Log in

View Full Version : Romanya'da Kartal havası!

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 19:37
Romanya'da Kartal havası!
Temsilcimiz Beşiktaş UEFA Kupası 2.tur (B) grubu ikinci maçında Romanya'nın Dinamo Bükreş takımına konuk oluyor. Kupada ilk grup maçında evinde Tottenham'a yenilerek kötü bir başlangıç yapan Kartal, Romanya'dan puan veya puanlarla dönerek grupta bir üst tura çıkma şansını sürdürmek istiyor.

Dinamo Bükreş UEFA Kupası'nda ilk hafta maçlarında bay takım olmuş ve maç yapmamıştı. Romanya ekibi UEFA'da ilk grup maçına çıkacak. İki takım daha önce tarihlerinde hiç karşı karşıya gelmedi. 20.30'da başlayacak ve Slovenya Futbol Federasyonu'ndan Darko Ceferin'in yöneteceği müsabaka Kanal D ekranlarından naklen yayınlanacak.

Beşiktaş'ta Sakaryaspor ile oynanan son lig maçında sakatlanarak oyundan çıkan ve lif kopması tespit edilen Nobre D. Bükreş maçında forma giyemeyecek. Kartal'ın bir diğer sakat ismi ise Ali Güneş. Sakatlıkları geçen Koray ve Kleberson maç kadrosuna alınırken bu iki ismin durumu maç saatinde belli olacak. Beşiktaş Genel Menajeri Ali Gültiken ise maç öncesi yaptığı açıklamada hafif sakatlığı bulunan Gökhan Zan'ın büyük ihtimalle Dinamo Bükreş maçında sahada olabileceğini belirtti.

Siyah-beyazlıların 20 kişilik Dinamo Bükreş maçı kadrosunda sakatlıkları süren Ali Güneş ile Nobre bulunmuyor. Romanya kafilesinde yer alan futbolcular şunlar: Vedran Runje, Murat Şahin, Ali Tandoğan, İbrahim Toraman, Gökhan Zan, Baki Mercimek, Mehmet Sedef, Fahri Tatan, Serdar Kurtuluş, Delgado, Koray Avcı, Mustafa Doğan, Kleberson, Gökhan Güleç, Bobo, İbrahim Akın, Burak Yılmaz, İbrahim Üzülmez, Serdar Özkan ve Ricardinho.

Muhtemel 11'ler;

D.BÜKREŞ

Hayeu
Pulhac
Moti
Blay
Radu
Margaritescu
Munteanu
Ze Kalanga
Ganea
Niculescu
Danciulescu

BEŞİKTAŞ

Runje
Ali Tandoğan
Gökhan Zan
İ.Toraman
İ. Üzülmez
Burak
Koray
Serdar
Kleberson
Delgado
Bobo

Stat: Dinamo
Yayın: Kanal D
Saat: 20.30
Hakem: Darko Ceferin (Slovenya)

SUPERSPOR.COM YAZARLARININ GÖRÜŞLERİ:

KAZIM KANAT:

Beşiktaş bu maça yönetim baskısı ile çıkıyor. Çünkü Demirören sallanan koltuğunu kurtarmak için Bükreş zaferi ile dönmek zorunda. Tigana da eleştirileri susturmak için bu maçı kazanmak zorunda ama karşıda %100 formda bir Dinamo Bükreş var. Beşiktaş'ta Tigana'nın düzeltmeye cesaret edemediği sorunlar var. Türkiye'nin en az gol yiyen takımı Beşiktaş Bükreş maçında dağılabilir. Bunun tamamen sorumluluğu da orta sahayı bir türlü toplayamayan Tigana'nın olur...

BÜLENT ÇULHAOĞLU:

Rumen ekipleri son 2 yıldır büyük çıkış yakaladı. Bunların başını da Bükreş takımları çekkiyor (Steau, Dinamo, Rapid). Ve bu takımların en büyük özelliği ise evlerinde ateşli taraftarının da desteği ile rakiplerine nefes aldırmamak. Bunun yanında gerek fizik-kondisyon olarak, gerekse de teknik olarak oldukça iyiler. Bu anlamda Beşiktaş'ın işi oldukça zor gözüküyor.

Bir de bunun yanında Siyah - Beyazlı ekibin yaşadığı 'kaos'u da eklersek, Rumen ekibinin şansı biraz daha artıyor. Gönlümüz Beşiktaş'ta yana ama işleri oldukça zor görünüyor. Alacakları bir beraberlik bence kardır.

ESAT DERGİ:

Beşiktaş'da Tigana'nın futbolcularını her başarısızlıkta medya ve yönetimin önüne fare niyetinde atmasının sallantıları günden güne artıyor. Takımdaki oyuncuların henüz Tigana'yla devam diyememesi ve saha içerisinde gösterdikleri performansın sadece %60-70'lerde kaldığını görmek şaşırıtoy.r Son Sakaryaspor maçı ile taraftar bir anlamda bu duruma el atarmışçasına takımın ne olursa olsun oynaması ve artık kazanması gerektiğini söylercesine maç sonu tepkilerini gösterdiler.

Kleberson bu takımın gizli kemiği, kadroya geri dönüyor. Roman ekibi Dinamo Bükreş daha ağırlıklı kendi ülkesinin futbolunu kullanmaya çalışan futbolcularla kurulu. Beşiktaş'ın üstüne dengesiz geleceklerini sanmıyorum. Beşiktaş'ın kupaya gelirken CSKA Sofya ile oynadığı ikinci maçın kopyasını izleyebiliriz. Olası bir mağlubiyet Tigana'nın 1 ay içinde istifasını vermesine sebep olur...

Kaynak : SuperSpor.com

Krusty
02.Kasım.2006, 19:41
Sanırım yenileceğiz. :( Romanya Ekibi ligde oynadığı 13 maçın 13'ünü de kazanmış ve Beşiktaş pek iyi oynayamıyor bana göre. 10 kişi kalan Sakarya ile evimizde berabere kaldığımıza göre bu takıma kesin yeniliriz. :( (Biliyorum, karamsarım.)

emir cavak
02.Kasım.2006, 19:44
evet beşiktaş yenilebilir üç ihtimalede açık

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 19:49
bende çok şanslo olduğumuzu sanmıyorum ama yinede bir puan iyi sonuç sayılır

Emurafu
02.Kasım.2006, 20:10
Besiktas icin cok zor mac bu maci alma sansi yk malesef
mac 3=0 biter

MeMo
02.Kasım.2006, 20:13
ilk defa anakonda ya katılıyorum bjk nin şansı yok çünkü dinamo bükreş iyi top oynuyor yardımlaşıyor vs.(muş)

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 20:20
bence fazla abartmamak gerekir tamam galibiyet zor ama o kadarda fark olmaz

FeYYaz1989
02.Kasım.2006, 20:28
Rakibimizi tanimiyorum.Hic izlemedim.Bence en kotu berabere kaliriz.Buyutuldugu kadar iyi bir takim degil bukres.Mactan kopmazsak 90 dakika tam motivasyon ile oynarsak kazaniriz bile.

scolari12111
02.Kasım.2006, 21:05
böyle maçlar da lig performansının etkisi olmaz 3 ihtimalli bir maç tecrübe ve kailte açısından bjk daha önde tabi potansiyelini ortaya çıkarırsa son maç gibi oynarsa rakip bükreş değil de antalya da olsa yeniliri derim ama öyle oynamayacak.

Universal
02.Kasım.2006, 21:17
BJK bu akşam kazanması çok zor bende galibiyet alabileceğini sanmıyorum ama gönül isterki maçı kazansın.

ForsakeN
02.Kasım.2006, 22:45
Gooooooool 1-1 oldu.Hadi Kartal.Maçın ilk yarısındakileri atabilseydik farka bile giderdik

Universal
02.Kasım.2006, 22:52
Bu maç böyle biter 1-1 ama Kartal saha zeminden yararlanmalı ve arapaslarlardan gol aramalı ama maç böyle biteceğine inanıyorum.

nekop
02.Kasım.2006, 22:56
mac hala 1-1 hadi beşiktaş bi gol daha...

tonifan30s
02.Kasım.2006, 23:12
hadi beşiktaş bastır ya bu ne hep puan kayıpları rezil oluyo türkiye

ForsakeN
02.Kasım.2006, 23:15
Ya off .son dakikada penaltıdan gol yedik. Dinamo: 2-1 : Beşiktaş .Gökhan Zan atıldı :(

nekop
02.Kasım.2006, 23:16
iki takımda 10 kişi kaldı ve penaltıdan attıkları golle dinamo 2-1 öne geçti :(

Universal
02.Kasım.2006, 23:16
Beşiktaş hak etmediği bir mağlubiyet alacak eğer bu maçı kaybederlerse artık gruptan çıkmaları daha zor olacak çünkü malum Brugge ve Leverkusen maçları kaldı. Sağlık olsun. Tigana bu kadroya yakışmıyor.

tonifan30s
02.Kasım.2006, 23:19
ya abi ne bu türkiyenin kaderi iyi temsil edecek takımlar gitsin artık şu avrupa kupalarına

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 23:28
yav ben böle şansın içine tüküreyim ya o kadar topa sahip ol pozisyona gir maçı kaybet olacak işmi bu şimdi ayrıca dinamo balon gibi şişirildi beş para etmezler artık gruptanda çıkamayacağız herhalde neyse sağlık olsun bu arada tigana oyuncu seçimlerinde biraz daha iyi bir onbir çıkarabilir ve en son olarak saha bence bizim için dez avantajdı

FeYYaz1989
02.Kasım.2006, 23:29
Biz oynadik.Onlar kazandi...

dentaconstantin
02.Kasım.2006, 23:39
sonuçta tigana istifa:mad:

GeNç KaRTaL
02.Kasım.2006, 23:41
yok ya tigana ne yapsın

mgungor
02.Kasım.2006, 23:42
Nu nicelescu bizim radu mu?

Mirza
02.Kasım.2006, 23:46
yazik .. mac besiktasin hakkiydi ..

dinaMYt
03.Kasım.2006, 00:08
beşiktaşa gerçekten yazık oldu.yenilgiyi hakedecek bir oyun oynamadı.penaltı kararı oldukça ağardı.bundan sonra gruptan çıkması için ufak çapta bir mucizeye ihtiyacı var.

ayrıyetten penaltıyı atan adam penaltıyı atarken niye suratını o kadar ekşitti anlayamadım.golü atmadan ağlamaya başlayacaktı nerdeyse.fena halde kafama takıldı bütün maçtan aklımda kalan tek şey adamın surat ifadesi oldu yaa :)

besiktas1903
03.Kasım.2006, 00:21
gruptaki en kolay takimlarindan birisine yenildik zor artik gruptan cikmamiz. gokhan zan da kirmizi gordu defanstaki en iyi oyuncumuz bidaki macta olamicak. bu kadroynan olmaz ara transferlerde iy oyuncu almaliyiz. cok zor artik ama imkansiz deyil !! insallah brugge ve leverkussenu yenerler.

TiLiKaMuS
03.Kasım.2006, 00:57
takımlarımız avrupa kupalarında teker teker dökülüyor. beşiktaş'ta bugün bunların son örneği oldu. maçı beşiktaş oynadı, pozisyonları beşiktaş buldu ama son vuruşlarda oldukça beceriksizdi. bükreş yakaladığı pozisyonları akıllıca değerlendirerek maçı kazanmasını bildi. beşiktaş'ın avrupa macerasıda burda bitti. geçmiş olsun.

paco
03.Kasım.2006, 03:23
Nu nicelescu bizim radu mu?

hayır o değil ....

e_mali
03.Kasım.2006, 10:14
Maci izlemedim ama ozetinden gordugum ve arkadaslardan dinledigim kadariyla BJK ye yazık olmus. Son iki macını kazanırsa sanırım cıkacak.
İnsallah demektan baska bir sey gelmiyor aklıma.

Ama bu hakem rezaletini artık UEFA nın gormesi gerek.

Universal
03.Kasım.2006, 14:46
Hakem tam anlamıyla rezaletti ona yorum yapmaya bile gerek yok. Beşiktaş rahat kazanabileceği iki maçıda kaybetti artık Beşiktaş için geri kalan iki maçıda kazanması gerek bunlar zor ama imkansız değil. Ben yoluna devam edeceğini sanmıyorum ama gönül isterki bir üst tura çıksınlar.

real_footballer
03.Kasım.2006, 15:36
hakem yuzunden yenildik bedava bi penaltı ve ilk yarıda verilmeyen beşiktaşın golü bu maçın skorunu da etkiledi dun besiktas cok beceriksizdi son vuruslarda

cArsı_nas
03.Kasım.2006, 16:11
bilmiyorum fıfa ofsayt kuralına yeni bir duzenleme mi getirmiş bob nun golu naıl iptal edildi akıl sır erdiremiyorum ben bu kararları hataya deil kasıta baglarım yinede futbolcularımızı uzun sure sonra bizi utandırmadıkları icin tebrik ediyorum

jetaıme tıgana

El Comandante
03.Kasım.2006, 17:22
besiktas dün gercekten cok iyi top oynadi ama hakem besiktasi katletti,ayni hakem fenerbahcenin kiev ile olan macinda fenerbahceyi katleden hakem,bu hakemin gercekten türklere bir düsmanligi var,dün karsi takima gösterdigi iki kirmizi kart da dogruydu,cünkü ilk kirmizi kartta gökhani yere atan oyuncuya ikinci sari karttan atmasi gerekirdi yapti,ikincisinde ise gene dogru olani yapti ve oyuncuyu atti,ama bunlari zaman gecirmek icinde yapmis olabilir.besiktaslilarin tek üzülecegi nokta hakem yüzünden puan kaybetmesidir,yoksa dün gercekten cok iyi bir sekilde mücadele ettiler.hepsini cani gönülden kutluyorum

GeNç KaRTaL
03.Kasım.2006, 17:54
bu maçta yenildik ama ben yinede beşiktaşın futbolundan umutlandım birde sahanın ağır olması bizim için bence kötü oldu

TR.CaPTaiN
03.Kasım.2006, 19:47
Besiktas sansını zora soktu ama umarım diger maclarını alarak gruptan cıkar

scolari12111
05.Kasım.2006, 15:08
böyle bir takıma uyenilmek çok acı...

S-B-Z
05.Kasım.2006, 18:00
aynı zamanda utanç verici.biz büyük bir kulübüz ve hakem bahanelerine sığınmamıza gerek yok.iyi oynayana değil puan alana bakıyorlar.