ

Berkaiser
29.Ocak.2006, 22:26
Yanlış hatırlamıyorsam öldü galiba.Allah rahmet eylesin.

RoCCo_42
30.Ocak.2006, 01:52
Yanlış hatırlamıyorsam öldü galiba.Allah rahmet eylesin.

Evet malesef.:(

emircanatici
05.Temmuz.2006, 17:35
yaw arkadaslar bu konu baya bi uzadı sanırım oyuncuları kariyer olarak ele almayalım oyun bakımndan alalım bunun sonucundan da hagi türkiyeye gelmiş ve en fazla verim saglanmıs oyuncu ama kariyerinde barca ve real olması onun kariyerli olmasını saglamaz ve ii bir kariyeri olsaydı (GALATASARAYA GELMEDEN ÖNCE) barca ve real bırakırmıydı yapmayın gözünüzü seviim Alexte Parmada oynamıstı bi zmanlar kariyere bakılacaksa Carewde Valencia,Ailton Schalke, Kleberson Man Utd,Appiah Juve dimi yane kariyer katmayalım işin içine

SYLaR
05.Temmuz.2006, 17:37
hagi türkiyede gelmiş geçmiş en iyi ve tek yabancııı

Cyzio
05.Temmuz.2006, 17:37
Hagi bence

eGowiCh
05.Temmuz.2006, 17:45
Hagi çok iyi bir futbolcuydu; fakat diğer oyunculara haksızlık etmiş oluruz.

Anelka, Real Madrid, Arsenal, Liverpool ve PSG gibi takımların formalarını giydi. Hagi ise Barca ve Real Madrid. Kariyer kıyaslıyorsak eğer, Anelka'nın kariyeri daha fazla...

Carew ve Kleberson da kariyeri olan futbolcular. Aynı şekilde Ortega da öyle. Ortega, Arjantin'in gelmiş geçmiş en iyi oyuncularından biri...

Hagi Türkiye'de uzun yıllar oynadığı ve oynadığı süre içinde GS'nin Avrupa'da şampiyonluklar kazanması, onu Türkiye'ye gelmiş geçmiş en iyi oyuncu ünvanını kazandırmıştır.

SaMaNYoLu
05.Temmuz.2006, 17:47
Tabiki HAGİ

teamsah
05.Temmuz.2006, 18:31
http://www.bursaspor.net/balic.jpg
elvir baliç

Elvir Baliç -->> Keşke Bursaspor'daki gibi istikrarlı olabilseydi.

***Bursaspor'da yıldızı parladı. O muhteşemdi.

***Türkiye'de hala rekoru kırılamayan 10 Milyon Dolar ile Fener'e transfer oldu. Çok iyi performans sergiledi.

***Fenerbahçe'den iyi bir rakamla Real Madrid'e gitti, sakatlandıktan sonra tutunamadı.

***Galatasaray transfer etti. Artık yaşlanmaya başlamıştı :(

***Son olarak Konyaspor'a gitti ve futbolu bıraktı.

UniquE
05.Temmuz.2006, 18:37
eğer türkiye'ye gelen gelmiş geçmiş en iyi oyuncuyu soruyorsanız Anelka'dır. Çünkü anelka Türkiye'ye gelen en tanınmış futbolcudur.ama Türkiye'de en iyi performansı göstermiş oyuncu kimdir derseniz o hagi'dir.

Kuvvetmira
05.Temmuz.2006, 18:43
kesinlikle hagi

jarosik_61
05.Temmuz.2006, 18:45
şota ve hagi

johnhartson
05.Temmuz.2006, 19:02
http://www.bursaspor.net/balic.jpg
elvir baliç

Elvir Baliç -->> Keşke Bursaspor'daki gibi istikrarlı olabilseydi.

***Bursaspor'da yıldızı parladı. O muhteşemdi.

***Türkiye'de hala rekoru kırılamayan 10 Milyon Dolar ile Fener'e transfer oldu. Çok iyi performans sergiledi.

***Fenerbahçe'den iyi bir rakamla Real Madrid'e gitti, sakatlandıktan sonra tutunamadı.

***Galatasaray transfer etti. Artık yaşlanmaya başlamıştı :(

***Son olarak Konyaspor'a gitti ve futbolu bıraktı.

+1963 ;;)

_______ve HAGİ

Omerdinho
05.Temmuz.2006, 19:06
Stephen Appiah

eraser212
05.Temmuz.2006, 21:44
hagi tabiiki...

EreN
05.Temmuz.2006, 22:20
PVH
Gerisi Yalan...

M.Scofield
06.Temmuz.2006, 00:14
tabikide hagi I love you Hagi

dentaconstantin
06.Temmuz.2006, 01:23
lafı olmaz hagi tabiki

bursa_mc
06.Temmuz.2006, 13:21
hagi den başkası olamaz
2. MUSİSİ(BURSASPOR)

Oghuse
06.Temmuz.2006, 14:07
böyle sorunun sorulması bile yanlış tabi ki HAGI

eğer türkiye'ye gelen gelmiş geçmiş en iyi oyuncuyu soruyorsanız Anelka'dır. Çünkü anelka Türkiye'ye gelen en tanınmış futbolcudur.ama Türkiye'de en iyi performansı göstermiş oyuncu kimdir derseniz o hagi'dir.
Hayır arkadaşım hagi de türkiyeye geldiğinde çoktanınıyordu yani hagi ile anelkayı kıyaslayamazsın bile

Del Piero_10
06.Temmuz.2006, 14:22
tarafsız olarak söyleyebilirim HAGİ

dnz498
06.Temmuz.2006, 15:22
ya hu bunu nesini tartışıyosunuz Hagi'den başka birisi varmı
demişlerki Anelka gülerim sadece tamam tanınıyor ama hep olumsuz yönleriyle yaptıkları güzelliklerle değil takımlara olan uyumsuzluklarıyla falan Appiah bile o adama göre daha iyidir

m_o_11
06.Temmuz.2006, 15:28
1--HAGİ
2--E.Balic(Hagiyle kıyaslanmıstı fener deki ilk sezonunda. Hagi ile kıyaslanabiliyosa burayı hakeder)
3--Ariel Ortega
4--Nicolas Anelka
5--Kaleci Schumacher
*6*--Beyaz Pele ****nes(arthur) Zico

nebil
06.Temmuz.2006, 15:54
HaGi Tartışmaya ne gerk war:D:D:D..........

+ Zico ne zaman Türkiye'ye geldi

vede Schumacher

chorme86
06.Temmuz.2006, 17:08
bir fenerliyim ama hagi tabikide sonrada alex :):) bence

SYLaR
31.Temmuz.2006, 01:48
Türkiyeye kariyeri en parlak noktaya gelen yabancı ortega idi.Ama oynatılmadı veya oynamadı
Hagi geldi galatasarayımıza bu adam ölmüş diyenleri şaşırttı ve mükemmel bir ferformans gösterdi
Bu yönden en iyi yabancı hagi

soykaaa
31.Temmuz.2006, 19:47
en büyük futbolcu tabi ki Hagi dir hem hizmetleri hem de büyüklük bakımından

fmsmyrna
31.Temmuz.2006, 21:19
takıma katkı bakımından hagi ama kalite olarakNİCOLASANELKA

samhaini
31.Temmuz.2006, 21:55
Pascal Nouma Gerisi Yalan

Laz_Asker_61
31.Temmuz.2006, 23:33
Pascal Nouma Gerisi Yalan
en sevilen olabilir

Scocco
01.Ağustos.2006, 00:23
Hagi'dir. Daha iyisi de gelmemiştir, gelmez de.

soykaaa
01.Ağustos.2006, 05:36

arkadaşım dediğin adam baldızına tecavüz etmişti öle sporcu bu katagori için aday bile olamaz

kaltuntas
01.Ağustos.2006, 13:29
hagidir herhalde.

DeDe
01.Ağustos.2006, 14:12
çook eskilere götürüpte sizleri bir les ferdinand desem..destek bulmaz bilirim ama genede oyum ondan yanadır..
les ferdinand

Eray Dengiz
01.Ağustos.2006, 14:40
hmm. evet Erkut abi daha eskilerden yok mu? şöyle 50'lerden :D
en iyi yabancıya gelmişken.. Hagi demek isterdim ama Taffarel daha ağır basıyor..

Nedvedmania
01.Ağustos.2006, 14:51
türkiyeye gelmiş en iyi futbolcu ben sonra ise

I love you hagi

Re_SouL
01.Ağustos.2006, 15:30
hagi hagi hagi

pırates
01.Ağustos.2006, 15:36
tabi ki hagi sonra da carew

lazyboy7
01.Ağustos.2006, 16:19
elbette hagi...

paco
01.Ağustos.2006, 16:28
herkez hagi olduğunu çok iyi biliyor bence diğer isimleri söyleyenler fanatiklik yapıyor yok kalite olarak şu da isim olarak bu diye kendilerini avutuyorlar türkiye ye gelmiş geçmiş en iyi en kaliteli ve yararlı futbolcu hagi dir. bu tartışılamaz çünkü herşey ortada ben bunu galatasaraylı olduğum için söylemiyorumfutbol sever olarak söylüyorum ....

Megadeth
01.Ağustos.2006, 16:59
1.Hagi
2.Tafarel

mertiko_
01.Ağustos.2006, 17:35
Kesinlikle hagi....

ForsakeN
02.Ağustos.2006, 12:18
Gheorge HAGI. Sevmesem de :mrgreen: :mrgreen:

İsildur
02.Ağustos.2006, 12:53
Bana göre HAGI.

Kesinlikle Hagi

Burak Duran
02.Ağustos.2006, 13:58
anket eklicektim ama saydım ve gördüm ki gerçekten gereksiz olurmuş. 71 tane hagi var diğerleri 5-6şar tane

Del Piero_10
02.Ağustos.2006, 14:47
anket eklicektim ama saydım ve gördüm ki gerçekten gereksiz olurmuş. 71 tane hagi var diğerleri 5-6şar tane

yinede herkes görmüş olurdu

ÇocuksuMavi
02.Ağustos.2006, 18:43
G.Hagi ...

yamyum
26.Ocak.2007, 01:35
pierre van hooijdonk

Maksic
26.Ocak.2007, 01:42
Hagi ve Taffarel

TeNaciOUS MidFieLdeR
26.Ocak.2007, 16:32
hagi ile alex kapisir.ama alex in katkisinin daha fazla oldugunu gormezden gelmeyin.haginin yaninda gercekten iyi bir takim vardi.

World Hollow o1
26.Ocak.2007, 16:35
pierre van hooijdonk

Hagi ve Taffarel

hagi ile alex kapisir.ama alex in katkisinin daha fazla oldugunu gormezden gelmeyin.haginin yaninda gercekten iyi bir takim vardi.

Arkadaşlar elimizden Geldiğince o Günün Veya Geri Kalmış 1 haftanın Konularına Mesaj atalım Bu Tür Eski Konları Tekrar Göndeme Getirmeye Gerek Yok!! :)

Oghuse
26.Ocak.2007, 16:40

Alexin yanindaki de kotu bir takim degil appiah kezman gibi yildizlar var.

gerrrard
26.Ocak.2007, 16:44
Hagi Hagi Hagi Hagi Hagi

uAsamet91
26.Ocak.2007, 16:59
turkiyeye gelen en iyi futbolcu G.Hagi Ben Songuda begeniyorum gelmis gecmis en iyi defasn oyuncularindan biri

canavar20
26.Ocak.2007, 19:40
ben bir fenerli olmama rağmen hagi