Log in

View Full Version : TSL 06/07 12. hafta | Ç.Rizespor - Galatasaray , 5 Kasım 2006, 16:00

mgungor
02.Kasım.2006, 22:41
Ligde 12. hafta, 5 Kasım 2006 Pazar saat 16:00'da Rize deplasmanındayız. Yayın LigTV..

PSV yenilgimiz sonrasında mutalaka kazanmalıyız.Morallerimiz çok kötü...

paco
03.Kasım.2006, 03:25
3667 kez okundu
Maça Doğru: Çaykur Rizespor - Galatasaray

Turkcell Süper Lig'in 12. haftasında rakip deplasmanda Çaykur Rizespor. 5 Kasım Pazar günü saat 16:00'da oynanacak maç öncesi iki takım hakkındakı son bilgiler, sakat ve cezalı raporu, hava durumu ve istatistikler...

Maç Info
Maç: Turkcell Süper Lig - 12. Hafta
Stat: Rize Atatürk Stadı
Tarih: 5 Kasım Pazar / Saat 16:00
Hakem: Vedat Yüksel, Özgür Çetiner, Nihat Mızrak / 4. Hakem: Özgüç Türkalp
Sakatlar: Ergin (Çaykur Rizespor)
Cezalı: Sabri (Galatasaray)
Hava Durumu: Maç günü Rize'de yağmur bekleniyor. Sıcaklık en yüksek 12, en düşük 6 derece.

Canlı Yayın
TV: Lig TV
Radyo: Lig Radyo (92.3), TRT (91.4), NTV Radyo (102.8), Klas FM (89.5)
İnternet: www.galatasaray.org

Galatasaray
Turkcell Süper Lig'de 11 haftada 18 puan toplayan Galatasaray, 4. sırada yer alıyor. 4 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 mağlubiyeti bulunan Galatasaray'ın attığı 19 golün 6'sı Saşa İliç, 5'i Ümit Karan, 2'si Arda, 2'si de Hakan Şükür'den geldi. Diğer golleri Ayhan, Cihan, Necati ve Hasan Şaş kaydetti.

Son 5 Maç
Galatasaray 1-2 PSV Eindhoven (Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. Maç)
Kayseri Erciyesspor 1-2 Galatasaray
Galatasaray 2-1 Bursaspor (Türkiye Kupası A Grubu 1. Maçı)
Galatasaray 1-0 Gençlerbirliği
PSV Eindhoven 2-0 Galatasaray (Şampiyonlar Ligi C Grubu 4. Maç)

Çaykur Rizespor
Çaykur Rizespor, Turkcell Süper Lig'de 11 hafta sonunda 11 puanla 16. sırada yer alıyor. 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyeti bulunan Karadeniz temsilcisi, 9 gol attı, 13 gol yedi. Sezona Güvenç Kurtar ile başlayan, daha sonra Saffet Susiç'i teknik direktörlüğe getiren Çaykur Rizespor, oynadığı 6 deplasman karşılasmasında 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet aldı.

Son 5 Maç
Çaykur Rizespor 2-0 Gaziantepspor
Denizlispor 2-0 Çaykur Rizespor
Çaykur Rizespor 0-1 Beşiktaş
Ankaragücü 2-1 Çaykur Rizespor
Trabzonspor 0-1 Çaykur Rizespor

Çaykur Rizespor 2006-2007
1 Zdravko Stoyanov Zdravkov
19 Mehmet Bölükbaşı
29 Atilla Koca
75 Serkan Şen

2 Tolga Doğantez
4 Allyson Araujo Santos
5 Yasin Çakmak
14 Serhat Akyüz
15 Besheer El Tabei Abdelhamid
17 Gustavo Victoria Rave
34 Emrah Eren

6 Ergin Yücetaş
7 Eyyüp Hasan Uğur
8 Razundara Tjikuzu
10 Altan Aksoy
11 Erhan Albayrak
22 Cem Baki
26 Aydın Kuzu
28 Enis Ulusan
33 Yavuz Onuk
35 Hüseyin Bak
45 Eray Açıkgöz
53 Ferdi Elmas

9 Dragan Jelic
18 Cire Dia Pape
25 Murat Uluç
26 Aydın Kuzu

galatasaray.org

e_mali
03.Kasım.2006, 10:17
Bu macta moralsiz GS puan kaybedebilir.
Eger moraller yerinde olsa banko GS derdim ama PSV macindan sonra Geretse futbolcularin tepkili oldugu yazildi. Suphelerim var macla ilgili.
Sanırım İlic te bu macta oynamayacak.

paco
03.Kasım.2006, 14:43
Bu macta moralsiz GS puan kaybedebilir.
Eger moraller yerinde olsa banko GS derdim ama PSV macindan sonra Geretse futbolcularin tepkili oldugu yazildi. Suphelerim var macla ilgili.
Sanırım İlic te bu macta oynamayacak.

bencede tam tersi genelde avrupada galibiyetle dönen takım ligde kaybediyor .... avrupada kötü sonuç alan takımda lige patlıyor ... ama bu sene galatasaray için bir maç için önceden yorum yapılması gerçekten çok zor ... hangi kadroyla maça çıkacak nasıl oynayacak bunları önceden kestirmek çok zor ...

El Comandante
03.Kasım.2006, 17:18
galatasaray bu maci kazanip galibiyet serisine devam edecektir

SYLaR
03.Kasım.2006, 17:20
Hiç ama hiç ümidim yok artık Galatasaraydan

Krusty
03.Kasım.2006, 17:23
Ben de ümitli değilim Galatasaray'dan.. Psv sonrası moraller çok düşmüş..

nart_susruko
03.Kasım.2006, 19:57
ne olur, neler yapabiliriz hiçbir fikrim yok maalesef :S umarım kazanırız
yine süpriz bi kadro ile çıkar gibime geliyor GeretS

LaKe
03.Kasım.2006, 21:19
Galatasaray'ımızın bu maçı kazanacağını ve serisini devam ettireceğini düşünüyorum ;;)

tonifan30s
03.Kasım.2006, 21:24
berabere kalır diye düşünüyorum

bursa_mc
03.Kasım.2006, 22:32
sürpriz olur mu acaba?

Burak Duran
03.Kasım.2006, 23:10
bence 3 sonuçlu maç... gündüz maçlarında genelde puan kaybederiz umarım bu devam etmez

Nedvedmania
03.Kasım.2006, 23:17
beraberlik 2-2

ibo
03.Kasım.2006, 23:19
işimiz çoook zoor :(

LaKe
04.Kasım.2006, 20:24
Yarın mutlaka kazanmalıyız. Fener dün galibiyet aldı. Zirve yarışından kopmamamız için galip gelmemiz şart.

GeNç KaRTaL
04.Kasım.2006, 22:01
bence galatasaray kazanacaktır

gerrrard
05.Kasım.2006, 00:01
Ümit kadrodan çıkartıldı
Ümit Karan sağ dizindeki şişlik nedeni ile Çaykur Rizespor maçı kadrosundan çıkartıldı

Turkcell Süper Ligi'nin 12. haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşılaşacak Galatasaray'da, sakatlığı geçmeyen son haftaların golcü futbolcusu Ümit Karan, maç kadrosuna alınmadı. Sağ dizindeki şişlik nedeniyle dünkü idmanı tamamlayamayan Ümit Karan, bugünkü çalışmada da burnunda kırık bulunan Ferhat ile birlikte kondisyoner eşliğinde ayrı çalışırken, 18 kişilik maç kadrosuna alınmadı.

Galatasaray'da ayrıca, sarı kart cezalısı Sabri'nin yanı sıra, kaleci Aykut, Mehmet Güven, Mehmet Topal, Emre, Ferhat, Aydın ve Özgürcan da Çaykur Rizespor maçı kadrosunda bulunmuyor.

Kar yağışı altında, basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanla hazırlıklarını tamamlayan Cim Bom, saat 17.20'de uçakla Trabzon'a gidecek ve maç saatine kadar otelde kampa girecek.

Rize Atatürk Stadı'nda saat 16.00'da başlayacak maçı hakem Vedat Yüksel yönetecek.

gerrrard
05.Kasım.2006, 00:13
Galatasarayımız Ümit yoksulluguyla Rize'yle savasıcak

Burak Duran
05.Kasım.2006, 00:15
bu çok ama çok kötü bir haber

Krusty
05.Kasım.2006, 00:25
Ümit'in olmaması Galatasaray'ın şansını çok zora soktu!

Cengo
05.Kasım.2006, 00:34
Ilic yok, Ümit Karan yok.

Gündüz maçı, Gs'ın gündüz sendromu var.
Saha berbat, yer yer büyük boşluklara sahip.Rize'nin oynatmama planına çok uygun, pas atmakta bile zorlanılacak bir saha..

Tahmini skor: 0-0

nekop
05.Kasım.2006, 00:43
rize galatasaraydan mutlaka puan alıcaktır...

Nedvedmania
05.Kasım.2006, 00:43

Saha berbat, yer yer büyük boşluklara sahip.Rize'nin oynatmama planına çok uygun, pas atmakta bile zorlanılacak bir saha..

Tahmini skor: 0-0öh abi naptın ya moral 0 yani :)

gerrrard
05.Kasım.2006, 00:47
ilic yoksullugunda ümitinde olmaması cimbomumuzun morallerini iyice gerdi.Ama cimbomumuz sonuna kadar savasacaktır Rize'de

ibo
05.Kasım.2006, 01:07

Tahmini skor: 0-0

valla herşeyi açıklamışsın. Ama ben bu mçata goller olacağını düşünüyorum...

nart_susruko
05.Kasım.2006, 03:14
taraftar içinde bir not ekleyeyim
istanbuldan maça gitmek için çıkan, 2 otobüs dolduran taraftarlar bolu dağı civarlarında meydana gelen kazadan dolayı yaklaşık 5 saat yolda kalmışlar umarım maça yetişirler :roll:

MeMo
05.Kasım.2006, 11:56
tahmini skor rize:0 gs:1

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 12:38
Bu maçta zorlansakta alırız gibime geliyor, 2 veya 3 farkla maçı kazanırız.

El Comandante
05.Kasım.2006, 16:52
Bu maçta zorlansakta alırız gibime geliyor, 2 veya 3 farkla maçı kazanırız.

ermoon bi 2 yada 3 farkla maci kazanirsak bu macin neresinde zorlaniriz,baslarindami keske her zorlandigimiz maci 2 yada 3 farkla alsak demii :)

_GFB_
05.Kasım.2006, 17:11
Ç.Rizespor Galatasaray karşısında 1-0 önde...

El Comandante
05.Kasım.2006, 17:12
mac 90 dakika,bunu sakin unutma diye bir söz vardir,ben de 90 dakika bekleyecem mac bittiginde skor ayni olursa GERETS ISTIFA SLOGANINA BASLAYACA;

El Comandante
05.Kasım.2006, 17:13
mac 90 dakika,bunu sakin unutma diye bir söz vardir,ben de 90 dakika bekleyecem mac bittiginde skor ayni olursa GERETS ISTIFA SLOGANINA BASLAYACAM

IcedEarth
05.Kasım.2006, 17:15
uf ya yine golü yedik 1-0 defans ve mondragon çok aksıyo ya mondragon yaşlandı artık eskisi gibi refleksleri iyi deil defans da açık verince gol yemediğimiz maç çok az oluo yeter artık bu duruma bir çare bulması lazım geretsin

El Comandante
05.Kasım.2006, 17:17
uf ya yine golü yedik 1-0 defans ve mondragon çok aksıyo ya mondragon yaşlandı artık eskisi gibi refleksleri iyi deil defans da açık verince gol yemediğimiz maç çok az oluo yeter artık bu duruma bir çare bulması lazım geretsin

kaleye martinezi almaliyiz bence su an türkiyenin en iyi kalecisi,tomasi,inamotoyu,cihani derhal yollamaliyiz.suna bak ya carrusca oynamiyor off gerets offffff

tonifan30s
05.Kasım.2006, 17:24
rizeyide yenemiyo

Emurafu
05.Kasım.2006, 17:27
alla ne oluyor yaaaa 2=0 yeniliyoz bir macida ilk defa izlemiyom

IcedEarth
yani yuh 2 oldu ya

IcedEarth
bu gidişle tarihi fark olacak ya :mad:

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 17:28
Rize takımı kaleye 2 kere geldi, biri kontra atak olmak üzere 2.side gol oldu. Galatasaray 1.golden sonra 100 bin tane atak yaptı hiç birini atamadı ama Rize takımı geldi attı.

Galatasaray çok iyi oynuyor ama bizim süper defans ve süper 2 ön liberomuz yüzünden gol yiyorlar.

İnamoto oyun kurmak için topu Tomas'a veriyor, kendisi defans oyuncusu ya.. Hakan bomboş kaleye gene kaçırdı, atsa şu kontra golünü yemeyeceğiz..

Saha çok kötü ama Galatasaray bu maçı kesin alır.

Emurafu
05.Kasım.2006, 17:29
Valla oynayan galatasaray bir top da direkten dondu acilen necati girmesi lazim

El Comandante
05.Kasım.2006, 17:30
Gerets iSTIFA
yönetim istifa
taraftarlar gitmeyin maclara
yönetimin akli sonra gelir basina.

ulan bu galatasaray insana siir bile yazdiriyor.ISTIFA GERETSSSSS ULA NEREDE OTURUYON SEN,BELCIKADAKI EVINE BOMBA KOYACAM

Emurafu
05.Kasım.2006, 17:32
Gerets iSTIFA
yönetim istifa
taraftarlar gitmeyin maclara
yönetimin akli sonra gelir basina.

ulan bu galatasaray insana siir bile yazdiriyor.ISTIFA GERETSSSSS ULA NEREDE OTURUYON SEN,BELCIKADAKI EVINE BOMBA KOYACAM

kardes hemen karamsarliga kapilma:mad: :mad:

yaw bir gol daha kacirdik gercekten guzel oynuyoz

IcedEarth
05.Kasım.2006, 17:32
abi bu kadar da olmaz ya puan kaybı yapmak için özel çaba sarfediolar sanki
bu arada necati napsın bu maçta carrusca lazım bize

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 17:33
Yönetim istifa kısmına katılıyorum ama geri kalanları kalırsa sevinirim.

%100 golleri kaçırmayan İlic bomboş kaleye atamadı, demekki bugün şanssızsız..

Emurafu
05.Kasım.2006, 17:34
Kesinlikle necatinin girmesi lazim ne carusca si allah askina yaw............. cunku hasan ve arda iyi oynuyor

El Comandante
05.Kasım.2006, 17:35
kardes hemen karamsarliga kapilma:mad: :mad:

yaw bir gol daha kacirdik gercekten guzel oynuyoz

arkadasim ben sanki istemiyommu galatasaray yensin,ama bu defansla,bu geretsle nasil yenecez,hemde mac 2-0,deplasmandayiz ve camur sahada oynuyoz.trömso macini düsün,camur sahada bizim takim cok kötüü

GeNç KaRTaL
05.Kasım.2006, 17:35
gs çevirir bence

El Comandante
05.Kasım.2006, 17:39
suna bak frikik oluyo,topun basina hasan geciyo,b.k gibi orta aciyo.bize bir frikikci lazim

gerrrard
05.Kasım.2006, 17:42
Daha ilk yarı bitmeden yeniliyoruz yaa hemde rizeye hemde 2-0 olacak sey deil yaa

IcedEarth
05.Kasım.2006, 17:46
iliç 2-1 yaptı

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 17:46
Deminden beri okuyorum yazdıklarınızı, kendi kendime bekledim, şimdi baktım golü attık.
Demekki ne diyoruz? Maç 90 dakika..

Gerets'in kafası 30.dakikadan sonra akıllanıyor, Necati girdi, bu maçı alırız.. (Yine diyorum, yine diyorum..)

El Comandante
05.Kasım.2006, 17:48
allahhhh beeeee goooooooollll kocumsun be ilicccc,gerets sonunda akillandi,aldi necoyu oyuna gol geldi.oh bee insallah maci kazaniriz

IcedEarth
05.Kasım.2006, 17:49
necati benim gözümde sempatizisini kaybetti kabze yokmu yazık ona necatiden çok daha güzel oynuo bu çocuğu kaybetmek üzereyiz

gerrrard
05.Kasım.2006, 17:52
necati benim gözümde sempatizisini kaybetti kabze yokmu yazık ona necatiden çok daha güzel oynuo bu çocuğu kaybetmek üzereyiz

Evet hatırlarsanız ben Kabze ile ilgili bir konu acmıstım

GeNç KaRTaL
05.Kasım.2006, 17:53
demiştim gs çevirecek diye

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 17:54
Maçın ilk yarısı bitti, eğer defansımız ve ön liberolarımız biraz görevlerini yapsalardı bu maçı 3-0 önde kapatırdık. Önemli değil, ikinci yarıda bu maçı 3-2 veya 4-2 alacağımıza inanıyorum.

Gerets'den bu saatten sonra teknik direktörlük adına sadece oyunu biraz okuduysa, kanatlara, duran toplara ve uzaktan şutlara daha fazla ağırlık vermesini istiyorum. Attığımız ve kaçırdığımız 2 tane net posizyonlardan biri, uzaktan şut ile diğeri ise yapılan kanat ortalarıdır.

En başından beri Gerets kendi sahamızda ve deplasmanda, Türkiye şartları içinde 2 forvet oynamak zorunda olduğunu yavaş yavaş anlıyor. Ayrıca zamanında Saidou'nun hakkını yedik, şimdi onu mumla arıyoruz, Saidou bugün Galatasaray forması giymiş olsaydı bu 2 golüde yemezdik.

Neyse geçmişi unutalım, geleceğe bakalım, bu maçı çok ama çok rahat kazanırız / kazanmamız lazım..!

gerrrard
05.Kasım.2006, 17:55
Maçın ilk yarısı bitti, eğer defansımız ve ön liberolarımız biraz görevlerini yapsalardı bu maçı 3-0 önde kapatırdık. Önemli değil, ikinci yarıda bu maçı 3-2 veya 4-2 alacağımıza inanıyorum.

Gerets'den bu saatten sonra teknik direktörlük adına sadece oyunu biraz okuduysa, kanatlara, duran toplara ve uzaktan şutlara daha fazla ağırlık vermesini istiyorum. Attığımız ve kaçırdığımız 2 tane net posizyonlardan biri, uzaktan şut ile diğeri ise yapılan kanat ortalarıdır.

En başından beri Gerets kendi sahamızda ve deplasmanda, Türkiye şartları içinde 2 forvet oynamak zorunda olduğunu yavaş yavaş anlıyor. Ayrıca zamanında Saidou'nun hakkını yedik, şimdi onu mumla arıyoruz, Saidou bugün Galatasaray forması giymiş olsaydı bu 2 golüde yemezdik.

Neyse geçmişi unutalım, geleceğe bakalım, bu maçı çok ama çok rahat kazanırız / kazanmamız lazım..!

İnş. kazanacagız

IcedEarth
05.Kasım.2006, 17:58
çok rahat kazanamayız eray abi abartma yav kazanabilirsek bu bizi mutlu eder

gerrrard
05.Kasım.2006, 17:59
Ağır zemine rağmen iyi mücadele ediyoruz

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 18:01
çok rahat kazanamayız eray abi abartma yav kazanabilirsek bu bizi mutlu eder

Niye? Rize takımının 2 tane atağı var onlarda gol oldu, Galatasaray maçın başından beri adamların kale çizgilerinin önünde top oynuyor. Zorlanmadığımıza göre rahat oynuyoruz demektir. :)

IcedEarth
05.Kasım.2006, 18:05
yanlış anladın dediğimi maçı çevirmemiz çok kolay olmayacak muhtemelen rize çok fazla kapanacak ve kontralarla kalemizi yoklayacak eğer bu kontralara tomas ve song iyi müdahele edemezse yenilme ihtimalimiz bile var

gerrrard
05.Kasım.2006, 18:13
Arda ile sol kanattan korneri kullandık savunmada Tjkizu topu uzaklaştırdı

IcedEarth
05.Kasım.2006, 18:24
maç böle devam etmemeli gerets oyuna müdahele etmeli carrusca artık oynamalı en azından taze oyuncu olur

gerrrard
05.Kasım.2006, 18:25
ne yaptın arda yaa topu öldürdün cok net pozisyon kactı yaa

El Comandante
05.Kasım.2006, 18:26
gerets derhal carrusca ile hasan kabzeyi almali.hakan ile hasani cikarmali

IcedEarth
05.Kasım.2006, 18:27
arda çok fazla oynadı yoruldu artık dinlenmeli bir maç olsun arda yedekte oturup dinlendirilmeli bölece carruscayı da tekrar izleme fırsatı buluruz

gerrrard
05.Kasım.2006, 18:28
arda çok fazla oynadı yoruldu artık dinlenmeli bir maç olsun arda yedekte oturup dinlendirilmeli bölece carruscayı da tekrar izleme fırsatı buluruz

Kesinlikle dogru

IcedEarth
05.Kasım.2006, 18:29
bu arada gerets e ve bazı futbolcularımıza RTE nin sölediği sözden esinlenip birşey sölemek istiorum
GALATASARAY YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR

gerrrard
05.Kasım.2006, 18:38
arda cok pozisyon kaybetti

gerrrard
05.Kasım.2006, 18:39
dakika 76 oldu böle bitmez insallah atarız

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 18:41
Böyle bitsede sağlık olsun, kaç haftadır böylesine zevkli bir mücadele izlemiyordum ama sağolsun Digitürk'ün sinyal seviyesi denilen haltından dolayı artık izleyemiyorum.. :)

Arda gerçekten süper oynuyor.. Göze hoş gelen futbol oynayanları her zaman sevmişimdir..

gerrrard
05.Kasım.2006, 18:44
Böyle bitsede sağlık olsun, kaç haftadır böylesine zevkli bir mücadele izlemiyordum ama sağolsun Digitürk'ün sinyal seviyesi denilen haltından dolayı artık izleyemiyorum.. :)

Arda gerçekten süper oynuyor.. Göze hoş gelen futbol oynayanları her zaman sevmişimdir..

Ben Arda'yı hiç begenmedim bu macta cok net pozisyonlar kacırdı

EreN
05.Kasım.2006, 18:45
Maç nasıl gidiyor arkadaşlar izleyemiyorum da

IcedEarth
05.Kasım.2006, 18:47
allahım adam songu oyundan çıkardı ya okanı niye aldın bari carruscayı alsaydın

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 18:50
allahım adam songu oyundan çıkardı ya okanı niye aldın bari carruscayı alsaydın

Adnan Polat işaret çakmıştır.. Sanki Okan maçın kaderini değiştirecek bir futbolcuda.. Hay Allahım..

IcedEarth
05.Kasım.2006, 18:52
maçı çevirmemiz kolay olmayacak muhtemelen rize çok fazla kapanacak ve kontralarla kalemizi yoklayacak eğer bu kontralara tomas ve song iyi müdahele edemezse yenilme ihtimalimiz bile var
demiştim büyük ihtimalle tutmak üzere

Emurafu
05.Kasım.2006, 18:54
demiştim büyük ihtimalle tutmak üzere

ona kalirsa benim dedigimi gerets hep yapti necatinin girmesi lazim dedim necatiyi oyuna soktu ustelik on liberodan dedigim gibi adam cikardi

Gercekten guzel oynuyoz ama gol yok

IcedEarth
05.Kasım.2006, 18:56
akıllı bir menajer okanı oyuna almaz alırsa carruscayı alır ayrıca sölediğin şeyler tahmin edilebilecek şeylerdi gerets hasan kabze-necati arasında tercih yapacaksa necatiyi seçiyo

gerrrard
Bitti mac yaaaa
Gecmiş olsun

_GFB_
3 Dk uzatma...

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 18:57
Sağlık olsun.. Yenilsende, yensende biz arkanızdayız..

IcedEarth
05.Kasım.2006, 18:59
bu arada sahaya yine taraftar girdi muhtemelen bizdendir ve son düdük çaldı yenildik geçmiş olsun

_GFB_
05.Kasım.2006, 18:59
Zdravkov yatıyor...

Emurafu
05.Kasım.2006, 19:00
Iyı oynadık ama bıreysel hatalardan macı verdık

gerrrard
05.Kasım.2006, 19:00
Sağlık olsun.. Yenilsende, yensende biz arkanızdayız..

VE HEP ARKANDA OLACAGIZ

Redrum
05.Kasım.2006, 19:01
abi gülsemmi ağlasam mı ya:D ikinci takımım rize benim rizeliyimde:D

Krusty
05.Kasım.2006, 19:02
Geçmiş olsun arkadaşlar..

Mc.Speedy
05.Kasım.2006, 19:02
Alışlık artık , biz yenildiğimize üzülmeyelimde o zeminde top oynadığımıza üzülelim Türkiye'mizde Öyle bir stadda maç yaptığımıza üzülelim..

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 19:05
Alışlık artık , biz yenildiğimize üzülmeyelimde o zeminde top oynadığımıza üzülelim Türkiye'mizde Öyle bir stadda maç yaptığımıza üzülelim..

Doğru ASY zemini süper ya :)

Burak Duran
05.Kasım.2006, 19:06
futbolun adaletsizliğini bir kere daha görmüş olduk baştan sona ezdiğimiz rizeye yenildik... 2-3 sorum olacak... 1. böyle sahada top oynatılırmı? allaha şükür futbolcular sakatlanmadan maçı bitirdiler orda 1 oyuncunun ayağı kırılsa yada futbol hayatı bitse bunun hesabını kim verecek? 2. bu kadar saçma defans hataları yapıp 2 gol yedikten sonra bizim güzel yönetimimiz defanstaki zaafların ne kadar büyük olduğunu görüp defans alıcak mı acaba? 3. bir takımı bu kadar ezip ceza sahasına 65ten fazla orta yapıp sadece 1 gol atan takım başka nerde var? (arsenal hariç)
Gerçekten Galatasaray çok iyi top oynadı bu zeminde belkide oynanabilecek en iyi oyundu rize şansa 2 gol buldu ve onu başarıyla korudu en nefret ettiğim oyun stilini uyguladılar kapan ve dandun vur böyle maç kazanıp sevinince gerçekten sinirleniyorum.. Gerets bence çok iyi çıktı maça ama bu okanı niye oyuna soktu ve kabzeyi niye bu kadar geç aldı anlamış değilim... Şampiyonluk yarışından koptuk ama futbol bu hiç belli olmaz

eGowiCh
05.Kasım.2006, 19:09
Öyle stadlar her zaman olacaktır. Tromso maçındaki stad da öyleydi. Avrupa'da da var o tip stadlar.

Ç.Rizespor Trabzon galibiyetinden sonra Galatasaray'ı da yenerek çıkışa geçti :)

Emurafu
05.Kasım.2006, 19:12
rıze en etkılı futbolu besıktas macında oynadı macı kaybetti:( trabzon macında da kısa ve öz ataklar yapıp macı kazandılar:) galatasaray macındada aynı sekılde kısa ve öz ataklar yaptılar ve macı kazandılar:(:(:(

Burak Duran
05.Kasım.2006, 19:12
öyle stadlar olcak diye futbol zevkini ve futbolcuları mahvedelim dimi? ingilterede maç izleyin okadar yağmura zemin hala süper yazık bu futbolculara adamlar parçalıyolar kendilerini top zemine takılıyor ayıptır günahtır

TaşkınMahmut
05.Kasım.2006, 19:15
Tek Sucumuz Galatasaray"li olmak . Allah bu gereKsSIZ i nasil biliyorsa oyle yapsin.Yeter be.Inamoto yerine Okan bal gibi oynar.Hasanin yerinede Carrusca direk oynar.Arda yi sagda Carrusca yi solda degerlendirse bu takim isabetli ortalar sayesinde en az 2 gol bulurdu.

Emurafu
05.Kasım.2006, 19:17
Bir takımı top ancak bu kadar sevmez.. İki direkten dönen top, çamura saplanan paslar vs.. neyse ki sakatlık falan olmadı..

uzun ince ve saçma sapan bir yoldayız... :(:(:(

yeniliyoruz gündüz gece........... :):):)

kendinizi toparlayın , sıkılıyoruz gündüz gece ... :):):)

comandante
05.Kasım.2006, 19:19
statlar alttan ısıtmalı olmalı ama nerde o para...ya stadı falan geçin de ben artık üzülmüyorum yenilmemize.yenildikçe yerleri sarsılacak.yönetim bi defolup gitsin.üzerine hakan hasan orhan cihan falan gitsin şöyle...o zaman üzülürüm işte takım yenilirse.

Emurafu
05.Kasım.2006, 19:21
Eger iyi bir duran topcumuz olsa suan bu mactan en az beraberlık almıstık

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 19:21
Önemli olan içimizdeki galibiyet.

Okan oynamasına oynar tabi, 10 tane yeriz orası ayrı bir konudur.

Hasan konusuna katılıyorum, PSV maçında hiç beğenmedim, burada yırtındı, bir şeyler yaptı ama Liverpool maçındaki gibi ikinci yarı girip kurtarıcı görevini üstlense süper olabilir. Hakan ve Hasan ikilisini kurtarıcı olarak kullanabilir Gerets efendi..

Mc.Speedy
05.Kasım.2006, 19:22
Stadlar olmalı diyorsunuz iyi , hoş , güzel ;
El alem üstü kapanabilir ne bilim çeşitli çeşitli stadlar yaparken biz niye daha zemin sorununu çözemiyoruz bıraz bakın be kardeşim şu stadlara , orada insan top oynuyor , herkes zevk almak için izliyor macı eğer böyle bir zeminde oynanacaksa bütün maçları toprak sahada , yada en iyisi halı sahada yapsınlar..

mgungor
05.Kasım.2006, 19:23
Cimbom , Rize'de Çamura Battı....

Doğru söze ne denir...

gerrrard
05.Kasım.2006, 19:28
Rize'de soğuk duş!
Berbat bir zeminde, sağanak yağış altında oynanan maçta Ç. Rizespor'a yenildik...
Ç. Rizespor 2-1 G.Saray

M.Scofield
05.Kasım.2006, 19:32
artik yeni bi hoca gelmeli hic yoktan takima bi heycan gelir

nart_susruko
05.Kasım.2006, 19:36
iyi bi şekilde uyguladı rize 'çanakkale geçilmezi' tebrikler

YENİLSENDE YENSENDE !!!

Aldırma Cimbom Aldırma E............

ibo
05.Kasım.2006, 19:39
çoğu arkadaşım rize deki zemini eleştirmişte ASY deki zeminde her defasında ufacık bişey de kalkıyor. ASY de ki zeminde berbat. ASY de ki berbat zeminde de kaznadığımız maçlar oldu. Şimdi kaybettiğimiz bir maçtan sonra zeminin üstüne bu kadar yüklenmek yenilgiye kılıf aramaktır bence. Ç.Rize li oyuncularda aynı zeminde oynadı. bu akşamki mağlubiyete bahane bulunacaksa oda ŞANSSIZLIK olmalı...

Burak Duran
05.Kasım.2006, 19:40
bahane değil eleştiri bahane ile eleştiri arasındaki farkı bilelim

M.Scofield
05.Kasım.2006, 19:44
rize farkli zemindemi oynadi bahane aramiyalim hersey ortada

nekop
05.Kasım.2006, 19:49
rizenin mutlaka puan alıcagını söylemiştim helal sana be rize :)

Burak Duran
05.Kasım.2006, 19:50
şimdi önce sizin futbol bilginizi çürütelim... 1.) teknik kapasitesi daha yüksek olan takım bu zeminde zorlanır çünkü yerden ayağa paslarla çıkıyorlardır ve buda topun gitmesini engeller. rize gibi uzun toplarla çıkıyorsan bu zemin seni etkilemez. 2) 90 dakika defans ya***aksan senin için en iyi zemindir çünkü danduna müsait havadan toplarla defansın arkasına 1-2 top sarkıtsan suya takılsa vs gol bulabilirsin. 3) rize bu zeminde çok top oynadı gs az top oynadı 4) ASY de zemin kötü ama en azındantop sürülebiliyor. Yani 2 takım aynı zeminde oynasa bile teknik kapasiteye göre oyuncuların böyle zeminde oynamasaı değişir.

Ondan sonra gelelim bahane olayına. Kimse bahane aramıyor çünkü bahane arancak maç değil adamları ezip gol atamadık şansızlığımıza yenildik. her eleştiriyi bahane olarak algılamayın gerets çok kötüydü o zaman bu da bahane yada defans günüde değildi buda bahane bunları ayırt etmelisiniz

Universal
05.Kasım.2006, 19:50
Rize beklemediğim bir galibiyet aldı...

gorkemyilmazkarasu
05.Kasım.2006, 19:54
valla ben bu sezon galatasarayı çözemiyorum bi yerlerde eksik var ama nerde bulamıyorum...

M.Scofield
05.Kasım.2006, 19:54
maca bakiyomda inamoto ne kadar bos oynuyor hic bisey yapmiyor aldigi topu cook basit oynuyor

Universal
05.Kasım.2006, 19:57
valla ben bu sezon galatasarayı çözemiyorum bi yerlerde eksik var ama nerde bulamıyorum...

Bence kadroda bir eksik yok tek eksik geçen sene inandıkları şampiyonlığa bu yıl inanmıyorlar bana göre herşey psikolojik.

Burak Duran
05.Kasım.2006, 19:59
inanmama değil biz artık uğraşamıcaz olabilir

M.Scofield
05.Kasım.2006, 19:59

bence eksiklik transfer// yani yapilamiyon transferler ayni kadroyla nereye kadar gidlir

Eray Dengiz
05.Kasım.2006, 20:00
Rizede aynı zeminde oynadı ama Rize o stadda devamlı oynuyor. Galatasaray o tarz stadlarda yılda bir oynuyor. Neyse kısacası şanssızdık, çamura battık..

OgUzKaGaN
05.Kasım.2006, 20:54
Galatasaray'da artık gerçek bir revizyona ihtiyaç var bence...

Emurafu
05.Kasım.2006, 21:07
Sonucta o stad rizenin sahasi ve rize osahaya alisik 2 hafta oncede o sahada birini yendi ama hemde saha daha kotu idi

Nedvedmania
05.Kasım.2006, 22:48
zemini düzgün olan biyerde oynasak yenerdik ama onlar alışık böyle sahayalara biz ise hiç alışık değiliz

bir misal daha tromsö maçında saha yüzünden yenildik

EreN
05.Kasım.2006, 22:57
Bahaneler bitmez..Yönetim suçlu

nart_susruko
06.Kasım.2006, 00:08
PAF Ligi | Çaykur Rizespor: 1 - Galatasaray: 2

İlk 11 hafta sonunda topladığı 28 puanla PAF Ligi'nin lideri olan Galatasaray PAF Takımı, 12. hafta maçında deplasmanda karşılaştığı Çaykur Rizespor'u 2-1 mağlup etti ve liderliğini korudu.

Çaykur Rizespor Tesisleri'nde oynanan maçta Galatasaray PAF Takımı'nın golleri, Mehmet Güven ve Erhan'dan geldi.

GS.org

comandante
06.Kasım.2006, 00:24
berbare kaldığımız altı maçın 4ünü yenilseydik ikisini yenseydik hem aynı puanı alırdık hem de birşeyler değişirdi bu takımda...ruh yok takımda ruh yok.oyun zekası yok ki bizimkilerde.orhan ak cihan danduncu adamlar zaten.ortalarımız zaten alakasız yerlere.yerini bulsa da hakan atamıyo=).yenildiğimize üzülmedim tekrar ediyorum.verdiği sözleri tutmayan yönetim gidecek kardeşim.

yok seri yakalamışız falan filan.sidik zoruyla ite kaka iki maç yendik seri oldu hemen.şanssızlığa da inanmıyorum.her maç öhh derecesinde gol kaçırıyoruz abi.1 olur 2 olur şanssızlık dersin de böle devam ederse beceriksizliğe girer artık bu.

paco
06.Kasım.2006, 03:00
galatasaray bu macta ceza sahasi icine yaptigi orta sayisi cok ilgimi cekti 60 kusurdu ama bu ortalarin hemen hemn hepsi rakip takimin savunma oyuncularinda son buldu pozisyon yaratmakta cok zorlaniyoruz acil bir oyun kurucu bulmak lazim gerets 2-0 yenik dusmesine rafmen hicbir taktiksel degisiklik yapmadi sonra gec olarak ayhan i oyundan alip necati yi oyuna koydu ardindan hemen golu buldu ama bence orda oyundan alinmasi gereken inamotoydu ayhan hic olmazsa mucadele ediyodu inamato cok ruhsuz gereksizz bir oyuncu rize takimina karsi cift on libero ve tek forvetle cikarsan ve oyuncu degistirmek icn 82 dak bekliyosan bence gerets biraz daha dusunmeli ve artik gecen sene ki galibiyetleri unutmali hala gecen senin etkisinde adam diyorki gecen sene ayni oyuncularla biz bu takimlari yeniyoduk diyo ama sunu unutuyorki butun takimlar kendilerini oyuncularini yeniledi tek yenilemeyende bizdik bizde bu sonuclari aliyoruz

paco
06.Kasım.2006, 12:43
67 ortadan 1 gol çıktı

"Atamayana atarlar" kuralı Ç.Rize-G.Saray maçında da işledi. Sarı kırmızılı takım, bu sezon en çok şut attığı (26), tam 67 orta yaptığı ve 9 gol pozisyonu bulduğu karşılaşmada, fileleri sadece 1 kez havalandırabildi.

ÇAYKUR Rizespor-Galatasaray maçının istatistikleri son derece ilginçti... Konuk sarı kırmızılılar bütün kategorilerde rakiplerine ezici üstünlük sağlamalarına rağmen yenilmekten kurtulamadılar.

Galatasaray’ın bu sezon en çok şut attığı lig maçı, dün akşamki idi. Sarı kırmızılılar, 10’u isabetli toplam 26 şut attı. Buna karşın Çaykur Rizespor, 9 kez kaleyi yokladı, bunların 2’sinde çerçeveyi tutturdu. Yeşil mavililerin kaleyi bulan iki şutunun da gol olması, günün bir başka ilginç notu oldu.

Özellikle ikinci yarıda doldur boşalta dönen maçta Galatasaraylı futbolcular tam 67 orta yaptı. Bu ortaların 21’i isabetli olurken, Çaykur Rizespor 12 ortada 2 isabet sağladı. Sarı kırmızılılar, maç boyunca 9 kez gol pozisyonuna girip, bunların 1’ini değerlendirebildi. Ev sahibi takım ise 5 pozisyonun 2’sini gol yaptı.

Galatasaray, bu sezon deplasmanda sadece Kayseri Erciyesspor’u yenebildi. Dış sahalarda toplam 6 maç oynayan Cimbom, 3 beraberlik, 2 mağlubiyet, 1 beraberlik aldı. Galatasaray deplasmanda oynadığı 6 maçta 9 gol atarken kalesinde 9 gol gördü.

Dünkü maçın ortaya çıkardığı bir başka çar***ı sonuç da Galatasaray’ın, ilk golü yediği karşılaşmaları kazanamaması oldu. Sarı kırmızılılar bu sezon ilk golü yedikleri 6 maçta 4 beraberlik, 2 yenilgi aldı.

kaynak hurriyet

Eray Dengiz
06.Kasım.2006, 12:47
Doğru düzgün 2 tane kafa topu indirebilen forvet oyuncumuz olsaydı 67 ortadan 17.si gol olurdu..

El Comandante
06.Kasım.2006, 17:18
artik bu geretsde niye israr ediliyor anlamis degilim.hele su inamotoda herif bisey yapmiyo ama gerets onu oynatiyo,dün futbolmaniada aziz üstel okadar güzel konustuki benim geretse olan sinirim nir kat daha artti.artik gerets ile galatasarayin yollari ayrilsin.yeter artik biz daha fazla üzülmek istemiyoruzzz

Burak Duran
06.Kasım.2006, 18:00
ya geretsin elinde sanki dünyanın en iyi kadrosu varda adama bu kadar yükleniyorsunuz adama aldıkları 5 oyuncudan sadece 1i ilk 11e girebilecek kapasitedeyse ki o bile meçhul adam ne yapsın ki

El Comandante
06.Kasım.2006, 18:04
ya burak abi biz ona bisey demiyoz ama herif degisiklikler konusunda cok hatali,oyunculari motive edemiyor,futbolculara antremanda biraz bitiricilik dersi versin ya,sut calistirmiyomu ya bu,oyuncu degisiklikleri cok kötü hakani bi türlü cikarmadi.hasan gibi cok hirsli birini macta ilk 11de oynatmadi.inamoto gibi korkak ördegi oynatiyo,biz mehmet topalin oynamasini istiyoruz

nart_susruko
06.Kasım.2006, 19:38
artık GeretS ne yapsa yaranamaz bu saatten sonra ;)
Hakan'ı oynatıyor anti-Hakan cılar vayy canım sen nasıl bu yaştaki adamı oynatır yok bilmem ne kadronda Kabze-Ümit-Necati varken yok daha neler, oynatmıyor vay sen nasıl oynatmazsın
Okan'ı oynatmıyor yönetim bastırıyor, oynatıyor herkes işi bitmiş diyor Aydınlar, Oğuzlar var diyor
Cihan, Tolga, Carrusca, ... hepsinde ayrı birer dertler var GeretS ipin ucunu yavaş yavaş kaçırmaya başladı ;)

ama bizi bu hallere sokan yönetim utansın, saat durdu Adnan Bey ;)

TR.CaPTaiN
06.Kasım.2006, 20:09
Tebrikler Rizespor gecen hafta Trabzon bu hafta Galatasaray'i devirdiler. Besiktas'ta 87 de buldugu golle 3 puani almisti Rize'den.Gercekten buyuk takimlara karsi cok basarililar.

Redrum
06.Kasım.2006, 20:55
beşiktaş rize maçını baştann sona izlerseniz dia cirenin kazmalıkları ve yunus yıldırımın (belkide o maçlık) fanatik beşiktaşlılığı, maçı keybetmesine gitti son dakkalarda adam attı golünün ama maçın hakkı rizenindi yunus yıldrıım maçı verdirdi bize...